Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

On 9/11/2017 at 12:06 ΠΜ, Ασία είπε:

Τόσο νωρίς ξεκίνησαν συμπτώματα περιόδου?έχω ακούσει πως κάποιες κοπέλες ενώ είναι έγκυος έχουν συμπτώματα περιόδου κανονικά αλλά ξεκινάει η καθυστέρηση..Μην απογοητεύεσαι,αφού δεν έχεις αδιαθετήσει υπάρχουν ελπίδες. Εγώ δεν έχω τίποτα από συμπτώματα.Μόνο που το σκ,δηλαδή την 6η και 7η μέρα μετά την πιθανή ωορρηξία μου(δεν είμαι σίγουρη ότι έγινε εκείνη τη μέρα,το υποθέτω) είχα έντονους πόνους στα αριστερά,χαμηλά.μου θύμισαν τους πόνους που έχω όταν έχω κύστη.Όμως κράτησαν μόνο δύο μέρες άρα απέκλεισα το ενδεχόμενο κύστης.Επίσης εκείνες τις δύο μέρες είχα πολλά άσπρα υγρά σαν γάλα και γιαούρτι μαζί,κάτι που μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα.βέβαια εγώ τόσους μήνες που προσπαθώ κάθε φορά βλέπω διάφορα πιθανά συμπτώματα αλλά ποτέ δεν είμαι έγκυος χαχαχαχα

Καλησπερα κοριτσια χθες ημουν ολοι μερα στο τρεξιμο και σας εχασα εντελως!!! Ασια μ εχου ακριβως τα ιδια συμπτώματα λες να εγινε το θαύμα ή το μυαλο μας κανει παιχνίδια?????

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Πιθανοτητες υπαρχουν φυσικα γιατι ειχαμε εστω και 2 επαφες, μπορει η μια να ηταν την ημερα της ωορηξιας ή παραμονη αυτης οποτε σε 2 -3 εβδομαδες θα ξερουμε ;) 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, caramel_83 είπε:

εκτος στον δικο μου δεν του ερχεται ευκολο το ολοκληρωμα :roll: τον αγχωνει οτι πρεπει να τελειωσει μεσα....αντε βγακε ακρη, εχω σκεφτει να τον αφησω και οποτε του ερχεται αλλα δεν προκειται να κανουμε σωστα ετσθ...πραγματικα κανω θυσια για να εχουμε επαφη, ειμαι πολυ πτωμα το βραδυ....

Καραμελιτσα ελα να κανουμε παρεαααα το ιδιο πραγμα αντιμετωπίζω και.δεν ξερω πως να.το διαχειριστώ!!!!:?

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Το οτι παγωσε και προβληματιστηκε ειναι μια αντιδραση σοκ, δε δειχνει οτι δεν θα ηθελε! Μη σε απασχολει αυτο καθολου και μην του το αναφερεις αν ξαναγινει, γιατι σου εχει ηδη δηλωσει πως θελει παιδακι, αρα να εισαι σιγουρη :). Δε θα σου ελεγε κατι τοσο σοβαρο αν δεν το εννοουσε, γνωριζεστε και τοσα χρονια. Αντιμετωπισε το ως σοκ!

