Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Καλησπέρα επειδή είχα και εγώ θέμα με συσπάσεις μου απαγορεψε Ο γιατρός το ασβέστιο.μόνο μαγνήσιο μου επέτρεπε γιατί με βοηθούσε

το ειχα σταματησει κ το ξεκινησα παλι αλλα νιωθω χειροτερα απο οταν το ξεκινησα κ ετσι το σταματαω ξανα!απο οτι βλεπω ολα πηγαν καλα σε εσένα..να σου ζησει!σταματησαν ποτε τελειως οι συσπασεις η απλα ηταν μειωμενες?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

το ειχα σταματησει κ το ξεκινησα παλι αλλα νιωθω χειροτερα απο οταν το ξεκινησα κ ετσι το σταματαω ξανα!απο οτι βλεπω ολα πηγαν καλα σε εσένα..να σου ζησει!σταματησαν ποτε τελειως οι συσπασεις η απλα ηταν μειωμενες?

Αφού θα στο σταματήσεις θα πας καλά. αυτο θα φταίει...

1 ώρα πρίν, Antila είπε:

Μωρε σας ευχαριστω πολυ!! <3 Απ τη στιγμη που ξαπλωσα (γιατι εκανα και ωρες να μπω σπιτι με τα τρεχαματα) χαλαρωσα και σταματησε να ποναει το σωμα μου οσο πριν, ηταν μονο απ το ταρακουνημα. Αυτη τη φορα οι κακες σκεψεις δε χωρανε για πολυ, γιατι τις κλωτσαω πριν εδραιωθουν, ερχονται για λιγο αλλα μετα συνερχομαι! Τις διωχνω και σκεφτομαι πως ο,τι ειναι να γινει, τελικα γινεται ο,τι και να κανουμε εμεις. Αλλωστε εχετε δικιο, ενα πραγματακι σαν κεφαλι καρφιτσας τι μπορει να παθει;; Οποτε μονο η θετικοτητα χωραει και μονο αυτη εχει νοημα στο τελος! Να ειστε καλα, γλυκια παρεα, παω να κοιμηθω και στελνω μια αγκαλια σε ολες. Να σας πηγαινουν ολα καλα και να ριξει μπεμπεδοσκονη ειπαμε αυτον και τον επομενο μηνα, για να μπουμε με φορα και πολλα σπορακια στο 2018! Καληνυχτααα

♡♡♡♡♡♡♡♡:)♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, linaa είπε:

καποιες φορες οταν καποιες κοπελες αργουν να μεινουν ειναι ανεξηγητη υπογονιμοτητα δηλαδη κατι φταιει που οι γιατροι δεν μπορουν να βρουν. υπαρχουν παρα πολυ παραγοντες που μπορει να εμποδιζουν την συλληψη κ εκει μπερδευει το πραγμα υπαρχουν ακομα κ φλεγμονες που δεν μπορεις να βρεις ευκολα θελει πολυ εξιδεικευμενες εξετασεις που πολλοι γιατροι δεν τις εχουν καν ψαξει! γιαυτο θελει να βρεις κ τον καταλληλο γιατρο

ακριβως!!! γι αυτο λεω οτι ποτε δεν ξερεις!!!

Καλυτερα λοιπον να ψαχνεσαι απο τους πρωτους μηνες απο μονη σου...να ρωτας...να μαθαινεις....να κανεις εξετασεις...!!

οι γιατροι συνηθως λενε ελατε σε 1 χρονο αν δεν εχετε κανει παιδι.  μα πως?? Αφου εχω την δυνατοτητα να το ψαξω τωρα που ειναι νωρις ας το κανω....αν πραγματι ειναι κατι που δεν φαινεται, δεν φαινεται..!!! παλι προσπαθεις...και οπως λες και συ σημαντικος παραγοντας ειναι και ο γιατρος!!

