Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , Ani ani είπε:

xaxaxa ασε με σημερα με εχει πιασει κ εμενα κ δεν μπορω να συγκρατηθω!! τι παθαμε οι λιχουδες

ασε...μια σοκολατα τρωω κ μετα ζυγιζομαι κ απο την στενοχωρια μου τρωω αλλη μια!!!χαχαχα

πρίν από 18 λεπτά , Antila είπε:

Κοριτσια μου ειμαι παρα πολυ στρεσαρισμενη, σας παρακαλω ηρεμηστε με... :-(

Το πρωι οδηγουσα με κανονικη ταχυτητα, σε μικρο δρομο, και με τρακαρε ενα αυτοκινητο που οδηγουσε ενας παλιογερος, που βγηκε με μεγαλη ταχυτητα απο μονοδρομο παρανομα. Με την ακρη του ματιου μου τον ειδα να μου ερχεται, λεω δε μπορει, θα σταματησει, προλαβα λιγο και φρεναρα και κορναρα, αλλα αυτος δεν πατησε καν φρενο και μου διελυσε την πλευρα του συνοδηγου... Επαθα σοκ, αρχισα να κλαιω, φοβηθηκα οτι θα αποβαλω γιατι τρανταχτηκα πολυ και σοκαριστηκα ακομη πιο πολυ... Δεν χτυπησα σωματικα, φορουσα ζωνη, απλως ποναει πολυ η μεση μου απο τοτε και εχει σφιχτει το σωμα μου... Περασα κ δυο ωρες καθιστη στο πεζοδρομιο περιμενοντας τον γερανο που μου πηρε το αμαξι, τις ασφαλιστικες κτλ, μετα ολη η ταλαιπωρια να παω με τον γερανο συνοδεια το αμαξι στο συνεργειο... Χαμος. Δε μπορεσα να ξεκουραστω κ να ηρεμησω για ωρες. Φοβαμαι παρα πολυ για την εγκυμοσυνη, δεν πιστευα ποση γκαντεμια με περιμενε βγαινοντας απο το σπιτι. Σας παρακαλω ευχηθειτε να μην χασω κι αυτο το εμβρυακι.... Ειμαι σε σοκ :(

ολα καλα θα ειναι...λογικο να μην ειδε τπτ στον υπερηχο ο γιατρος!κανε την χοριακη σου κ να δεις που θα ειναι ολα καλα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Ηρεμω σκεφτομενη οτι αν ηταν πιο μεγαλη η κυηση, μπορει οντως να κινδυνευα για αποκολληση ενω τωρα ειναι τοσο αρχη που μαλλον δεν πρεπει να το σκεφτομαι. Εχεις δικιο @linaa και @elenakii22 ! Μακαρι να μην παιξει κανενα ρολο το σημερινο, θα σκεφτομαι θετικα, τι να κανουμε; Ευτυχως που δεν ειχα συνοδηγο γιατι θα ειχαμε σιγουρα νοσοκομειο στην περιπετεια.. Ποιος ξερει με ποσα χιλιομετρα πηγαινε.

Ευχαριστω @Alekagala μου, εγω ειμαι καλα και δεν ειδε αιμα ο γιατρος μεσα, ουτε εγω εξωτερικα! Θα ξεκουραστω και κυριως θα ηρεμησω απ το ζορι μου με το τρακαρισμα γιατι τρομαξα λογω της κυησης, δε με νοιαζει για το αμαξι κτλ. Ευχομαι να μην συνεβη τιποτα εκει μεσα. Ανεβασα κατι παλμους στον ουρανο, ρε κατι σκοτωστρες που κυκλοφορουν...

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αντε καλε που απελπιζεσαι... Θα ρθει οταν ειναι να ερθει... Μια κινεζικη παροιμια λεει "Αν κοιτας συνεχεια μια κατσαρολα με νερο,  το νερο θα αργησει πολυ να βρασει"  ή καπως ετσι τελος παντων!!! Απο τοτε που την ακουσα πρωτη φορα,  μου αρεσε παρα πολυ και προσπαθω να την εφαρμοζω στα παντα στη ζωη μου!!! Οταν ειναι κατι να γινει,  θα γινει οτι και να κανουμε!!! Και αν το θελουμε πολυ,  αργα ή γρήγορα θα πραγματοποιηθεί!!! Για ολα υπάρχει καππιος λογος!!! 

