Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@noni90 ολα καλα εδω εσυ πως εισαι? @Antila καλα αποτελεσματα για να εχεις συμπτωματα θα ειναι ψηλα η χοριακη θα εγινε νωρις η συλληψη 6-7 μερα του κυκλου.  εγω περιμενω περιοδο σε 8 μερες περιπου ελπιζω να ερθει στην ωρα της να ξεκινησω προσπαθεια ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, linaa είπε:

@noni90 ολα καλα εδω εσυ πως εισαι? @Antila καλα αποτελεσματα για να εχεις συμπτωματα θα ειναι ψηλα η χοριακη θα εγινε νωρις η συλληψη 6-7 μερα του κυκλου.  εγω περιμενω περιοδο σε 8 μερες περιπου ελπιζω να ερθει στην ωρα της να ξεκινησω προσπαθεια ! 

Εδω στον αγωνα χαχα! Εριξα περπατημα σημερα που θα το γραψει η ιστορια.... 5 χλμ τουλαχιστον περπατησα!!!!! Τωρα με εχει πιασει μεση και κοιλια στο φουλ.. Σαραβαλο ειμαι χαχαχα

Κι εγω περιμένω σε 9 μερες και μετα ξανα παλι στο παιχνιδι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Εδω στον αγωνα χαχα! Εριξα περπατημα σημερα που θα το γραψει η ιστορια.... 5 χλμ τουλαχιστον περπατησα!!!!! Τωρα με εχει πιασει μεση και κοιλια στο φουλ.. Σαραβαλο ειμαι χαχαχα

Καλησπερα , στις ιδιες ημερομηνιες περιμενουμε κ οι 3 μας! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

ελα που πηγες βρε θηριο 5 χιλ μπραβο!!! ελπιζω να μην σου ερθει κοριτσι νιωθεις τιποτα?? 

Διαφημίσεις

Κανονιστε θελω μια εγκυμοσυνη οπωσδηποτε!!! 

ΧΑχαχαχαχ απο μενα δεν νομιζω , γτ αν κρινω απο τις κυστες , παω για τον επομενο μηνα , ασε που θα χαλασει ο καιρος κ εχω απο χθες πονοκεφαλο απιστευτο ...παινρω ντεπον , περναει κ μετα ξανα. :( 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

ελα που πηγες βρε θηριο 5 χιλ μπραβο!!! ελπιζω να μην σου ερθει κοριτσι νιωθεις τιποτα?? 

τοσο νωρις να μου ερθει??? Ξερω γω εχει ξανατυχει.... αλλα οχι 9 μερες πριν, 5 μερες πριν.... Πηγα το πρωι στη δουλεια με τα ποδια που ειναι 2.5 χλμ απ το σπιτι μου. Μετα πηγα κατ'οικον επισκεψη σε ενα περιστατικο περπατησα αλλο 1 χλμ να παω κ αλλο 1 να γυρισω στο γραφειο... και απ το γραφειο σπιτι αλλα 2.5 χλμ.. Νιωθω πονο στη μεση και την κοιλια αλλα ειναι μαλλον που κουραστηκα απ το περπατημα... 

Δε πειραζει θα παμε μαζι τον αλλο μηνα θα πονταρουμε τα λεφτα μας στη @linaa για αυτο το μηνα να μας εκπροσωπησει!

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

τοσο νωρις να μου ερθει??? Ξερω γω εχει ξανατυχει.... αλλα οχι 9 μερες πριν, 5 μερες πριν.... Πηγα το πρωι στη δουλεια με τα ποδια που ειναι 2.5 χλμ απ το σπιτι μου. Μετα πηγα κατ'οικον επισκεψη σε ενα περιστατικο περπατησα αλλο 1 χλμ να παω κ αλλο 1 να γυρισω στο γραφειο... και απ το γραφειο σπιτι αλλα 2.5 χλμ.. Νιωθω πονο στη μεση και την κοιλια αλλα ειναι μαλλον που κουραστηκα απ το περπατημα... 

Δε πειραζει θα παμε μαζι τον αλλο μηνα θα πονταρουμε τα λεφτα μας στη @linaa για αυτο το μηνα να μας εκπροσωπησει!

οχι κοριτσια εγω αυτον τον μηνα δεν πολυπροσπαθησα γιατι ημουν μετα την παλλινδρομη δεν νομιζω να πετυχα με μερικες τυχαιες επαφες οποτε μαλλον κ οι τρεις τον αλλο μηνα!

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

οχι κοριτσια εγω αυτον τον μηνα δεν πολυπροσπαθησα γιατι ημουν μετα την παλλινδρομη δεν νομιζω να πετυχα με μερικες τυχαιες επαφες οποτε μαλλον κ οι τρεις τον αλλο μηνα!

Εγω προσπαθησα καθε μερα στις γονιμες κ πριν κ μετα μερα παρα μερα.... Αλλα επειδη δε νιωθω κατι περιεργο μαλλον για τον αλλο μηνα παμε.....

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Εγω προσπαθησα καθε μερα στις γονιμες κ πριν κ μετα μερα παρα μερα.... Αλλα επειδη δε νιωθω κατι περιεργο μαλλον για τον αλλο μηνα παμε.....

ε ειναι κ νωρις ακομα

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Αστα αυτα μεχρι.να δουμε ειπαμε αιμα Αν δουμε δεν λεμε τιποτα απλα απεριμενουμε!

Σημερα εχει γενεθλια ο αγαπημενος μου ομως! οποτε χθες εκατσα κ εκανα κιμαδοπιτα και εκανα κ κοτοπουλο με καρυ και ρυζι μπασματι.. και του πηρα κ ενα τριανταφυλλο δεν ηθελε δωρο γιατι σε 2 μηνες ειναι ο γαμος και δε θελει να ξεφευγουμε λεει οικονομικα.. Τωρα τον περιμενω να ερθει απο τη δουλεια..... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Ναι εμεις οι 2 ! h @noni90 δεν ξερουμε ακομα .. ειναι νωρις . εγω καταλαβαινω οτι θα αδιαθετησω την αλλη παρασκευη γτ ηδη εχω νευρα ...συνηθως 5 μερες πριν παντα εχω !! 

Just now, noni90 είπε:

Σημερα εχει γενεθλια ο αγαπημενος μου ομως! οποτε χθες εκατσα κ εκανα κιμαδοπιτα και εκανα κ κοτοπουλο με καρυ και ρυζι μπασματι.. και του πηρα κ ενα τριανταφυλλο δεν ηθελε δωρο γιατι σε 2 μηνες ειναι ο γαμος και δε θελει να ξεφευγουμε λεει οικονομικα.. Τωρα τον περιμενω να ερθει απο τη δουλεια..... 

Να τον χαιρεσαι ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς θα δουλέψει και το απόγευμα και θα γιορτάσουμε αυριο σήμερα μόνο σπέσιαλ φαγητούλι έχει το μενού!

Εγω νευρα δεν εχω αλλα αμα αρχισαν τα πονακια απ την κουραση τωρα προμηνυεται πολυ επωδυνη περιοδος! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...