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Εγώ έχω σκεφτεί πως θα το πω στον άντρα μου (ελπίζω να κρατηθώ γιατί θέλει μια μικρή προετοιμασία και να λείπει από το σπίτι) και στις φίλες μου. Μόνο η εγκυμοσύνη μου λείπει!

χαχαχαχαχα για πες......!!!!!  Λατρευω τις εκλπηξεις...ποσο μαλλον τετοιου ειδους!!!!  Αγαπώ!!!

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Μωρε σας ευχαριστω πολυ!! <3 Απ τη στιγμη που ξαπλωσα (γιατι εκανα και ωρες να μπω σπιτι με τα τρεχαματα) χαλαρωσα και σταματησε να ποναει το σωμα μου οσο πριν, ηταν μονο απ το ταρακουνημα. Αυτη τη φορα οι κακες σκεψεις δε χωρανε για πολυ, γιατι τις κλωτσαω πριν εδραιωθουν, ερχονται για λιγο αλλα μετα συνερχομαι! Τις διωχνω και σκεφτομαι πως ο,τι ειναι να γινει, τελικα γινεται ο,τι και να κανουμε εμεις. Αλλωστε εχετε δικιο, ενα πραγματακι σαν κεφαλι καρφιτσας τι μπορει να παθει;; Οποτε μονο η θετικοτητα χωραει και μονο αυτη εχει νοημα στο τελος! Να ειστε καλα, γλυκια παρεα, παω να κοιμηθω και στελνω μια αγκαλια σε ολες. Να σας πηγαινουν ολα καλα και να ριξει μπεμπεδοσκονη ειπαμε αυτον και τον επομενο μηνα, για να μπουμε με φορα και πολλα σπορακια στο 2018! Καληνυχτααα

Καλο σου βραδυ @Antila ...ονειρα γλυκα!!!! Να χαμογελας να γεμιζεις το σπορακι σου με θετικη ενεργεια!!

τα φιλια μου!!!

8 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Ναι σε αυτο μοιαζουμε ! και εγω ετσι σκεφτομαι  και εκανα ενα σωρο εξετασεις προληπτικα .. εκανα κ σαλπιγγογραφια μονη μου!   να ξερεις οτι οσο περισσοτερο χαλαρωνεις , τοσο περισσοτερο θα πετυχεις τον στοχο σου! 

και εγω το ιδιο εκανα. πριν ξεκινησω τις προσπαθειες πηγα για ενα γενικο τσεκαρισμα....(ορμονες, καλλιεργεια, παπ, κολποσκοπηση, υπερηχο και τον θηροειδη μου που ξερω οτι εχω υποθηρ). και λεω να πω για σαλπιγγες και εγω δινοντας περιθωριο μεχρι και τον Ιανουαριο. και για σπερμοδιαγραμμα φυσικα τον ιδιο μηνα.

Νιωθεις πιο ηρεμη πντως....και παλι ολα αυτα μεσα στα όρια...δεν χρειαζεται να τρελενομαστε γτ δεν μας κανει και καλο.

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Κάτσε αφου το παθαινεις συχνα, πρέπει να ξερεις αν γίνεται ή οχι ωορ. ο γιατρός τι σου εχει πει; Εμένα μου είπε από τον επόμενο κύκλο να παρω χαπια που βοηθούν να γινει η ωορ.

Μου έχει πει πως στον κύκλο που εμφανίζεται η κύστη δεν κάνω ωορρηξία.είναι σίγουρο αυτό.Εγώ κάνω συχνά υπέρηχους και όποτε αρχίζει να μεγαλώνει η κύστη την εντοπίζω κατευθείαν γιατί έχω και τον πόνο ένδειξη.άρα δεν έχει τύχει να εμφανιστεί κύστη Απρίλη μήνα πχ και να την δω Ιουνη,ώστε να κάνω ωορρηξία τον Ιούνη ενώ έχω κύστη από προηγούμενο μήνα.ελπίζω να μην σε μπέρδεψα τώρα..

