Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Antila είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! @Ασία μου για πες απο περιεργεια φυλο, να δουμε αν πεσεις μεσα, αν ολα πανε καλα! Χαχαχα! Ο μελλων μπαμπας δε με "αφησε" να το ανακοινωσω με κανεναν πρωτοτυπο τροπο γιατι ηταν σιγουρος μερες τωρα... Απο πριν την καθυστερηση! Ειχα την χαλια διαθεση που λεγαμε, εκλαιγα ευκολα (και δεν ειμαι κλαψιαρα καθολου) και με πειραζε λεγοντας μου "δεν πειραζει που κλαις, λογικο αν εισαι εγκυος, μου θυμιζεις την αλλη φορα", και του ελεγα "μα την αλλη φορα δεν ειχαμε χασει κανενα μωρο" (το απεδιδα εκει αλλα δεν ηταν ετσι). Δε με αφηνε να σηκωνω κ σακουλες στο σουπερ μαρκετ, και δωσ'του περισσοτερο κλαμα εγω, που ενιωθα απελπισμενη οτι δε θα ξαναπιασουμε ευκολα, οτι με κοροϊδευει μες στον πονο μου κτλ. Οι ορμονες εκαναν παρτυ αλλα εγω δε μπορουσα να το καταλαβω. Οποτε, οταν αρχισε η καθυστερηση βεβαιωθηκε αυτος, εγω ολο και πιο πολυ αγχωνομουν, κ το βραδυ της Τριτης πριν το τεστ του ειπα οτι αποφασισα να κανω χοριακη αυριο. Μου ειπε να μην κανω ακομη γιατι θα δειξει πολυ μικρο νουμερο, θυμωσα, κοιμηθηκα, το πρωι ξυπνησα και ειχε φτιαξει κρουασαν πριν φυγει για δουλεια κ ειχε αφησει τα χρηματα για τη χοριακη ο γλυκουλης. Τελικα πηγα και πηρα τεστ, τον παιρνω τηλ και του λεω τρεμοντας "ειναι θετικο" και μου λεει "Αναμενομενο μωρε"! :-P Ψυχραιμια και σιγουρια, επιβεβαιωσε αυτο που ηξερε ηδη, αλλα εννοειται πολλη χαρα! Κανονικα επρεπε αυτος να μου το ανακοινωσει, το ενστικτο του αποδειχτηκε πιο ισχυρο απ το δικο μου!

Δεν εχεις ιδεα ποσο συγκινηθηκα....διαβασα 2 φορες την ιστοριουλα σου αυτη!!!! 

Εγω απο τωρα κανω σεναρια, πως θα το ανακοινωσω στον αντρα μου, στους γονεις μας.....(καλα όταν μεινω εγκυος) Ειναι ομορφες και δυνατες στιγμες αυτες.

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα κοριτσια!!!!

Όπως καταλαβες αποκοιμηθηκα εχθες κ δεν απαντησα!!!εμεις ξεκινησαμε προσπαθειες γεναρη 2016..στο φορουμ γραφτηκε ιουνιο του 2016 κ εγκυος έμεινα φετος τον ιουλιο η μηπως πιάνεται Ιούνιος χαχα?τεσπα τελευταια περιοδο ειχα ιουνιο κ ωορρηξια 1 ιουλιου,ημασταν σε ταξιδι!!

Ναι το καταλαβα...μην ανγχωνεσαι!! 

μηπως να παβ κανενα τα ταξιδακι με τον αντρουλη μου, που εχουμε πηξει, δουλεια-σπιτι??  χαχαχαχαχ