Καλα μην προτρεχεις... Αν μεχρι τη Δευτέρα δεν εχει ερθει περιοδος,  κανε μια επανάληψη... 

Σήμερα το απόγευμα Αδιαθετησα λίγο πριν πάρω τα αποτελέσματα, ειρωνεία ε??? Εντάξει δεν πειράζει όταν είναι να γίνει θα γίνει από μόνο του.... 

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

δε πειραζει βρε κοριτσι...σε ποια μερα του κυκλου ειπαμε πως εισαι?

2 η μέρα καθυστέρηση είχα αλλά εν τέλει Αδιαθετησα λίγο πριν πάρω τα αποτελέσματα!!! 

• Λυπημένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

βρε νατι αδιαθετησες τι εγινε? γιατι απελπιστηκες? μια χαρα εισαι κ να δεις το πολυ σε ενα τριμηνο θα εισαι εγκυος!  οσο για αυτο που λενε οι γιατροι για τον ενα χρονο το λενε γιατι υπολογιζουν οτι ενα ζευγαρι οταν ξεκιναει προσπαθειες τους πρωτους μηνες ειναι παντα χαλαρο δηλαδη εχει επαφες 3-4 την εβδομαδα αλλα συνηθως κανεις μας δεν εχει ιδεα για ωορηξιες κτλ στις αρχες οποτε πολλες φορες βαραμε αλλα νταλον οποτε πολλα ζευγαρια χανουν μηνες ετσι. οι γονιμες μερες ειναι περιπου 5 αν εσυ πεσεις μεσα δυο τρεις φορες αλλα πεσεις δυο μερες πριν την ωορηξια κ το σπερμα δεν ζησει δυο μερες παει τον εχασες τον μηνα κ πολλες χανουν ετσι τρεις τεσσερις μηνες οποτε ετσι καπως σου λεει κ ο γιατρος ενα χρονο επαφων

oooooχι δεν αδιαθετησα ακομα είναι νωρις!!ε ενταξει μερικες φορες με πιανει μια απελπισία γιατι είναι καιρος που το θέλω και δεν μας κάθεται!!!παλια η απελπισία μου κρατούσε πολύ τώρα το κόβω από την αρχή κάπως εχω βρει το κόλπο και σκέφτομαι μέτα μην είσαι αχάριστη!!πηγα γυμναστηριο και χαλάρωσα και μου είπε ο γυμναστής επειδή μάλλον η μέση από το γυμναστήριο με ποναει να μου κάνει μασαζ ο άντρας μου χαχαχαχχα κουτί μου ήρθε είναι συνταγή γυμναστή του είπα!!!

εγω παντως φέρνω συνέχεια σαν σκέψη στο μυαλό μου όταν θα γεννήσω το μωρακι μου, τον μικρό να του μιλάει να το χαιδεύει και να το παίρνει αγκαλιτσα και λιώνω με την σκέψη αυτή και με κάνει να το θέεελωωωω τοσο πολύ!ανυπομονώ παρα πολύ!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

@Antila βρε κοριτσι τι ηταν αυτο παλι το σημερινο.... Τουλαχιστον αφου πηγες στο γιατρο κ ειναι ολα καλα κ στο ατυχημα δε χτυπησε κανεις, όλα καλά... Τώρα για το σχόλιο της κυριας του κυριου δε θα σχολιασω γιατι θα συγχιστώ. Κράτα τα θετικά, είσαι καλά, απο 25 Νοεμβρη και μετα θα δεις και το σπορι και μια χαρα ολα!!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Antila είπε:

Ηρεμω σκεφτομενη οτι αν ηταν πιο μεγαλη η κυηση, μπορει οντως να κινδυνευα για αποκολληση ενω τωρα ειναι τοσο αρχη που μαλλον δεν πρεπει να το σκεφτομαι. Εχεις δικιο @linaa και @elenakii22 ! Μακαρι να μην παιξει κανενα ρολο το σημερινο, θα σκεφτομαι θετικα, τι να κανουμε; Ευτυχως που δεν ειχα συνοδηγο γιατι θα ειχαμε σιγουρα νοσοκομειο στην περιπετεια.. Ποιος ξερει με ποσα χιλιομετρα πηγαινε.