Παραδειγμα: την ανοιξη ειχα καθυστερηση κ το ηξερε κι εκεινος, οπως και ηξερε οτι ειχα παει να παρω τεστ. Θελαμε παρα πολυ παιδακι. Εκεινος πιο πολυ μιας και με περναει πολλα χρονια. Οταν λοιπον κρατησα το θετικο τεστ της παλινδρομης, του το εδειξα τρεμοντας, ενω εκεινος κοιτουσε κατι στο ταμπλετ. Με κοιταξε, κοιταξε το τεστ, ειπε "ααα!" με εκπληξη και απορια και μετα επιασα την κουβεντα και τον ρωτουσα πως νιωθει γιατι δε μπορουσα να καταλαβω! Μετα αρχισε να ψαχνει στο ταμπλετ τι πρεπει να κανει κανεις τις πρωτες μερες κυησης. Με μια λεξη: μουδιασμενος. Δε σου κρυβω οτι εξεπλαγην λιγο! Φανταζομουν οτι θα χοροπηδουσε και θα με επαιρνε αγκαλια οπως στις ταινιες και οτι θα εκλαιγε  :-P. Mπααα! Και φαντασου ειναι συναισθηματικος σαν ανθρωπος, εκφραζεται. Κι ομως, μονο τις επομενες μερες που συνηθισε στην ιδεα αρχισε να φερεται κανονικα, να δειχνει τη χαρα του, να με προσεχει υπερβολικα κτλ. Αν εβλεπες την αντιδραση του εκεινη την ωρα, θα ελεγες "Μωρε σιγουρα χαρηκε αυτος;". Οποτε επειδη ξερεις τι ανθρωπο εχεις διπλα σου, μην αγχωνεσαι για εκεινον! Το θελει, το θελεις, μενει να τον χαλαρωσεις και θα συνηθισει συντομα στην ιδεα! <3

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Καραμελιτσα ελα να κανουμε παρεαααα το ιδιο πραγμα αντιμετωπίζω και.δεν ξερω πως να.το διαχειριστώ!!!!:?

θα κανουμε υπομονη και βλεπουμε, τι αλλο να κανουμε... εσυ ειχες επαφες αυτο τον μηνα καλες?

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Το οτι παγωσε και προβληματιστηκε ειναι μια αντιδραση σοκ, δε δειχνει οτι δεν θα ηθελε! Μη σε απασχολει αυτο καθολου και μην του το αναφερεις αν ξαναγινει, γιατι σου εχει ηδη δηλωσει πως θελει παιδακι, αρα να εισαι σιγουρη :). Δε θα σου ελεγε κατι τοσο σοβαρο αν δεν το εννοουσε, γνωριζεστε και τοσα χρονια. Αντιμετωπισε το ως σοκ!

Παραδειγμα: την ανοιξη ειχα καθυστερηση κ το ηξερε κι εκεινος, οπως και ηξερε οτι ειχα παει να παρω τεστ. Οταν λοιπον κρατησα το θετικο τεστ της παλινδρομης, του το εδειξα τρεμοντας, ενω εκεινος κοιτουσε κατι στο ταμπλετ. Με κοιταξε, κοιταξε το τεστ, ειπε "ααα!" με εκπληξη και απορια και μετα επιασα την κουβεντα και τον ρωτουσα πως νιωθει γιατι δε μπορουσα να καταλαβω! Μετα αρχισε να ψαχνει στο ταμπλετ τι πρεπει να κανει κανεις τις πρωτες μερες κυησης. Με μια λεξη: μουδιασμενος. Δε σου κρυβω οτι ξενερωσα λιγο! Φανταζομουν οτι θα χοροπηδουσε και θα με επαιρνε αγκαλια οπως στις ταινιες και οτι θα εκλαιγε  :-P. Mπααα! Και φαντασου ειναι συναισθηματικος σαν ανθρωπος, εκφραζεται. Κι ομως, μονο τις επομενες μερες που συνηθισε στην ιδεα αρχισε να φερεται κανονικα, να δειχνει τη χαρα του, να με προσεχει υπερβολικα κτλ. Αν εβλεπες την αντιδραση του εκεινη την ωρα, θα ελεγες "Μωρε σιγουρα χαρηκε αυτος;". Οποτε επειδη ξερεις τι ανθρωπο εχεις διπλα σου, μην αγχωνεσαι για εκεινον! Το θελει, το θελεις, μενει να τον χαλαρωσεις και θα συνηθισει συντομα στην ιδεα! <3

αυτο τον μηνα αν εχω καθυστερηση ή τιποτα περιεργο συμπτωμα δεν θα του πω τιποτα, θα τα λεω μονο εδω και αν κανω τεστ θα του πω μονο το αποτελεσμα :)

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , caramel_83 είπε:

πραγματικα ευχομαι να εχει γινει το μοιραιο, 

Εχω και το αλλο σκηνικο πριν 2 μηνες ειχα ανεβασμενη θερμοκρασια αν θυμαστε και μου ειχαν μπει τα φιδια μηπως ημουν εγκυος γιατι ειχα επαφες στις γονιμες, οταν του ειπα οτι μπορει να ειμαι εγκυος αυτος τα εχασε, παγωσε, προβληματιστηκε, παλι νευριασα τοτε (τεστ δεν ηθελε να κανω, αγχωνοταν) αφου τελικα ηρθε η περιοδος του ειπα κατσε και σκεψου αν οντως θες, διοτι απο την αντιδραση που ειχες που μονο χαρα δεν ειδα να εχεις δεν θεωρω οτι θες πραγματικα, ειναι αποφαση ζωης, δεν ειναι σκυλι που αν δεν μας κανει και δεν μπορουμε το χαριζουμε

αυτα τα συζητησαμε παλι πριν λιγες μερες και ειπε οτι θελει..... τον κοπανας ή δεν τον κοπανας?

το εχω πει και αυτο και πραγματικα μου αρεσει αλλα....

Καλη μου @caramel_83 διαβασα οσα εγραψες και πραγματικα  η ιστορια σου ειναι ακριβως ιδια με την δικια μου... Λοιπον διαφωνω οτι πρεπει να παιρνουμε με το "καλο " τους αντρες μας.. δν το καταλαβαινω? οι γυναικες δεν αγχωνονται με το θεμα του παιδιου ? γτ δηλαδη πρεπει μονο εμεις να εχουμε την ευθυνη ,να δουμε ημερομηνιες κ προσπαθουμε να ερθουμε σε επαφη ? οι αντρες μας δηλαδη δεν θελουν παιδι ? αν θελουν να κανουν κ αυτοι προσπαθειες και να βοηθησουν την κατασταση . Να συγκεντρωθουν κ αυτοι ..

Λοιπον , να σου πω κ εγω τα δικα μου για να μην νομιζεις οτι εισαι η μονη. Εχουμε ξεκινησει απο μεσα Μαρτιου , ελευθερες επαφες γτ αυτος το επιδιωξε . ο αντρας μ ου νομιζε οτι με τις πρωτες επαφες , εμεινα εγκυος!! :P  Εγω επειδη ηξερα για την ωορηξια κ για την χαμηλη κινητικοτητα που εχει , ημουν σιγουρη οτι θα αργησουμε πολυ .. απλα σκεφτηκα να προσεξουμε τις γονιμες κ να ερχομαστε οπωσδηποτε σε επαφη τοτε 1 φορα την μερα κ ηθελα βραδυ γι ανα κοιμαμαι μετα.( να αναφερω οτι πριν ξεκινησουμε ελευθερα , ειχαμε 7-8 επαφες την βδομαδα κ μπορει κ 2 φορες την μερα, ενω ειμαστε κ 7 χρονια μαζι ) .Ε λοιπον , μεχρι κ τον Μαιο ( 3 κυκλους ) , ενω του ελεγα οτι απο ταδε μεχρι ταδε ειναι οι μερες η ρωτουσε κ ο ιδιος ποτε ειναι , ε πως γινοταν ν αμην ερχομαστε σε επαφη???? βρε να καθοταν μεχρι αργα να βλεπει τηλεοραση κ τιποτα .. Ε νευριασα κ εγω τοσο πολυ που λες .. Γτ ειχα κανει κ ενα σωρο εξετασεις απο πλευρας γι να δω οτι αν  εχω κατι και αυτος ΤΙΠΟΤΑ!!!!  δλδ εγω μπορω να θυμηθω ποτε ειναι οι γονιμες μερες μου , να παω στην δουλεια , να μαγειρεψω , να θυμηθω να παω σουπερ κ αυτος δεν μπορει να θυμηθει 4 μερες?  Ε οχι ..

