Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

13. Antila  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

4. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

5. ritaki13  6/11/2017!!!

6. Papaki@  8-10/11/2017!!!

7. Ασία  12/11/2017!!!

8. MelinaFo  14/11/2017!!!

9. Nati85 14/11/2017!!!

10. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

11. KalStyl  15/11/2017!!!

12. Ungry girl 17/11/2017!!!

13. ada32 19/11/2017!!!

14. noni90 19/11/2017!!!

15. caramel_83  19-23/11/2017!!!

16. Μάντη  21/11/2017!!!

17. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

18. Elma86  30/11/2017!!!

19. Vila  2/12/2017!!!

20. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

21. vvrd  5/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

παντως δεν εισαι κατω απο 11 μερες που λεει , οποτε δν  νομιζω οτι εχεις προβλημα ... αν μεχρι τον γαμο σου , δν εχετε πετυχει συλληψη. τοτε να κανετε καποιες εξετασεις. αν και πιστευω οτι  δν θα εχετε προβλημα . :) 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

παντως δεν εισαι κατω απο 11 μερες που λεει , οποτε δν  νομιζω οτι εχεις προβλημα ... αν μεχρι τον γαμο σου , δν εχετε πετυχει συλληψη. τοτε να κανετε καποιες εξετασεις. αν και πιστευω οτι  δν θα εχετε προβλημα . :) 

Εγω παλι το εχω δεδομενο οτι κατι εχουμε. Ολες γυρω μου μενουν εγκυες στο δευτερο κ τριτο μηνα προσπαθειων, ακόμα και καταλαθος.... Σκεψου οτι παρολο που ειχαμε επαφές όλες τις σωστες μερες στις γονιμες το εχω σιγουρο οτι παλι δε πετυχαμε αυτο τον κυκλο. Παρολα αυτα ειμαι πολυ αισιοδοξη για το διαστημα μετα το γαμο.... Πιστευω οτι μολις παμε στο γιατρο βρουμε το προβλημα κ το λυσουμε θα πετυχουμε συλληψη αμεσα!

Eλα βρε , σκεψου οτι 20-25% εχει ενα γονιμο ζυεγαρι , πιθανοτητες καθε μηνα ... μην αγχωνεσαι . και εγω σαν κ εσενα σκεφτομαι  και απογοητευομαι , αλλα μετα συνερχομαι !! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Eλα βρε , σκεψου οτι 20-25% εχει ενα γονιμο ζυεγαρι , πιθανοτητες καθε μηνα ... μην αγχωνεσαι . και εγω σαν κ εσενα σκεφτομαι  και απογοητευομαι , αλλα μετα συνερχομαι !! 

Ε καλα εγω γενικα ειμαι ρεαλιστρια. κ 20% πιθανοτητες να εχουμε. στους 4 μηνες αθροιστικα θα επρεπε να εχω μεινει. Δεν εχω θεμα απογοητευσης αυτο το μηνα εχω αναισθητοποιηθει.... Οκ και να μην ερθει αυτο το μηνα, και να μην ερθει ως το γαμο, και να χρειαστει να μπουμε σε αλλες διαδικασιες θεραπειες γιατρους κτλ κ τι εγινε? Η μονη θα ειμαι? Η μολις πετυχουμε και ερθει το μωρακι κ το πιασω στα χερια μου θα σκεφτω αααα δεν εμεινα φυσιολογικα εκανα εξωσωματικη πχ η το οτιδηποτε... Δεν παιζουν αυτα για μενα θα προσπαθω μεχρι να το πετυχω. Και ειμαι σιγουρη πως οταν το πετυχω με οποιοδηποτες τροπο κ αν ερθει δε θα θυμαμαι τιποτα απ τα προηγουμενα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω κοριτσι εχω ενδοκρινολογο στον Πειραια, ειναι και στο ιασω και ειδικευεται και στον διαβητη κυησης, αν θες πες μου να σου στειλω π.μ. :)

α ναι caramel πανω δεν γραφουν την εταιρεια γραφουν μονο ενα γυναικειο ονομα κ ειναι ενα κουτι η φακελος χωρις να γραφει τιποτα που να φαινετε οτι ειναι τεστ ωορηξιας οποτε μπορεις να παρεις απο ελλαδα. τα κινεζικα το θεμα ειναι οτι πολλες παραγγελιες δεν ερχονται κ ποτε.

Ναι σε αυτο μοιαζουμε ! και εγω ετσι σκεφτομαι  και εκανα ενα σωρο εξετασεις προληπτικα .. εκανα κ σαλπιγγογραφια μονη μου!   να ξερεις οτι οσο περισσοτερο χαλαρωνεις , τοσο περισσοτερο θα πετυχεις τον στοχο σου! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Ε καλα εγω γενικα ειμαι ρεαλιστρια. κ 20% πιθανοτητες να εχουμε. στους 4 μηνες αθροιστικα θα επρεπε να εχω μεινει. Δεν εχω θεμα απογοητευσης αυτο το μηνα εχω αναισθητοποιηθει.... Οκ και να μην ερθει αυτο το μηνα, και να μην ερθει ως το γαμο, και να χρειαστει να μπουμε σε αλλες διαδικασιες θεραπειες γιατρους κτλ κ τι εγινε? Η μονη θα ειμαι? Η μολις πετυχουμε και ερθει το μωρακι κ το πιασω στα χερια μου θα σκεφτω αααα δεν εμεινα φυσιολογικα εκανα εξωσωματικη πχ η το οτιδηποτε... Δεν παιζουν αυτα για μενα θα προσπαθω μεχρι να το πετυχω. Και ειμαι σιγουρη πως οταν το πετυχω με οποιοδηποτες τροπο κ αν ερθει δε θα θυμαμαι τιποτα απ τα προηγουμενα!