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

κ εγω κοριτσια ειμαι της αποψης οτι αν μια κοπελα δεν μεινει εγκυος το πρωτο εξαμηνο συχνων ομως επαφων δηλαδη 4 φορες την εβδομαδα καλο ειναι να ψαχτει κ να ξαναψαχτει κ αν δεν βλεπει αποτελεσμα να περνει κ αλλες γνωμες. εγω το στηριζω στην εμπειρια μου γιατι κ εγω οταν ειδα οτι δεν μενω εγκυος κ εκανα εξετασεις οι πρωτες εξετασεις ηταν πολυ καλες κ ολοι μου λεγαν οκ συνεχισε δεν εχεις τιποτα  κ θα μεινεις ομως απο μονη μου εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα ολες οι κοπελες στον κυκλο μου ανεξαρτητως ηλικιας εμεναν εγκυος μεσα στο τριμηνο χωρις να υπολογιζουν κ ακριβως μερες.  οποτε μετα  απο τρεις επαναληψεις στις εξετασεις βρηκα  την προλακτινη μου ανεβασμενη κ τον θυροειδη μου κ ξεκινησα φαρμακα ε στους δυο μηνες εστω πετυχα συλληψη. 

της ιδιας αποψης ειμαι και εγω,,,,εχω ακουσει πολλες ιστοριες απο γυναικες που δεν κανουν εξετασεις και ο χρονος περναει. εγω πριν ξεκινησω καν τις διαδικασιες εκανα καποιες εξετασεις. προσπαθουμε 2 μηνες τωρα, και σκεφτομαι μεχρι και τον Ιανουαριο αν δεν μεινω εγκυος να παω για σαλπιγγες και ο αντρας μου για σπερμα....καλυτερα να ξερεις νωρις...που να λυσεις πιο νωρις και το προβλημα.

βεβαια ειναι και οι περιπτωσεις που ειναι υγιεστατες και κανουν χρονια και αλλες με ενα προβληματακι που με μικρη προσπαθεια τσουπ να το σπορακι. ποτε δεν ξερεις, αλλα καλυτερα να το ψαχνεις και να μην αφηνεις τιποτα στην τυχη του και ότι γινει μετα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 40 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@Ani ani εγω εχω φαρμακευτική  ρινίτιδακ υπερτροφικες κογχεσ. Δεν αναπνέω χωρίς αποσυμφορητικό. Χρόνια τωρα! Ηταν το πρώτο πράγμα που είπα στο γιατρό, οτι δηλαδη δεν παίρνω ανάσα χωρίς αυτο (βάζω συστηματικά δηλαδη) και μου το επέτρεψε! Τα απλά τύπου όρος ή Αλατόνερο με κάνουν χειρότερα

οκ καταλαβα! ευχαριστω!

3 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@Ani ani τα διαβασα γργορα αλλα εσυ δεν ειπες για την βουλωμενη μυτη?εμενα μου ειχε πει η παιδίατρος 2.5 μλ ορο και μια σταγονιτσα οτριβιν μεσα στον ορο όταν είμαι πολύ μπουκωμενη και να αποφευγω τα σπρευ.η αληθεια είναι όταν το κανω με βοηθαει.και στα μεγαλύτερα παιδακια στο φουλ μπούκωμα λεει κανει αλλα όχι για πολλες μερες.

πολυ καλα τα λες!!! σε ευχαριστω πολυ!! παλι εχει υποχωρησει καπως σημερα

πρίν από 33 λεπτά , KalStyl είπε:

Εγω απο τωρα κανω σεναρια, πως θα το ανακοινωσω στον αντρα μου, στους γονεις μας.....(καλα όταν μεινω εγκυος) Ειναι ομορφες και δυνατες στιγμες αυτες.

Ναι το καταλαβα...μην ανγχωνεσαι!! 

μηπως να παβ κανενα τα ταξιδακι με τον αντρουλη μου, που εχουμε πηξει, δουλεια-σπιτι??  χαχαχαχαχ

της ιδιας αποψης ειμαι και εγω,,,,εχω ακουσει πολλες ιστοριες απο γυναικες που δεν κανουν εξετασεις και ο χρονος περναει. εγω πριν ξεκινησω καν τις διαδικασιες εκανα καποιες εξετασεις. προσπαθουμε 2 μηνες τωρα, και σκεφτομαι μεχρι και τον Ιανουαριο αν δεν μεινω εγκυος να παω για σαλπιγγες και ο αντρας μου για σπερμα....καλυτερα να ξερεις νωρις...που να λυσεις πιο νωρις και το προβλημα.

