Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Δεν πήγα δουλειά κορίτσια μιλάμε για πολύ πόνο και αναγούλα, έτσι πονούσα στο γυμνάσιο με αναγούλες τι έγινε; 

Λυπαμαι πολυ αλλα οι προσπαθειες δν σταματανε εννοειται !! Εγω ειπα στον εαυτο μου οτι εχω εναν στοχο κ θα τα καταφερω να τον πετυχω! 

οσο για τον πονο που νιωθεις , αιμα σου ηρθε κανονικα? γτ κ εγω ποναω την πρωτη μερα πολυ , εχω κ αναγουλες κ παιρνω felden για να ηρεμησω ...

2 ώρες πρίν, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Kοριτσια μου καλημερα και απο μενα ,τζιφος και εγω ....μου ηρθε η περιοδος εχθες νωριτερα τελικα .......μετα απο την αποξεση εχει ταραχθει πολυ.Στεναχωρηθηκα η αληθεια ειναι αλλα τι να κανουμε παμε για τον επομενο μηνα ,το μονο που με αγχωνει βεβαια ειναι οτι τον επομενο μηνα αν ολα πανε καλα η ΠΗΤ πεφτει 15Αυγουστο και σκεφτομαι οτι αντε να βρεις γιατρο να σε αναλαβει τοτε!!!

Αντιγονη μου πολυ λυπαμαι γι αυτο που επαθες ,ευχομαι να πανε ολα καλα ,αλλα πιστευω οτι δεν θα εχεις κανενα απολυτως θεμα γιατι ειναι πολυ νωρις!!!

καλημερα!Κριμα αλλα δεν πειραζει , παμε για τον επομενο μηνα .. Ασε να μεινεις εγκυος κ ολα τα αλλα κανονιζονται ... κ εγω ετσι σκεφτομουν κ υπολογιζα κ δεν ειχα επαφες σε γονιμες μερες που υποτιθεται θα  ειχα ΠΗΤ χειμωνα... μεγαλη χαζομαρα γτ , εχασα τζαμπα 2 μηνες!  

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

8 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Κοριτσια...ηξερα οτι δεν εχω μεινει εγκυος....ειχα ψιλοσυπμτωματα της περιοδου μου τιε τελευταιες μερες....οπως παντα αλλωστε...απλα ξερετε...καπου έκρυβα μια ελπιδα......αυτην τη στιγμη που γραφω ομως....εχω μια απογοητευση....ενα "γιατι?", απλα αυτην τη στιγμη ποναω καπως εντονα...δηλ οι πονοι περιουδου ειναι σημερα τοσο εντονοι.... :-(!!!   (που σιγουρα ενα δακρυ θελει να κυλήσει...αλλα το κραταω, θα του περασει.)

Αδιαθετησες σημερα? :( ποσο σε νιωθω .. κ εγω οταν μου ερχεται περιοδος παντα νιωθω μια απογοητευση .. κ γτ δεν τα καταφεραμε κ αυτον τον μηνα.Αλλα δεν πειραζει , θα προσπαθησετε τον αλλον μηνα ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Δεν θέλω να πέφτουμε! Ξέρω πολύ καλά πως είναι. Όλες λίγο πολύ εδώ μέσα στην ίδια βάρκα ειμαστε. Αλήθεια όμως η στεναχώρια και η απογοήτευση δεν μας βοηθάει. Το αντιθετο. Χάνουμε στιγμές από τη ζωή μας. Για να ζωηρευουμε λίγο. Να ξεχνιομαστε... Έρχονται και οι γιορτες! Προτιμάτε τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά; Ποτέ στολίζετε το δέντρο σας;

Μωρέ ναι και εγω ετσι πιστεύω ολες περνάμε φασεις μια ειμαστε καλα μια οχι αλλα στο τέλος θα τα καταφέρουμε τι να πω! Εγω δεν εχω και πολυ κέφι για γιορτές μάλλον δεν θα στολησω!

