Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Μάντη είπε:

17;;;;;;;; Γίνεται ;;;;;

Ολα γινονται σ αυτη τη ζωη μονο του σπανου τα γενια δε γινονται χαχαχα

17η και εχω ωχρινικη φαση μονο 12 μερες. δλδ απο την ωορρηξια μου ερχεται περιοδος 12 μερες μετα οχι 14... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

17η και εχω ωχρινικη φαση μονο 12 μερες. δλδ απο την ωορρηξια μου ερχεται περιοδος 12 μερες μετα οχι 14... 

Πραγματικά μονο του σπανου τα γενια δεν γίνονται ! Χαχαχααα! Γενικά εχεις σταθερο κυκλο;;; τι να πω μπορει τοσο καιρο να κανω λαθος με την ωορηξια...

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Πραγματικά μονο του σπανου τα γενια δεν γίνονται ! Χαχαχααα! Γενικά εχεις σταθερο κυκλο;;; τι να πω μπορει τοσο καιρο να κανω λαθος με την ωορηξια...

πολυ σταθερο μεχρι κ την ιδια ωρα ερχεται..... Αλλα ειδες σε 29αρι κυκλο πιστευα οτι κανω ωορρηξια την 15η οπως ειναι λογικο. Κανω ομως 2 μερες μετα. Τυχαινουν κ αυτα... Εγω θα σου ελεγα παρε τα τεστ να δοκιμασεις κ αν δεις οτι σε αγχωνουν η το οτιδηποτε μη ξαναπαρεις!

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

πολυ σταθερο μεχρι κ την ιδια ωρα ερχεται..... Αλλα ειδες σε 29αρι κυκλο πιστευα οτι κανω ωορρηξια την 15η οπως ειναι λογικο. Κανω ομως 2 μερες μετα. Τυχαινουν κ αυτα... Εγω θα σου ελεγα παρε τα τεστ να δοκιμασεις κ αν δεις οτι σε αγχωνουν η το οτιδηποτε μη ξαναπαρεις!

να εχετε ομως κ πριν το θετικο τεστ επαφες παντα καθε τρεις μερες!!!

Just now, linaa είπε:

Σωστο κ αυτο! εγω συνεχιζω κ μετα... χωρις λογο απλα για να μη νιωθουμε οτι γινεται μονο για αναπαραγωγη κ μολις περασουν οι γονιμες τελος. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Antila είπε:

Σημερα 5η μερα καθυστερησης με τελευταια περιοδο 14/10 και κυκλο 23 ημερων! Γιατι; Να ανησυχησω;; :shock: Ειμαι 28 ημερες απο την αρχη της τελευταιας μου περιοδου!

Όχι βρε!!!Απλά ρωτάω!Μην έχεις άγχος!

• Χαχα 1

EvgLp2.png

Just now, noni90 είπε:

Σωστο κ αυτο! εγω συνεχιζω κ μετα... χωρις λογο απλα για να μη νιωθουμε οτι γινεται μονο για αναπαραγωγη κ μολις περασουν οι γονιμες τελος. 

καλα κανεις βεβαια κ μετα απλα πριν βοηθαει κ για το θεμα παιδιου ανανεωνετε το σπερμα γιατι δεν κανει να μενει πολλες μερες ανενεργο κ επισης υπαρχει αρκετη ποσοτητα στις σαλπιγγες κ πριν την ωορηξια 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Σωστη! Μεχρι τωρα το σκεφτομουν αλλιως οτι σφου εχω σταθερο κυκλο σιγουρα εχω ωορρηξια  14 μερες πριν την αναμενόμενη περιοδο...

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Μεχρι τωρα εχουμε επαφες παρα μερα μεχρι την ωορρηξια και μετα οποτε τύχει ! 

Κοριτσια μετα την επαφη κάθεστε ξαπλωμένες η οχι;;;

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Σωστη! Μεχρι τωρα το σκεφτομουν αλλιως οτι σφου εχω σταθερο κυκλο σιγουρα εχω ωορρηξια  14 μερες πριν την αναμενόμενη περιοδο...

Μεχρι τωρα εχουμε επαφες παρα μερα μεχρι την ωορρηξια και μετα οποτε τύχει ! 

Κοριτσια μετα την επαφη κάθεστε ξαπλωμένες η οχι;;;

εννοειτε ενα μισαρο θελει ξαπλα!!!!! καλο ειναι να δοκιμασεις κ το καθε μερα μια δυο μερες πριν την ωορηξια δεν κανει παντα το μερα παρα μερα δουλεια!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , noni90 είπε:

12-16 μέρες είναι η ωχρινικη φάση. Και δεν είναι και πάντα ίδια , τουλάχιστον σε εμένα. Όσο καιρό κάνω τα τεστακια έχω αδιαθετησει και 14 μέρες μετά την ωορρηξία και 12. 

Ρώτησα το γιατρό μου και μου είπε ότι το 12 μια χαρά είναι. Το πιο κάτω θέλει ψάξιμο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , ellilaw είπε:

φαινεται το τεστ;

οχι δεν φαινετε τιποτα δεν ξερω κ εγω πως να σε βοηθησω δεν εχω στειλει φωτο ποτε απλα ειχα ρωτησει κ μου ειχαν πει τα κοριτσια οτι το δημοσιευουν απο αυτο το site

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ellilaw ΠΩΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΩΤΟ? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...