Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , caramel_83 είπε:

τι να παθω ρε @elenakii22 πραγματικα εκνευριζομαι, λοιπον το θεμα εχει ως εξης εγω γενικα δεν ειμαι απο τις γυναικες που ειμαι για παιδια,γαμους.  σκυλια, γατια, οικογενεια κτλ σε αντιθεση με τον αντρα μου (φυσικα και δεν κατηγορω τις κοπελες που τους αρεσουν ολα αυτα ισα ισα....) βεβαια εχω βρει εναν ανθρωπο με τον οποιο ειμαστε πολυ καλα εδω και 13+ χρονια και αποφασιασαμε λοιπον οτι καλο θα ηταν να καναμε και ενα παιδακι πλεον μια που εχουμε φτασει στα 34 και προχωραμε (φυσικα πιο πολυ θελει ο αντρας μου, εμενα με φοβιζει και λιγο μην σας πω ψεμματα, αλλα σκεφτομαι και τι θα γινω στην ζωη μου, ποιο θα ειναι και το νοημα μεγαλωνοντας, τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα,) αποφασισαμε λοιπον πλεον που ειδαμε οτι εχουν φτιαξει μεχρι ενα σημειο οι ορμονες μου (γιατι ενα χρονο ψιλοπαραμυθιαζομασταν κιολας) να ξεκινησουμε προσπαθεια σοβαρη οπως σας ειχα πει. 

Τα βαλαμε κατω λοιπον συζητησαμε για το πως θα κινηθουμε, του εξηγησα παλι πιο αναλυτικα πως εχει το θεμα, γονιμες μερες ωορηξια κτλ και ειπαμε λοιπον οτι επειδη εκεινος(οχι εγω) αγχωνεται με τεστ ωορηξιας, εγκυμοσυνης να ξεκινησουμε μεχρι τα Χριστουγεννα βασιζομενοι μονο στα συμπτωματα ωορηξιας που εχω(το καταλαβαινω απο υγρα, ενοχλησεις) και αν δεν γινει κατι μεχρι τοτε κοιταμε για τεστ ωορηξιας για πιο σιγουρα, μιλησαμε λοιπον παλι το Σαββατο του ειπα πως μαλλον ξεκινανε στα καπακια απο την περιοδο οι γονιμες (κανω και μικρους κυκλους) οποτε να κανουμε καθημερινα μεχρι και Πεμπτη για να ειμαστε πιο σιγουροι και θεωρησε και αυτος οτι ναι ετσι πρεπει να γινει. Την Κυριακη λοιπον οντως ειχα εντονα συμπτωματα (υπολογιζω Τριτη Τεταρτη οτι ειχα ωορηξια)  το βραδυ της Κυριακης ειχαμε επαφη αλλα ΔΕΝ τελειωσε μεσα, ξενερωσα δεν μιλησα, ειπε "μλκ εκανα" . Ειχαμε επαφη παλι Δευτερα Τριτη στις οποιες παλι καλα τελειωσε μεσα μου, Τεταρτη δεν ειχαμε επαφη και χθες ειχαμε παλι επαφη και παλι ΔΕΝ τελειωσε μεσα μου. Σημερα λοιπον εχω ξυπνησει και ειμαι μεσα στα νευρα....διοτι δεν γινεται ρε ανθρωπε στην ουσια εσυ να εισαι αυτος που θες πιο πολυ και να μην κανεις αυτο που πρεπει και εγω να ειμαι αναγκασμενη να γυριζω 12-1 ωρα το βραδυ απο την δουλεια μου ψοφια, να κανω μπανιο και να κανω και σεξ για να κανουμε παιδι κι εσυ να τελειωνους αλλου για αλλου. Πραγματικα δεν ξερω πως να το χειριστω... αν του μιλησω φοβαμαι οτι μετα θα το σκεφτεται εντονα και θα εχω τελειως αντιθετα αποτελεσματα.

Εχει καμια αλλη τετοιο θεμα??