Ευχαριστω @Alekagala μου, εγω ειμαι καλα και δεν ειδε αιμα ο γιατρος μεσα, ουτε εγω εξωτερικα! Θα ξεκουραστω και κυριως θα ηρεμησω απ το ζορι μου με το τρακαρισμα γιατι τρομαξα λογω της κυησης, δε με νοιαζει για το αμαξι κτλ. Ευχομαι να μην συνεβη τιποτα εκει μεσα. Ανεβασα κατι παλμους στον ουρανο, ρε κατι σκοτωστρες που κυκλοφορουν...

βρε κοριτσακι κοιτα να δεις!!το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ηρεμήσεις!!αστο πίσω σου μην στρεσαρεσε άλλο ηδη πέρασες αρκετα!!ξεκουράσου και χαλάρωσε!!όλα καλα είναι αφου σου το είπε και ο γιατρός!!

e6OVp3.pngExilp3.png

@Antila μου την "κυρια"  δεν θα την σχολιασω γιατι δεν θα σας αρέσει ο σχολιασμος μου!!! Οπως και να χει,  ευτυχως ολα καλα.... Μεσα στην ατυχια σου ήσουν τυχερη... 

Οσο για τους παπουδες -  σκοτωστρες που κυκλοφορουν,  ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!!!!! Αυτοι τα εχουν φαει τα ψωμια τους,  τι τους φταινε οι νεοτεροι????  Γκρρρρρρ:mad:

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Τελικά αδιαφετισα κορίτσια μου πριν λίγο και ο πόνος άστα να πάνε.... @caramel_83 βάλεμε στον πίνακα για 14 με 17Δεκεμβρίου ...

Κοριτσι μου,  παμε για τον επομενο μηνα δυνατα!!!!! Δεν πειράζει... Παρε παυσιπονακι να μην ταλαιπωρεισαι μονο... 

cO4Yp3.png

πρίν από 12 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Σήμερα το απόγευμα Αδιαθετησα λίγο πριν πάρω τα αποτελέσματα, ειρωνεία ε??? Εντάξει δεν πειράζει όταν είναι να γίνει θα γίνει από μόνο του.... 

2 η μέρα καθυστέρηση είχα αλλά εν τέλει Αδιαθετησα λίγο πριν πάρω τα αποτελέσματα!!! 

δε πειραζει βρε κοριτσι!τον επομενο μηνα ευχομαι να σταθειτε τυχεροι!!τι κυκλους εχεις γενικα?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

δε πειραζει βρε κοριτσι!τον επομενο μηνα ευχομαι να σταθειτε τυχεροι!!τι κυκλους εχεις γενικα?

Έχω σταθερό κύκλο και μου έκανε εντύπωση αυτή η μικρή ροή αίματος που σταμάτησε ξαφνικά γι αυτό και έκανα την χοριακη στην 2η μέρα καθυστέρησης.  25 μέρες συνήθως. 

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση κ τις θετικες σκεψεις, κοριτσια! Ο γιατρος, οπως περιμενα και γι αυτο δεν αγχωθηκα καθολου, δεν ειδε τιποτα συγκεκριμενο, ειδε απλως οτι δεν υπηρξε αιμα, την ωοθηκη της ωορρηξιας και το ενδομητριο. Απο τωρα και περα θα δειξουν μονο οι χοριακες αν παει καλα το πραγμα. Αλλα το οτι δεν εγινε αυτοματως αποβολη δηλαδη δεν ειδαμε αιμα, ειναι καλο! Σκεφτομαι θετικα. Να ειστε καλα! Κατευθειαν με ηρεμησατε! Τρωω και μια παστα παραλληλα :oops:

@Μαρθα Κ κοριτσι μου στελνω πολλη αγαπη και ευχομαι ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος! Λυπαμαι και σε καταλαβαινω... Απλως να ξερεις οτι ειναι θεμα ελαχιστου χρονου ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου, οπως και καθε κοπελας εδω! Το τιμ ειναι δυνατο, το εχω καταλαβει αν και μονο μια βδομαδα στην παρεα, και δεν το βαζουμε ποτε κατω! Ο τροχος γυρναει παντα και φερνει το θετικο νεο για τον καθενα μας. Μου χαρισαν ενα βραχιολακι το καλοκαιρι... Γραφει "πιστεψε το και θα γινει".

