Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , kido είπε:

Ε καλά δεν θα βάλουμε τη ζωή μας σε παύση! Εγώ παθαίνω το εξής: μας λένε στη δουλειά για μελλοντικά πράγματα (όχι πολύ μακρινά) και λέω από μέσα μου ότι εγώ τότε θα λείπω...δηλαδή το έχω στο μυαλό μου φτιάξει το σενάριο ότι και καλά θα είμαι ήδη έγκυος και θα βρίσκομαι σε άδεια με την κοιλιά μου! Οραματίζομαι αυτό που θέλω να μου συμβεί!

Είναι και τύχη λίγο αυτά!

Πολλή τύχη, ισχύει. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

παιδια εγω ξερω για προσπαθειες για 7 ζευγαρια ολες με το που αρχισαν να εχουν συχνες επαφες του τυπου κανω σχεδον καθε μερα κ οχι οποτε μου ερθει η ορεξη μειναν ολες μεσα στο τριμηνο. επισης ξεκινησα προσπαθειες μαζι με μια κοπελα 40 χρονων μεσα στο 5 μηνο αυτη εμεινε εγκυος δυο φορες την μια παλλινδρομη κ απειχε για δυο μηνες κ μετα στο διμηνο εμεινε εγκυος κ τωρα κοντευει να γεννησει κ ειναι κ μεγαλητερη μου γιαυτο λεω οτι οταν μια κοπελα δει μεσα στους εξι μηνες συχνων επαφων κ οχι μια δυο φορες την εβδομαδα οτι δεν τα καταφερνει να αρχισει να ψαχνετε! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , andrianni είπε:

Να το ξεκινήσεις! κ μωρό να έχεις μια χαρά θα τα πας. θα πιεστείς λίγο αλλά θα τα καταφέρεις. όταν περπατάνε δυσκολεύει το πράγμα. οπότε θα είσαι οκ!

Τι μου θυμησες τωρα...Πριν πιασω τη δουλεια που εχω τωρα για 5 6 χρονια ημουν baby sitter. το ενα το παιδακι το πηρα 6 μηνων μεχρι να παει παιδικο..... Στο περπατημα κ στα δοντια τα ειχα φτυσει χαχαχα Μετα ημουν τζιμανι 18 μηνων τον αλλαζα πανα στα ορθια! χαχαχαχα

@linaa Συμφωνω κ εγω το οροσημο ειναι το 6μηνο απο εκει κ περα αρχιζεις να υποψιαζεσαι ...

επισης οι γιατροι οταν λενε να μεινεις εγκυος μετα απο προσπαθειες 1 χρονου δεν εννοουν περιπτωσεις που ψαχνεις ωορηξια με τεστ κ πας οργανωμενος εννοουν περιπτωσεις που εχεις τυχαιες επαφες οποτε θελει το ζευγαρι οταν πας οργανωμενος με τεστακια το διαστημα ειναι πολυ μικροτερο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

επισης οι γιατροι οταν λενε να μεινεις εγκυος μετα απο προσπαθειες 1 χρονου δεν εννοουν περιπτωσεις που ψαχνεις ωορηξια με τεστ κ πας οργανωμενος εννοουν περιπτωσεις που εχεις τυχαιες επαφες οποτε θελει το ζευγαρι οταν πας οργανωμενος με τεστακια το διαστημα ειναι πολυ μικροτερο.

Συμφωνω νομιζω 6 μηνες χωρις συλληψη ειναι καλα για να αρχισεις να ψαχνεσαι οταν εισαι οργανωμενος και πετυχαινεις ωορρηξια κτλ. Εμεις 2 μηνες καναμε ανοργανωτοι αλλα αποδειχθηκε οτι μια χαρα την πετυχαιναμε την ωορρηξια. 

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου μπορει να με.εχετε χασει αλλα σας διαβαζω και παρακολουθω τα νεα σας..εγω πηγα σημερα στον γιατρο και μου ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα κ απο τον επομενο μηνα να ξεκινησω παλι προσπαθειες για μωρακι κ να παιρνω μαζι με το φελισιν κ σαλοσπιρ

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου μπορει να με.εχετε χασει αλλα σας διαβαζω και παρακολουθω τα νεα σας..εγω πηγα σημερα στον γιατρο και μου ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα κ απο τον επομενο μηνα να ξεκινησω παλι προσπαθειες για μωρακι κ να παιρνω μαζι με το φελισιν κ σαλοσπιρ

Καλο ξεκίνημα κορίτσι και ευχομαι τα καλυτερα!

