Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

ΕΓω την επομενη φορα θα παρω one step γιατι ειναι πιο ευαισθητα..... Κοριτσια παλι σημερα ναυτιες εχω.. Ξαπλωσα να κοιμηθω λιγο κ καταφερα να κοιμηθω μονο μιση ωρα.. Λετε να ειναι τιποτα ορμονικο κ να εχω ναυτιες? Παιζει αυτο? Κ προχθες ειχα αλλα χτες ημουν μια χαρα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

ΕΓω την επομενη φορα θα παρω one step γιατι ειναι πιο ευαισθητα..... Κοριτσια παλι σημερα ναυτιες εχω.. Ξαπλωσα να κοιμηθω λιγο κ καταφερα να κοιμηθω μονο μιση ωρα.. Λετε να ειναι τιποτα ορμονικο κ να εχω ναυτιες? Παιζει αυτο? Κ προχθες ειχα αλλα χτες ημουν μια χαρα. 

Μήπως ετοιμάζεις τίποτα καλό;

πρίν από 59 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι οι περισσότερες τις ταινίες παίρνουμε. Είναι πιο οικονομικές, δεν χρειάζεται να πάρεις τα άλλα. Όσο για το πότε θα τα ξεκινήσεις, εξαρτάται τι κύκλο έχεις. Για πρώτη φορά, θα έλεγα 7η μέρα να τα αρχίσεις για να εξοικειωθείς όπως λέει και η Λίνα. Και να πάρεις αρκετά -εχει ένα οικονομικό πακετακι με 30 ωορρηξίας και 10 εγκυμοσύνης (όλα ταινίες) και νομίζω είναι κάτω από 25 ευρώ μαζί με τα έξοδα του κούριερ. 

Οι οδηγίες είναι πολύ αναλυτικές και οι ίδιοι στο τηλέφωνο ευγενεστατοι και κατατοπιστικοι. Είμαστε κι εμείς εδώ για τις απορίες σου. Προσωπικά με βόλεψαν από την αρχή και δεν με μπέρδεψαν καθόλου. 

Τα στέλνουν γρήγορα. Αν δεν είσαι σε νησί, και τα παραγγείλεις μέχρι τη μία το μεσημέρι τα έχεις την επόμενη κιόλας μέρα. 

Ααα ωραια ευχαριστώ θα παρω ταινίες και εγω! Μακαρι να βοηθήσουν!

jgJqp3.png

@Antila   mprabo ta anti tro einai  ta antisomata thiroeidi . Den exeis k einai poli kalo k tsh sou einai kali. Progesteroni den ekanes??? Teleia h xoriakh sou sako blepeis apo tis 1500 monades opote an pas thn allh ebdomada triti px tha deite an einai endomitrio k ton sako tou. 

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Ααα ωραια ευχαριστώ θα παρω ταινίες και εγω! Μακαρι να βοηθήσουν!

Manti mou sigoura tha se bohthisoun katarxas den tha anarotiesai an exeis kathisterish h oxi! Tha ksereis akribos pote perimeneis

πρίν από 14 λεπτά , noni90 είπε:

μπα οι ναυτιες ξεκινησαν την επομενη της ωορρηξιας. Κατι πρεπει να εχω αρπαξει καμια ιωση ισως?

Kykliforei mia iosi mono me emetous. Alla eyxomai na se ekpliksoyn diaforetika!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

κοριτσι μου με εδωσες πολυ κουραγιο και ελπιδα.. σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ..εγω ειχα κανει αποβολη με χαπι ..σχετικα ο κυκλος μου αλλαξε πολυ λιγο απο 30 ημερες σε 35 μερες.. ο γιατρος μου ειχε πει να ξεκινησουμε προσπαθειες αμεσως μετα .. περασε ο πρωτος μηνας και δεν τα καταφεραμε και τωρα ειμαστε στον 2ο μηνα.. μου ειχε κανει υπερηχο καο μου ειπε ολα ειναι οκ.. το μονο που με προβληματιζει δεν ξερω αν πετυχαινουμε τις γονιμες ..αν και νομοσω αυτη τη φορα τις βρηκαμε... τι συπτωματα ειχες;

ειδατε το τεστ αρνγτικο φαινεται σωστα;;

13 minutes ago, ellilaw said:

κοριτσι μου με εδωσες πολυ κουραγιο και ελπιδα.. σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ..εγω ειχα κανει αποβολη με χαπι ..σχετικα ο κυκλος μου αλλαξε πολυ λιγο απο 30 ημερες σε 35 μερες.. ο γιατρος μου ειχε πει να ξεκινησουμε προσπαθειες αμεσως μετα .. περασε ο πρωτος μηνας και δεν τα καταφεραμε και τωρα ειμαστε στον 2ο μηνα.. μου ειχε κανει υπερηχο καο μου ειπε ολα ειναι οκ.. το μονο που με προβληματιζει δεν ξερω αν πετυχαινουμε τις γονιμες ..αν και νομοσω αυτη τη φορα τις βρηκαμε... τι συπτωματα ειχες;

ειναι νωρις να εχω συπτωματα; συγνωμη αν σας εχω τρελανει στος ερωτησεις :-(

πρίν από 16 λεπτά , ellilaw είπε:

Den mas zalizeis katholou to test pou to esteiles den to blepo!! Ta test bgainoun dyo meres prin thn periodo pio noris spania deixnoun.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , ellilaw είπε:

Εγω δε μπορω να δω το τεστ κοπελα μου! Εμενα ρωτας τι συμπτωματα ειχα ή καποια αλλη κοπελα; :)

Grpbp2.png

πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Manti mou sigoura tha se bohthisoun katarxas den tha anarotiesai an exeis kathisterish h oxi! Tha ksereis akribos pote perimeneis

Λίνα μου εχω σταθερο κυκλο αλλα τι να πω μπορει να εχω ωορηξια αλλη μερα απ αυτη που υπολογιζω... Θα παρω οπωσδήποτε ... 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Λίνα μου εχω σταθερο κυκλο αλλα τι να πω μπορει να εχω ωορηξια αλλη μερα απ αυτη που υπολογιζω... Θα παρω οπωσδήποτε ... 

Εγω παντως σε κυκλο 29 ημερων κανω τη 17η παρακαλω, δε θα το ηξερα χωρις τα τεστ! 

Διαφημίσεις

@linaa ξεχασα να του πω να γραψει την προγεστερονη και αρα ξεχασα και να την κανω μονη μου! Αλλα τον ρωτησα αν πιστευει οτι πρεπει προληπτικα να κανω κατι για να παει καλα αυτη η κυηση, πχ να παρω προγεστερονη. Μου ειπε, επειδη τωρα θα κανει κ συνεδριο με θεμα τις καθ' εξιν αποβολες, οτι η προγεστερονη οπως κ καθε φαρμακο εχει τις παρενεργειες του ακομη κ στα εμβρυα, και τα δινουμε μονο αν υπαρχει αναγκη, πχ αιμορραγια ή καποια ενδειξη. Εμενα μου ειπαν και αυτος και ο πατερας του (γυναικολογοι που συνεργαζονται) οτι δεν χρειαζεται να κανω απολυτως τιποτα τωρα.. Για να δουμε!

Οσο για το να ειναι ενδομητριο, δεν ξερεις ποσο το ελπιζω! Μια στραβη να σου κατσει, κ μετα δινουν και παιρνουν τα κακα σεναρια :-P . Κυριως γι αυτο θελω να δω την χοριακη να αυξανεται σωστα, γιατι συνηθως το εξωμητριο δειχνει στασιμες χοριακες. Εχω ελπιδα ομως οτι δε θα ερθει δευτερο χαστουκι! Με ενθαρρυνεις πολυ και σε ευχαριστω ειλικρινα. Θελω τοσο πολυ να εχεις κι εσυ σπορακι αμεσα!

Grpbp2.png

Γειά σας κορίτσια μου!!γύρισα από το γυμναστήριο ήρθε η μανούλα μου το απογευμα και θα μείνει ένα βράδυ και είμαι πολύ χαλαρή με το θέμα φροντίδα παιδιού έχει πέσει πάνω της!σήμερα πονεσα λίγο χαμηλά στην κοιλια από κάτι ασκήσεις και σταμάτησα και έκανα λίγο διάδρομο.

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 35 λεπτά , linaa είπε:

@Antila   mprabo ta anti tro einai  ta antisomata thiroeidi . Den exeis k einai poli kalo k tsh sou einai kali. Progesteroni den ekanes??? Teleia h xoriakh sou sako blepeis apo tis 1500 monades opote an pas thn allh ebdomada triti px tha deite an einai endomitrio k ton sako tou. 

Kykliforei mia iosi mono me emetous. Alla eyxomai na se ekpliksoyn diaforetika!

Εμετο δεν εχω κανει κ δε ξερω κ που μπορει να την κολλησα. Αλλα μαλλον κτ τετοιο θα ειναι. Ευτυχως την κολλησα μετα τις γονιμες, και θα μου εχει περασει μεχρι τις επομενες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...