@κατερινα κρκ το ιδιο ισχυει και για σενα! Δεν τα παραταμε, ευχομαι πολυ συντομα να εχεις θετικα νεα! Προσπαθειτε καιρο για παιδακι;

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

πρίν από 28 λεπτά , Antila είπε:

Πηγαμε στον γιατρο με ταξι το απογευμα (δε θα εχω αμαξι ποιος ξερει για ποσο...) για να μου γραψει τις χοριακες, του ειπα τι εγινε και τον παρακαλεσα να μου κανει υπερηχο ξεροντας οτι δε θα δουμε κατι, αλλα μηπως υπηρχε αιμα ή οτιδηποτε... Αιμορραγια δεν ειδε, εβγαλε κ τον διαστολεα καθαρο (μονο με παρα πολλα λευκα υγρα λογω της κυησης), ειδε οτι η ωορρηξια εγινε απο τα αριστερα, και ειδε και το ωχρο σωματιο. Δε θυμαμαι, ειναι αυτο που παραγει τις ορμονες της κυησης; Δεν ειδαμε τιποτα στο ενδομητριο, ουτε τελιτσα ακομη βεβαια, δεν ηθελε να το ζορισει κιολας, κ μου ειπε να κανω τις χοριακες και θα δουμε. Αν επηρεαστηκε τιποτα απ το χτυπημα δεν ξερω τι θα κανω..! Mαλλον θα σπασω τα μουτρα του παππου. Αν ολα πανε καλα, θα μπορουμε να δουμε σακο απο τις 25 Νοεμβρη και μετα!

Οσο για την κυστουλα που ειχα εμφανισει μετα την παλινδρομη, σημερα δεν την ειδαμε αρα ειχε φυγει σε εναν απ τους προηγουμενους κυκλους μαλλον.

Εχω τρελαθει μ αυτο που επαθα σημερα :( .. Ηταν αναγκη;; Να περασω τοση αγωνια και φοβο, περα απ το ιδιο το ατυχημα, να φοβαμαι τοσο πολυ μηπως δω μετα αιμα στο εσωρουχο μου, να ζαλιζομαι μες στο δρομο, να φοβαμαι μηπως το χασω;; Και ειχε το θρασος η γυναικα του να μου πει "και εσυ βρε κοριτσι μου μην οδηγεις οσο εισαι εγκυος"! Οχι κυρα μου, εσυ κι ο Χαρος ο αντρας σου να μη βγαινετε αναποδα απο μονοδρομους να σκοτωνετε κοσμο!

Χαλάρωσε και ηρεμησε.ξεκουράσου.τίποτα δεν θα πάθει! Ασε τις κακές σκέψεις να φύγουν!αυριο πας για χοριακή;

πρίν από 23 λεπτά , elenakii22 είπε:

ασε...μια σοκολατα τρωω κ μετα ζυγιζομαι κ απο την στενοχωρια μου τρωω αλλη μια!!!χαχαχα

ολα καλα θα ειναι...λογικο να μην ειδε τπτ στον υπερηχο ο γιατρος!κανε την χοριακη σου κ να δεις που θα ειναι ολα καλα!

Εσυ; 2 σοκολάτες; απίστευτο μου φαινεται!!! Που κ που φανταζομαι.οποτε καλό κανει τοτε.αστα αυτα με τα κιλά εσυ μικρουλα! Τώρα να δεις κλωτσιες που θα σου δωσει η μπεμπα απ τη χαρα της που εφαγες γλυκο

πρίν από 17 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Τελικά αδιαφετισα κορίτσια μου πριν λίγο και ο πόνος άστα να πάνε.... @caramel_83 βάλεμε στον πίνακα για 14 με 17Δεκεμβρίου ...

