Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

Γεια σου Δημητρα! Γενικα στους κυκλους σου τα εχεις αυτα τα ασπρα υγρα ή ειναι κατι νεο για σενα; Ευχομαι να μην αδιαθετησεις!! <3 Κανενα αλλο συμπτωμα;

@linaa εσενα κοριτσι σου εδωσε αμεσως μετα την παλινδρομη το ok ο γιατρος να ξεκινησετε; Δε θυμαμαι, ειχες κανει αποξεση ή οχι; Ξερεις, εχεις σειρα τωρα, εισαι πιο γονιμη μετα απο την κυηση που δεν προχωρησε, οπως και η Δημητρα! Αντε να ερθει γρηγορα το σπορακι :)

@ellilaw ειναι νωρις για να δειξει τεστακι, θεωρω κι εγω! Μην απογοητευεσαι ακομη! Μετα τη βιοχημικη επισης εχεις πολλες πιθανοτητες να πιασεις γρηγορα γιατι το σωμα θυμαται τη διαδικασια! Ολα να σας πανε καλα κοριτσια!

@Antila μου γενικα δεν εχω υγρα παρα μονο την τελευταια φορα που οντως ημουν.εγκυος...οσο απο αλλα συμπτωματα δεν εχω εκτος απο ελαχιατο ροζ που ειδα μια φορα..θα δειξει...μεχρι τις 20 που ειναι να αδιαθετησω εχουμε καιρο.βγηκαν τα αποτελεσματα Σ?

πρίν από 30 λεπτά , ellilaw είπε:

η περιοδος μου κανονικα θα πρεπει να ρθει  σε 5 6 μερες..  απλα ειναι πολυ εντονοι οι πονοι.. και εχει φουσκωσει και το στηθος .. ποτε να κανω ξανα το τεστ;

Κανε σε 5μερουλες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

@Antila μου γενικα δεν εχω υγρα παρα μονο την τελευταια φορα που οντως ημουν.εγκυος...οσο απο αλλα συμπτωματα δεν εχω εκτος απο ελαχιατο ροζ που ειδα μια φορα..θα δειξει...μεχρι τις 20 που ειναι να αδιαθετησω εχουμε καιρο.βγηκαν τα αποτελεσματα Σ?

αααα σε πια μερα εισαι???? θα εισαι εγκυος κοριτσακι τα ροζ ειναι στανταρ σημαδι!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Απο φαρμακείο τα παίρνετε ;;;

οχι τα παραγκελνεις απτο νετ μπες στο site στα φαρμακεια οι τιμες ειναι τριπλασιες κυριολεκτικα δεν συμφερει καθολου μπες στο site hometest σε δυο μερες στα στελνουν

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

αααα σε πια μερα εισαι???? θα εισαι εγκυος κοριτσακι τα ροζ ειναι στανταρ σημαδι!!!!

Μπα δεν πιστευω ειχαμε πολυ λιγες επαφες ...ειμαι κ.μετα απο παλινδρομη μην ξεχνας...δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα μετα απο κατι τετοιο...παντως χθες π πηγα στον γιατρο μου ειπε οτι εσωτερικα ειναι ολα τελεια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , ellilaw είπε:

φπβαμαι μετα την παλινδρομη οτι ειναι δυσκολο :/ μακαρι να ειμαι κοριτσια μου.. το θελω πολυ 

Μη φοβασαι καθολου, στο λεω εγω, ο ορισμος του φοβου μετα απο παλινδρομη... Σε καταλαβαινω οσο δε φανταζεσαι. Τα ιδια ελεγα εδω πριν μια εβδομαδα. Ανοιξα και τοπικ με θεμα την παλινδρομη μου, οσο ημουν ηδη εγκυος ξανα και δεν το ηξερα! Εμεις αφησαμε δυο κυκλους απο την αποξεση συμφωνα με τον γιατρο (ειχα κ θεμα, δε μου ερχοταν αιμα μετα την αποξεση για 2 ολοκληρους μηνες, ειχα κανει κυστη), και μετα στον δευτερο κυκλο ελευθερων επαφων πιασαμε παλι. Ο γιατρος σου τι λεει; Σου εκανε καποιον υπερηχο να δει το ενδομητριο σου ή δε χρειαστηκε; Να σκεφτεσαι θετικα, εχεις μεινει μια φορα εγκυος και θα ξαναμεινεις! Δεν το πιστευα οτι θα τα ελεγα εγω αυτα, ειλικρινα σου μιλαω. Ο,τι θες να το συζητησουμε, σε νιωθω οσο δεν φανταζεσαι και στελνω θετικη ενεργεια στην κοιλιτσα σου.