10 ώρες πρίν, andrianni είπε:

34 εγώ.εχω ήδη ενα γιο 5 χρονων για να παιρνεις θαρρος.κ ήρθε κ αμεσως παρα το προβλημα.είχα βακτηριακή κολπίτιδα που κανείς αλλος γιατρος δεν το ειχε δει εως τώρα.κ εμποδίζει τη συλληψη.ειχα που ειχα αραια ωορ. Τουλάχιστον να μην εχουμε κατι αλλο για να προσπαθουμε ουσιαστικά. Εχει κανει για σπερμα κ ολα οκ. Οποτε καλές προσπάθειες επιτελους!

Να το χαίρεσαι το αγόρι σου και σύντομα να αποκτήσει αδερφάκι!!!καλές προσπάθειες να χουμε όλες μας!!

11 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Ναι ,οσο αφορα το σπερμα εχουμε χαμηλη κινητικοτητα. Πρεπει να ειναι πανω απο 40% για να εχεις περισσοτ. πιθανοτητες .. Εγω πονο ειχα μονο χθες στην επαφη , σημερα δεν ειχα πονο στην επαφη , αλλα αυτο που εγραψα και στην @noni90 , ειναι οτι βρηκε 2 κυστες οποτε μπορει να μην εκανα κ τον προηγουμενο μηνα κ σε αυτον ωορηξια.. θα φανει στις 19/11 με την περιοδο  κ τον υπερηχο μετα . Δεν νομιζω να το πετυχαμε σε αυτον τον κυκλο γτ ειχαμε μετα το θετικο τεστ ,  επαφες ... αλλα καλυτερα να φυγουν αυτες κ να παμε στον επομενο κυκλο χωρις κυστες και σωστη ωορηξια. 

Αν είχατε επαφή την επόμενη μέρα του θετικού τεστ η έστω την παραεπόμενη έχετε πιθανότητες όμως..θα δούμε σε λίγες μέρες...

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια...ηξερα οτι δεν εχω μεινει εγκυος....ειχα ψιλοσυπμτωματα της περιοδου μου τιε τελευταιες μερες....οπως παντα αλλωστε...απλα ξερετε...καπου έκρυβα μια ελπιδα......αυτην τη στιγμη που γραφω ομως....εχω μια απογοητευση....ενα "γιατι?", απλα αυτην τη στιγμη ποναω καπως εντονα...δηλ οι πονοι περιουδου ειναι σημερα τοσο εντονοι.... :-(!!!   (που σιγουρα ενα δακρυ θελει να κυλήσει...αλλα το κραταω, θα του περασει.)

• Λυπημένη/-ος 1

8 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

@Antila μου την "κυρια"  δεν θα την σχολιασω γιατι δεν θα σας αρέσει ο σχολιασμος μου!!! Οπως και να χει,  ευτυχως ολα καλα.... Μεσα στην ατυχια σου ήσουν τυχερη... 

Οσο για τους παπουδες -  σκοτωστρες που κυκλοφορουν,  ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!!!!! Αυτοι τα εχουν φαει τα ψωμια τους,  τι τους φταινε οι νεοτεροι????  Γκρρρρρρ:mad:

Κοριτσι μου,  παμε για τον επομενο μηνα δυνατα!!!!! Δεν πειράζει... Παρε παυσιπονακι να μην ταλαιπωρεισαι μονο... 

Ναιιιιιιι αγάπη μου έτσι ακριβώς... Εσύ να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη εύχομαι και ένα μωράκι γερό στην αγκαλιά σου!!! 