15 ώρες πρίν, Antila είπε:

Ηρεμω σκεφτομενη οτι αν ηταν πιο μεγαλη η κυηση, μπορει οντως να κινδυνευα για αποκολληση ενω τωρα ειναι τοσο αρχη που μαλλον δεν πρεπει να το σκεφτομαι. Εχεις δικιο @linaa και @elenakii22 ! Μακαρι να μην παιξει κανενα ρολο το σημερινο, θα σκεφτομαι θετικα, τι να κανουμε; Ευτυχως που δεν ειχα συνοδηγο γιατι θα ειχαμε σιγουρα νοσοκομειο στην περιπετεια.. Ποιος ξερει με ποσα χιλιομετρα πηγαινε.

Ευχαριστω @Alekagala μου, εγω ειμαι καλα και δεν ειδε αιμα ο γιατρος μεσα, ουτε εγω εξωτερικα! Θα ξεκουραστω και κυριως θα ηρεμησω απ το ζορι μου με το τρακαρισμα γιατι τρομαξα λογω της κυησης, δε με νοιαζει για το αμαξι κτλ. Ευχομαι να μην συνεβη τιποτα εκει μεσα. Ανεβασα κατι παλμους στον ουρανο, ρε κατι σκοτωστρες που κυκλοφορουν...

καλημερα! αχ αυτοι οι παππουδες .. εγω μαλωσα με εναν γτ κοντεψε να με τρακαρει , ηταν 70 χρονων .. κ οταν του ειπα , γτ κυκλοφορεις με αμαξι παππου , να παρεις ταξι η αστικο γτ δεν εχεις την ικανοτητα να οδηγησεις πλεον κ ουτε σωστες αντιδρασεις στον δρομο . γυρισε κ με εβρισε κ μου ειπε οτι τουλαχιστον απο τις γυναικες οδηγαει καλυτερα .. Ε  με νευριασε τοσο πολυ , που κ τι δεν του ειπα μετα ..Τελος, παντων , ευτυχως εισαι καλα κ δεν κινδυνευεις απο αποκολληση οπως  , ηρεμησε και ολα θα πανε καλα!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Μωρέ ναι και εγω ετσι πιστεύω ολες περνάμε φασεις μια ειμαστε καλα μια οχι αλλα στο τέλος θα τα καταφέρουμε τι να πω! Εγω δεν εχω και πολυ κέφι για γιορτές μάλλον δεν θα στολησω!

Μα γιατι να μην στολισεις? φαση ειναι θα περασει !!!!! μην απογοητευεσαι , εισαι κ μικρη  .. κανε πραγματα που σε ευχαριστουν για να ανεβει η διαθεση σου .. κ να δεις που θα ερθει κ το μωρο !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , elenakii22 είπε:

25 του μηνα θα εχουμε κοσμο γτ εγω εχω γενεθλια 22 κ γιορτη ο ανδρας μ 26 οποτε το συνδυάζουμε...η ερωτηση ειναι να εχω στολίσει η οχι??

Αν το θέλεις να στολίσεις. Θα είναι πολύ ωραία. 

@Ungry girl και εσύ να στολίσεις. Θα σου φτιάξει το κέφι. 

Εγώ τις γιορτές έτσι τις βλέπω. Σαν μια ευκαιρία να σπάσει η ρουτίνα. Λίγο το στόλισμα, λίγο τα γλυκά λίγο ενα τραπέζι που θα κάνουμε, μια βόλτα, ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Στα μικρά πράγματα είναι οι χαρές, και τα μικρά είναι που μας προσφέρουν όμορφες αναμνήσεις. Μην τα χάνουμε περιμένοντας το μεγάλο. 

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

καλημερα! αχ αυτοι οι παππουδες .. εγω μαλωσα με εναν γτ κοντεψε να με τρακαρει , ηταν 70 χρονων .. κ οταν του ειπα , γτ κυκλοφορεις με αμαξι παππου , να παρεις ταξι η αστικο γτ δεν εχεις την ικανοτητα να οδηγησεις πλεον κ ουτε σωστες αντιδρασεις στον δρομο . γυρισε κ με εβρισε κ μου ειπε οτι τουλαχιστον απο τις γυναικες οδηγαει καλυτερα .. Ε  με νευριασε τοσο πολυ , που κ τι δεν του ειπα μετα ..Τελος, παντων , ευτυχως εισαι καλα κ δεν κινδυνευεις απο αποκολληση οπως  , ηρεμησε και ολα θα πανε καλα!!! 

