Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Γειά σας κορίτσια!μάλλον ετοιμάζεται σιγά σιγα να με επισκεφθεί η καλή μου και ψυχολογικά είμαι χάλια σήμερα.το παθαινω πάντα αυτό πριν και όταν έρθει ηρέμω.

εγω ευχομαι να μην ερθει και να εισαι για αλλο λογο ετσι ψυχολογικα ;) 

@Papaki@ τι ημερομηνια αναμονης να σε βαλω τωρα??

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , ada32 είπε:

Δεν το καταλαβαινω να μην τους λεμε για τις γονιμες γτ θα αγχωθουν , μαζι βαζουμε ενα στοχο  και θελουμε μαζι να τον πετυχουμε , οχι να τους " ξεγελασουμε " στην ουσια κ μετα εφοσον τους πουμε ειμαστε εγκυες , να παθουν πρωτα το σοκ κ μετα αφου δεν εχουν κ πολλες επιλογες να χαιρονται .. 

Μωρε εννοειται δεν "ξεγελας" κανεναν για να τεκνοποιησεις! Αδιανοητο, σαν κατι γυναικες που σπανε προφυλακτικα με καρφιτσες :-P ! Που εκει οντως δεν εχει επιλογη ο αλλος και του "φορας" το παιδι στο κεφαλι. Απλως αν ο συντροφος μας θελει παιδι αλλα εχει αγχος, και μας δειξει ή καταλαβουμε με τι τροπο μπορει να το διωξει, τοτε τον βοηθαμε, γιατι γι αυτο λεγομαστε συντροφοι. Οχι να κρυβει καποια επιτηδες τις γονιμες, ή να λεει ψεματα οτι δεν ειναι γονιμη για να τον "παγιδευσει", αλλα να εχουμε και ενσυναισθηση αν αυτο που μπλοκαρει τον ανθρωπο μας ειναι απλο και λυνεται. Μιλαω χωρις να ξερω φυσικα κανενος τη σχεση και τους χαρακτηρες! Αν ο αλλος το αποφευγει επειδη κατα βαθος δε θελει, ειναι αλλη περιπτωση. Μιλαω για την περιπτωση που θελει αλλα εχει παθει ενα μπλοκαρισμα!

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

πρίν από 15 λεπτά , caramel_83 είπε:

στην δικη μου περιπτωση η ειρωνια ειναι οτι αυτος θελει πιο πολυ και εγω ακολουθω και το αλλο κουλο ειναι οτι τον Αυγουστο δουκευα τουλαχιστον 12 ωρες την ημερα, και σε κουβεντα πανω του λεω πριν λιγες μερες ηταν οι γονιμες και μου λεει γιατι δεν μου το ειπες, να το ξερω κτλ ρε ανθρωπε του λεω μετα απο 12-13 ωρες δουλεια δεν ειχα κουραγιο να περπατησω οχι να κανω και σεξ....θελει και να ξερει ποτε ειναι. Δε βγαζω ακρη, μεχρι τελος του κυκλου αν δεν ειμαι εγκυος δνε του λεω τιποτα να δω αντιδραση

Δες αντιδρασεις κ μετα καθιστε να μιλησετε ... αλλα αφου ειχατε επαφες ,μπορει κ να εισαι ! ποτε δεν ξερεις!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Δες αντιδρασεις κ μετα καθιστε να μιλησετε ... αλλα αφου ειχατε επαφες ,μπορει κ να εισαι ! ποτε δεν ξερεις!!!

ναι υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες γιατι εγινε η μια παραμονη ή ανημερα της ωορηξιας ;) μακαρι να ειμαστε ολες μας, θα ειναι καλο δωρο για τα Χριστουγεννα:wub:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , caramel_83 είπε:

στην δικη μου περιπτωση η ειρωνια ειναι οτι αυτος θελει πιο πολυ και εγω ακολουθω και το αλλο κουλο ειναι οτι τον Αυγουστο δουκευα τουλαχιστον 12 ωρες την ημερα, και σε κουβεντα πανω του λεω πριν λιγες μερες ηταν οι γονιμες και μου λεει γιατι δεν μου το ειπες, να το ξερω κτλ ρε ανθρωπε του λεω μετα απο 12-13 ωρες δουλεια δεν ειχα κουραγιο να περπατησω οχι να κανω και σεξ....θελει και να ξερει ποτε ειναι. Δε βγαζω ακρη, μεχρι τελος του κυκλου αν δεν ειμαι εγκυος δνε του λεω τιποτα να δω αντιδραση