βεβαια ειναι και οι περιπτωσεις που ειναι υγιεστατες και κανουν χρονια και αλλες με ενα προβληματακι που με μικρη προσπαθεια τσουπ να το σπορακι. ποτε δεν ξερεις, αλλα καλυτερα να το ψαχνεις και να μην αφηνεις τιποτα στην τυχη του και ότι γινει μετα.

καποιες φορες οταν καποιες κοπελες αργουν να μεινουν ειναι ανεξηγητη υπογονιμοτητα δηλαδη κατι φταιει που οι γιατροι δεν μπορουν να βρουν. υπαρχουν παρα πολυ παραγοντες που μπορει να εμποδιζουν την συλληψη κ εκει μπερδευει το πραγμα υπαρχουν ακομα κ φλεγμονες που δεν μπορεις να βρεις ευκολα θελει πολυ εξιδεικευμενες εξετασεις που πολλοι γιατροι δεν τις εχουν καν ψαξει! γιαυτο θελει να βρεις κ τον καταλληλο γιατρο

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ @Nati85  μου...μακαρι να γινεις οπως τα λες και απο την καινουρια χρονια μα εχω καο εγω καποια στιγμη κοιλιτσα που θα εχει ομως μεσα μπεμπε..

Μακαρι και εγω ετσι θελω να πιστευω.εσυ τι κανεις πως εισαι?

Με αναγούλα και πόνο στην κοιλιά είμαι πιστεύω μέχρι το πρωί θα μου έρθει 

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αντε να ερθει,  να τελειωσει και να μην  ξαναρθει!!! :)

Αν εξαιρεσεις οτι εχω κοψει το φαι,  ειμαι μια χαρα!!! Ποναει η κοιλια μ αρκετα,  αλλα συμφωνα με τ γιατρο ειναι φυσιολογικοτατο γιατι διατεινονται οι συνδεσμοι της μητρας και για αυτο μ αυξησε τα μαγνησια σε 2 ημερησιως... Εχω ναυτιες ολημερις και μολις τρωω κατι το κανω εμετο.. Αλλα ακομα κομπλε είμαι! Προχθες ειχα παει για την πρωτη εξεταση,  το ειδαμε και ακουσαμε και πολυ λιγο καρδουλα,  αλλα επειδη μολις μαλλον ειχε αρχισει το μηχανημα δεν μπορουσε να την εντοπισει καλα (αλλωστε ο υπερηχος με εβγαζε 5+5, ενω με βαση την ΤΕΡ ημουν 6+2)... Σε 2 βδομαδες ξαναπαω!!!! 

Σημερα εκανα καποιες αιματολογικες εξετασεις και αναμεσα σε αυτες μια επαναληπτικη χοριακη η οποία ηταν 30774 και επιτελους ακουσα στο τηλέφωνο τον γιατρό μου ικανοποιημενο!!!! :)

Αυτα! 

Ταλαιπωρεισαι απο τωρα;;; πολυ κριμα..λιγη υπομονη και πιστευω πως θα υποχωρησουν τα χειροτερα σε λιγο καιρο! Ωραια ομως η χοριακη σου ε;;; Φανταζομαι τωρα εχεις ηρεμησει πια!

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Ταλαιπωρεισαι απο τωρα;;; πολυ κριμα..λιγη υπομονη και πιστευω πως θα υποχωρησουν τα χειροτερα σε λιγο καιρο! Ωραια ομως η χοριακη σου ε;;; Φανταζομαι τωρα εχεις ηρεμησει πια!

Υπέροχη η χοριακη μου!!! Ναι,  χαρηκα παρα πολυ και χαλαρωσα.... Αν και απο προχθες εχω χαλαρωσει... Και ηταν η ορωτη φορα που δεν είχα καθολου αγχος για το αποτελεσμα!!!! :)

Οσο για τα συμπτώματα,  ναι,  δυστυχώς ταλαιπωρουμαι... Αλλα κλινικα ειμαι καλα ευτυχως και κρατιεμαι... Ισως επςιδη το εχω ριξει σ πλακα το δραμα μου!!!  Αχαχχαχαχαχαχα

cO4Yp3.png

πρίν από 20 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Υπέροχη η χοριακη μου!!! Ναι,  χαρηκα παρα πολυ και χαλαρωσα.... Αν και απο προχθες εχω χαλαρωσει... Και ηταν η ορωτη φορα που δεν είχα καθολου αγχος για το αποτελεσμα!!!! :)