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Αντε βρε κοριτσι και σε σκεφτόμουν αυτες τις μερες!!! Αντε καλη αρχη!!!! Εισαι αδιαθετη τωρα ή περιμενεις??? 

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Καλο ξεκίνημα κορίτσι και ευχομαι τα καλυτερα!

Σε ευχαριστω ελπιζω μα.ισχυει οτι ακομα και μετα απο μια παλινδρομη εισαι πολυ γονιμη κ μενεις γρηγορα εγκυος

Just now, anemoni1989 είπε:

Αντε βρε κοριτσι και σε σκεφτόμουν αυτες τις μερες!!! Αντε καλη αρχη!!!! Εισαι αδιαθετη τωρα ή περιμενεις??? 

Οχι δεν ειμαι περιμενω κατα τις 20του μηνα...εσυ πως εισαι?

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω ελπιζω μα.ισχυει οτι ακομα και μετα απο μια παλινδρομη εισαι πολυ γονιμη κ μενεις γρηγορα εγκυος

Οχι δεν ειμαι περιμενω κατα τις 20του μηνα...εσυ πως εισαι?

Αντε να ερθει,  να τελειωσει και να μην  ξαναρθει!!! :)

Αν εξαιρεσεις οτι εχω κοψει το φαι,  ειμαι μια χαρα!!! Ποναει η κοιλια μ αρκετα,  αλλα συμφωνα με τ γιατρο ειναι φυσιολογικοτατο γιατι διατεινονται οι συνδεσμοι της μητρας και για αυτο μ αυξησε τα μαγνησια σε 2 ημερησιως... Εχω ναυτιες ολημερις και μολις τρωω κατι το κανω εμετο.. Αλλα ακομα κομπλε είμαι! Προχθες ειχα παει για την πρωτη εξεταση,  το ειδαμε και ακουσαμε και πολυ λιγο καρδουλα,  αλλα επειδη μολις μαλλον ειχε αρχισει το μηχανημα δεν μπορουσε να την εντοπισει καλα (αλλωστε ο υπερηχος με εβγαζε 5+5, ενω με βαση την ΤΕΡ ημουν 6+2)... Σε 2 βδομαδες ξαναπαω!!!! 

Σημερα εκανα καποιες αιματολογικες εξετασεις και αναμεσα σε αυτες μια επαναληπτικη χοριακη η οποία ηταν 30774 και επιτελους ακουσα στο τηλέφωνο τον γιατρό μου ικανοποιημενο!!!! :)

Αυτα! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

@Papaki@ πως εισαι σημερα? για τεστακι ποτε σκεφτεσαι??

τώρα έχει αρχίσει να με ποναει αρκετά η κοιλιά μου πριν λίγο πήγα στο μπάνιο σίγουρη ότι θα δω αίμα, καραμελίτσα θα περιμένω ως το Σάββατο το πρωί αν δεν μου έχει έρθει θα κάνω ένα τεστ, αν και πιστεύω πως μέχρι το πρωί θα μου έχει έρθει

2rxqp3.png

πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

τωρα απελπίστηκα!! δηλαδή δεν εννοουν να κάνεις συχνες και εντατικες επαφες?οποτε θα πέφτεις παντα στις γονιμες μέρες?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Δημητρούλα μου όλα καλά κοριτσάκι μου θα μείνεις σύντομα και αυτή την φορά θα είναι και καλό! ;)

2rxqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

τωρα απελπίστηκα!! δηλαδή δεν εννοουν να κάνεις συχνες και εντατικες επαφες?οποτε θα πέφτεις παντα στις γονιμες μέρες?

Εμενα οταν ειχα ρωτησει τ γιατρο μου,  μου ειχε πει με τακτικες επαφες ανα 2 μερες,  να ψαχτω μετα απο 2 χρονο αν δεν ειχα μεινει εγκυος 

@κατερινα κρκ πηρες τη χοριακη???  Τι εγινε??? 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...