Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, anemoni1989 είπε:

Εμενα οταν ειχα ρωτησει τ γιατρο μου,  μου ειχε πει με τακτικες επαφες ανα 2 μερες,  να ψαχτω μετα απο 2 χρονο αν δεν ειχα μεινει εγκυος 

είναι και ανάλογα την ηλικία κορίτσια εγω πχ που ειμαι τωρα 37 δεν θα έλεγε κανενας γιατρος ψαξου μετα από 1 χρόνο θα κάνανε όλες τις εξετασεις προληπτικά για να γλυτώσεις χρόνο.. αλλωστε κακα τα ψέματα πέφτει και η γονιμότητα

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Papaki@ είπε:

είναι και ανάλογα την ηλικία κορίτσια εγω πχ που ειμαι τωρα 37 δεν θα έλεγε κανενας γιατρος ψαξου μετα από 1 χρόνο θα κάνανε όλες τις εξετασεις προληπτικά για να γλυτώσεις χρόνο.. αλλωστε κακα τα ψέματα πέφτει και η γονιμότητα

Καλα προφανως με γνωμονα την ηλικια πανε αυτα... Απο κει και περα,  καθε οδηγια εξατομικευεται... Αλλα σιγουρα μεχρι τα 32 δεν αγχωνονται... Μη σ πω και μεχρι τα 35!

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

@Dimitr@17 καλη νεα αρχη!!θα μεινεις ευκολα και θα πανε όλα καλα!!

Σε ευχαριστω πολυ @Nati85  μου...μακαρι να γινεις οπως τα λες και απο την καινουρια χρονια μα εχω καο εγω καποια στιγμη κοιλιτσα που θα εχει ομως μεσα μπεμπε..

πρίν από 6 λεπτά , Papaki@ είπε:

Δημητρούλα μου όλα καλά κοριτσάκι μου θα μείνεις σύντομα και αυτή την φορά θα είναι και καλό! ;)

Μακαρι και εγω ετσι θελω να πιστευω.εσυ τι κανεις πως εισαι?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμενα οταν ειχα ρωτησει τ γιατρο μου,  μου ειχε πει με τακτικες επαφες ανα 2 μερες,  να ψαχτω μετα απο 2 χρονο αν δεν ειχα μεινει εγκυος 

ναι λογικο μου φαίνεται.εγω εχω τεστακια και κάνω και απελπίζομαι σιγα σιγα! ειχα εναποθέσει τις ελπίδες μου στο χαπι του θυρεοειδή να τον κατεβασω κατω από 2.5 αλλα μετα εμεινες εγκυος και λεω καλα αν ήταν να γίνει θα γινοταν και με 3.77 που ειχα.οποτε απελπίστηκα.καλα βεβαια πλεον λεω ότι γινει αν κανω δευτερο αν δεν κανω δεν θα τρελαθώ κιολας.σε ένα μηνα γινομαι 32 ε εχω ακομα 10 χρονια περιπου δεν θα μου κάτσει καποια στιγμη??

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@κατερινα κρκ πηρες τη χοριακη???  Τι εγινε??? 

Πήγα κορίτσια δυστυχώς αρνητικό με 1.40.... 

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσιααα τι κανουμε???

Ζωηρες απο το πρωι σας βρισκω σας διαβάζω αλλα δεν μπορουσα να γράψω με εχει φαει η δουλεια αχαχχαα!!!

Οσο για το ψάξιμο και εγω θεωρώ πως αν και ενα υγιές ζευγάρι μπορει να κανει και 6 μηνες να πετύχει εγκυμοσύνη θεωρώ πως πανω στο χρονο καλα ειναι να ξεκινάει το ψαξιμο επισης πηστευω πως οσο και να το κυνηγάμε αυτο ξερει ποτε θα ερθει οπότε εμεις να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας και απο κει και περα θα φανει!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 56 λεπτά , noni90 είπε:

Τι μου θυμησες τωρα...Πριν πιασω τη δουλεια που εχω τωρα για 5 6 χρονια ημουν baby sitter. το ενα το παιδακι το πηρα 6 μηνων μεχρι να παει παιδικο..... Στο περπατημα κ στα δοντια τα ειχα φτυσει χαχαχα Μετα ημουν τζιμανι 18 μηνων τον αλλαζα πανα στα ορθια! χαχαχαχα

@linaa Συμφωνω κ εγω το οροσημο ειναι το 6μηνο απο εκει κ περα αρχιζεις να υποψιαζεσαι ...

Σοβαρα;;; αρα εισαι ειδική και με μωρά! Ακομα καλύτερα!

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Σοβαρα;;; αρα εισαι ειδική και με μωρά! Ακομα καλύτερα!