θα σου πω δεν πείράζει αλλα η αλήθεια είναι ότι θα σε πειράζει και είναι λογικό αλλά μέρα με τη μέρα θα νιώθεις καλύτερα και θα ξαναπροσπαθήσεις δυναμικά και πάλι!!θα τα καταφέρεις θα γίνει!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Antila είπε:

Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση κ τις θετικες σκεψεις, κοριτσια! Ο γιατρος, οπως περιμενα και γι αυτο δεν αγχωθηκα καθολου, δεν ειδε τιποτα συγκεκριμενο, ειδε απλως οτι δεν υπηρξε αιμα, την ωοθηκη της ωορρηξιας και το ενδομητριο. Απο τωρα και περα θα δειξουν μονο οι χοριακες αν παει καλα το πραγμα. Αλλα το οτι δεν εγινε αυτοματως αποβολη δηλαδη δεν ειδαμε αιμα, ειναι καλο! Σκεφτομαι θετικα. Να ειστε καλα! Κατευθειαν με ηρεμησατε! Τρωω και μια παστα παραλληλα :oops:

@Μαρθα Κ κοριτσι μου στελνω πολλη αγαπη και ευχομαι ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος! Λυπαμαι και σε καταλαβαινω... Απλως να ξερεις οτι ειναι θεμα ελαχιστου χρονου ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου, οπως και καθε κοπελας εδω! Το τιμ ειναι δυνατο, το εχω καταλαβει αν και μονο μια βδομαδα στην παρεα, και δεν το βαζουμε ποτε κατω! Ο τροχος γυρναει παντα και φερνει το θετικο νεο για τον καθενα μας. Μου χαρισαν ενα βραχιολακι το καλοκαιρι... Γραφει "πιστεψε το και θα γινει".

@κατερινα κρκ το ιδιο ισχυει και για σενα! Δεν τα παραταμε, ευχομαι πολυ συντομα να εχεις θετικα νεα! Προσπαθειτε καιρο για παιδακι;

Χαχα όχι δεν έχουμε προσπαθήσει καθόλου η αλήθεια είναι απλά έτυχε να είχαμε επαφή μία από τις γόνιμες ημέρες και καρφώθηκε στο μυαλό μου ότι θα γίνω μανούλα και τις τελευταίες ημέρες το είχα πιστέψει τόσο πολύ και στεναχωρηθηκα όταν έμαθα ότι δεν είμαι... 

πρίν από 38 λεπτά , Antila είπε:

Κοριτσια μου ειμαι παρα πολυ στρεσαρισμενη, σας παρακαλω ηρεμηστε με... :-(

Το πρωι οδηγουσα με κανονικη ταχυτητα, σε μικρο δρομο, και με τρακαρε ενα αυτοκινητο που οδηγουσε ενας παλιογερος, που βγηκε με μεγαλη ταχυτητα απο μονοδρομο παρανομα. Με την ακρη του ματιου μου τον ειδα να μου ερχεται, λεω δε μπορει, θα σταματησει, προλαβα λιγο και φρεναρα και κορναρα, αλλα αυτος δεν πατησε καν φρενο και μου διελυσε την πλευρα του συνοδηγου... Επαθα σοκ, αρχισα να κλαιω, φοβηθηκα οτι θα αποβαλω γιατι τρανταχτηκα πολυ και σοκαριστηκα ακομη πιο πολυ... Δεν χτυπησα σωματικα, φορουσα ζωνη, απλως ποναει πολυ η μεση μου απο τοτε και εχει σφιχτει το σωμα μου... Περασα κ δυο ωρες καθιστη στο πεζοδρομιο περιμενοντας τον γερανο που μου πηρε το αμαξι, τις ασφαλιστικες κτλ, μετα ολη η ταλαιπωρια να παω με τον γερανο συνοδεια το αμαξι στο συνεργειο... Χαμος. Δε μπορεσα να ξεκουραστω κ να ηρεμησω για ωρες. Φοβαμαι παρα πολυ για την εγκυμοσυνη, δεν πιστευα ποση γκαντεμια με περιμενε βγαινοντας απο το σπιτι. Σας παρακαλω ευχηθειτε να μην χασω κι αυτο το εμβρυακι.... Ειμαι σε σοκ :(

κοριτσι μου μην στεναχωριεσαι σιγουρα ηταν μεγαλο το σοκ που περασες ομως ειναι πολυ μικρο το σπορακι σου για να το χασεις!!! ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα καλυτερα!!! και προσπαθησε να ηρημησεις και να χαλαρωσεις γιατι εππηρεαζει κ το τοσοδουλικο σπορακι σου!! 

πρίν από 27 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχααχα εσυ 2 σοκολατες;;; κοιτα να δεις αλλαγες που φερνει η ατιμη η μπεμπα !! καλα κανεις οταν πραγματικα την χρειαζεσαι να την απολαμβανεις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...