Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Αχ πολυ ομορφα!!!!  Καλωσόρισες στην παρεούλα μας!!!  Δε πειράζει για τη παλλινδρομη σε ολες μας συμβαινει!  Προσπαθειτε παλι η το έχετε αφησει λιγο στο φλου λογω ηλικίας? 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@ΧρυσαΜ καλώς ήρθες κορίτσι και εσύ....... εύχομαι τα καλύτερα για σένα και όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες δυστυχώς πλέον αυτές οι παλλίνδρομες συμβαίνουν συχνά......... Ελπίζω να μην είσαι αγχωμένη εσύ......:roll:

@Μαρθα Κ σε καταλαβαίνω απόλυτα....... μια κρίση την πέρασα και εγώ πριν 2 μήνες........(κοίτα προς το παρόν το έχω ρίξει στην τρελή και μάλιστα χθες την "πλήρωσε" το μαλλί μου........χα χα χα μετά από τέσσερις ώρες έγινε πλέον ασημί κοινώς silver.........:lol::lol: Ε ρε γλέντια μέχρι να δω το αποτέλεσμα......... τελικά όμως είναι υπέροχο κορίτσια......)  κατά τα άλλα περιμένουμε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε και αυτό το μήνα καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση........... προς την ακατανόμαστη..............

@Zouzoumama λογικό αλλά μην πτοείσαι....... ηθικό ακμαιότατο...... σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και σε κατανοώ πλήρως...........:-P

Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα κορίτσια είστε όλες καλά;;;;;;;;

• Μου αρέσει 2

8JPrp3.png

@giota@ δεν αγχώνομαι καθόλου... Πέρασα ένα μήνα που ήμουν χάλια εντελώς, αλλά μόλις ηρέμησαν οι ορμόνες μου, ηρέμησα κι εγώ.. Κορίτσια ακούστε με αν θέλετε, όλα είναι στο μυαλό!! Ο πιο εγγυημένος τρόπος για να μείνετε έγκυες είναι να το ξεχάσετε εντελώς και απλά να ξαναερωτευτείτε τον άντρα σας.. Τι εννοώ;! Εννοώ ότι αν μπορείτε να έρχεστε συχνά σε ελεύθερη επαφή μόνο και μόνο επειδή τον θέλετε κάντε το. Καταλαβαίνω ότι έχετε η καθεμιά τα προβλήματά της και τις έγνοιες της μέσα στο σπίτι της, αλλά εκτός του ότι αυξάνονται οι πιθανοτητες εγκυμοσίνης, θα έρθετε πολύ κοντά με τους συντρόφους σας. Και στην τελική τι είναι πιο σημαντικό; ένα μωρό ή μια ζωντανή σχέση; τα λέω όλα αυτά γιατί πολλές φορές πάνω στο άγχος και τον πανικό μας ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα το "κορίτσι" κάποιου.. Μπορεί σε κάποιες να φαίνονται βλακείες αυτά που λέω.. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο :-):-)

• Μου αρέσει 2

@ΧρυσαΜ καλως μας ηρθες στο παρεακι!!!!!!! πολυ καλα τα λες..ετσι ειναι δυστυχως καμια φορα η λαχταρα για ενα μωρακι σε κανει να χανεις το νοημα! πρεπει να μπαινουμε και στη θεση του αντρουλη μας καμια φορα! Ευτυχως ακομα την απολαμβανουμε την ολη διαδικασία.. :-D

@Angie trg ποοοοσο πολυυυυυ χαρηκα!!! Μπραβο κοπελα μου!! μακαρι να μας φερεις ολες γουρι!!! με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!  Οπωε ειπε και η  @andrianni πες μας λεπτομεριες να μας δωσεις κουραγιο..( συμπτώματα ,αν είδες ωορηξία. Τι είχες με τα ορμονικά κ πόσο καιρό προσπαθούσατε;)

@Μαρθα Κ Μαρθουλα μου πιστευω πως το εκανες νωρις το τεστακι! να κανεις αλλο ενα στις 9 του μηνα κοριτσι μου!

@Melitoula μου μη στεναχωριεσαι για τα κιλακια...το μωρακι σου να ειναι καλα και ολα τα αλλα γινονται! εκανες αυχενικη?