Και ετσι που λες , μετα νευριασα εγω κ δεν εκανα κινηση τις μερες της ωορηξιας( ειχαμε επαφες ελευθερες παντα αλλα τις υπολοιπες μερες γτ εφταιγα που δν του το υπενθημιζα ...)  κ φτασαμε Αυγουστο ( οπου στις διακοπες , ειχαμε για 7 μερες συνεχεια επαφες 2 φορες την μερα  αλλα μετα την ωορηξια) ..εκανα την σαλπιγγογραφια 

κ με μια επαφη στην 15 η μερα εμεινα εγκυος ..ομως του ειχα πει οτι απο πριν να επιδωξει να εχουμε επαφες τα βραδια κ κλασικα παλι το ξεχασε ... Μετα την βιοχημικη , στον επομενο κυκλο παλι τα ιδια , ενω του το στελνω σε μηνυμα π.χ οτι απο αυριο μεχρι Πεμπτη ειναι οι μερες , αυτος περααααα βρεχει ..Νευριασα που χασαμε τον προηγουμενο μηνα , κ μετα δν το ΑΦΗΣΑ να τελειωσει μεσα μου .. αφου σκεφτηκα οτι δεν ενδιαφερεται για μωρο , απλα εννοειται οτι του αρεσει να τελειωνει μεσα μου (  ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ) . και που λες ειχε θεμα , γτ δεν του αρεσε κ με κρατουσε με το ζορι ...Παει ο προηγουμενος κυκλος , ερχομαστε σε αυτον τωρα . Με ρωταει ποτε πρεπει να εχουμε επαφες, του λεω 3-4-05/11 , ε σαν να του ειπα οχι αυτες τις μερες ... ειχαμε μια επαφη στις 05/11 κ επειδη ειχα παλι θετικο τεστ την Τριτη , τοου το λεω .. κ ειχαμε επαφη τεταρτη κ μετα μου ειπε μονος του , και την πεμπτη το βραδυ ξανα.. Ε παλι χθες , καθοταν κ  εβλεπε τηλεοραση  μεχρι αργα.. ( οποτε παει κ αυτος ο  κυκλος αν και σε αυτον εμφανιστηκαν οι κυστες , οποτε δεν ειχαμε ελπιδες..) 

τωρα πες μου εσυ , τον κοπανας ή οχι και τον δικο μου ???????

Απλα στην περιπτωση σου ειναι περιεργο που δν τελειωνει μεσα σου κ τραβιεται ..Δν νομιζω οτι τιθεται θεμα συνηθειας , γτ πιστευω οτι να μην τραβιεται ενας αντρας  αλα να ειναι χαλαρος κ να μην προσεχει  , ειναι οτι καλυτερο για αυτον .. Εγω θα σ ελεγα να τον ρωτησεις ευθεως, γτ το κανει αυτο ? Αν εχει κατι θα στο πει , εκτος αν δεν ειναι απολυτα σιγουρος για παιδι κ του βγαινει ασυναισθητα εκεινη την ωρα ...

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , caramel_83 είπε:

αυτο τον μηνα αν εχω καθυστερηση ή τιποτα περιεργο συμπτωμα δεν θα του πω τιποτα, θα τα λεω μονο εδω και αν κανω τεστ θα του πω μονο το αποτελεσμα :)

ΕΙναι η καλυτερη ιδεα!! Προσπαθησε να κρατηθεις, θα τα λεμε εδω! Εγω αν σας ηξερα νωριτερα θα το ειχα κανει, αλλα επειδη ολες μου οι γνωστες κ φιλες ειναι σε αλλες φασεις και δεν ειχα καπου να μιλησω τοσο ελευθερα, του ελεγα χαρτι και καλαμαρι καθε συμπτωμα και καθε μερα καθυστερησης. Αν καταφερεις οποιον μηνα κι αν γινει (ευχομαι να ειναι ΑΥΤΟΣ!), θα δεις που θα πετυχεις διπλο οφελος: 1. δε θα αγχωνεται αυτος, απλως θα χαιρεται το σεξ! και 2. θα μπορεσουμε να οργανωσουμε με τι τροπο θα το ανακοινωσεις ωστε να ειναι πραγματικα εκπληξη! Χεχεε!

• Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

13. Antila  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

4. ritaki13  6/11/2017!!!

5. Papaki@  8-10/11/2017!!!

6. Ασία  12/11/2017!!!

