Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , ellilaw είπε:

λοιπον ειχα κανονικο κυκλο 30 ημερων.. μετα ειχα μια βιοχημικη .. και μου ηρθε περιοδος .. ο προηγουμενος μηνας ηταν 35 ημερων..νομοζω οτι πετυχα αυτο τον μηνα τις γονιμες..αλλα απογοητευτηκα απο το τεστ:(

Νομιζω ειναι πολυ νωρις ακομα! Μην απογοητεύεσε!

πρίν από 1 λεπτό , ellilaw είπε:

η περιοδος μου κανονικα θα πρεπει να ρθει  σε 5 6 μερες..  απλα ειναι πολυ εντονοι οι πονοι.. και εχει φουσκωσει και το στηθος .. ποτε να κανω ξανα το τεστ;

Εγω θα ελεγα να περιμένεις 5 μερες ακομα και μετα κανε ενα τεστ αν δεν σου εχει ερθει...

jgJqp3.png

4 minutes ago, Δήμητρα1988 said:

μην απογοητευεσαι ειναι νωρις ακομη......δεν εχεισ να χασεις κατι αν περιμενεις λιγο ακομη!

ευχαριστω πολυ.μπορω να σας στειλω φωτο το τεστ απ εδω να μου πειτε και εσεις ; 

Just now, ellilaw είπε:

εγω δε ξερω και πολλα απο τεστ στειλε ομως τα αλλα κοριτσια ειναι πιο εμπειρα απο μενα!

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , ellilaw είπε:

κοριτσια μας ειμαι καινουργια και σας χεραιτω.θελω απεγνωσμενα να γινουμε γονεις..ειχα περιοδο στις 17/10.. ειχαμε επαφες στις γονιμες καο γενικ αυτο τον μηνα..χθες και σημερα εχω απιστευτους πονους περιοδου δεξια και αριστερα και λιγα υγρα.. χθες δεν αντεξα και εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο..λετε να ειναι νωρις;;:?:?

γεια σου καλως ορισες ειναι παρα πολυ νωρις για τεστ κανενα τεστ δεν βλεπει 6 μερες πριν συνηθως δυο μερες πριν δειχνουν ολα τα τεστ!!! οι πονοι ειναι πολυ καλο σημαδι!!!

πρίν από 41 λεπτά , noni90 είπε:

Εμενα με βοηθησαν κ στο θεμα του αγχους.. κ διαπιστωσα οτι δεν κανω ωορρηξια 14 μερες πριν την περιοδο αλλα 12.... Με βοηθησαν αρκετα μπορω να πω τον αλλο μηνα θα ξαναπαραγγειλω.. Κι εγω λεω μακαρι να μη δω κ να μη χρειαστει να ξαναγορασω αλλα δε θελω να παιρνουν τα μυαλα  μου αερα γτ μετα απογοητευομαι!

Τι κύκλο εχεις? Ποια τεστ παίρνεις? Θα παρω και εγω σιγουρα...

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

εγω περνω τα hometest νομιζω κ ολα τα κοριτσια εδω. οντως οπως τα λεει η noni ειναι σου λυνουν τα χερια κ μενα δεν με ανχωσαν καθολου ισα ισα !!!!

πρίν από 10 λεπτά , ellilaw είπε:

μπαινεις σε αυτο το λινκ http://tinypic.com/ για φωτογραφιες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Μάντη είπε:

εγω περνω τα hometest οπως λεει κ η noni σου λυνουν τα χερια

πρίν από 13 λεπτά , ellilaw είπε:

14 minutes ago, linaa said:

γεια σου καλως ορισες ειναι παρα πολυ νωρις για τεστ κανενα τεστ δεν βλεπει 6 μερες πριν συνηθως δυο μερες πριν δειχνουν ολα τα τεστ!!! οι πονοι ειναι πολυ καλο σημαδι!!!

