Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Angie trg υπομονή μόνο αυτό έχω να σου πω!!! Δοκίμασε να είσαι ξαπλωμένη στα πλάγια, βοηθάει αρκετά... Η αλήθεια είναι πως αυτό θα το νιώθεις για καιρό, λόγω του ότι ανοίγει η λεκάνη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Επίσης καλό είναι αν μπορεί κάποιος να σου κάνει ένα απαλό μασάζ για να χαλαρώσουν τα νεύρα της μέσης..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

@Angie trg υπομονή μόνο αυτό έχω να σου πω!!! Δοκίμασε να είσαι ξαπλωμένη στα πλάγια, βοηθάει αρκετά... Η αλήθεια είναι πως αυτό θα το νιώθεις για καιρό, λόγω του ότι ανοίγει η λεκάνη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Επίσης καλό είναι αν μπορεί κάποιος να σου κάνει ένα απαλό μασάζ για να χαλαρώσουν τα νεύρα της μέσης..

Νομιζω οτι ο πονος ανεβαινει μεχρι την πλατη...οταν ειμαι δουλεια συμβαινει συνηθως. Οταν ξεκουραζομαι χαλαρωνει ο πονος. Το χες κ εσυ?? Ευχαριστω πολυυυ!!

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν κορίτσια σήμερα πήγα να πάρω κάτι εξετάσεις που είχα αφήσει στον. Μικροβιολόγος μου και τον ρώτησα ποτέ δείχνει η χοριακη… κάι μου λέει καλό είναι να έχουν πέραση από την επαφή δέκα με δεκαπέντε μέρες και λέω τώρα εγώ μοιπως βιαστικά να κάνω τεστ ??ούτε καθυστερήσει δεν έχω ακόμα αν και σήμερα έντονα πονάκια και έβγαλε κάι υγρά κρεμώδης που κάτι μου λέει ότι η καταραμένη θα έρθει κανονικά την δευτέρα…… 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Angie trg είπε:

Νομιζω οτι ο πονος ανεβαινει μεχρι την πλατη...οταν ειμαι δουλεια συμβαινει συνηθως. Οταν ξεκουραζομαι χαλαρωνει ο πονος. Το χες κ εσυ?? Ευχαριστω πολυυυ!!

Ναι.. Ο πόνος στην πλάτη είναι επειδή προσπαθεί το σώμα σου να ετοιμαστεί για το βάρος που θα σηκώνεις τους επόμενους μήνες.. Αν μπορείς στη δουλειά σου μην κάθεσαι με την πλατη στις 90 μοίρες γιατί πονάει πιο πολύ.. Εγώ στη σχολή μου δεν μπορούσα να κάτσω στις 90 μοίρες γιατί υπέφερα.. Καθόμουν με τη λεκάνη πιο μπροστά για να "ξαπλώνει" κάπως η πλάτη, είναι πιο ανακουφιστικό έστω και για λίγο... Μη με ευχαριστείς, όσο μπορώ θέλω να βοηθάω :-) πήγες σε γιατρό; πόσο είσαι αν επιτρέπεται;

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια σήμερα πήγα να πάρω κάτι εξετάσεις που είχα αφήσει στον. Μικροβιολόγος μου και τον ρώτησα ποτέ δείχνει η χοριακη… κάι μου λέει καλό είναι να έχουν πέραση από την επαφή δέκα με δεκαπέντε μέρες και λέω τώρα εγώ μοιπως βιαστικά να κάνω τεστ ??ούτε καθυστερήσει δεν έχω ακόμα αν και σήμερα έντονα πονάκια και έβγαλε κάι υγρά κρεμώδης που κάτι μου λέει ότι η καταραμένη θα έρθει κανονικά την δευτέρα…… 

Κοιτα ξέρω ότι υπάρχουν κάποια πιο ευαίσθητα τεστ που δείχνουν μέχρι 6 μέρες πριν την καθυστέρηση. Πρέπει όμως να το κάνεις με τα πρώτα πρωινά ούρα και πάλι δε δείχνει και τόσο καθαρά.. Αλλά μια δυο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο αν κάνεις το τεστ σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες, μπορείς να έχεις ένα κάπως πιο "σωστό" αποτέλεσμα...

πρίν από 11 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Ναι.. Ο πόνος στην πλάτη είναι επειδή προσπαθεί το σώμα σου να ετοιμαστεί για το βάρος που θα σηκώνεις τους επόμενους μήνες.. Αν μπορείς στη δουλειά σου μην κάθεσαι με την πλατη στις 90 μοίρες γιατί πονάει πιο πολύ.. Εγώ στη σχολή μου δεν μπορούσα να κάτσω στις 90 μοίρες γιατί υπέφερα.. Καθόμουν με τη λεκάνη πιο μπροστά για να "ξαπλώνει" κάπως η πλάτη, είναι πιο ανακουφιστικό έστω και για λίγο... Μη με ευχαριστείς, όσο μπορώ θέλω να βοηθάω :-) πήγες σε γιατρό; πόσο είσαι αν επιτρέπεται;

Κοιτα ξέρω ότι υπάρχουν κάποια πιο ευαίσθητα τεστ που δείχνουν μέχρι 6 μέρες πριν την καθυστέρηση. Πρέπει όμως να το κάνεις με τα πρώτα πρωινά ούρα και πάλι δε δείχνει και τόσο καθαρά.. Αλλά μια δυο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο αν κάνεις το τεστ σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες, μπορείς να έχεις ένα κάπως πιο "σωστό" αποτέλεσμα...