Να σου πω αγαπη μου πως μάλλον οι αντρες δεν ξέρουν απο την φύση τους να διαχειρίζονται καταστάσεις... Στην κορη μου ενω το προσπαθουσαμε μηνες ολόκληρους οταν τελικα ηρθε κ πηγαμε στο γιατρό.... Εκανε σαν χαζος.... Εμεινε με το στόμα ανοιχτό λες κ δεν το περίμενα... Μεχρι που φτασαμε στο σπίτι ηταν σαν να του είχαν σκοτώσει τον σκύλο... Μιλάμε ήθελα να τον αρχισω στις κλωτσιές... Μια βδομάδα του πηρε να το χωνέψει... Τωρα μιλαμε για αρρώστια με την κορη τ τρόμαξα να τον πεισω για δευτερο ( η δικαιολογια ... αποκλείεται να το αγαπαω οπως την Ηλιαννα).... Σημερα λοιπον που του ειπα πως αν κ νωρις νομιζω πως εχω καποια συμπτώματα (,ισως κ ψυχοσωματικά???) Το μονο που ειπε ε και εσυ τοσο γρήγορα περιμενε λιγο απο αυριο εχουμε να μαζέψουμε ελιες.... Τον δέρνεις ή δεν τον δέρνεις??? Πες μου!!!

• Χαχα 1

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Just now, t1t1n4k1 είπε:

Να σου πω αγαπη μου πως μάλλον οι αντρες δεν ξέρουν απο την φύση τους να διαχειρίζονται καταστάσεις... Στην κορη μου ενω το προσπαθουσαμε μηνες ολόκληρους οταν τελικα ηρθε κ πηγαμε στο γιατρό.... Εκανε σαν χαζος.... Εμεινε με το στόμα ανοιχτό λες κ δεν το περίμενα... Μεχρι που φτασαμε στο σπίτι ηταν σαν να του είχαν σκοτώσει τον σκύλο... Μιλάμε ήθελα να τον αρχισω στις κλωτσιές... Μια βδομάδα του πηρε να το χωνέψει... Τωρα μιλαμε για αρρώστια με την κορη τ τρόμαξα να τον πεισω για δευτερο ( η δικαιολογια ... αποκλείεται να το αγαπαω οπως την Ηλιαννα).... Σημερα λοιπον που του ειπα πως αν κ νωρις νομιζω πως εχω καποια συμπτώματα (,ισως κ ψυχοσωματικά???) Το μονο που ειπε ε και εσυ τοσο γρήγορα περιμενε λιγο απο αυριο εχουμε να μαζέψουμε ελιες.... Τον δέρνεις ή δεν τον δέρνεις??? Πες μου!!!

ε κι εσυ αφου εχει ελιες αυριο τι βιαζεσαι :P ειναι τελειως διαφορετικη η φυση τους.... ωρες ωρες απορω

• Χαχα 1

Καποιοι τις διαχειριζονται μολις τις αντιμετωπισουν! Εμεις καμια φορα κανουμε σεναρια και "προετοιμαζομαστε", ενω μερικες φορες οι αντρες θελουν να εχουν δεδομενα στα χερια τους για να τα αναλυσουν! Γελασα με την ατακα του αντρα σου @t1t1n4k1 :-D οτι "αποκλειεται να το αγαπαω οπως την Ηλιαννα"! Χαζομπαμπακας!!

Grpbp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Antila είπε:

Μωρε εννοειται δεν "ξεγελας" κανεναν για να τεκνοποιησεις! Αδιανοητο, σαν κατι γυναικες που σπανε προφυλακτικα με καρφιτσες :-P ! Που εκει οντως δεν εχει επιλογη ο αλλος και του "φορας" το παιδι στο κεφαλι. Απλως αν ο συντροφος μας θελει παιδι αλλα εχει αγχος, και μας δειξει ή καταλαβουμε με τι τροπο μπορει να το διωξει, τοτε τον βοηθαμε, γιατι γι αυτο λεγομαστε συντροφοι. Οχι να κρυβει καποια επιτηδες τις γονιμες, ή να λεει ψεματα οτι δεν ειναι γονιμη για να τον "παγιδευσει", αλλα να εχουμε και ενσυναισθηση αν αυτο που μπλοκαρει τον ανθρωπο μας ειναι απλο και λυνεται. Μιλαω χωρις να ξερω φυσικα κανενος τη σχεση και τους χαρακτηρες! Αν ο αλλος το αποφευγει επειδη κατα βαθος δε θελει, ειναι αλλη περιπτωση. Μιλαω για την περιπτωση που θελει αλλα εχει παθει ενα μπλοκαρισμα!