Εμενα κοριτσια μου το τεστ ωορρηξιας εδειξε θετικο οπως σας ειπα 2 του μηνα και το ιδιο βραδυ βαλαμε τα δυνατα μας και το απολαυσαμε πολυ χιχι :cool: 

Την επομενη μερα δεν ειχε δευτερη γραμμουλα το τεστ ..οσες εχετε εμπειρια απο τεστ ωορρηξιας ετσι γινεται??

Οποτε με αυτη την καθηστερηση στην ωορρηξια φανταζομαι οτι κατα τις 16/5  ΔΕΝ περιμενω την ακατανομαστη! @caramel_83 μου αν θελεις αλλαξε με στο πινακακι.. εσυ κοριτσι εκανες κανενα τεστ τελικα?? μετρας μεγαλη καθηστερηση..

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, giota@ είπε:

@ΧρυσαΜ καλώς ήρθες κορίτσι και εσύ....... εύχομαι τα καλύτερα για σένα και όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες δυστυχώς πλέον αυτές οι παλλίνδρομες συμβαίνουν συχνά......... Ελπίζω να μην είσαι αγχωμένη εσύ......:roll:

@Μαρθα Κ σε καταλαβαίνω απόλυτα....... μια κρίση την πέρασα και εγώ πριν 2 μήνες........(κοίτα προς το παρόν το έχω ρίξει στην τρελή και μάλιστα χθες την "πλήρωσε" το μαλλί μου........χα χα χα μετά από τέσσερις ώρες έγινε πλέον ασημί κοινώς silver.........:lol::lol: Ε ρε γλέντια μέχρι να δω το αποτέλεσμα......... τελικά όμως είναι υπέροχο κορίτσια......)  κατά τα άλλα περιμένουμε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε και αυτό το μήνα καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση........... προς την ακατανόμαστη..............

@Zouzoumama λογικό αλλά μην πτοείσαι....... ηθικό ακμαιότατο...... σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και σε κατανοώ πλήρως...........:-P

Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα κορίτσια είστε όλες καλά;;;;;;;;

Ασε και το δικό. Μου μαλλί πάντα την. Πληρώνει τώρα το κοψα κοντό καρέ… χι χι χι… ..καλη επιτυχία σου εύχομαι!! "

4 ώρες πρίν, Vila είπε:

@ΧρυσαΜ καλως μας ηρθες στο παρεακι!!!!!!! πολυ καλα τα λες..ετσι ειναι δυστυχως καμια φορα η λαχταρα για ενα μωρακι σε κανει να χανεις το νοημα! πρεπει να μπαινουμε και στη θεση του αντρουλη μας καμια φορα! Ευτυχως ακομα την απολαμβανουμε την ολη διαδικασία.. :-D

@Angie trg ποοοοσο πολυυυυυ χαρηκα!!! Μπραβο κοπελα μου!! μακαρι να μας φερεις ολες γουρι!!! με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!  Οπωε ειπε και η  @andrianni πες μας λεπτομεριες να μας δωσεις κουραγιο..( συμπτώματα ,αν είδες ωορηξία. Τι είχες με τα ορμονικά κ πόσο καιρό προσπαθούσατε;)

@Μαρθα Κ Μαρθουλα μου πιστευω πως το εκανες νωρις το τεστακι! να κανεις αλλο ενα στις 9 του μηνα κοριτσι μου!

@Melitoula μου μη στεναχωριεσαι για τα κιλακια...το μωρακι σου να ειναι καλα και ολα τα αλλα γινονται! εκανες αυχενικη?

Εμενα κοριτσια μου το τεστ ωορρηξιας εδειξε θετικο οπως σας ειπα 2 του μηνα και το ιδιο βραδυ βαλαμε τα δυνατα μας και το απολαυσαμε πολυ χιχι :cool: 

Την επομενη μερα δεν ειχε δευτερη γραμμουλα το τεστ ..οσες εχετε εμπειρια απο τεστ ωορρηξιας ετσι γινεται??

Οποτε με αυτη την καθηστερηση στην ωορρηξια φανταζομαι οτι κατα τις 16/5  ΔΕΝ περιμενω την ακατανομαστη! @caramel_83 μου αν θελεις αλλαξε με στο πινακακι.. εσυ κοριτσι εκανες κανενα τεστ τελικα?? μετρας μεγαλη καθηστερηση..

