Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Μάντη είπε:

Εγω εχω απο χθες το βραδυ κατι πονακια και απο σημερα το πρωι εχω και ασπρα υγρα... Λογικα ειχα ωορηξια την τρίτη... Λετε να μην ειχα την τρίτη και να εχω τωρα?:confused: Περιμενω περίοδο στις 21

πονακια ειχα και εγω χθες....εμενα τα υγρα μου ειναι διαφανη δεν ειναι ασπρα.... μπερδευομαι και εγω συνεχεια...δε μπορω να καταλαβω πως σκατα λειτουργει το ολο συστημα.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

@Ungry girl Εγω εχω απο χθες το βραδυ κατι πονακια και απο σημερα το πρωι εχω και ασπρα υγρα... Λογικα ειχα ωορηξια την τρίτη... Λετε να μην ειχα την τρίτη και να εχω τωρα?:confused: Περιμενω περίοδο στις 21

οταν λες  ασπαρα υγρα σαν αυτα τις ωορριξιας διαφανες η ασπαρα ασπρα γιατι και εγω 3 -4 μερες μετα την ωορριξια ειχα κατι ασπρα ασπρα υγρα στο αισορουχο μου!

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

πονακια ειχα και εγω χθες....εμενα τα υγρα μου ειναι διαφανη δεν ειναι ασπρα.... μπερδευομαι και εγω συνεχεια...δε μπορω να καταλαβω πως σκατα λειτουργει το ολο συστημα.... 

Πολύπλοκο το σύστημα χααχαχα! Δεν μπορώ να καταλαβω τι γίνεται θα σκασωωωω

Just now, Ungry girl είπε:

οταν λες  ασπαρα υγρα σαν αυτα τις ωορριξιας διαφανες η ασπαρα ασπρα γιατι και εγω 3 -4 μερες μετα την ωορριξια ειχα κατι ασπρα ασπρα υγρα στο αισορουχο μου!

Ασπρα ασπρα και εγω στο εσωρουχο το είδα. .... :shock:

jgJqp3.png

πρίν από 25 λεπτά , linaa είπε:

Να τον χαιρεσε!!!! @Nati85 που εισαι τι κανεις ??? σε περιμενουμε να κανεις τεστακι αυριο μεθαυριο!!!

γεια σου Λινα!καλά είμαι τα ίδια! τεστ δεν κάνω εδώ και πολύ καιρο να σου πω την αλήθεια αν έχω καθυστέρηση λιγες μερες ναι η αν νιώθω ότι είμαι!

e6OVp3.pngExilp3.png

@Ungry girl αν εχετε κ καλο σπερματακι προβλέπω να μας ανακοινωνεις ευχαριστα συντομα!

@Μάντη & @Δήμητρα1988 εγω με τα τεστ ωορρηξιας ξεαγχωθηκα φουλ. Τους πρωτους 2 μηνες που δε τα χρησιμοποιουσα εκτος π το οτι εκανα ολο το μηνα μερα παρα μερα κ τα ειχε φτυσει ο αντρας μου συνεχεια ελεγα μηπως κανω τωρα ωορρηξια? μηπως κανω αυριο? μηπως δε κανω καθολου? Μολις ξεκινησα να τα χρησιμοποιω ξεαγχωθηκα παρα πολυ... και τωρα ξερω και ποτε να προσπαθω κ ποτε ακριβως περιμενω περιοδο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Μάντη είπε:

αχχααχαχ υπομονη σιγα σιγα θα μαθουμε και εμεισ το σωμα μας.....και εγω προσπαθω να καταλαβω τα μηνυματα που μου στελνει αλλα δε το 'χω απ οτι φαινεται....

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

πλακα κανεις?? λες να ειναι καλο αυτο?

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

@Ungry girl αν εχετε κ καλο σπερματακι προβλέπω να μας ανακοινωνεις ευχαριστα συντομα!