Είμαι της άποψης να του μιλήσεις όταν θα είσαι ήρεμη. Αλλα πολύ χαλαρά και με λίγο  χιουμορ. Νομίζω ο άνθρωπος από συνήθεια τραβιέται. Τόσα χρόνια το κάνει από ότι καταλαβαίνω. Ξεχάστηκε. Δεν σου έχει τύχει ποτέ να λες συνέχεια πχ. "Μη το πω αυτό, μη το πω αυτό" και τελικά να το λες; Κάπως έτσι το έπαθε. 

Αστεία ιστορία κάπως σχετική. Όταν ο μπαμπάς ήταν να έρθει με τους γονείς του να δώσουν λόγο με τη μαμά μου, μια θεία έλεγε στη γιαγιά μου συνέχεια "Μην τους αποκαλέσεις τους ανθρώπους συμπέθερους. Να γίνει πρώτα ο λόγος και μετά". Μία βδομάδα της πιπιλιζε το μυαλό. Ε, μόλις έφτασαν οι γονείς του μπαμπά μου, η ίδια η θεία πετάει ένα "Καλώς τους συμπέθερους"!. 

Επίσης και εκείνος που θέλει παιδι, θα έχει τις ανησυχίες του, η τους φόβους του. Ρώτησε τον και άκουσε τον. 

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι οι επαφές όλο το μήνα πρέπει να είναι ελεύθερες. Εμείς έτσι κάνουμε. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

εκτος στον δικο μου δεν του ερχεται ευκολο το ολοκληρωμα :roll: τον αγχωνει οτι πρεπει να τελειωσει μεσα....αντε βγακε ακρη, εχω σκεφτει να τον αφησω και οποτε του ερχεται αλλα δεν προκειται να κανουμε σωστα ετσθ...πραγματικα κανω θυσια για να εχουμε επαφη, ειμαι πολυ πτωμα το βραδυ....

Κορίτσι Καλησπερα! 

Εγω θεωρώ οτι άμα το πεις, να το κανεις με ήρεμο τροπο και σε άσχετη περίοδο απο τις γόνιμες. Ώστε να το προσπαθήσετε σε αλλη φαση και να το συνηθίσει. Γιατι πιθανόν να αγχωθεί και να κομπλάρει με αντίθετα αποτελέσματα απο τα επιθυμητά! Αλλωστε, η γυναίκα θελει δε θελει που λέει ο λόγος, μπορει να Γίνει η δουλειά. Ο άντρας ομως δε θα λειτουργήσει! 

Just now, alina80 είπε:

Είμαι της άποψης να του μιλήσεις όταν θα είσαι ήρεμη. Αλλα πολύ χαλαρά και με λίγο  χιουμορ. Νομίζω ο άνθρωπος από συνήθεια τραβιέται. Τόσα χρόνια το κάνει από ότι καταλαβαίνω. Ξεχάστηκε. Δεν σου έχει τύχει ποτέ να λες συνέχεια πχ. "Μη το πω αυτό, μη το πω αυτό" και τελικά να το λες; Κάπως έτσι το έπαθε. 

Αστεία ιστορία κάπως σχετική. Όταν ο μπαμπάς ήταν να έρθει με τους γονείς του να δώσουν λόγο με τη μαμά μου, μια θεία έλεγε στη γιαγιά μου συνέχεια "Μην τους αποκαλέσεις τους ανθρώπους συμπέθερους. Να γίνει πρώτα ο λόγος και μετά". Μία βδομάδα της πιπιλιζε το μυαλό. Ε, μόλις έφτασαν οι γονείς του μπαμπά μου, η ίδια η θεία πετάει ένα "Καλώς τους συμπέθερους"!. 

Επίσης και εκείνος που θέλει παιδι, θα έχει τις ανησυχίες του, η τους φόβους του. Ρώτησε τον και άκουσε τον. 

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι οι επαφές όλο το μήνα πρέπει να είναι ελεύθερες. Εμείς έτσι κάνουμε. 

βρε κι εγω για ελευθερες θελω ολο τον μηνα, εχω μιλησει στα ισια μαζι του και εχει συμφωνησει, ειναι 1 χρονο που προσπαθω να τον κανω να ειναι ελευθερες οι επαφες δεν ειναι τωρα γι'αυτο τσαντιζομαι

και θα τσαντιστω ακομα περισσοτερο αν αποψε γυρισει και μου "δεν θα το κανουμε μωρο μου αποψε μηπως και ειναι σημερα η μερα???" φταιω εγω μετα να του πω "φυσικα αγαπη μου το ωαριο μου εχει κατσει σταβροποδι με το καφεδακι του και περιμενει απο Τριτη ΤΕταρτη το σπερματοζωαριο σου ποτε θα θυμιθει να παει" :P 

πρίν από 2 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Κορίτσι Καλησπερα! 