Αγάπη μου το ξέρω ότι το έκανα νωρίς αν δεν έρθει την δευτέρα θα το αφήσω κάι θα ξανα κανω την Πέμπτη… 

10 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Χαίρετεε :-) είμαι μέλος στο parents.org και μου αρέσει να διαβάζω διάφορα άρθρα! Έτσι μου ήρθε και μια ειδοποίηση γι'αυτό το θέμα σε αυτό το site και λέω "και δε μπαίνω να δω τι παίζει;!;!". Σας διαβάζω από το πρωί κορίτσια και είστε τέλειες.. Μου αρέσει πολύ που είστε όλες ενεργές και έχετε γίνει μκα ωραία παρέα!! Εύχομαι σε όλες να αποκτήσετε σύντομα όσα παιδάκια θέλετε και στις εγκυμονούσες να έχετε μια ευχάριστη και τελειόμηνη εγκυμοσίνη με υγιεστατα μωρά!! Φιλάκια :-D:-D

Καλος ήρθες στην. Παρέα μας ❤❤ 

@caramel_83 σε έχω χάσει τελείως πες μου τι κάνεις και πως είσαι ??να φανταστώ οτι τρέχεις έχεις πολυ δουλεια και γιαυτό δεν είσαι συχνά εδώ… άστα και εγώ το τελευταίο διάστημα πολύ δουλειά όμως τα έχω παίξει…. 

10 ώρες πρίν, Melitoula είπε:

Γεια  χαρά!!!συγχαρητήρια στην εγκυουλα μας!!με το Κάλο κοπέλα μου!!:mad: και στην νιοπαντρη μας!!:-D:) ν ζησετεεε.. οι υπόλοιπες Πάμε δυνατά!!μην πτοειστε!!θέμα χρόνου είναι Αφού το παρακολουθείτε! Αγκαλίτσες ζουζουνιες και όχι άγχος!!:-D

Εμείς πήγαμε γιατρό..Είμαι 12η εβδομάδα.. Δυστυχώς έβαλα κιλά..Δεν είχα τις αναγούλες οπότε έτρωγα λίγο πιο άνετα....:oops:

Αγαπη μου σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και κοίτα να το. Χαρείς μη σε νοιαζουν τα κιλά θα τα χάσεις μετά όταν θα τρέχεις πίσω από το μωράκι σου !!!!!ευχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου και μακάρι να το ζήσω και εγώ σύντομα αυτό το θαυμα !!!!

• Μου αρέσει 2

Να στε καλα κοριτσια μου!! Ευχαριστω πολυ πολυ!! 2η χοριακη 2.686. Εχω αρκετους πονους στη μεση αλλα κομματια να γινει!!:-) Τεταρτη παω για υπερηχο.. :-) Λοιπον απο συμπτωματα πριν την καθυστερηση...36.9 με 37.1 σε καθε πρωινη θερμομετρηση,εφιδρωσεις κ αισθημα ιωσης!!!! Νομιζα οτι ημουν αρρωστη.Απ την πρωτη μερα καθυστερησης αρχισα να χω ιδιοτροπιες στο φαγητο. Αυτα!!!

• Μου αρέσει 3

Καλημερα κοριτσακια, εγω σημερα το πρωι επιτελους ειδα λιγο αιμα, ελπιζω να ερθει κανονικα, περιμενω την Δευτερα να παω ενδοκρινολογο να δω τι θα γινει

φτιαχνω και το πινακακι, εμενα με βαζω με βαση της εφαρμογης του κινητου γιατι μπερδευτηκα τωρα :?

@ΧρυσαΜ καλωσορισες στην παρεουλα μας ;)

@Angie trg να μας πει τι θα γινει ;) σου αλλαζω και την χοριακη στο πινακακι :D  

@Μαρθα Κ μπαινω καθημερινα και λεω την καλημερα μου ομως και σας ελεγχω χαχαχα :P 

@NikolitsaVe87 κοριτσι εσυ τι εγινε σου ηρθε?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  2686!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. gianna81 14/3/2017!!!

3. maria dimitris 23/3/2017!!!

4. Olivia3 12/4/2017!!!

5. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

6. aggeliki_l 29/4/2017!!!

7. stalitsa82 30/4/2017!!!

8. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

9. KarMar84 10/5/2017!!!

10. elenaki22 13/5/2017!!!

11. Vila 16/5/2017!!!

12. giota@ 17/5/2017!!!

13. λουπιτα 23/5/2017!!!

