Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλησπερα!

Ειστε πολυγραφοτατες πρεπει να διαβασω 30 σελιδες!!!! Δεν προλαβαινω μανα μ!

Εγω ειμαι μια βδομαδα μετα την ωορρηξια και παρατηρω καποια πραγματακια αλλα μπορει κ να παραμυθιαζομαι!

Εχω θερμοκρασια 36,5-36,6 απο ωορρηξια εως σημερα με μετρηση καθε πρωι πριν σηκωθω απο το κρεββατι, σημερα εχω ζαλη κ μια ελαφρια αναγουλα. Τελος απο τις γονιμες μερες εως σημερα εχω πονακια ωορρηξιας! Λετε να εγινε η δουλεια??? 

Μακάρι!! Μαζί περιμένουμε;;14/11;

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Μακάρι!! Μαζί περιμένουμε;;14/11;

Μπερδεμα! ΤΗΠ 21/10 ο κυκλος μ ειναι 24 μερες οποτε γυρω στις 14/11 ελεγα θα αδιαθετησω αλλα μετα την αποξεση κανω οτι να ναι κυκλους. Πηρα τεστακια ωορρηξιας κ διαπιστωσα 3-4/11 ωορρηξια αρα μαλλον θα κανω μεγαλυτερο κυκλο δηλαδη 17-18/11 περιμενω να μην ερθει! Να μην μας ερθει λεμε!!!!!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μπερδεμα! ΤΗΠ 21/10 ο κυκλος μ ειναι 24 μερες οποτε γυρω στις 14/11 ελεγα θα αδιαθετησω αλλα μετα την αποξεση κανω οτι να ναι κυκλους. Πηρα τεστακια ωορρηξιας κ διαπιστωσα 3-4/11 ωορρηξια αρα μαλλον θα κανω μεγαλυτερο κυκλο δηλαδη 17-18/11 περιμενω να μην ερθει! Να μην μας ερθει λεμε!!!!!

Ελα τερακι μου που εισαι?

Τι κανεις? Και εγω 17 δεν.περιμενω αντε παρεουλα!!!

πρίν από 19 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλησπερα!

Ειστε πολυγραφοτατες πρεπει να διαβασω 30 σελιδες!!!! Δεν προλαβαινω μανα μ!

Εγω ειμαι μια βδομαδα μετα την ωορρηξια και παρατηρω καποια πραγματακια αλλα μπορει κ να παραμυθιαζομαι!

Εχω θερμοκρασια 36,5-36,6 απο ωορρηξια εως σημερα με μετρηση καθε πρωι πριν σηκωθω απο το κρεββατι, σημερα εχω ζαλη κ μια ελαφρια αναγουλα. Τελος απο τις γονιμες μερες εως σημερα εχω πονακια ωορρηξιας! Λετε να εγινε η δουλεια??? 

Μελίνα μου είναι νωρίς. Μην σε ξεσήκωσω αλλά αυτά τα πονάκια από την ωορρηξία και μετά που έχεις πολύ μου αρεσουν! Υπομονή μια βδομαδα. 

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ελα τερακι μου που εισαι?

Τι κανεις? Και εγω 17 δεν.περιμενω αντε παρεουλα!!!

Ελα μικρακι!!!! Παρεα ναι!!!! Λιγο εμεινε για να δουμε

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα διαβασα οσο μπορουσα τα νεα σας, εχω πολλα νευρα σημερα.... παρα πολλα ομως, τεσπα

@Antila μου και μη χειροτερα για το χθεσινο, παλι καλα δεν εγινε τιποτα

@Μαρθα Κ  δεν το περιμενα ρε κοριτσι οτι δεν εισαι, ηταν πολυ δυνατα τα συμπτωματα :roll:

@Papaki@ σημερα εισαι καλυτερα?

τα υπολοιπα κοριτσια που αδιαθετησαν, σκεφτομαστε θετικα κοριτσια δεν μας παιρνει απο κατω, 

Αγαπη δεν πειράζει πάμε δυναμικά τον επομενο μηνα!!! 

• Μου αρέσει 1

@caramel_83 αν θες μοιρασου το, ελπιζω να μπορουμε να βοηθησουμε και να σε ηρεμησουμε! Εδω ειμαστε!