Εγω θεωρώ οτι άμα το πεις, να το κανεις με ήρεμο τροπο και σε άσχετη περίοδο απο τις γόνιμες. Ώστε να το προσπαθήσετε σε αλλη φαση και να το συνηθίσει. Γιατι πιθανόν να αγχωθεί και να κομπλάρει με αντίθετα αποτελέσματα απο τα επιθυμητά! Αλλωστε, η γυναίκα θελει δε θελει που λέει ο λόγος, μπορει να Γίνει η δουλειά. Ο άντρας ομως δε θα λειτουργήσει! 

συμφωνω απολυτα μαζι σου και εχουμε που προσπαθουμε για να προσαρμοστει 1 χρονο τωρα αλλα βλεπω τα αποτελεσματα τωρα που ειπαμε σοβαρη προσπαθεια.... τεσπα θα δω τι θα κανω... θα μιλησω μαζι του ΠΑΛΙ

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

βρε κι εγω για ελευθερες θελω ολο τον μηνα, εχω μιλησει στα ισια μαζι του και εχει συμφωνησει, ειναι 1 χρονο που προσπαθω να τον κανω να ειναι ελευθερες οι επαφες δεν ειναι τωρα γι'αυτο τσαντιζομαι

και θα τσαντιστω ακομα περισσοτερο αν αποψε γυρισει και μου "δεν θα το κανουμε μωρο μου αποψε μηπως και ειναι σημερα η μερα???" φταιω εγω μετα να του πω "φυσικα αγαπη μου το ωαριο μου εχει κατσει σταβροποδι με το καφεδακι του και περιμενει απο Τριτη ΤΕταρτη το σπερματοζωαριο σου ποτε θα θυμιθει να παει" :P 

Χαχα ωραία ατάκα! Μωρέ ρίξτο στο τρελό για να μην το μεγαλοποιείτε παραπάνω! Πες του ότι θες να έχετε επαφή επειδή πραγματικά θέλετε ο ένας τον άλλον και θέλετε και ένα παιδί, όχι γιατί είσαι στις γόνιμες και γίνεται αναγκαστικά και μόνο τότε. Δε λέει έτσι! Είστε πολλά χρόνια μαζί, σίγουρα τον ξέρεις θα βρεις το κουμπί του και για αυτό το θέμα. Άμα χαλαρώσετε να δεις τότε θα σας έρθει το bebe!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , caramel_83 είπε:

συμφωνω απολυτα μαζι σου και εχουμε που προσπαθουμε για να προσαρμοστει 1 χρονο τωρα αλλα βλεπω τα αποτελεσματα τωρα που ειπαμε σοβαρη προσπαθεια.... τεσπα θα δω τι θα κανω... θα μιλησω μαζι του ΠΑΛΙ

Οτι το έχεις το δίκιο σου το έχεις και με το παραπανω!!!! Πώς να μη σε εκνευρίσει άλλωστε ως σκηνικό;;;; κανε την καρδιά σου πέτρα και παιξτο λιγο κουλ και άνετη και κάνε μια στερνή συζήτηση αλλα εφόσον σιγουρευτείς οτι τέλος οι γόνιμες! Αλλωστε κι ο ίδιος το ίδιο με σενα θελει αλλα πιθανόν κομπλάρει! Δε φταίει κι αυτός! Επίσης, κάνε το σταυρό σου να μη χρειαστεί να προσπαθήσετε και πολυ ακομη! Να εχει γίνει ήδη η δουλειά! Μια ειναι αρκετή Αλλωστε! :cool:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@caramel_83 εχεις δικιο οτι και να πεις εγω πιστεύω πως ισως τοσο καιρο δεν το περιμενε και τωρα που φτιαξαν οι ορμόνες σου φαντάζεται πως ειναι σίγουρο πως θα πιάσετε και εχει ανχωθει!