14. caramel_83  1/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσακια, εγω σημερα το πρωι επιτελους ειδα λιγο αιμα, ελπιζω να ερθει κανονικα, περιμενω την Δευτερα να παω ενδοκρινολογο να δω τι θα γινει

φτιαχνω και το πινακακι, εμενα με βαζω με βαση της εφαρμογης του κινητου γιατι μπερδευτηκα τωρα :?

@ΧρυσαΜ καλωσορισες στην παρεουλα μας ;)

@Angie trg να μας πει τι θα γινει ;) σου αλλαζω και την χοριακη στο πινακακι :D  

@Μαρθα Κ μπαινω καθημερινα και λεω την καλημερα μου ομως και σας ελεγχω χαχαχα :P 

@NikolitsaVe87 κοριτσι εσυ τι εγινε σου ηρθε?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  2686!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. gianna81 14/3/2017!!!

3. maria dimitris 23/3/2017!!!

4. Olivia3 12/4/2017!!!

5. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

6. aggeliki_l 29/4/2017!!!

7. stalitsa82 30/4/2017!!!

8. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

9. KarMar84 10/5/2017!!!

10. elenaki22 13/5/2017!!!

11. Vila 16/5/2017!!!

12. giota@ 17/5/2017!!!

13. λουπιτα 23/5/2017!!!

14. caramel_83  1/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Θα σας ενημερωνωωωω!!! Αντε ολες με το καλοοο!!!! :-*

• Μου αρέσει 2

πρίν από 46 λεπτά , Angie trg είπε:

Να στε καλα κοριτσια μου!! Ευχαριστω πολυ πολυ!! 2η χοριακη 2.686. Εχω αρκετους πονους στη μεση αλλα κομματια να γινει!!:-) Τεταρτη παω για υπερηχο.. :-) Λοιπον απο συμπτωματα πριν την καθυστερηση...36.9 με 37.1 σε καθε πρωινη θερμομετρηση,εφιδρωσεις κ αισθημα ιωσης!!!! Νομιζα οτι ημουν αρρωστη.Απ την πρωτη μερα καθυστερησης αρχισα να χω ιδιοτροπιες στο φαγητο. Αυτα!!!

Τέλεια! Όλα καλά θα πάνε! Δε σου φαίνεται απίστευτο? Ζήσε το θαύμα! Πάντως το πίστευες οτι θα σε βοηθήσουν οι βιταμίνες κ έτσι έγινε. Κ είχες κ χαμηλή μια ορμόνη.τα λέω γι να πάρουμε κ εμεις θάρρος. Να είσαι καλα! Ανέβασες το ηθικο της ομαδας.

Αν θες πες μας κ σε πόσο καιρό γιατί εμεις εχουμε κατι χρονάκια...

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , andrianni είπε:

Τέλεια! Όλα καλά θα πάνε! Δε σου φαίνεται απίστευτο? Ζήσε το θαύμα! Πάντως το πίστευες οτι θα σε βοηθήσουν οι βιταμίνες κ έτσι έγινε. Κ είχες κ χαμηλή μια ορμόνη.τα λέω γι να πάρουμε κ εμεις θάρρος. Να είσαι καλα! Ανέβασες το ηθικο της ομαδας.

Αν θες πες μας κ σε πόσο καιρό γιατί εμεις εχουμε κατι χρονάκια...

6-7 μηνες,μετα υστεροσκοπηση για πολυποδα κ μετα αλλους 5 απ τους οποιους τους 2μιση παιρναμε βιταμινες. Οι ορμονες ΑΜΗ και fsh ηταν λιγο το κακο τους. Καταταξη στη χαμηλη γονιμοτητα αν κ 33 χρονων. Απο τοτε που εκανα την αιμοληψια για ορμονολογικο ελεγχο....δε ξαναειδα περιοδο.. :-P

@Angie trg συγχαρητηρια για την εγκυμοσίνη σου!!! Εύχομαι με το καλό!!! Όσον αφορά τα συμπτώματα να πω και εγώ από την εμπειρία μου ότι είχα αηδιάσει με το κοτόπουλο και ήθελα συνέχεια τοστ, σαντουιτσ, σφολιάτες και φρούτα. Επίσης μπορούσα να διακρίνω τι φαγητό έχει κάθε σπίτι στη γειτονιά από τις μυρωδιές. Το τραγικό όμως σε σχέση με το φαγητό ήταν ότι έκανα περίεργους συνδυασμούς του τύπου γιαουρτι με μέλι και ελιές :? !! Και να σημειώσω τέλος ότι ξυπνούσα και αντί για πρωινό μπορεί να έτρωγα παστίτσιο, μπριάμ κλπ... Τώρα από ζαλάδες κλπ, εμετό είχα κάνει κάποιες φορές και δυο φορές μου ήρθε λυποθυμια (από εκεί κατάλαβα ότι είμαι έγκυος). Όντως είχα κι εγώ την αίσθηση ότι είμαι άρρωστη και επιπλέον είχα τρελή υπνηλία..