Συμφωνω μαζι σου  ! αν το ζευγαρι εχει επαφες μερα παρα μερα , δεν χρειαζεται να τιθεται θεμα γονιμων ημερων . κτλ.... αν ομως για καποιο λογο δεν μπορουν να εχουν , τοτε καλο ειναι να ειναι ενημερος κ ο αντρας  για να φροντισει κ αυτος τις επαφες.. Αυτη εινα ιη αποψη μου. Τωρα αν καποιος ειναι πολυ αγχωδης , σιγουρα θα το καταλαβεις οποτε κ τοτε τον βοηθας να ξεμπλοκαρει .Απλα στην περιπτωση της καραμελιτσας , δεν μου φανηκε να εχει τοσο αγχος ο αντρας , αλλα περισσοτερο ανασφαλεια  κ δεν ειναι σιγουρος ... Ενω π.χ ο δικος μου ειναι σε αλλον κοσμο επισης , κ μονο αγχος δεν εχει . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

Καποιοι τις διαχειριζονται μολις τις αντιμετωπισουν! Εμεις καμια φορα κανουμε σεναρια και "προετοιμαζομαστε", ενω μερικες φορες οι αντρες θελουν να εχουν δεδομενα στα χερια τους για να τα αναλυσουν! Γελασα με την ατακα του αντρα σου @t1t1n4k1 :-D οτι "αποκλειεται να το αγαπαω οπως την Ηλιαννα"! Χαζομπαμπακας!!

Δεν φαντάζεσαι μιλαμε την έχει κάνει εντελώς κακομαθημένη... Ευτυχώς που η μικρη θέλει πολυ αδελφακι κ μας παρακαλάει...οποτε κ αλλαξε γνώμη...φυσικα για χάρη της κορης του

• Χαχα 1

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

πρίν από 5 λεπτά , t1t1n4k1 είπε:

χαχαχαχαχα !!! καλα αυτο το οτι τους λες οτι εισαι εγκυος κ εχουν μια απαθεια! ειναι το κατι αλλο !! :D αλλα  λογικο γτ εμεις κανουμε σαν χαζες απο την χαρα μας γτ το αντιλαμβανομαστε απο το σωμα μας ενω αυτοι θελουν λιγο χρονο να το συνειδητοποιησουν κ να υπερηφανευτουν για αυτο που καταφεραν !!! :P 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

χαχαχαχαχα !!! καλα αυτο το οτι τους λες οτι εισαι εγκυος κ εχουν μια απαθεια! ειναι το κατι αλλο !! :D αλλα  λογικο γτ εμεις κανουμε σαν χαζες απο την χαρα μας γτ το αντιλαμβανομαστε απο το σωμα μας ενω αυτοι θελουν λιγο χρονο να το συνειδητοποιησουν κ να υπερηφανευτουν για αυτο που καταφεραν !!! :P 

Και οχι μονο να υπερηφανευτουν αλλα οταν ειναι να γεννήσει η μαμα λενε στους φιλους "ελα γεννησαμε" χαχαχα οχι δεν γεννησαμε γλυκουλι εγω γεννησα χααχαχααχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 37 λεπτά , linaa είπε:

@Antila πως εισαι σημερα? εκανες χοριακη τελικα? 

Γεια σου Λινα μου! Ειμαι καλα, μονο η μεση μου με ποναει αρκετα αλλα ολα οκ! Σκεφτομαι θετικα περιμενοντας τη χοριακη κατα τις 7, εχω περιεργεια τι νουμερο θα δειξει τοσο νωρις, αλλα κυριως μια κρυφη ελπιδα για τη Δευτερα, να μας δειξει οτι ανεβαινει σωστα για να μπορεσω να χαρω λιγακι ελευθερα. Σ ευχαριστω κοριτσι μου :) !  Εσυ πως εισαι; Σε ποια φαση του κυκλου;

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...