Εμενα ο δικος μου ο προκομενοε οταν ειπαμε να ξεκινησουμε μου έλεγε κατσε λιγο ακομα θα το πιααοτμε με τη μια να μη βιαατουμε τη λεε βρε ανθρωπε μου λεω.. ε μη στα πολυλογώ ξεκινησαμε και τον εβλεπα ανχωμενο εκανε τρελα οπως λες και εσυ τωρα μετα απο 1 μισι χρονο βέβαια εχει χαλαρωσει εντελος γιατι ειμαι σιγουρη πως πηστευει πως δεν θα πιασουμε ποτε και το εχει παρει χαλαρα..θεωρώ πως οι αντρες πανω σε αυτο το κομμάτι μπλοκάρουν!

• Μου αρέσει 1

ναι ρε κοριτσια αλλα το θεμα ειναι οτι οταν του λεω ενταξει και να μην κανουμε δεν εγινε κατι.... αυτος αρνειται δεν θελει να μην κανουμε παιδι...... ε ναι ρε χριστιανε μου αλλα μονο με την σκεψη δεν γινεται, δηαλδη πως να το κανουμε?

Just now, Ungry girl είπε:

@caramel_83 εχεις δικιο οτι και να πεις εγω πιστεύω πως ισως τοσο καιρο δεν το περιμενε και τωρα που φτιαξαν οι ορμόνες σου φαντάζεται πως ειναι σίγουρο πως θα πιάσετε και εχει ανχωθει!

Εμενα ο δικος μου ο προκομενοε οταν ειπαμε να ξεκινησουμε μου έλεγε κατσε λιγο ακομα θα το πιααοτμε με τη μια να μη βιαατουμε τη λεε βρε ανθρωπε μου λεω.. ε μη στα πολυλογώ ξεκινησαμε και τον εβλεπα ανχωμενο εκανε τρελα οπως λες και εσυ τωρα μετα απο 1 μισι χρονο βέβαια εχει χαλαρωσει εντελος γιατι ειμαι σιγουρη πως πηστευει πως δεν θα πιασουμε ποτε και το εχει παρει χαλαρα..θεωρώ πως οι αντρες πανω σε αυτο το κομμάτι μπλοκάρουν!

Παιδιά είναι και η συνήθεια μεγάλο πράγμα και επίσης έχουν και αυτοί το άγχος τους να αποδώσουν κάθε φορά. Δεν θέλει και πολύ! Εγώ πιστεύω όσα περισσότερα ξέρουν τόσο χειρότερα αγχώνονται. Καλύτερα να είναι στον κόσμο τους, το πρόγραμμα δεν τους πάει τόσο καλά όσο εμάς! Ειδικά σε αυτό το θέμα που είναι και ευαίσθητο για τον ανδρισμό τους κλπ. Ένα κόλπο είναι να τους ανεβάζουμε ως εραστές, όχι ότι το λέμε μόνο τη σύλληψη, αλλά ότι και εμάς μας ικανοποιεί περισσότερο να ολοκληρώνουν μέσα παρά να το διακόπτουν. Είναι λάθος να χάνουμε τον ερωτισμό μας, γιατί ξενερώνουν όταν έχουμε επαφή απλά και μόνο με στόχο την αναπαραγωγή. Πρέπει να ευχαριστηθούμε και το σεξ βρε κορίτσια! Ας το έχουμε κι αυτό στο μυαλό μας γιατί μέσα στην προσπάθειά μας πολλές φορές το ξεχνάμε! 

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα κοριτσια!!!ετσι λιγο για να αλλαξω συζήτηση ποτε λετς να στολισετε??

καλημερα!εγω δεν ποναω ευτυχως...απλα για λιγα δευτερολεπτα πετρωνω...ησυχασα λιγακι...

@alina80 καλημερα!καλα ειμαι αν κ ειναι νωρις ακομα...θα κατσω λιγο ήρεμα αυτες τις μερες κ βλεπουμε!