7. MelinaFo  14/11/2017!!!

8. Nati85 14/11/2017!!!

9. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

10. KalStyl  15/11/2017!!!

11. Ungry girl 17/11/2017!!!

12. ada32 19/11/2017!!!

13. noni90 19/11/2017!!!

14. caramel_83  19-23/11/2017!!!

15. Μάντη  21/11/2017!!!

16. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

17. Elma86  30/11/2017!!!

18. Vila  2/12/2017!!!

19. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

20. vvrd  5/12/2017!!!

21. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Αφού μπηκα και εγώ τωρα στην παρέα σας νομιζω πρέπει να σας πω κ εγω τα δικα μου στοιχεία. Λοιπον ΤΕΡ 14/10 με κυκλο 30 μερες περίπου. Οποτε <<δεν>> περιμένω 14-15/11. 

• Μου αρέσει 1

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Καλη μου @caramel_83 διαβασα οσα εγραψες και πραγματικα  η ιστορια σου ειναι ακριβως ιδια με την δικια μου... Λοιπον διαφωνω οτι πρεπει να παιρνουμε με το "καλο " τους αντρες μας.. δν το καταλαβαινω? οι γυναικες δεν αγχωνονται με το θεμα του παιδιου ? γτ δηλαδη πρεπει μονο εμεις να εχουμε την ευθυνη ,να δουμε ημερομηνιες κ προσπαθουμε να ερθουμε σε επαφη ? οι αντρες μας δηλαδη δεν θελουν παιδι ? αν θελουν να κανουν κ αυτοι προσπαθειες και να βοηθησουν την κατασταση . Να συγκεντρωθουν κ αυτοι ..

Λοιπον , να σου πω κ εγω τα δικα μου για να μην νομιζεις οτι εισαι η μονη. Εχουμε ξεκινησει απο μεσα Μαρτιου , ελευθερες επαφες γτ αυτος το επιδιωξε . ο αντρας μ ου νομιζε οτι με τις πρωτες επαφες , εμεινα εγκυος!! :P  Εγω επειδη ηξερα για την ωορηξια κ για την χαμηλη κινητικοτητα που εχει , ημουν σιγουρη οτι θα αργησουμε πολυ .. απλα σκεφτηκα να προσεξουμε τις γονιμες κ να ερχομαστε οπωσδηποτε σε επαφη τοτε 1 φορα την μερα κ ηθελα βραδυ γι ανα κοιμαμαι μετα.( να αναφερω οτι πριν ξεκινησουμε ελευθερα , ειχαμε 7-8 επαφες την βδομαδα κ μπορει κ 2 φορες την μερα, ενω ειμαστε κ 7 χρονια μαζι ) .Ε λοιπον , μεχρι κ τον Μαιο ( 3 κυκλους ) , ενω του ελεγα οτι απο ταδε μεχρι ταδε ειναι οι μερες η ρωτουσε κ ο ιδιος ποτε ειναι , ε πως γινοταν ν αμην ερχομαστε σε επαφη???? βρε να καθοταν μεχρι αργα να βλεπει τηλεοραση κ τιποτα .. Ε νευριασα κ εγω τοσο πολυ που λες .. Γτ ειχα κανει κ ενα σωρο εξετασεις απο πλευρας γι να δω οτι αν  εχω κατι και αυτος ΤΙΠΟΤΑ!!!!  δλδ εγω μπορω να θυμηθω ποτε ειναι οι γονιμες μερες μου , να παω στην δουλεια , να μαγειρεψω , να θυμηθω να παω σουπερ κ αυτος δεν μπορει να θυμηθει 4 μερες?  Ε οχι ..