Μα γιατι να μην στολισεις? φαση ειναι θα περασει !!!!! μην απογοητευεσαι , εισαι κ μικρη  .. κανε πραγματα που σε ευχαριστουν για να ανεβει η διαθεση σου .. κ να δεις που θα ερθει κ το μωρο !

Εχω μια άποψη οτι τα Χριστούγεννα ιδικα τα Χριστούγεννα ειναι καθαρα γιωρτη για τα παιδάκια νομίζω π ς θα στολισω παλι οταν θα ρχω ρνα παιδακι!

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Αν το θέλεις να στολίσεις. Θα είναι πολύ ωραία. 

@Ungry girl και εσύ να στολίσεις. Θα σου φτιάξει το κέφι. 

Εγώ τις γιορτές έτσι τις βλέπω. Σαν μια ευκαιρία να σπάσει η ρουτίνα. Λίγο το στόλισμα, λίγο τα γλυκά λίγο ενα τραπέζι που θα κάνουμε, μια βόλτα, ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Στα μικρά πράγματα είναι οι χαρές, και τα μικρά είναι που μας προσφέρουν όμορφες αναμνήσεις. Μην τα χάνουμε περιμένοντας το μεγάλο. 

Εμενα κοριτσια ενα θετικό τεστακι θα μου εφτιαχνε το κεφι χαχαχα.νομιζω σε ολες ε??!!!

πρίν από 21 λεπτά , Ungry girl είπε:

να στολισεις!!!αλλαζεις διάθεση!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

17 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Με αναγούλα και πόνο στην κοιλιά είμαι πιστεύω μέχρι το πρωί θα μου έρθει 

papaki Μου δεν πειράζει θα προσπαθήσουμε ξανά αυτόν τον μήνα.

Κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα. Εμείς την περάσαμε Light την έφερε ο μικρός μου από τον παιδικό.

Μήπως έχεις καμιά ιωσούλα ?

Καλημερα κοριτσια!!

Kι εγω αγαπω το στολισμα και νιωθω σαν παιδακι καθε χρονο, ειδικα περσι που πηραμε για πρωτη φορα μεγαλο δεντρο τρελαθηκα :-P . Παλια ειχαμε ενα μικροσκοπικο που εμπαινε πανω σε τραπεζακι, και βρηκα σε προσφορα ενα 2 μετρων περσι, και το πηρα αμεσως! Εφτιαξα τα περισσοτερα στολιδια μονη μου (κανω χειροτεχνιες γενικα) κ το χαρηκα πολυ. Τα Χριστουγεννα δε μου λενε κατι σαν γιορτη, απλως μ αρεσει ο χειμωνας κ το χιονι, και σε συνδυασμο με λαμπακια και τετοια τρελαινομαι λιγο! Οποτε φετος λεω για πρωτη φορα να στολισω τελη Νοεμβρη για να χαρω λιγο παραπανω το δεντρακι κ τα στολιδια μου τα χειροποιητα :P. Δεν ειναι μονο γιορτη για τα παιδια αλλα και για εμας που κρυβουμε ενα παιδι μεσα μας!! Οποτε βγαλτε το παιδι απο μεσα σας και στολιστε!

Σημερα εκανα την πρωτη χοριακη και TSH, θα μαθω κατα τις 7 τα αποτελεσματα. Δεν εχω αγχος για σημερα, οσο για τη Δευτερα που θα δουμε αν ανεβαινει καλα. Χρειαζεται να επιστρατευσω ολη την υπομονη μου, αλλα θα προσπαθησω κ θα το καταφερω! Εχω περασει κ πιο δυσκολα απ αυτο. Τωρα περιμενω να δω κατι καλο και οχι κατι κακο! Οποτε ολα καλα :).