@MelinaFo καλημερα, λες να εγινε βρε η δουλεια;! Μακαρι! Κανε λιγη υπομονη γιατι ειναι νωρις, αλλα να παρατηρεις συγκρατημενα τον εαυτο σου. Ποτε εκανες αποξεση; Λενε οτι μετα την αποξεση εισαι πιο γονιμη και πιανεις γρηγορρα λογω του καθαρισμου αλλα κι επειδη το σωμα "θυμαται". Και το ειδα να συμβαινει και σε μενα τελικα. Οποτε σου ευχομαι απ την καρδια μου να ΜΗΝ σου ερθει, οπως και σε ολα τα κοριτσια μας!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

Κορίτσια μόλις είδα μια ιστορία για ένα ζευγάρι στην Αμερική. Προσπαθούσαν για παιδί και δεν... Οι γιατροί τους έδιναν λιγότερες από 10 τοις εκατό πιθανότητες για φυσιολογική σύλληψη. Μετά από χρόνια στράφηκαν στη λύση της παρένθετης μητέρας. Η εγκυμοσύνη αυτή ήταν τριδυμη! Λιγων μηνών ήταν τα μωρά όταν η γυναίκα αυτή ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος με φυσιολογική σύλληψη και μάλιστα σε δίδυμα. 

Ηθικό δίδαγμα: όλα γίνονται. Και κυρίως όταν αποβάλλουμε το άγχος. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

τι να παθω ρε @elenakii22 πραγματικα εκνευριζομαι, λοιπον το θεμα εχει ως εξης εγω γενικα δεν ειμαι απο τις γυναικες που ειμαι για παιδια,γαμους.  σκυλια, γατια, οικογενεια κτλ σε αντιθεση με τον αντρα μου (φυσικα και δεν κατηγορω τις κοπελες που τους αρεσουν ολα αυτα ισα ισα....) βεβαια εχω βρει εναν ανθρωπο με τον οποιο ειμαστε πολυ καλα εδω και 13+ χρονια και αποφασιασαμε λοιπον οτι καλο θα ηταν να καναμε και ενα παιδακι πλεον μια που εχουμε φτασει στα 34 και προχωραμε (φυσικα πιο πολυ θελει ο αντρας μου, εμενα με φοβιζει και λιγο μην σας πω ψεμματα, αλλα σκεφτομαι και τι θα γινω στην ζωη μου, ποιο θα ειναι και το νοημα μεγαλωνοντας, τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα,) αποφασισαμε λοιπον πλεον που ειδαμε οτι εχουν φτιαξει μεχρι ενα σημειο οι ορμονες μου (γιατι ενα χρονο ψιλοπαραμυθιαζομασταν κιολας) να ξεκινησουμε προσπαθεια σοβαρη οπως σας ειχα πει. 

Τα βαλαμε κατω λοιπον συζητησαμε για το πως θα κινηθουμε, του εξηγησα παλι πιο αναλυτικα πως εχει το θεμα, γονιμες μερες ωορηξια κτλ και ειπαμε λοιπον οτι επειδη εκεινος(οχι εγω) αγχωνεται με τεστ ωορηξιας, εγκυμοσυνης να ξεκινησουμε μεχρι τα Χριστουγεννα βασιζομενοι μονο στα συμπτωματα ωορηξιας που εχω(το καταλαβαινω απο υγρα, ενοχλησεις) και αν δεν γινει κατι μεχρι τοτε κοιταμε για τεστ ωορηξιας για πιο σιγουρα, μιλησαμε λοιπον παλι το Σαββατο του ειπα πως μαλλον ξεκινανε στα καπακια απο την περιοδο οι γονιμες (κανω και μικρους κυκλους) οποτε να κανουμε καθημερινα μεχρι και Πεμπτη για να ειμαστε πιο σιγουροι και θεωρησε και αυτος οτι ναι ετσι πρεπει να γινει. Την Κυριακη λοιπον οντως ειχα εντονα συμπτωματα (υπολογιζω Τριτη Τεταρτη οτι ειχα ωορηξια)  το βραδυ της Κυριακης ειχαμε επαφη αλλα ΔΕΝ τελειωσε μεσα, ξενερωσα δεν μιλησα, ειπε "μλκ εκανα" . Ειχαμε επαφη παλι Δευτερα Τριτη στις οποιες παλι καλα τελειωσε μεσα μου, Τεταρτη δεν ειχαμε επαφη και χθες ειχαμε παλι επαφη και παλι ΔΕΝ τελειωσε μεσα μου. Σημερα λοιπον εχω ξυπνησει και ειμαι μεσα στα νευρα....διοτι δεν γινεται ρε ανθρωπε στην ουσια εσυ να εισαι αυτος που θες πιο πολυ και να μην κανεις αυτο που πρεπει και εγω να ειμαι αναγκασμενη να γυριζω 12-1 ωρα το βραδυ απο την δουλεια μου ψοφια, να κανω μπανιο και να κανω και σεξ για να κανουμε παιδι κι εσυ να τελειωνους αλλου για αλλου. Πραγματικα δεν ξερω πως να το χειριστω... αν του μιλησω φοβαμαι οτι μετα θα το σκεφτεται εντονα και θα εχω τελειως αντιθετα αποτελεσματα.