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

οχι τα παραγκελνεις απτο νετ μπες στο site στα φαρμακεια οι τιμες ειναι τριπλασιες κυριολεκτικα δεν συμφερει καθολου μπες στο site hometest σε δυο μερες στα στελνουν

Ειχα μπει σε ενα site με πολυ καλες τιμες mother2be απ οτι βλεπω εχει ποιο καλες τιμες ... Ταινίες παίρνετε ή τα αλλα? Εχουν μεσα οδηγίες καθε ποτε να τα κανουμε;;;;

jgJqp3.png

Μπα δεν πιστευω ειχαμε πολυ λιγες επαφες ...ειμαι κ.μετα απο παλινδρομη μην ξεχνας...δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα μετα απο κατι τετοιο...παντως χθες π πηγα στον γιατρο μου ειπε οτι εσωτερικα ειναι ολα τελεια

ε αν καθαρισες μονη σου εισαι σε πιο γονιμη φαση τωρα ειναι ο πρωτος κυκλος μετα απο την παλλινδρομη? οι γιατροι λενε να αφησεις ενα- δυο κυκλους οχι γιατι δεν μπορεις να μεινεις εγκυος απλα θελουν να ειναι η μητρα πιο ηρεμη μετα την αποβολη μηπως κ αποβαλει παλι να εχει επουλοθει η ολη αναστατωση με λιγα λογια.

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Ειχα μπει σε ενα site με πολυ καλες τιμες mother2be απ οτι βλεπω εχει ποιο καλες τιμες ... Ταινίες παίρνετε ή τα αλλα? Εχουν μεσα οδηγίες καθε ποτε να τα κανουμε;;;;

εχουν μεσα οδηγιες αλλα γενικα να ξερεις να παρεις αρκετα στην αρχη κ να τα ξεκινησεις απο την αρχη του κυκλου σου γιατι στην αρχη μπερδευεσε με τις γραμμες μολις τα συνηθησεις μετα απο εναν κυκλο ξερεις ποσα κ ποτε θα χρησιμοποιησεις εγω στην αρχη εκανα κ τρια την μερα μεχρι να βγαλω ακρη κ να σιγουρευτω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ε αν καθαρισες μονη σου εισαι σε πιο γονιμη φαση τωρα ειναι ο πρωτος κυκλος μετα απο την παλλινδρομη? οι γιατροι λενε να αφησεις ενα- δυο κυκλους οχι γιατι δεν μπορεις να μεινεις εγκυος απλα θελουν να ειναι η μητρα πιο ηρεμη μετα την αποβολη μηπως κ αποβαλει παλι να εχει επουλοθει η ολη αναστατωση με λιγα λογια.

Μου ειπε οτι κ απο τωρα μπορω να προσπαθησω απλα οταν ξεκινησω τις προσπαθειες να ξεκινησω φιλισιν παλι και αυτη τη φορα και σαλοσπιρ

Μου ειπε οτι κ απο τωρα μπορω να προσπαθησω απλα οταν ξεκινησω τις προσπαθειες να ξεκινησω φιλισιν παλι και αυτη τη φορα και σαλοσπιρ

ε τοτε εχεις πολλες πιθανοτητες!!!!

Just now, linaa είπε:

ε τοτε εχεις πολλες πιθανοτητες!!!!

Μακαρι αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι για να μην παιρνουν τα μυαλα μου αερα και στι τελος δεν ειναι τπτ...θα δειξει εχω ακομα 10μερες μπροστα μου...εσυ σε τι κατασταση εισαι?

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

εχουν μεσα οδηγιες αλλα γενικα να ξερεις να παρεις αρκετα στην αρχη κ να τα ξεκινησεις απο την αρχη του κυκλου σου γιατι στην αρχη μπερδευεσε με τις γραμμες μολις τα συνηθησεις μετα απο εναν κυκλο ξερεις ποσα κ ποτε θα χρησιμοποιησεις εγω στην αρχη εκανα κ τρια την μερα μεχρι να βγαλω ακρη κ να σιγουρευτω.

Μολις μου τελειώσει η περιοδος να τα ξεκινήσω ;;; ποιο είδος παίρνεις εσυ τις ταινίες ή τα αλλα που μοιάζουν με εγκυμοσύνης ;

jgJqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Μολις μου τελειώσει η περιοδος να τα ξεκινήσω ;;; ποιο είδος παίρνεις εσυ τις ταινίες ή τα αλλα που μοιάζουν με εγκυμοσύνης ;

Κορίτσι οι περισσότερες τις ταινίες παίρνουμε. Είναι πιο οικονομικές, δεν χρειάζεται να πάρεις τα άλλα. Όσο για το πότε θα τα ξεκινήσεις, εξαρτάται τι κύκλο έχεις. Για πρώτη φορά, θα έλεγα 7η μέρα να τα αρχίσεις για να εξοικειωθείς όπως λέει και η Λίνα. Και να πάρεις αρκετά -εχει ένα οικονομικό πακετακι με 30 ωορρηξίας και 10 εγκυμοσύνης (όλα ταινίες) και νομίζω είναι κάτω από 25 ευρώ μαζί με τα έξοδα του κούριερ. 