Καλημέρα Ελενακι εγω το πολυ μεχρι τελος του μηνα θα εχω στολισει!!! Να χαρω το σπιτι μου φετος μιας και θα φυγω νωριτερα με αναρρωτικη..γιατι εδω και 4 χρονια στις δουλειες γιορταζω χωρις κυριακες κ ρεπο! Εσυ;;;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Οτι το έχεις το δίκιο σου το έχεις και με το παραπανω!!!! Πώς να μη σε εκνευρίσει άλλωστε ως σκηνικό;;;; κανε την καρδιά σου πέτρα και παιξτο λιγο κουλ και άνετη και κάνε μια στερνή συζήτηση αλλα εφόσον σιγουρευτείς οτι τέλος οι γόνιμες! Αλλωστε κι ο ίδιος το ίδιο με σενα θελει αλλα πιθανόν κομπλάρει! Δε φταίει κι αυτός! Επίσης, κάνε το σταυρό σου να μη χρειαστεί να προσπαθήσετε και πολυ ακομη! Να εχει γίνει ήδη η δουλειά! Μια ειναι αρκετή Αλλωστε! :cool:

πραγματικα ευχομαι να εχει γινει το μοιραιο, 

Εχω και το αλλο σκηνικο πριν 2 μηνες ειχα ανεβασμενη θερμοκρασια αν θυμαστε και μου ειχαν μπει τα φιδια μηπως ημουν εγκυος γιατι ειχα επαφες στις γονιμες, οταν του ειπα οτι μπορει να ειμαι εγκυος αυτος τα εχασε, παγωσε, προβληματιστηκε, παλι νευριασα τοτε (τεστ δεν ηθελε να κανω, αγχωνοταν) αφου τελικα ηρθε η περιοδος του ειπα κατσε και σκεψου αν οντως θες, διοτι απο την αντιδραση που ειχες που μονο χαρα δεν ειδα να εχεις δεν θεωρω οτι θες πραγματικα, ειναι αποφαση ζωης, δεν ειναι σκυλι που αν δεν μας κανει και δεν μπορουμε το χαριζουμε

αυτα τα συζητησαμε παλι πριν λιγες μερες και ειπε οτι θελει..... τον κοπανας ή δεν τον κοπανας?

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Παιδιά είναι και η συνήθεια μεγάλο πράγμα και επίσης έχουν και αυτοί το άγχος τους να αποδώσουν κάθε φορά. Δεν θέλει και πολύ! Εγώ πιστεύω όσα περισσότερα ξέρουν τόσο χειρότερα αγχώνονται. Καλύτερα να είναι στον κόσμο τους, το πρόγραμμα δεν τους πάει τόσο καλά όσο εμάς! Ειδικά σε αυτό το θέμα που είναι και ευαίσθητο για τον ανδρισμό τους κλπ. Ένα κόλπο είναι να τους ανεβάζουμε ως εραστές, όχι ότι το λέμε μόνο τη σύλληψη, αλλά ότι και εμάς μας ικανοποιεί περισσότερο να ολοκληρώνουν μέσα παρά να το διακόπτουν. Είναι λάθος να χάνουμε τον ερωτισμό μας, γιατί ξενερώνουν όταν έχουμε επαφή απλά και μόνο με στόχο την αναπαραγωγή. Πρέπει να ευχαριστηθούμε και το σεξ βρε κορίτσια! Ας το έχουμε κι αυτό στο μυαλό μας γιατί μέσα στην προσπάθειά μας πολλές φορές το ξεχνάμε! 

το εχω πει και αυτο και πραγματικα μου αρεσει αλλα....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@caramel_83 σε καταλαβαινω, ειναι πολυ λογικο να σπαστεις!