Και ετσι που λες , μετα νευριασα εγω κ δεν εκανα κινηση τις μερες της ωορηξιας( ειχαμε επαφες ελευθερες παντα αλλα τις υπολοιπες μερες γτ εφταιγα που δν του το υπενθημιζα ...)  κ φτασαμε Αυγουστο ( οπου στις διακοπες , ειχαμε για 7 μερες συνεχεια επαφες 2 φορες την μερα  αλλα μετα την ωορηξια) ..εκανα την σαλπιγγογραφια 

κ με μια επαφη στην 15 η μερα εμεινα εγκυος ..ομως του ειχα πει οτι απο πριν να επιδωξει να εχουμε επαφες τα βραδια κ κλασικα παλι το ξεχασε ... Μετα την βιοχημικη , στον επομενο κυκλο παλι τα ιδια , ενω του το στελνω σε μηνυμα π.χ οτι απο αυριο μεχρι Πεμπτη ειναι οι μερες , αυτος περααααα βρεχει ..Νευριασα που χασαμε τον προηγουμενο μηνα , κ μετα δν το ΑΦΗΣΑ να τελειωσει μεσα μου .. αφου σκεφτηκα οτι δεν ενδιαφερεται για μωρο , απλα εννοειται οτι του αρεσει να τελειωνει μεσα μου (  ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ) . και που λες ειχε θεμα , γτ δεν του αρεσε κ με κρατουσε με το ζορι ...Παει ο προηγουμενος κυκλος , ερχομαστε σε αυτον τωρα . Με ρωταει ποτε πρεπει να εχουμε επαφες, του λεω 3-4-05/11 , ε σαν να του ειπα οχι αυτες τις μερες ... ειχαμε μια επαφη στις 05/11 κ επειδη ειχα παλι θετικο τεστ την Τριτη , τοου το λεω .. κ ειχαμε επαφη τεταρτη κ μετα μου ειπε μονος του , και την πεμπτη το βραδυ ξανα.. Ε παλι χθες , καθοταν κ  εβλεπε τηλεοραση  μεχρι αργα.. ( οποτε παει κ αυτος ο  κυκλος αν και σε αυτον εμφανιστηκαν οι κυστες , οποτε δεν ειχαμε ελπιδες..) 

τωρα πες μου εσυ , τον κοπανας ή οχι και τον δικο μου ???????

Απλα στην περιπτωση σου ειναι περιεργο που δν τελειωνει μεσα σου κ τραβιεται ..Δν νομιζω οτι τιθεται θεμα συνηθειας , γτ πιστευω οτι να μην τραβιεται ενας αντρας  αλα να ειναι χαλαρος κ να μην προσεχει  , ειναι οτι καλυτερο για αυτον .. Εγω θα σ ελεγα να τον ρωτησεις ευθεως, γτ το κανει αυτο ? Αν εχει κατι θα στο πει , εκτος αν δεν ειναι απολυτα σιγουρος για παιδι κ του βγαινει ασυναισθητα εκεινη την ωρα ...

θα ερθω να δειρουμε τον δικο σου και μετα ερχομαστε και στον δικο μου  εεε μα... γενικα δεν ειμαι απο αυτες που τους καλοπιανουν, οπως εσυ τρωει τα χωσιματα του για να παιρνει μπροστα... σκεφτομαι να το αφησω να δω πως θα παει αν πιασαμε τιποτα αυτη την φορα και αν οχι μολις ερθει η περιοδος θα πρεπει να ΞΑΝΑ μιλησουμε :mad::evil:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@caramel_83 κοιταξε να δεις η αληθεια ειναι οτι αυτο το προβλημα δεν το εχω ισα ισα που στενοχωριεται που τωρα πρεπει να τραβιέται παλι!ομως θα σου ελεγα 1ον να τον πιασεις σε μια ηρεμη στιγμη κ να του πεις να σκεφτει αν θελει παιδι κ αν θελει θα πρεπει να προσπαθησει λιγο παραπανω...μην περιμενεις απάντηση να τον αφησεις να σκεφτει μονος του κ θα καταλαβεις στην πορεια εσυ απο την συμπεριφορά του..επισης διαφωνω να του λες τις γονιμες..οπως βλεπεις αγχώνεται..καλυτερα αν δεν πετυχατε αυτον τον μηνα να πηγαινετε μερα παρα μερα κ να μην ξερει ποτε ειναι...αφου βλεπεις οτι τον αγχωνει αυτο αστο πιο ελευθερο...