Εχει καμια αλλη τετοιο θεμα??

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

τι να παθω ρε @elenakii22 πραγματικα εκνευριζομαι, λοιπον το θεμα εχει ως εξης εγω γενικα δεν ειμαι απο τις γυναικες που ειμαι για παιδια,γαμους.  σκυλια, γατια, οικογενεια κτλ σε αντιθεση με τον αντρα μου (φυσικα και δεν κατηγορω τις κοπελες που τους αρεσουν ολα αυτα ισα ισα....) βεβαια εχω βρει εναν ανθρωπο με τον οποιο ειμαστε πολυ καλα εδω και 13+ χρονια και αποφασιασαμε λοιπον οτι καλο θα ηταν να καναμε και ενα παιδακι πλεον μια που εχουμε φτασει στα 34 και προχωραμε (φυσικα πιο πολυ θελει ο αντρας μου, εμενα με φοβιζει και λιγο μην σας πω ψεμματα, αλλα σκεφτομαι και τι θα γινω στην ζωη μου, ποιο θα ειναι και το νοημα μεγαλωνοντας, τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα,) αποφασισαμε λοιπον πλεον που ειδαμε οτι εχουν φτιαξει μεχρι ενα σημειο οι ορμονες μου (γιατι ενα χρονο ψιλοπαραμυθιαζομασταν κιολας) να ξεκινησουμε προσπαθεια σοβαρη οπως σας ειχα πει. 

Τα βαλαμε κατω λοιπον συζητησαμε για το πως θα κινηθουμε, του εξηγησα παλι πιο αναλυτικα πως εχει το θεμα, γονιμες μερες ωορηξια κτλ και ειπαμε λοιπον οτι επειδη εκεινος(οχι εγω) αγχωνεται με τεστ ωορηξιας, εγκυμοσυνης να ξεκινησουμε μεχρι τα Χριστουγεννα βασιζομενοι μονο στα συμπτωματα ωορηξιας που εχω(το καταλαβαινω απο υγρα, ενοχλησεις) και αν δεν γινει κατι μεχρι τοτε κοιταμε για τεστ ωορηξιας για πιο σιγουρα, μιλησαμε λοιπον παλι το Σαββατο του ειπα πως μαλλον ξεκινανε στα καπακια απο την περιοδο οι γονιμες (κανω και μικρους κυκλους) οποτε να κανουμε καθημερινα μεχρι και Πεμπτη για να ειμαστε πιο σιγουροι και θεωρησε και αυτος οτι ναι ετσι πρεπει να γινει. Την Κυριακη λοιπον οντως ειχα εντονα συμπτωματα (υπολογιζω Τριτη Τεταρτη οτι ειχα ωορηξια)  το βραδυ της Κυριακης ειχαμε επαφη αλλα ΔΕΝ τελειωσε μεσα, ξενερωσα δεν μιλησα, ειπε "μλκ εκανα" . Ειχαμε επαφη παλι Δευτερα Τριτη στις οποιες παλι καλα τελειωσε μεσα μου, Τεταρτη δεν ειχαμε επαφη και χθες ειχαμε παλι επαφη και παλι ΔΕΝ τελειωσε μεσα μου. Σημερα λοιπον εχω ξυπνησει και ειμαι μεσα στα νευρα....διοτι δεν γινεται ρε ανθρωπε στην ουσια εσυ να εισαι αυτος που θες πιο πολυ και να μην κανεις αυτο που πρεπει και εγω να ειμαι αναγκασμενη να γυριζω 12-1 ωρα το βραδυ απο την δουλεια μου ψοφια, να κανω μπανιο και να κανω και σεξ για να κανουμε παιδι κι εσυ να τελειωνους αλλου για αλλου. Πραγματικα δεν ξερω πως να το χειριστω... αν του μιλησω φοβαμαι οτι μετα θα το σκεφτεται εντονα και θα εχω τελειως αντιθετα αποτελεσματα.