Κοίτα την δευτέρα είναι να Ααδιαφετισω… αν δεν έρθει θα το αφήσω λίγο ακόμα και μετά θα κάνω τεστ ή χοριακη κατευθείαν 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου οχι "μηπως" βιαστηκες..... παραβιαστηκες :P κατσε λιγο και θα δουμε ;)

οι εξετασεις για τι ηταν? ηταν καλες?

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα και από εμένα...... τι κάνετε;;;;

@ElektraGr καλώς ήρθες και από εμένα....... εύχομαι γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα....... και ναι είναι πολύ σημαντικό να είναι καλός ο γιατρός και να μπορείς να τον εμπιστεύεσαι γιατί όλα αυτά έχουν τα θέματα τους......

@Μαρθα Κ κοριτσάκι βάστα γερά και δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη........ συμφωνώ να περιμένεις ως την ημέρα που είναι να αδιαθετήσεις τουλάχιστον......... εύχομαι να είσαι η επόμενη........:wub: τι εξετάσεις σου ήταν καλές;;;;;;

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

πρίν από 6 λεπτά , giota@ είπε:

Καλησπέρα και από εμένα...... τι κάνετε;;;;

@ElektraGr καλώς ήρθες και από εμένα....... εύχομαι γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα....... και ναι είναι πολύ σημαντικό να είναι καλός ο γιατρός και να μπορείς να τον εμπιστεύεσαι γιατί όλα αυτά έχουν τα θέματα τους......

@Μαρθα Κ κοριτσάκι βάστα γερά και δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη........ συμφωνώ να περιμένεις ως την ημέρα που είναι να αδιαθετήσεις τουλάχιστον......... εύχομαι να είσαι η επόμενη........:wub: τιεξετάσεις σου ήταν καλές;;;;;;

@giota@ καλώς σας βρήκα! :)

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τον προηγούμενο μήνα αν θυμάστε είχα βγάλει ένα τεστ αχνό θετικό οπότε ο γιατρός με βάλε να κάνω όλες τις πρώτες εξετάσεις που κάνει μία έγκυος και δόξα τον θεό ήταν όλες πολύ καλές κάι ήταν κάποιες που αργούν να πάρεις αποτελέσματα και μετά το ξέχασα εγώ και πήγα σήμερα και πήρα τις υπόλοιπες…. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 39 λεπτά , Angie trg είπε:

Αααα! Να σαι καλα @ΧρυσαΜ!! Στην 5η βδομαδα ειμαι.θα κανω οσα μου πες!! <3 

Μακάρι να βοηθηθείς κ εσύ!! :-)

πρίν από 52 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κοίτα την δευτέρα είναι να Ααδιαφετισω… αν δεν έρθει θα το αφήσω λίγο ακόμα και μετά θα κάνω τεστ ή χοριακη κατευθείαν 

Σου εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θες!!! Μακάρι να μας φέρεις ευχάριστα νέα!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ElektraGr είπε:

@giota@ καλώς σας βρήκα! :)

Καλώς ήρθες κ αφού είναι όλα καλά είναι θέμα χρόνου. Κ για σένα μες το καλοκαίρι θα πώ...μην αγχώνεσαι τον Οκτώβρη θα είσαι έγκυος. Κ όλες μας ελπίζουμε. Όσες δεν εχουν μείνει δεν ξερω κ εγω τι θα κάνω!θα τα πάρω αγρια!

• Μου αρέσει 3

@andrianni αυτό το " θα τα πάρω άγρια " είχε πολύ πλάκα........ χα χα χα χα.... μπράβο βρε κορίτσι.... 

μου είχε δώσει και εμένα ο γιατρός κάποιες εξετάσεις επαναληπτικές για προληπτικούς λόγους και θα τις πάρω σήμερα το απόγευμα.......... θα σας γράψω να μου πείτε γιατί έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε και δεν τα πολύ θυμάμαι.......... :roll::wub::lol:

8JPrp3.png

2 ώρες πρίν, giota@ είπε:

@andrianni αυτό το " θα τα πάρω άγρια " είχε πολύ πλάκα........ χα χα χα χα.... μπράβο βρε κορίτσι.... 

μου είχε δώσει και εμένα ο γιατρός κάποιες εξετάσεις επαναληπτικές για προληπτικούς λόγους και θα τις πάρω σήμερα το απόγευμα.......... θα σας γράψω να μου πείτε γιατί έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε και δεν τα πολύ θυμάμαι.......... :roll::wub::lol:

Ωραια @giota@ πες μας οταν εχεις τα αποτελέσματα.αν κ θα είναι καλά νομίζω. Σε σκέφτομαι κ σε περιμένω να ξέρεις...εννοω σύντομα  είναι η σειρά σου.

Κ επειδή σκέφτηκα κ το @elenakii22 . Ηταν να κάνει εξετάσεις.όλα καλά κοπέλα μου. Φιλιά σε όλες αλλά δεν τα καταφέρνω να απαντώ σε όλες.κολλάει.εγραψα πριν στη Μαρθα κ δεν το έστελνε.συμφωνω πάντως οτι το εκανες νωρις αλλά μη σκας. Επισης η @NikolitsaVe87 που είναι; Ασε εγω δε μπορω να μπω απ τον υπολογιστη.μάλλον δέχεται αυτό που γραφεσαι πρώτα.εσεις που είσασταν κ στο προηγούμενο ήταν καλύτερο; εγώ πάντως κουράζομαι να το παρακολουθώ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...