Μετα το τρακαρισμα ειμαι καλα, περιεργως σταματησε κι ο φρικτος πονοκεφαλος που με κυνηγουσε απ την Κυριακη! Απο συμπτωματα εχω μονο καμια αναγουλα το πρωι αλλα τιποτα αλλο, εκτος απο δεκατα, συχνουρια και ολοενα αυξανομενα υγρα. Σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον! Ο παππους φτηνα τη γλυτωσε, και το αμαξι του εχει και κανενα κοστος. Εγω εχω φαει απο χτες στα ταξι 30 ευρω, εχω χασει απ τη δουλεια μου πολλα λεφτα γιατι την ακυρωσα μεχρι να εχω ξανα αμαξι, οποτε ΟΟΟΟΛΑ τα λεφτα που χαλασα ευχομαι να τα φαει σε βιαγκρα :cool:. Κανω ιδιαιτερα και δεν μπορω να πηγαινω με συγκοινωνιες απο γειτονια σε γειτονια δυστυχως, οποτε αναγκαστικα ρεπο ανευ αποδοχων απο χτες μεχρι και αυριο. Δευτερα θα εχω δανεικο αυτοκινητο. Πφφφ!

Πως ειστε ολες; Να μην σκεφτεστε αρνητικα οσες αδιαθετησατε, γιατι ερχεται ομορφη περιοδος που προσφερεται για αγκαλιτσες και τρυφεροτητες, και τι καλυτερο απο το να πιαστει τοτε ενα σπορακι!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

εμεις κοριτσια δεν εχουμε ακομα πολυ μεγαλο δέντρο ,ειναι μέτριο(θα παρουμε οταν με το καλο αλλαξουμε σπιτι)...τα στολιδια μας,μη γελάσετε,ειναι ροζ ασπρα ασημι οπως κ τα φωτακια κ λεω στον ανδρα μου για τα επομενο χρονια καλυμμένοι ειμαστε με το ροζ,μιας κ περιμενουμε κοριτσακι,αν βέβαια με το καλο κανουμε κ ενα δευτερο κ ειναι αγορι θα το αλλαξουμε!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

13. Antila  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

4. ritaki13  6/11/2017!!!

5. Papaki@  8-10/11/2017!!!

6. Ασία  12/11/2017!!!

7. MelinaFo  14/11/2017!!!

8. Nati85 14/11/2017!!!

9. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

10. KalStyl  15/11/2017!!!

11. Ungry girl 17/11/2017!!!

12. ada32 19/11/2017!!!

13. noni90 19/11/2017!!!

14. caramel_83  19-23/11/2017!!!

15. Μάντη  21/11/2017!!!

16. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

17. Elma86  30/11/2017!!!

18. Vila  2/12/2017!!!

19. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

20. vvrd  5/12/2017!!!

21. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα!

Ειστε πολυγραφοτατες πρεπει να διαβασω 30 σελιδες!!!! Δεν προλαβαινω μανα μ!

Εγω ειμαι μια βδομαδα μετα την ωορρηξια και παρατηρω καποια πραγματακια αλλα μπορει κ να παραμυθιαζομαι!

Εχω θερμοκρασια 36,5-36,6 απο ωορρηξια εως σημερα με μετρηση καθε πρωι πριν σηκωθω απο το κρεββατι, σημερα εχω ζαλη κ μια ελαφρια αναγουλα. Τελος απο τις γονιμες μερες εως σημερα εχω πονακια ωορρηξιας! Λετε να εγινε η δουλεια??? 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Καλημερα διαβασα οσο μπορουσα τα νεα σας, εχω πολλα νευρα σημερα.... παρα πολλα ομως, τεσπα

@Antila μου και μη χειροτερα για το χθεσινο, παλι καλα δεν εγινε τιποτα

@Μαρθα Κ  δεν το περιμενα ρε κοριτσι οτι δεν εισαι, ηταν πολυ δυνατα τα συμπτωματα :roll:

@Papaki@ σημερα εισαι καλυτερα?

τα υπολοιπα κοριτσια που αδιαθετησαν, σκεφτομαστε θετικα κοριτσια δεν μας παιρνει απο κατω, 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...