8 ώρες πρίν, Antila είπε:

Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση κ τις θετικες σκεψεις, κοριτσια! Ο γιατρος, οπως περιμενα και γι αυτο δεν αγχωθηκα καθολου, δεν ειδε τιποτα συγκεκριμενο, ειδε απλως οτι δεν υπηρξε αιμα, την ωοθηκη της ωορρηξιας και το ενδομητριο. Απο τωρα και περα θα δειξουν μονο οι χοριακες αν παει καλα το πραγμα. Αλλα το οτι δεν εγινε αυτοματως αποβολη δηλαδη δεν ειδαμε αιμα, ειναι καλο! Σκεφτομαι θετικα. Να ειστε καλα! Κατευθειαν με ηρεμησατε! Τρωω και μια παστα παραλληλα :oops:

@Μαρθα Κ κοριτσι μου στελνω πολλη αγαπη και ευχομαι ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος! Λυπαμαι και σε καταλαβαινω... Απλως να ξερεις οτι ειναι θεμα ελαχιστου χρονου ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου, οπως και καθε κοπελας εδω! Το τιμ ειναι δυνατο, το εχω καταλαβει αν και μονο μια βδομαδα στην παρεα, και δεν το βαζουμε ποτε κατω! Ο τροχος γυρναει παντα και φερνει το θετικο νεο για τον καθενα μας. Μου χαρισαν ενα βραχιολακι το καλοκαιρι... Γραφει "πιστεψε το και θα γινει".

@κατερινα κρκ το ιδιο ισχυει και για σενα! Δεν τα παραταμε, ευχομαι πολυ συντομα να εχεις θετικα νεα! Προσπαθειτε καιρο για παιδακι;

Ναι κοριτσάκι μου αυτό που λες είναι αλήθεια όλες πρέπει να το πιστέψουμε και θα γίνει.... Πολύ στεναχώρια πήρα με σένα με αυτό που σου συνέβη αλλά δόξα τον Θεό είσαι καλά και εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι στην αγκαλια σου!!! 

8 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

θα σου πω δεν πείράζει αλλα η αλήθεια είναι ότι θα σε πειράζει και είναι λογικό αλλά μέρα με τη μέρα θα νιώθεις καλύτερα και θα ξαναπροσπαθήσεις δυναμικά και πάλι!!θα τα καταφέρεις θα γίνει!

Κοριτσάκι μου αυτή την φορά δεν με πείραξε όπως παλιά γιατί μέσα μου ξέρω ότι πολύ σύντομα θα έχω το σπορακι μου όπως και όλα τα κορίτσια που είμαστε εδώ!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Καλημέρα.σε ευχαριστώ πολύ.

δεν σταμάτησαν τελείως απλώς ήταν μειωμένες. Όταν έπαιρνα το ασβέστιο έφτανα σε σημείο από τους πόνους να μην μπορώ να κάνω βήμα. Το μαγνήσιο με βοήθησε πολύ.δεν το έπαιρνα κάθε μέρα συνεχόμενα.μόνο όταν με έπιαναν οι συσπάσεις.και ειδικά στον 6 με 7 πεθανα..μην αγχώνεσαι το άγχος τα κάνει όλα πολύ χειρότερα.

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

On 8/11/2017 at 12:30 ΠΜ, caramel_83 είπε:

μηπως ειναι καθυστερημενη συλληψη???

@anemoni1989 οριστε που ανησυχουσες, ειδες ολα καλα, απολαυσε το τωρα ;)

αγαπη εισαι στο πινακακι δες αυτο που ανεβασα χθες, κοιταξες παλιο πινακακι εσυ :P 

@Nati85 ο μικρος σου συνηλθε??

Ειμαι ταξίδι κ δυσκολεύομαι να διαβάσω Αλλα τελικα δυστυχώς αδιαθέτησα καθυστερημένα. Λόγω του ταξιδιού λογικά άργησε . Κρίμα τι να κανω ξανά προσπάθεια 

Καλημερα κοριτσια τι κάνετε?

Εγω δυστυχώς απο χθες δεν ξμουν και μεσα στη ωραιξη αλλα σημερα νιώθω πολυ χειρότερα πως δεν θα τα καταφερω ποτε και αλλες τετοιες σκεψεις!

