Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@andrianni @Ani ani που κ που τρωω δυο αλλες φορες 3 χαχα...γενικα μπορει φαγητο να μην έτρωγα ειχα μξα κλιση στα γλυκα ομως!ελπιζω να μην συνεχισω ετσι γτ με βλεπω +15 στο τελος...απο αυριο διατροφη γτ σμρ θα φαω ενα πιτογυρο να πνιξω τον πονο μ!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, elenakii22 είπε:

@andrianni @Ani ani που κ που τρωω δυο αλλες φορες 3 χαχα...γενικα μπορει φαγητο να μην έτρωγα ειχα μξα κλιση στα γλυκα ομως!ελπιζω να μην συνεχισω ετσι γτ με βλεπω +15 στο τελος...απο αυριο διατροφη γτ σμρ θα φαω ενα πιτογυρο να πνιξω τον πονο μ!

Ελα τώρα υπερβολές.15 θα παρεις αν τρως καθε μέρα απο 2.τσεκαρισμένο! Ποιον πόνο να πνίξεις; φαε μια πιτουλα δεν ειναι τίποτα

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Ελα τώρα υπερβολές.15 θα παρεις αν τρως καθε μέρα απο 2.τσεκαρισμένο! Ποιον πόνο να πνίξεις; φαε μια πιτουλα δεν ειναι τίποτα

τωρα να βαλω πατατες η οχι?σουβλακι κοτοπουλο κ τζατζικι θα βαλω σιγουρα..για τις πατάτες το σκεφτομαι...

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχαχαχααχαχ ενταξει παω πασο!!! να το φας κ το πιτογυρο κοριτσι μου και αυριο ξαναστρωνουμε την διατροφη μας..ασε κ εγω εφαγα εναικρο σακουλακι πατατακια κ εχω πρηστει τωρα κ ποναει η κοιλουμπα μου..δεν αρεσαν στον μπεμπη μαλλον..χαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

τωρα να βαλω πατατες η οχι?σουβλακι κοτοπουλο κ τζατζικι θα βαλω σιγουρα..για τις πατάτες το σκεφτομαι...

Μια φορα θα φας.να βαλεις οτι σου αρεσει.πες λίγες αν θες για να μη σε πιασει το στομαχι σου

Διαφημίσεις

Πολύ χαίρομαι που υπάρχει αυτή η σελίδα βρε κορίτσια!!! 

Ειναι κάποιες φορές κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα μοιραστείς ακόμα με τα δικά σου άτομα, κυρίως όταν δεν είσαι σίγουρη!!! 

❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

αμα κανεις τη γουρουνια κανε την σωστα..εννοειται να βαλεις..σου μιλαει βεβαια κ ο ανθρωπος της πατατας χαχαχα

πρίν από 9 λεπτά , elenakii22 είπε:

Καλύτερα όχι πατάτες στη διατροφή! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Μωρε σας ευχαριστω πολυ!! <3 Απ τη στιγμη που ξαπλωσα (γιατι εκανα και ωρες να μπω σπιτι με τα τρεχαματα) χαλαρωσα και σταματησε να ποναει το σωμα μου οσο πριν, ηταν μονο απ το ταρακουνημα. Αυτη τη φορα οι κακες σκεψεις δε χωρανε για πολυ, γιατι τις κλωτσαω πριν εδραιωθουν, ερχονται για λιγο αλλα μετα συνερχομαι! Τις διωχνω και σκεφτομαι πως ο,τι ειναι να γινει, τελικα γινεται ο,τι και να κανουμε εμεις. Αλλωστε εχετε δικιο, ενα πραγματακι σαν κεφαλι καρφιτσας τι μπορει να παθει;; Οποτε μονο η θετικοτητα χωραει και μονο αυτη εχει νοημα στο τελος! Να ειστε καλα, γλυκια παρεα, παω να κοιμηθω και στελνω μια αγκαλια σε ολες. Να σας πηγαινουν ολα καλα και να ριξει μπεμπεδοσκονη ειπαμε αυτον και τον επομενο μηνα, για να μπουμε με φορα και πολλα σπορακια στο 2018! Καληνυχτααα

• Μου αρέσει 4

Grpbp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

χαχαχαχααχαχ ενταξει παω πασο!!! να το φας κ το πιτογυρο κοριτσι μου και αυριο ξαναστρωνουμε την διατροφη μας..ασε κ εγω εφαγα εναικρο σακουλακι πατατακια κ εχω πρηστει τωρα κ ποναει η κοιλουμπα μου..δεν αρεσαν στον μπεμπη μαλλον..χαχα

ηθελα κ εγω πατατακια αλλα δεν ειχα!!!χαχαχα....γενικα σοκολατες μονο αγοράζω τπτ αλλο σε γλυκο..λοιπον θελω το προγραμμα σ αυριο αυστηρο!τωρα βεβαια μπορει να με καλέσουν σε γενεθλια κ να χαλάσω τη διατροφη κ αυριο χαχα...