φπβαμαι μετα την παλινδρομη οτι ειναι δυσκολο :/ μακαρι να ειμαι κοριτσια μου.. το θελω πολυ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?οπως θα θυμαστε μερικες απ σας τον προηγουμενο μηνα ειχα παλονδρομη εγκυμοσυνη την οποια απεβαλε ο οργανισμος μου και δεν χρειαστηκα αποξεση..αδιεθςτησα 21/10 και 5 του μηνα ειχαμε ελευθερες επαφες με τον.συντροφο μου οπως και στις 7 απο τοτε εχω αρχισει κ παρατηρω ασπρα υγρα ομως το στηθος μου δεν ςχει πρηστει...και αν αδιαθετησω θα ειναι στις 20 του μηνα..τι λετε να ειναι αυτο???

Γεια σου Δημητρα! Γενικα στους κυκλους σου τα εχεις αυτα τα ασπρα υγρα ή ειναι κατι νεο για σενα; Ευχομαι να μην αδιαθετησεις!! <3 Κανενα αλλο συμπτωμα;

@linaa εσενα κοριτσι σου εδωσε αμεσως μετα την παλινδρομη το ok ο γιατρος να ξεκινησετε; Δε θυμαμαι, ειχες κανει αποξεση ή οχι; Ξερεις, εχεις σειρα τωρα, εισαι πιο γονιμη μετα απο την κυηση που δεν προχωρησε, οπως και η Δημητρα! Αντε να ερθει γρηγορα το σπορακι :)

@ellilaw ειναι νωρις για να δειξει τεστακι, θεωρω κι εγω! Μην απογοητευεσαι ακομη! Μετα τη βιοχημικη επισης εχεις πολλες πιθανοτητες να πιασεις γρηγορα γιατι το σωμα θυμαται τη διαδικασια! Ολα να σας πανε καλα κοριτσια!

Grpbp2.png

Just now, ellilaw είπε:

φπβαμαι μετα την παλινδρομη οτι ειναι δυσκολο :/ μακαρι να ειμαι κοριτσια μου.. το θελω πολυ 

κ εγω ειχα παλλινδρομη στον προηγουμενο κυκλο ισα ισα που μετα ειναι πιο ευκολο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , ellilaw είπε:

η περιοδος μου κανονικα θα πρεπει να ρθει  σε 5 6 μερες..  απλα ειναι πολυ εντονοι οι πονοι.. και εχει φουσκωσει και το στηθος .. ποτε να κανω ξανα το τεστ;

εγω παντως 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο ειχα αρνητικο τεστ! 

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, Antila είπε:

Γεια σου Δημητρα! Γενικα στους κυκλους σου τα εχεις αυτα τα ασπρα υγρα ή ειναι κατι νεο για σενα; Ευχομαι να μην αδιαθετησεις!! <3 Κανενα αλλο συμπτωμα;

@linaa εσενα κοριτσι σου εδωσε αμεσως μετα την παλινδρομη το ok ο γιατρος να ξεκινησετε; Δε θυμαμαι, ειχες κανει αποξεση ή οχι; Ξερεις, εχεις σειρα τωρα, εισαι πιο γονιμη μετα απο την κυηση που δεν προχωρησε, οπως και η Δημητρα! Αντε να ερθει γρηγορα το σπορακι :)

@ellilaw ειναι νωρις για να δειξει τεστακι, θεωρω κι εγω! Μην απογοητευεσαι ακομη! Μετα τη βιοχημικη επισης εχεις πολλες πιθανοτητες να πιασεις γρηγορα γιατι το σωμα θυμαται τη διαδικασια! Ολα να σας πανε καλα κοριτσια!

οχι καθαρισα μονη μου ευτυχως μου ειπε να αφησω εναν κυκλο καλητερα οχι αυστηρα αλλα να αφησω αυτον τον κυκλο ειχα χαλαρες επαφες αυτον τον κυκλο.

πρίν από 16 λεπτά , Μάντη είπε:

μαντη τα hometest εχουμε σχεδον ολες. σου λυνουν τα χερια οπως τα λεει η noni ειναι κ οικονομικα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...