Επισης:εμαθα πριν λιγες μερες πως εχουν φέρει στην αθηνα και συγκεκριμένα στην ν.Ιωνία την ζωνη της Παναγιας απο το Άγιον Όρος  θα μηνει αν δεν ξανω λαθος μεχρι ρην κυριακη..εχουν γινει χιλιάδες θαυματα και κυριος σε γυναίκες που δεν μπορουσαν να κάνουν παιδια! Οπως και να εχει εγω επρεπε να το πω μεσολαβεί σκ και πιστεύω πως θα ηταν  εφικτό να παμε! Απο κει και περα οταν εχουμε αναγκη παντα την Παναγια φωνάζουμε ειναι βοηθεια μας!

Ελπιζω να μην.κουρασα!!

Καλημέρα κορίτσια μου!

@elenakii22 πώς είσαι κορίτσι μου σήμερα;

@Antila Αντιγόνη ηρεμήσες κάπως; Υπάρχουν πολλοί βλαμμένοι δυστυχώς. Μην ανησυχείς και όλα καλά θα είναι. Σήμερα έχεις την πρώτη χοριακή; 

@Papaki@ μου δεν πειράζει. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και σιγουριά. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; 

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσια τι κάνετε?

Εγω δυστυχώς απο χθες δεν ξμουν και μεσα στη ωραιξη αλλα σημερα νιώθω πολυ χειρότερα πως δεν θα τα καταφερω ποτε και αλλες τετοιες σκεψεις!

Επισης:εμαθα πριν λιγες μερες πως εχουν φέρει στην αθηνα και συγκεκριμένα στην ν.Ιωνία την ζωνη της Παναγιας απο το Άγιον Όρος  θα μηνει αν δεν ξανω λαθος μεχρι ρην κυριακη..εχουν γινει χιλιάδες θαυματα και κυριος σε γυναίκες που δεν μπορουσαν να κάνουν παιδια! Οπως και να εχει εγω επρεπε να το πω μεσολαβεί σκ και πιστεύω πως θα ηταν  εφικτό να παμε! Απο κει και περα οταν εχουμε αναγκη παντα την Παναγια φωνάζουμε ειναι βοηθεια μας!

Ελπιζω να μην.κουρασα!!

Γιατί πέσαμε μικρή; Τι λέμε τόσο καιρο; Μην σκέφτεσαι αρνητικά γιατί στέλνεις λάθος μήνυμα στο ασυνείδητο σου. Τι έγινε με την άσκηση που λέγαμε; Σε ουρολόγο πήγατε να δει το σπερμοδιάγραμμα; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

@elenakii22 πώς είσαι κορίτσι μου σήμερα;

@Antila Αντιγόνη ηρεμήσες κάπως; Υπάρχουν πολλοί βλαμμένοι δυστυχώς. Μην ανησυχείς και όλα καλά θα είναι. Σήμερα έχεις την πρώτη χοριακή; 

@Papaki@ μου δεν πειράζει. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και σιγουριά. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; 

Γιατί πέσαμε μικρή; Τι λέμε τόσο καιρο; Μην σκέφτεσαι αρνητικά γιατί στέλνεις λάθος μήνυμα στο ασυνείδητο σου. Τι έγινε με την άσκηση που λέγαμε; Σε ουρολόγο πήγατε να δει το σπερμοδιάγραμμα; 

Ναι μωρε δεν ξερω μεχρι τωρα καλα τα πηγενα τωρα δυο μερες χαλια δεν ξερω..οχι σε ουρολογο δεν πήγαμε γιατι θα πε να κανουμε μες στη βδομαδα νεο σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια και λεω να παω μολις παρω τα νεα αποτελέσματα να ρωτησω πρεπει να ερθει κ ο αντρας μου μαζι στον ουρολογο γ μπορω να παω και μονη μου??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...