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Μια φορα θα φας.να βαλεις οτι σου αρεσει.πες λίγες αν θες για να μη σε πιασει το στομαχι σου

κοιτα δε τρωω συχνα απεξω...σχεδον καθολου θα ελεγα...απλα σμρ με έπιασε σοκολατομανια..βεβαια σχεδον καθε μερα τρωω σοκολατα αλλα 2-3 κομματια οχι παραπανω...κ σμρ που λεω οτι εφαγα 2 σοκολατες ηταν συνολικά 100γρ σαν μια μεγαλη...

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

αμα κανεις τη γουρουνια κανε την σωστα..εννοειται να βαλεις..σου μιλαει βεβαια κ ο ανθρωπος της πατατας χαχαχα

καλα εγω δεν ειμαι πολυ φαν!τρωω κυριως αν παω εξω κ αυτο αν δεν βρω ψητα λαχανικα...σπιτι δε φτιαχνω ποτε...

πρίν από 3 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Καλύτερα όχι πατάτες στη διατροφή! 

η διατροφή ειναι απο αυριο!!!χαχα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

ηθελα κ εγω πατατακια αλλα δεν ειχα!!!χαχαχα....γενικα σοκολατες μονο αγοράζω τπτ αλλο σε γλυκο..λοιπον θελω το προγραμμα σ αυριο αυστηρο!τωρα βεβαια μπορει να με καλέσουν σε γενεθλια κ να χαλάσω τη διατροφη κ αυριο χαχα...

κοιτα δε τρωω συχνα απεξω...σχεδον καθολου θα ελεγα...απλα σμρ με έπιασε σοκολατομανια..βεβαια σχεδον καθε μερα τρωω σοκολατα αλλα 2-3 κομματια οχι παραπανω...κ σμρ που λεω οτι εφαγα 2 σοκολατες ηταν συνολικά 100γρ σαν μια μεγαλη...

Ε τώρα τι να σου πω... αυτό δε μετράει! εχεις αυτοσυγκράτηση. έτσι εξηγείται το σώμα! όταν θα θέλω επιτήρηση θα σε προτιμήσω...καλό γεύμα! τελικά να μας ενημερώσεις τι θα κάνεις με τις πατάτες. περιέργεια βλέπεις...

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

Μωρε σας ευχαριστω πολυ!! <3 Απ τη στιγμη που ξαπλωσα (γιατι εκανα και ωρες να μπω σπιτι με τα τρεχαματα) χαλαρωσα και σταματησε να ποναει το σωμα μου οσο πριν, ηταν μονο απ το ταρακουνημα. Αυτη τη φορα οι κακες σκεψεις δε χωρανε για πολυ, γιατι τις κλωτσαω πριν εδραιωθουν, ερχονται για λιγο αλλα μετα συνερχομαι! Τις διωχνω και σκεφτομαι πως ο,τι ειναι να γινει, τελικα γινεται ο,τι και να κανουμε εμεις. Αλλωστε εχετε δικιο, ενα πραγματακι σαν κεφαλι καρφιτσας τι μπορει να παθει;; Οποτε μονο η θετικοτητα χωραει και μονο αυτη εχει νοημα στο τελος! Να ειστε καλα, γλυκια παρεα, παω να κοιμηθω και στελνω μια αγκαλια σε ολες. Να σας πηγαινουν ολα καλα και να ριξει μπεμπεδοσκονη ειπαμε αυτον και τον επομενο μηνα, για να μπουμε με φορα και πολλα σπορακια στο 2018! Καληνυχτααα

τι γλυκό!!! όνειρα γλυκά!

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα εγω δεν ειμαι πολυ φαν!τρωω κυριως αν παω εξω κ αυτο αν δεν βρω ψητα λαχανικα...σπιτι δε φτιαχνω ποτε...

Χαχαχα οκ φάε σήμερα ότι βρεις μπροστά σου από αύριο κομμένα αυτά ❤️

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

ενταξει 2 σοκολατακια τη μερα ειμαστε οκ αν δεν τρωμε γενικοτερα γλυκα..οσο για το απεξω κ εγω σπανια τρωω καιναπο μαγαζια δοκιμασμενα..δεν ειμαστε για πειραματα..φαε οτι ειναι να φας σημερα κ απο αυριο τα ξαναλεμε με τος διατροφες μας ♡♡♡

κοριτσια εχω στενοχωρηθει πολυ..παλι ξεκινησαν οι συσπασεις (πετρωματα)..ειδικα απο όταν ξεκινησα παλι ασβεστιο..μίλησα με τον γιατρο μου(παει αθηνα για γεννα)κ μου ειπε να το κοψω κ αν εχω εντονες κ αυριο να παω παλι νοσοκομειο..ανησυχω κιολας γτ ο τραχηλος μ ειναι ηδη οριακα καλα...

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...