χαχα ειδική δεν είμαι αλλά δεν είμαι κ τελείως εκτός, έχω δουλέψει με μωρά κ έχω κάποια μικρή εμπειρία. Απλά έτυχε κ ο μικρός που ανέφερα να είναι πολύ συνεργάσιμος μαζί μου και με συμπαθούσε όπως τον συμπαθούσα κ εγώ ειχαμε καλή χημεία! Πάντως η αλήθεια είναι πως παλιά μου τη σπάγαν αυτοί που μου λέγαν "εγώ σε ξέρω από τόση δα, όταν φορούσες πάνες" κ τέτοια και τώρα σκέφτομαι το συγκεκριμένο πιτσιρίκι κ λέω λες σε 15 χρόνια να τον πετύχω πουθενά και να λέω κ εγώ τα ίδια?

Στο δικό μου πάντως πρώτα ο θεός θα ειμαι κότα.... χαχαχα

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

χαχα ειδική δεν είμαι αλλά δεν είμαι κ τελείως εκτός, έχω δουλέψει με μωρά κ έχω κάποια μικρή εμπειρία. Απλά έτυχε κ ο μικρός που ανέφερα να είναι πολύ συνεργάσιμος μαζί μου και με συμπαθούσε όπως τον συμπαθούσα κ εγώ ειχαμε καλή χημεία! Πάντως η αλήθεια είναι πως παλιά μου τη σπάγαν αυτοί που μου λέγαν "εγώ σε ξέρω από τόση δα, όταν φορούσες πάνες" κ τέτοια και τώρα σκέφτομαι το συγκεκριμένο πιτσιρίκι κ λέω λες σε 15 χρόνια να τον πετύχω πουθενά και να λέω κ εγώ τα ίδια?

Στο δικό μου πάντως πρώτα ο θεός θα ειμαι κότα.... χαχαχα

Μια χαρά θα είσαι.θα σου έρθει τελείως φυσικά κ θα ειναι πιο ευκολο αφου είχες μια επαφή.φαντάσου εγώ που δεν είχα καμία ιδέα.ούτε που ειχα πάρει ποτέ αγκαλιά μωρό.ενα μικρό σοκ το έπαθα στην αρχή. Σκέψου όμως οτι κοιμόταν στην αγκαλιά μου κ εγώ διαβαζα για το μεταπτυχιακό!

• Μου αρέσει 2

Just now, andrianni είπε:

Μια χαρά θα είσαι.θα σου έρθει τελείως φυσικά κ θα ειναι πιο ευκολο αφου είχες μια επαφή.φαντάσου εγώ που δεν είχα καμία ιδέα.ούτε που ειχα πάρει ποτέ αγκαλιά μωρό.ενα μικρό σοκ το έπαθα στην αρχή. Σκέψου όμως οτι κοιμόταν στην αγκαλιά μου κ εγώ διαβαζα για το μεταπτυχιακό!

Μου αρεσουν οι μαμαδες που συνεχιζουν να κανουν πραγματα για αυτες! Μπραβο σου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Nati85 είπε:

ναι λογικο μου φαίνεται.εγω εχω τεστακια και κάνω και απελπίζομαι σιγα σιγα! ειχα εναποθέσει τις ελπίδες μου στο χαπι του θυρεοειδή να τον κατεβασω κατω από 2.5 αλλα μετα εμεινες εγκυος και λεω καλα αν ήταν να γίνει θα γινοταν και με 3.77 που ειχα.οποτε απελπίστηκα.καλα βεβαια πλεον λεω ότι γινει αν κανω δευτερο αν δεν κανω δεν θα τρελαθώ κιολας.σε ένα μηνα γινομαι 32 ε εχω ακομα 10 χρονια περιπου δεν θα μου κάτσει καποια στιγμη??

Αντε καλε που απελπιζεσαι... Θα ρθει οταν ειναι να ερθει... Μια κινεζικη παροιμια λεει "Αν κοιτας συνεχεια μια κατσαρολα με νερο,  το νερο θα αργησει πολυ να βρασει"  ή καπως ετσι τελος παντων!!! Απο τοτε που την ακουσα πρωτη φορα,  μου αρεσε παρα πολυ και προσπαθω να την εφαρμοζω στα παντα στη ζωη μου!!! Οταν ειναι κατι να γινει,  θα γινει οτι και να κανουμε!!! Και αν το θελουμε πολυ,  αργα ή γρήγορα θα πραγματοποιηθεί!!! Για ολα υπάρχει καππιος λογος!!! 

πρίν από 31 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Πήγα κορίτσια δυστυχώς αρνητικό με 1.40.... 

Καλα μην προτρεχεις... Αν μεχρι τη Δευτέρα δεν εχει ερθει περιοδος,  κανε μια επανάληψη... 