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , caramel_83 είπε:

θα ερθω να δειρουμε τον δικο σου και μετα ερχομαστε και στον δικο μου  εεε μα... γενικα δεν ειμαι απο αυτες που τους καλοπιανουν, οπως εσυ τρωει τα χωσιματα του για να παιρνει μπροστα... σκεφτομαι να το αφησω να δω πως θα παει αν πιασαμε τιποτα αυτη την φορα και αν οχι μολις ερθει η περιοδος θα πρεπει να ΞΑΝΑ μιλησουμε :mad::evil:

Aυτο ακριβως... :-P:-P  , δεν το καταλαβαινω  οτι οι αντρες αγχωνονται κτλ.. εννοειται πως ΔΕΝ θα κανεις σεξ μονο για το μωρο , αλλα γτ το θες κιολας . Αλλα οχι να μην τελειωνει μεσα σου γτ πρεπει να το συνηθησει ??? η κανεις προσπαθειες η οχι .. Εγω προσφατα του ειπα πολλα , οτι αυτος εχει το προβλημα κ αντι να δειξει λιγο ενδιαφερον κ να κανει κ αυτος καποια κινηση εκεινες τις μερες , κανω μονο εγω .. κ στο κατω κατω παιδι ολες θελουμε αλλα να θελει κ ο αντρας .. Δεν το καταλαβαινω να μην τους λεμε για τις γονιμες γτ θα αγχωθουν , μαζι βαζουμε ενα στοχο  και θελουμε μαζι να τον πετυχουμε , οχι να τους " ξεγελασουμε " στην ουσια κ μετα εφοσον τους πουμε ειμαστε εγκυες , να παθουν πρωτα το σοκ κ μετα αφου δεν εχουν κ πολλες επιλογες να χαιρονται .. 

Εγω εχω παραδειγματα απο φιλες μου , που οι αντρες τους μετα τον πρωτο μηνα επαφων , καθισαν κ εψαξαν στο ιντερνετ για τον  κυκλο της γυναικας .. κ ενημερωναν αυτοι τις γυναικες τους κ μεσα σε 3 μηνες τα καταφεραν ....Μιλαω κ λιγο υποκειμενικα γτ ειμαι αρκετα νευριασμενη κ απο τον δικο μου αντρα ... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

13. Antila  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

4. ritaki13  6/11/2017!!!

5. Papaki@  8-10/11/2017!!!

6. Ασία  12/11/2017!!!

7. MelinaFo  14/11/2017!!!

8. Nati85 14/11/2017!!!

9. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

10. t1t1n4k1  14-15/11/2017!!!

11. KalStyl  15/11/2017!!!

12. Ungry girl 17/11/2017!!!

13. ada32 19/11/2017!!!

14. noni90 19/11/2017!!!

15. caramel_83  19-23/11/2017!!!

16. Μάντη  21/11/2017!!!

17. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

18. Elma86  30/11/2017!!!

19. Vila  2/12/2017!!!

20. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

21. vvrd  5/12/2017!!!

22. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@caramel_83 κοιταξε να δεις η αληθεια ειναι οτι αυτο το προβλημα δεν το εχω ισα ισα που στενοχωριεται που τωρα πρεπει να τραβιέται παλι!ομως θα σου ελεγα 1ον να τον πιασεις σε μια ηρεμη στιγμη κ να του πεις να σκεφτει αν θελει παιδι κ αν θελει θα πρεπει να προσπαθησει λιγο παραπανω...μην περιμενεις απάντηση να τον αφησεις να σκεφτει μονος του κ θα καταλαβεις στην πορεια εσυ απο την συμπεριφορά του..επισης διαφωνω να του λες τις γονιμες..οπως βλεπεις αγχώνεται..καλυτερα αν δεν πετυχατε αυτον τον μηνα να πηγαινετε μερα παρα μερα κ να μην ξερει ποτε ειναι...αφου βλεπεις οτι τον αγχωνει αυτο αστο πιο ελευθερο...

Σε αυτο συμφωνω κ εγω @caramel_83 , αν μπορειτε κ εχετε επαφες μερα παρα μερα , δεν χρειαζεται να ξερει τις γονιμες !  Αν ομως δεν εχετε , τοτε να τον ενημερωσεις στο περιπου..