Ο καημενος εχει αγχωθει μωρε! Πραγματικα οι αντρες πιστευουν οτι με μια πιστολιά θα μας αφησουν εγκυες. Μπορει λοιπον οπως ειπαν παραπανω, να πιστευει οτι τωρα θα πιασετε με τη μια, και οσο κι αν το θελει ειναι λογικο να αγχωνεται. Ειναι το αγχος της αποδοσης, ειναι το αγχος της συλληψης, ολα αυτα δε θελουμε να γινουν εμποδιο και να μη μπορει να λειτουργησει μετα. Σκεψου το κι αλλιως: καλυτερα να χαθει ενας μηνας επειδη χασατε τις γονιμες, κ να του πεις σε ασχετη φαση οτι αφου το απολαμβανετε κ οι δυο πιο πολυ το να τελειωνει μεσα, ας το κανετε μονο ετσι απο δω και περα κι ο,τι γινει! Εσυ να εχεις στο νου σου ποιες ειναι οι γονιμες κτλ αλλα δε χρειαζεται να το ξερει εκεινη την ωρα. Απλως να ξερει οτι οταν του την "πεφτεις" (που ομως ΔΕΝ θα το κανεις μοοονο στις γονιμες! ;) ) θα θελεις να τελειωσει μεσα. Να μην το εχεις αγωνια κι εσυ, και να μην εχει αυτος αγχος αποδοσης, οτι πρεπει να βαλει γκολ επειδη εχεις ωορρηξια και δεν του βγει τελικα! Ολα αυτα να τα πειτε με τρυφεροτητα, κ επισης να κανετε σεξ και σε ασχετες μερες, να βαζετε οσο μπορειτε φαντασια, να φορας ωραια εσωρουχα, να κανεις κολπα για να ευχαριστιεστε και οι δυο ωστε να μη γινεται μηχανικα! Μονο ετσι χαλαρωνουν νομιζω, κι εμεις κι αυτοι.

Να θυμασαι οτι ειναι φοβητσιαρηδες σε αρκετα πραγματα, και αγχωνονται υποσυνειδητα με ο,τι εχει να κανει με το εργαλειο τους, αυτο ειναι ανθρωπινο και κατανοητο ;) . Συντομα, αν πατε ετσι λιγο χαλαρα και με τροπους να απολαυσετε το παιχνιδι, θα αφεθει και θα συνηθισει! Ομως ειναι σημαντικο να μη γινεται μονο στις γονιμες, αλλα *και* σε αυτες!

• Μου αρέσει 3

Grpbp2.png

πρίν από 16 λεπτά , caramel_83 είπε:

πραγματικα ευχομαι να εχει γινει το μοιραιο, 

Εχω και το αλλο σκηνικο πριν 2 μηνες ειχα ανεβασμενη θερμοκρασια αν θυμαστε και μου ειχαν μπει τα φιδια μηπως ημουν εγκυος γιατι ειχα επαφες στις γονιμες, οταν του ειπα οτι μπορει να ειμαι εγκυος αυτος τα εχασε, παγωσε, προβληματιστηκε, παλι νευριασα τοτε (τεστ δεν ηθελε να κανω, αγχωνοταν) αφου τελικα ηρθε η περιοδος του ειπα κατσε και σκεψου αν οντως θες, διοτι απο την αντιδραση που ειχες που μονο χαρα δεν ειδα να εχεις δεν θεωρω οτι θες πραγματικα, ειναι αποφαση ζωης, δεν ειναι σκυλι που αν δεν μας κανει και δεν μπορουμε το χαριζουμε

αυτα τα συζητησαμε παλι πριν λιγες μερες και ειπε οτι θελει..... τον κοπανας ή δεν τον κοπανας?

το εχω πει και αυτο και πραγματικα μου αρεσει αλλα....

Χαχαχα! Απλά οι άντρες ειναι σα μωρά παιδια! Άσε που μέχρι να το πάρουν αγκαλιά και να το συνειδητοποιήσουν, δεν έχουν καταλάβει και 100% τι παίζει! Ο δικός μου χαίρεται ναι μεν αλλα πιστεύω οτι όταν με το καλό γεννηθεί θα ειναι ο καλύτερος. Τωρα ειναι πολυ κουλ. 

Αφου λοιπόν τον ξερεις τον δικό σου οτι κανει έτσι, βρες το κουμπί του. Καλα λέει και η @kido πες του οτι σε φτιάχνει! Αφού τον κομπλάρει η σύλληψη, ρίξε το αλλιώς σαν ιδεα! Πανέξυπνο

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

Σας ευχαριστω πολυ ολες ρε κοριτσια, θα δω πως θα το χειριστω ;) 

Τιποτα καλε! Αλλα ειλικρινά ηρέμησε και δες το πιο θετικά κι εσυ! Το οτι κομπλάρει σημαίνει οτι τον παρα-νοιαζει! Άσε που παίζει και να πέτυχε πάραυτα!!!!! Άντε μακάρι! Απόλαυσε το και ολα θα γίνουν <3 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...