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αντε καλε που απελπιζεσαι... Θα ρθει οταν ειναι να ερθει... Μια κινεζικη παροιμια λεει "Αν κοιτας συνεχεια μια κατσαρολα με νερο,  το νερο θα αργησει πολυ να βρασει"  ή καπως ετσι τελος παντων!!! Απο τοτε που την ακουσα πρωτη φορα,  μου αρεσε παρα πολυ και προσπαθω να την εφαρμοζω στα παντα στη ζωη μου!!! Οταν ειναι κατι να γινει,  θα γινει οτι και να κανουμε!!! Και αν το θελουμε πολυ,  αργα ή γρήγορα θα πραγματοποιηθεί!!! Για ολα υπάρχει καππιος λογος!!! 

ναι μωρε βλακείες σκέφτομαι δεν θα πέσω ψυχολογικά όλα τα εχω στην ζωή μου δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι μονο μερικές φορες με πιάνει το μαράζι που λενε για αυτό που θέλω πολύ!!ήρθε ο άντρας μου και θα πάω γυμναστήριο να ξεδωσω και να μου φύγει το άγχος!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 10 λεπτά , noni90 είπε:

Μου αρεσουν οι μαμαδες που συνεχιζουν να κανουν πραγματα για αυτες! Μπραβο σου! 

Το είχα ξεκινήσει απο πριν.διαφορετικά δεν ξέρω αν θα το έκανα.πιέστηκα είναι η αλήθεια.αλλά απο την αλλη κανεις κατι που σε γεμίζει κ εισαι καλύτερος ανθρωπος.Κ τώρα συνεχίζω αλλα θέλω να τελειώσω κ να χαιρομαι κ αυτες τις στιγμές με το παιδί.δε σημαινει οτι ειναι κακό κ αυτο.Αυτό που θέλω να πω ειναι οτι ειναι πιο σημαντικος ο ρόλος της μητερας από την καριερα.

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

κοριτσια καλημερα σε ολες σας!!! εγω να σας πω τον πονο μου απο χθες το βραδυ μου με πιασανε φτερνισματα...βουλωσε τελειως η μυτη μου κ ειχα κ καταρροη..χωρις να κρυωσω βεβαια..εχωβκαι μια ρινιτιδα αλλα αυτο το κακο δεν μ.εχει τυχει τοσες ωρες...εντελει εβαλα λιγο οτριβιν αν κ δεν κανει..για να καταφερω να κοιμηθω και γιατι ειχα γδαρει ολη τη γυρω περιοχη απο το φυσημα..σημερα καπως καλυτερα..εχω διαβασει οτι ειναι κ συμπτωμα εγκυμοσυνης αλλα δεν ξερω τι να ηταν απο ολα αυτα!!! @elenakii22 καταλαβαινεις εσυ!!

@Ani ani εγω εχω φαρμακευτική  ρινίτιδακ υπερτροφικες κογχεσ. Δεν αναπνέω χωρίς αποσυμφορητικό. Χρόνια τωρα! Ηταν το πρώτο πράγμα που είπα στο γιατρό, οτι δηλαδη δεν παίρνω ανάσα χωρίς αυτο (βάζω συστηματικά δηλαδη) και μου το επέτρεψε! Τα απλά τύπου όρος ή Αλατόνερο με κάνουν χειρότερα

πρίν από 29 λεπτά , Nati85 είπε:

ναι μωρε βλακείες σκέφτομαι δεν θα πέσω ψυχολογικά όλα τα εχω στην ζωή μου δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι μονο μερικές φορες με πιάνει το μαράζι που λενε για αυτό που θέλω πολύ!!ήρθε ο άντρας μου και θα πάω γυμναστήριο να ξεδωσω και να μου φύγει το άγχος!!

βρε νατι αδιαθετησες τι εγινε? γιατι απελπιστηκες? μια χαρα εισαι κ να δεις το πολυ σε ενα τριμηνο θα εισαι εγκυος!  οσο για αυτο που λενε οι γιατροι για τον ενα χρονο το λενε γιατι υπολογιζουν οτι ενα ζευγαρι οταν ξεκιναει προσπαθειες τους πρωτους μηνες ειναι παντα χαλαρο δηλαδη εχει επαφες 3-4 την εβδομαδα αλλα συνηθως κανεις μας δεν εχει ιδεα για ωορηξιες κτλ στις αρχες οποτε πολλες φορες βαραμε αλλα νταλον οποτε πολλα ζευγαρια χανουν μηνες ετσι. οι γονιμες μερες ειναι περιπου 5 αν εσυ πεσεις μεσα δυο τρεις φορες αλλα πεσεις δυο μερες πριν την ωορηξια κ το σπερμα δεν ζησει δυο μερες παει τον εχασες τον μηνα κ πολλες χανουν ετσι τρεις τεσσερις μηνες οποτε ετσι καπως σου λεει κ ο γιατρος ενα χρονο επαφων

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...