Μίλα του ανοιχτά καλέ του ανθρώπου! Είναι δυνατόν;;; Εμείς το ανάποδο, από τότε που έχουμε ελεύθερες επαφές και είπαμε για παιδί εννοείται ότι είναι ολοκληρωμένη η πράξη, είτε είμαι σε γόνιμες μέρες είτε όχι. Αφού σκέφτομαι, όταν το πιάσουμε το παιδί πώς θα το γυρίσουμε στο παλιό σύστημα;;;  Γενικά πιστεύω ότι στους άντρες έρχεται πιο εύκολο το ολοκληρωμένο γιατί αφήνονται!!

• Μου αρέσει 2

Just now, kido είπε:

Μίλα του ανοιχτά καλέ του ανθρώπου! Είναι δυνατόν;;; Εμείς το ανάποδο, από τότε που έχουμε ελεύθερες επαφές και είπαμε για παιδί εννοείται ότι είναι ολοκληρωμένη η πράξη, είτε είμαι σε γόνιμες μέρες είτε όχι. Αφού σκέφτομαι, όταν το πιάσουμε το παιδί πώς θα το γυρίσουμε στο παλιό σύστημα;;;  Γενικά πιστεύω ότι στους άντρες έρχεται πιο εύκολο το ολοκληρωμένο γιατί αφήνονται!!

εκτος στον δικο μου δεν του ερχεται ευκολο το ολοκληρωμα :roll: τον αγχωνει οτι πρεπει να τελειωσει μεσα....αντε βγακε ακρη, εχω σκεφτει να τον αφησω και οποτε του ερχεται αλλα δεν προκειται να κανουμε σωστα ετσθ...πραγματικα κανω θυσια για να εχουμε επαφη, ειμαι πολυ πτωμα το βραδυ....

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

στην αρχη που ειχαμε ξεκινησει ελευθερες επαφες ειχα ενα τετοιο θεμα λογο συνηθειας κιολας εγω το ειπα ε ξεκαθαρα δεν γινετε να μιλαμε για παιδι κ εσυ να πας αλλου στην αρχη νευριασε μετα ανχωθηκε λιγο ε κ στο τελος συνηθισε. λεω απλα την επομενη φορα να του πεις να ειναι πιο συγκεντρωμενος 

ααα κ καραμελ ξεκινα επαφες χωρις να του λες τιποτα οτι επαφη κ να εχετε να του λες να τελειωνει μεσα εγω δεν λεω ποτε ειναι οι γονιμες γιατι ανχωνετε κ αυτος απλα εχω συχνα επαφες να μπερδευετε το πραγμα 

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

στην αρχη που ειχαμε ξεκινησει ελευθερες επαφες ειχα ενα τετοιο θεμα λογο συνηθειας κιολας εγω το ειπα ε ξεκαθαρα δεν γινετε να μιλαμε για παιδι κ εσυ να πας αλλου στην αρχη νευριασε μετα ανχωθηκε λιγο ε κ στο τελος συνηθισε. λεω απλα την επομενη φορα να του πεις να ειναι πιο συγκεντρωμενος 

ναι καλα τα λες αλλα σκεψου οτι 1 χρονο που προσπαθουμε αν και δεν γινοταν να μεινω εγκυος λογω ορμονων, του το εχω πει πολλες φορες. Γενικα του μιλαω στα ισια και ανοιχτα, πραγματικα σκεφτομαι οτι μηπως στην ουσια δεν θελει το οποιο του το εχω πει κιολας οτι αν δεν θες δεν υπαρχει προβλημα, απλα πες το μου να μην μπαινω κι εγω στο τρυπακι με εξετασεις, και ενα σωρο λεφτα σε γιατρους, εξετασεις και φαρμακαα γιατι σκεφτειτε οτι ειμαστε και οι 2 ανασφαλιστοι και ΟΛΑ τα χρυσοπληρωνουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...