πρίν από 28 λεπτά , Angie trg είπε:

6-7 μηνες,μετα υστεροσκοπηση για πολυποδα κ μετα αλλους 5 απ τους οποιους τους 2μιση παιρναμε βιταμινες. Οι ορμονες ΑΜΗ και fsh ηταν λιγο το κακο τους. Καταταξη στη χαμηλη γονιμοτητα αν κ 33 χρονων. Απο τοτε που εκανα την αιμοληψια για ορμονολογικο ελεγχο....δε ξαναειδα περιοδο.. :-P

Κι όμως όλα καλά!!! 

Γονιμότατη!

Περιμένουμε κ τα νεότερα!

Πολλές ευχές κοπέλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια !! Τι κάνετε ; Προσπαθούμε και μεις για μωράκι ! Είμαστε σε φάση με πολλές αγαπούλες ! Αναμενόμενη ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ της κυρίας σύμφωνα με την εφαρμογή μου 24/5 !

Κορίτσια η ιστορία μας έχει ως εξής ! Είμαστε κι οι δυο με πολύ άγχος ! Βέβαια εγώ είμαι πιο χαλαρά τελευταία από τον σύζυγο ! Προσπαθούσαμε 2 χρόνια αλλά εξαιτίας κακιάς γυναικολόγου που δεν ενημέρωσε πως ο πολύποδας που υπήρχε θα επηρέαζε τις προσπάθειες μας . Μόνο μου χε πει όταν με το καλό γεννήσω να το αφαιρέσω ! Ευτυχώς άλλαξα γυναικολόγο και πέρσυ τον Οκτώβριο έκανα αφαίρεση του πολύποδα που ήταν μικρός καθώς με ενημέρωσε ο άνθρωπος πως επηρέαζε το pH της περιοχής..γινόταν πολύ όξινο ! Από τότε γνωρίζω πως πρέπει να περάσει ένα διάστημα να επανέλθω ,αλλά παρόλα αυτά εμείς τις προσπάθειες μας τις κάνουμε ! Είμαι 34 ετών και σκέφτομαι το πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια και θέλουμε τόσο ένα μωράκι ... κι όχι μόνο ένα ... Ο σύζυγος δήλωσε πως με το που έρθει το πρώτο καπάκι θα πάμε και για δεύτερο(χιχιχιχι) !

Αυτά τα δικά μου κορίτσια ! Καλώς σας βρήκα και με το καλό οι εγκυούλες και όλες όσες προσπαθούμε !!

ΥΓ. Οι ορμονικές μου που έκανα ήταν πολύ καλές.Και όλα καλά εκεί κάτω.. Ωοθήκες ...ενδομήτριο κλπ κλπ δεν θυμάμαι άλλα :D .Επίσης να προσθέσω πως έχω σταθερό κύκλο με μια μέρα πριν ή μετά απόκλιση ...αλλά πολύ καλό κύκλο.Όχι πολυκυστικές.Ωορηξία κάθε μήνα την καταλαβαίνω γτ πονώ πολύ σαν σφάχτης.

@Angie trg συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου ! ήθελα να σε ρωτήσω καθώς ο γιατρός μου ανέφερε τα Inofert παρόλο που δεν έχω θέματα , και τα pregnacare και μου πε βιταμίνες είναι και βοηθάνε σίγουρα  !Μου είπε και για το folic και για ένα σωρό άλλες ! Μου πε βέβαια να παίρνω τις βιταμίνες και από τις τροφές που σίγουρα είναι πολύ καλό !! Λες δηλαδή να τις πάρουμε και μεις ;;;;