Οσο για τα συμπτώματα,  ναι,  δυστυχώς ταλαιπωρουμαι... Αλλα κλινικα ειμαι καλα ευτυχως και κρατιεμαι... Ισως επςιδη το εχω ριξει σ πλακα το δραμα μου!!!  Αχαχχαχαχαχαχα

και πολυ καλα κανεις!!! Θελει και το χιουμορ της η εγκυμοσυνη αλλιως δεν εχει εχει τα ωραια της χιχι!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, KalStyl είπε:

Εγώ έχω σκεφτεί πως θα το πω στον άντρα μου (ελπίζω να κρατηθώ γιατί θέλει μια μικρή προετοιμασία και να λείπει από το σπίτι) και στις φίλες μου. Μόνο η εγκυμοσύνη μου λείπει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ani ani κριση σοκολατας με εχει πιασει σμρ!ευτυχως που δε δουλευω σε ζαχαροπλαστείο!!

xaxaxa ασε με σημερα με εχει πιασει κ εμενα κ δεν μπορω να συγκρατηθω!! τι παθαμε οι λιχουδες

Κοριτσια μου ειμαι παρα πολυ στρεσαρισμενη, σας παρακαλω ηρεμηστε με... :-(

Το πρωι οδηγουσα με κανονικη ταχυτητα, σε μικρο δρομο, και με τρακαρε ενα αυτοκινητο που οδηγουσε ενας παλιογερος, που βγηκε με μεγαλη ταχυτητα απο μονοδρομο παρανομα. Με την ακρη του ματιου μου τον ειδα να μου ερχεται, λεω δε μπορει, θα σταματησει, προλαβα λιγο και φρεναρα και κορναρα, αλλα αυτος δεν πατησε καν φρενο και μου διελυσε την πλευρα του συνοδηγου... Επαθα σοκ, αρχισα να κλαιω, φοβηθηκα οτι θα αποβαλω γιατι τρανταχτηκα πολυ και σοκαριστηκα ακομη πιο πολυ... Δεν χτυπησα σωματικα, φορουσα ζωνη, απλως ποναει πολυ η μεση μου απο τοτε και εχει σφιχτει το σωμα μου... Περασα κ δυο ωρες καθιστη στο πεζοδρομιο περιμενοντας τον γερανο που μου πηρε το αμαξι, τις ασφαλιστικες κτλ, μετα ολη η ταλαιπωρια να παω με τον γερανο συνοδεια το αμαξι στο συνεργειο... Χαμος. Δε μπορεσα να ξεκουραστω κ να ηρεμησω για ωρες. Φοβαμαι παρα πολυ για την εγκυμοσυνη, δεν πιστευα ποση γκαντεμια με περιμενε βγαινοντας απο το σπιτι. Σας παρακαλω ευχηθειτε να μην χασω κι αυτο το εμβρυακι.... Ειμαι σε σοκ :(

• Λυπημένη/-ος 3

Grpbp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Antila είπε:

Το πρωι οδηγουσα με κανονικη ταχυτητα, σε μικρο δρομο, και με τρακαρε ενα αυτοκινητο που οδηγουσε ενας παλιογερος, που βγηκε με μεγαλη ταχυτητα απο μονοδρομο παρανομα. Με την ακρη του ματιου μου τον ειδα να μου ερχεται, λεω δε μπορει, θα σταματησει, προλαβα λιγο και φρεναρα και κορναρα, αλλα αυτος δεν πατησε καν φρενο και μου διελυσε την πλευρα του συνοδηγου... Επαθα σοκ, αρχισα να κλαιω, φοβηθηκα οτι θα αποβαλω γιατι τρανταχτηκα πολυ και σοκαριστηκα ακομη πιο πολυ... Δεν χτυπησα σωματικα, φορουσα ζωνη, απλως ποναει πολυ η μεση μου απο τοτε και εχει σφιχτει το σωμα μου... Περασα κ δυο ωρες καθιστη στο πεζοδρομιο περιμενοντας τον γερανο που μου πηρε το αμαξι, τις ασφαλιστικες κτλ, μετα ολη η ταλαιπωρια να παω με τον γερανο συνοδεια το αμαξι στο συνεργειο... Χαμος. Δε μπορεσα να ξεκουραστω κ να ηρεμησω για ωρες. Φοβαμαι παρα πολυ για την εγκυμοσυνη, δεν πιστευα ποση γκαντεμια με περιμενε βγαινοντας απο το σπιτι. Σας παρακαλω ευχηθειτε να μην χασω κι αυτο το εμβρυακι.... Ειμαι σε σοκ :(