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Aυτο ακριβως... :-P:-P  , δεν το καταλαβαινω  οτι οι αντρες αγχωνονται κτλ.. εννοειται πως ΔΕΝ θα κανεις σεξ μονο για το μωρο , αλλα γτ το θες κιολας . Αλλα οχι να μην τελειωνει μεσα σου γτ πρεπει να το συνηθησει ??? η κανεις προσπαθειες η οχι .. Εγω προσφατα του ειπα πολλα , οτι αυτος εχει το προβλημα κ αντι να δειξει λιγο ενδιαφερον κ να κανει κ αυτος καποια κινηση εκεινες τις μερες , κανω μονο εγω .. κ στο κατω κατω παιδι ολες θελουμε αλλα να θελει κ ο αντρας .. Δεν το καταλαβαινω να μην τους λεμε για τις γονιμες γτ θα αγχωθουν , μαζι βαζουμε ενα στοχο  και θελουμε μαζι να τον πετυχουμε , οχι να τους " ξεγελασουμε " στην ουσια κ μετα εφοσον τους πουμε ειμαστε εγκυες , να παθουν πρωτα το σοκ κ μετα αφου δεν εχουν κ πολλες επιλογες να χαιρονται .. 

Εγω εχω παραδειγματα απο φιλες μου , που οι αντρες τους μετα τον πρωτο μηνα επαφων , καθισαν κ εψαξαν στο ιντερνετ για τον  κυκλο της γυναικας .. κ ενημερωναν αυτοι τις γυναικες τους κ μεσα σε 3 μηνες τα καταφεραν ....Μιλαω κ λιγο υποκειμενικα γτ ειμαι αρκετα νευριασμενη κ απο τον δικο μου αντρα ... 

Κ εννοειται οτι ολα πρεπει να συζητιουνται σε ηρεμο τονο  κ οχι οταν θα εισαι νευριασμενη , γτ δεν θα καταφερεις τιποτα .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Aυτο ακριβως... :-P:-P  , δεν το καταλαβαινω  οτι οι αντρες αγχωνονται κτλ.. εννοειται πως θα κανεις σεξ μονο για το μωρο , αλλα γτ το θες κιολας . Αλλα οχι να μην τελειωνει μεσα σου γτ πρεπει να το συνηθησει ??? η κανεις προσπαθειες η οχι .. Εγω προσφατα του ειπα πολλα , οτι αυτος εχει το προβλημα κ αντι να δειξει λιγο ενδιαφερον κ να κανει κ αυτος καποια κινηση εκεινες τις μερες , κανω μονο εγω .. κ στο κατω κατω παιδι ολες θελουμε αλλα να θελει κ ο αντρας .. Δεν το καταλαβαινω να μην τους λεμε για τις γονιμες γτ θα αγχωθουν , μαζι βαζουμε ενα στοχο  και θελουμε μαζι να τον πετυχουμε , οχι να τους " ξεγελασουμε " στην ουσια κ μετα εφοσον τους πουμε ειμαστε εγκυες , να παθουν πρωτα το σοκ κ μετα αφου δεν εχουν κ πολλες επιλογες να χαιρονται .. 

στην δικη μου περιπτωση η ειρωνια ειναι οτι αυτος θελει πιο πολυ και εγω ακολουθω και το αλλο κουλο ειναι οτι τον Αυγουστο δουκευα τουλαχιστον 12 ωρες την ημερα, και σε κουβεντα πανω του λεω πριν λιγες μερες ηταν οι γονιμες και μου λεει γιατι δεν μου το ειπες, να το ξερω κτλ ρε ανθρωπε του λεω μετα απο 12-13 ωρες δουλεια δεν ειχα κουραγιο να περπατησω οχι να κανω και σεξ....θελει και να ξερει ποτε ειναι. Δε βγαζω ακρη, μεχρι τελος του κυκλου αν δεν ειμαι εγκυος δνε του λεω τιποτα να δω αντιδραση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...