Οι οδηγίες είναι πολύ αναλυτικές και οι ίδιοι στο τηλέφωνο ευγενεστατοι και κατατοπιστικοι. Είμαστε κι εμείς εδώ για τις απορίες σου. Προσωπικά με βόλεψαν από την αρχή και δεν με μπέρδεψαν καθόλου. 

Τα στέλνουν γρήγορα. Αν δεν είσαι σε νησί, και τα παραγγείλεις μέχρι τη μία το μεσημέρι τα έχεις την επόμενη κιόλας μέρα. 

@Dimitr@17 αν διαβασα καλα, επειδη ειναι πολλες οι απαντησεις κ χαθηκα, σε βρηκε τελεια ο γιατρος σου για να ξεκινησεις; Ειναι οντως πολλες οι πιθανοτητες, κι εγω δεν το πιστευα, και κατανοω την απαισιοδοξια και το αγχος που υπαρχουν. Συντομα θα σε διαψευσει το αποτελεσμα ελπιζω! Ευχομαι τα υγρα να ειναι η ενδειξη που θελουμε για σενα ;) ! Κι εγω ειχα αρκετα λευκα υγρα, λιγο πιο κοντα στην καθυστερηση μου ομως, αλλα με πολυ μικροτερο κυκλο (23 μερες). Γενικως ειναι θεμα χρονου να μεινεις εγκυος, πιστεψε το μονο!

Κοριτσια, πηρα τις εξετασεις μου, εχω χοριακη 892, TSH 2,09 και Αnti TPO 14,03 με οριο <34! Αυτο το τελευταιο δεν ξερω τι ειναι! Εσεις ξερετε; H TSH μου ηταν 3 στην προηγουμενη κυηση, αρα θα τhν ελεγξω ξανα μηπως μου ανεβαινει μονο στην κυηση και ανεβει τυχον αργοτερα, αλλα για την ωρα μια χαρα! Πηρα το γιατρο κ ειπε οτι ειναι πολυ ωραια η χοριακη σαν πρωτο νουμερο, αλλα βεβαια μας ενδιαφερει τη Δευτερα η ανοδος της. Παντως τη βρηκε πολυ καλη για τις μερες μου! Απο 3000 περιπου και πανω βλεπουμε λεει ενδειξεις μεσα στη μητρα. Εχω πολλη αγωνια γιατι νιωθω πως θα κριθουν πολλα πραγματα τη Δευτερα, πρεπει να τη δουμε πανω απο το διπλασιο λογικα αφου θα εχουν περασει 3 μερες :shock: . Αντε να κανω κουραγιο μεχρι Δευτερα απογευμα!

• Μου αρέσει 5

Grpbp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Antila είπε:

@Dimitr@17 αν διαβασα καλα, επειδη ειναι πολλες οι απαντησεις κ χαθηκα, σε βρηκε τελεια ο γιατρος σου για να ξεκινησεις; Ειναι οντως πολλες οι πιθανοτητες, κι εγω δεν το πιστευα, και κατανοω την απαισιοδοξια και το αγχος που υπαρχουν. Συντομα θα σε διαψευσει το αποτελεσμα ελπιζω! Ευχομαι τα υγρα να ειναι η ενδειξη που θελουμε για σενα ;) ! Κι εγω ειχα αρκετα λευκα υγρα, λιγο πιο κοντα στην καθυστερηση μου ομως, αλλα με πολυ μικροτερο κυκλο (23 μερες). Γενικως ειναι θεμα χρονου να μεινεις εγκυος, πιστεψε το μονο!

Κοριτσια, πηρα τις εξετασεις μου, εχω χοριακη 892, TSH 2,09 και Αnti TPO 14,03 με οριο <34. Αυτο το τελευταιο δεν ξερω τι ειναι! Εσεις ξερετε; H TSH μου ηταν 3 στην προηγουμενη κυηση, αρα θα τhν ελεγξω ξανα μηπως μου ανεβαινει μονο στην κυηση και ανεβει τυχον αργοτερα, αλλα για την ωρα μια χαρα! Πηρα το γιατρο κ ειπε οτι ειναι πολυ ωραια η χοριακη σαν πρωτο νουμερο, αλλα μας ενδιαφερει τη Δευτερα η ανοδος της. Απο 3000 περιπου και πανω βλεπουμε λεει ενδειξεις μεσα στη μητρα. Εχω πολλη αγωνια γιατι νιωθω πως θα κριθουν πολλα πραγματα τη Δευτερα, πρεπει να τη δουμε πανω απο το διπλασιο λογικα αφου θα εχουν περασει 3 μερες :shock: . Αντε να κανω κουραγιο μεχρι Δευτερα απογευμα!

Πόσες μέρες καθυστέρηση; είχες;

EvgLp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Πόσες μέρες καθυστέρηση; είχες;

Σημερα 5η μερα καθυστερησης με τελευταια περιοδο 14/10 και κυκλο 23 ημερων! Γιατι; Να ανησυχησω;; :shock: Ειμαι 28 ημερες απο την αρχη της τελευταιας μου περιοδου!

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...