αντιλα μην ανχωνεσε τοσο νωρις δεν παθαινει τιποτα το εμβρυο μα τιποτα αλλες τις μερες που εισαι δεν εχουν καταλαβει καν την εγκυμοσυνη τους κ κανουν εργασιες σκληρες σηκωνουν βαρη κανουν γυμναστηκες τρεχουν! δεν υπαρχει κανενα προβλημα!

• Μου αρέσει 1

Πηγαμε στον γιατρο με ταξι το απογευμα (δε θα εχω αμαξι ποιος ξερει για ποσο...) για να μου γραψει τις χοριακες, του ειπα τι εγινε και τον παρακαλεσα να μου κανει υπερηχο ξεροντας οτι δε θα δουμε κατι, αλλα μηπως υπηρχε αιμα ή οτιδηποτε... Αιμορραγια δεν ειδε, εβγαλε κ τον διαστολεα καθαρο (μονο με παρα πολλα λευκα υγρα λογω της κυησης), ειδε οτι η ωορρηξια εγινε απο τα αριστερα, και ειδε και το ωχρο σωματιο. Δε θυμαμαι, ειναι αυτο που παραγει τις ορμονες της κυησης; Δεν ειδαμε τιποτα στο ενδομητριο, ουτε τελιτσα ακομη βεβαια, δεν ηθελε να το ζορισει κιολας, κ μου ειπε να κανω τις χοριακες και θα δουμε. Αν επηρεαστηκε τιποτα απ το χτυπημα δεν ξερω τι θα κανω..! Mαλλον θα σπασω τα μουτρα του παππου. Αν ολα πανε καλα, θα μπορουμε να δουμε σακο απο τις 25 Νοεμβρη και μετα!

Οσο για την κυστουλα που ειχα εμφανισει μετα την παλινδρομη, σημερα δεν την ειδαμε αρα ειχε φυγει σε εναν απ τους προηγουμενους κυκλους μαλλον.

Εχω τρελαθει μ αυτο που επαθα σημερα :( .. Ηταν αναγκη;; Να περασω τοση αγωνια και φοβο, περα απ το ιδιο το ατυχημα, να φοβαμαι τοσο πολυ μηπως δω μετα αιμα στο εσωρουχο μου, να ζαλιζομαι μες στο δρομο, να φοβαμαι μηπως το χασω;; Και ειχε το θρασος η γυναικα του να μου πει "και εσυ βρε κοριτσι μου μην οδηγεις οσο εισαι εγκυος"! Οχι κυρα μου, εσυ κι ο Χαρος ο αντρας σου να μη βγαινετε αναποδα απο μονοδρομους να σκοτωνετε κοσμο!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Antila είπε:

πρίν από 7 λεπτά , Antila είπε:

Δυστυχως ακομη τους επιτρέπουν να κυκλοφορούν..... Εσυ να εισαι καλα τιποτα αλλο.... Έιδες αίμα καθολου? πηρες το γιατρό σου? σε συμβουλεύω κάτσε ξάπλα και μη κουνήσεις απο το κρεβάτι.... Όσο δε βλέπεις αίμα μια χαρα ειναι το σποράκι

Και προπάντων μην στρεσαρεσαι.... Πιες λιγο κρασάκι να σε χαλαρώσει με ένα κουτί σοκολατάκια για μεζε

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...