@Μάντη & @Δήμητρα1988 εγω με τα τεστ ωορρηξιας ξεαγχωθηκα φουλ. Τους πρωτους 2 μηνες που δε τα χρησιμοποιουσα εκτος π το οτι εκανα ολο το μηνα μερα παρα μερα κ τα ειχε φτυσει ο αντρας μου συνεχεια ελεγα μηπως κανω τωρα ωορρηξια? μηπως κανω αυριο? μηπως δε κανω καθολου? Μολις ξεκινησα να τα χρησιμοποιω ξεαγχωθηκα παρα πολυ... και τωρα ξερω και ποτε να προσπαθω κ ποτε ακριβως περιμενω περιοδο!

μπα δεν ειναι και τελειο μακαριιιι..οσο για τα υγρα με απογοητευσες αχαχαχχααχχα πλακα κανω αλλα καλο μου φενωταν

καθε σωμα ειναι διαφορετικο μπορει να υποδηλωνει κ κατι καλο!!! Μακαρι δηλαδη.. Εγω το ερμηνευω ετσι γτ εκτος οτι καπου το εχει παρει το ματι μου για αυτα τα υγρα συμβαινει κ σε μενα συχνα αυτο μετα την ωορρηξια να εχω λευκα υγρα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Το σκεφτομαι και εγω να παρω τεστ να ξεαγχωθω εστω απο αυτο αλλα επειδή ειμαι ακριβως στις μερες μου δεν εχω παρει αλλα θα παρω μολις δω περιοδο που μακαρι να μην δω τουλάχιστον να πεφτω μεσα στις μερες γτ και εμενα ο αντρας μ θα τα παίξει στο τελος χαχαχαχααα

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Μάντη είπε:

Το σκεφτομαι και εγω να παρω τεστ να ξεαγχωθω εστω απο αυτο αλλα επειδή ειμαι ακριβως στις μερες μου δεν εχω παρει αλλα θα παρω μολις δω περιοδο που μακαρι να μην δω τουλάχιστον να πεφτω μεσα στις μερες γτ και εμενα ο αντρας μ θα τα παίξει στο τελος χαχαχαχααα

Εμενα με βοηθησαν κ στο θεμα του αγχους.. κ διαπιστωσα οτι δεν κανω ωορρηξια 14 μερες πριν την περιοδο αλλα 12.... Με βοηθησαν αρκετα μπορω να πω τον αλλο μηνα θα ξαναπαραγγειλω.. Κι εγω λεω μακαρι να μη δω κ να μη χρειαστει να ξαναγορασω αλλα δε θελω να παιρνουν τα μυαλα  μου αερα γτ μετα απογοητευομαι!

Just now, noni90 είπε:

ναι η αληθειοα ειναι οτι εχω σκευτει να παρω και εγω αλλα θελω να προσπαθησω να καταλαβω το σωμα μου πρωτα! ( αν  δε το καταφερω και δω οτι παιρναει ετσι ο καιρος θα τα παρω σιγουρα! )

κοριτσια μας ειμαι καινουργια και σας χεραιτω.θελω απεγνωσμενα να γινουμε γονεις..ειχα περιοδο στις 17/10.. ειχαμε επαφες στις γονιμες καο γενικ αυτο τον μηνα..χθες και σημερα εχω απιστευτους πονους περιοδου δεξια και αριστερα και λιγα υγρα.. χθες δεν αντεξα και εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο..λετε να ειναι νωρις;;:?:?

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

εγω ασπρα υγρα εχω με την ωορηξια...και οταν το ειχα αναφαιορει στη γυναικολογο μου ειπε οτι την αποκαλουν λευκη περιοδο....

τα υγρα ωορηξιας μου απ οτι εχω καταλαβει ειναι διαφανη..... μολισ τελειωνουν μετα πο λιγες μερες ξεκινανε τα ασπρα....

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

πλακα κανεις?? λες να ειναι καλο αυτο?

Εμ.... Απ οτι λεει η φιλη μας δεν ειναι καλο αλλα ουτε και καλοοο! Τελος εποχης χαχαχα

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

νομιζω τα ασπρα υγρα υποδηλωνουν το τελος της γονιμης περιοδου αν δεν κανω λαθος εχω κ εγω συχνα μετα την ωορρηξια. 

Εγω ειμαι ικανη καθε μηνα να βρισκω ενα σωρό συμπτώματα που δείχνουν εγκυμοσύνη ολα θετικα τα βλεπω μεχρι που έρχεται η περιοδος και απογοητεύομαι !

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...