• Μου αρέσει 4

ukSwp3.png

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

@Angie trg συγχαρητηρια για την εγκυμοσίνη σου!!! Εύχομαι με το καλό!!! Όσον αφορά τα συμπτώματα να πω και εγώ από την εμπειρία μου ότι είχα αηδιάσει με το κοτόπουλο και ήθελα συνέχεια τοστ, σαντουιτσ, σφολιάτες και φρούτα. Επίσης μπορούσα να διακρίνω τι φαγητό έχει κάθε σπίτι στη γειτονιά από τις μυρωδιές. Το τραγικό όμως σε σχέση με το φαγητό ήταν ότι έκανα περίεργους συνδυασμούς του τύπου γιαουρτι με μέλι και ελιές :? !! Και να σημειώσω τέλος ότι ξυπνούσα και αντί για πρωινό μπορεί να έτρωγα παστίτσιο, μπριάμ κλπ... Τώρα από ζαλάδες κλπ, εμετό είχα κάνει κάποιες φορές και δυο φορές μου ήρθε λυποθυμια (από εκεί κατάλαβα ότι είμαι έγκυος). Όντως είχα κι εγώ την αίσθηση ότι είμαι άρρωστη και επιπλέον είχα τρελή υπνηλία..

Το μονο μου ας πουμε προβλημα που με ανησυχει ειναι οι πονοι στη μεση...πολλοι πονοι στη μεση ρε κοριτσια...

πρίν από 14 λεπτά , ElektraGr είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Τι κάνετε ; Προσπαθούμε και μεις για μωράκι ! Είμαστε σε φάση με πολλές αγαπούλες ! Αναμενόμενη ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ της κυρίας σύμφωνα με την εφαρμογή μου 24/5 !

Κορίτσια η ιστορία μας έχει ως εξής ! Είμαστε κι οι δυο με πολύ άγχος ! Βέβαια εγώ είμαι πιο χαλαρά τελευταία από τον σύζυγο ! Προσπαθούσαμε 2 χρόνια αλλά εξαιτίας κακιάς γυναικολόγου που δεν ενημέρωσε πως ο πολύποδας που υπήρχε θα επηρέαζε τις προσπάθειες μας . Μόνο μου χε πει όταν με το καλό γεννήσω να το αφαιρέσω ! Ευτυχώς άλλαξα γυναικολόγο και πέρσυ τον Οκτώβριο έκανα αφαίρεση του πολύποδα που ήταν μικρός καθώς με ενημέρωσε ο άνθρωπος πως επηρέαζε το pH της περιοχής..γινόταν πολύ όξινο ! Από τότε γνωρίζω πως πρέπει να περάσει ένα διάστημα να επανέλθω ,αλλά παρόλα αυτά εμείς τις προσπάθειες μας τις κάνουμε ! Είμαι 34 ετών και σκέφτομαι το πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια και θέλουμε τόσο ένα μωράκι ... κι όχι μόνο ένα ... Ο σύζυγος δήλωσε πως με το που έρθει το πρώτο καπάκι θα πάμε και για δεύτερο(χιχιχιχι) !

Αυτά τα δικά μου κορίτσια ! Καλώς σας βρήκα και με το καλό οι εγκυούλες και όλες όσες προσπαθούμε !!

ΥΓ. Οι ορμονικές μου που έκανα ήταν πολύ καλές.Και όλα καλά εκεί κάτω.. Ωοθήκες ...ενδομήτριο κλπ κλπ δεν θυμάμαι άλλα :D .Επίσης να προσθέσω πως έχω σταθερό κύκλο με μια μέρα πριν ή μετά απόκλιση ...αλλά πολύ καλό κύκλο.Όχι πολυκυστικές.Ωορηξία κάθε μήνα την καταλαβαίνω γτ πονώ πολύ σαν σφάχτης.

@Angie trg συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου ! ήθελα να σε ρωτήσω καθώς ο γιατρός μου ανέφερε τα Inofert παρόλο που δεν έχω θέματα , και τα pregnacare και μου πε βιταμίνες είναι και βοηθάνε σίγουρα  !Μου είπε και για το folic και για ένα σωρό άλλες ! Μου πε βέβαια να παίρνω τις βιταμίνες και από τις τροφές που σίγουρα είναι πολύ καλό !! Λες δηλαδή να τις πάρουμε και μεις ;;;;

Λεω να παρεις τις pregnacare his &her εσυ κ ο συντροφος σου για 3 μηνες..κ εσυ παρε κ inofert δεν κανει κακο. Εγω τον τελευταιο μηνα επαιρνα κ τα δυο. Ηξερε ο γιατρος μου βεβαια...δεν το κανα απο μονη μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...