Μην πάμε και στο αντίθετο άκρο! Συμφωνώ και εγώ να ψαχνόμαστε αλλά τυχαίνει και να μην έχεις κάτι και απλά να κάνει 8 και 10 μήνες να έρθει. Να είσαι ταυτόχρονα αισιόδοξη και παράλληλα να κάνεις και ένα τσεκ απ. Κ αν έρθει στους επόμενους 2 μήνες; το εξάμηνο είναι ο μέσος όρος! Κατά τ άλλα συμφωνώ! Θα έρθει με όποιο μέσο!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

Εγω παλι το εχω δεδομενο οτι κατι εχουμε. Ολες γυρω μου μενουν εγκυες στο δευτερο κ τριτο μηνα προσπαθειων, ακόμα και καταλαθος.... Σκεψου οτι παρολο που ειχαμε επαφές όλες τις σωστες μερες στις γονιμες το εχω σιγουρο οτι παλι δε πετυχαμε αυτο τον κυκλο. Παρολα αυτα ειμαι πολυ αισιοδοξη για το διαστημα μετα το γαμο.... Πιστευω οτι μολις παμε στο γιατρο βρουμε το προβλημα κ το λυσουμε θα πετυχουμε συλληψη αμεσα!

Μην είσαι τόσο σίγουρη ότι όλες μένουν σε δυο-τρεις μήνες. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο καιρό μπορεί ένα ζευγάρι να προσπαθεί. Όχι ότι δεν υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Υπάρχουν (έχω φίλη που στο πρώτο έμεινε μάλλον εξαιτίας ελαττωματικού προφυλακτικού και το στο δεύτερο οι αμέσως). Ωστόσο επειδή κάποιοι λένε "με τη μία" δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. 

Στο εξαμηνο θα κανουμε εξετασεις κ εμεις. Αλλα δε μπορω να σκεφτομαι συνεχεια αχ αυτος ο πονος μηπως ειναι εμφυτευση αχ μηπως ειμαι εγκυος μη πλυνω τα μπαλκονια μου πχ. Γιατι αυτο με αγχωνει εμενα σαν ανθρωπο. Αλλες κοπελες τις ηρεμει αυτο. Ο καθενας με το δικο του τροπο διαχειρισης. Πολυ κοντινο μου ατομο μου ειπε οτι ξεκινησε επαφες ελευθερες κ το επιασε στο δευτερο μηνα το ξερω γτ σπιτι μου εκανε τα ωορρηξιας η κοπελα. Το ιδιο κ η ξαδερφη μου. Αλλοι πιανουν κατευθειαν αλλοι στο εξαμηνο αλλοι στο χρονο. Αλλοι κανουν θεραπειες αλλοι οχι. Ετσι ειναι η ζωη. Το αποδεχομαστε, κανουμε οτι μπορουμε στο μετρο των δυνατοτητων μας και απο εκει κ περα ολα καλα θα πανε! Αν ερθει στους επομενους 2 μήνες τότε θα το λέω το μικρό μου θαυματάκι! Θα είναι μια ευχάριστη εκπληξη για μένα, σαφώς καλυτερο απ το να ελπίζω κάθε μήνα ότι τα καταφέραμε κ να βλέπω περιοδο κ να πεφτω στα πατωματα οπως επαθα στον προηγουμενο κυκλο. 

Διαφημίσεις

εγω κορίτσια ξερω 2 ζευγάρια που πιανουν αμεσως παιδακι. το ενα εχει 3 επαιδακια με πολύ μικρη διαφορα και ένα άλλο ζευγαρι παλι αμεσως πιανουν με την μια ρε παιδι μου το ξερω γιατι ο ενας τους λειπει καιρο και ξερετε δεν εχουν πολλες  προσπαθειας απλως αυτοι ειχαν ένα άλλο θεματακι και κατέληγαν σε βιοχημικες. ξερω ομως και αλλα ζευγάρια που προσπαθουν στα φυσιολογικα πλαισια 1 χρονο περιπου.

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, noni90 είπε:

Στο εξαμηνο θα κανουμε εξετασεις κ εμεις. Αλλα δε μπορω να σκεφτομαι συνεχεια αχ αυτος ο πονος μηπως ειναι εμφυτευση αχ μηπως ειμαι εγκυος μη πλυνω τα μπαλκονια μου πχ. Γιατι αυτο με αγχωνει εμενα σαν ανθρωπο. Αλλες κοπελες τις ηρεμει αυτο. Ο καθενας με το δικο του τροπο διαχειρισης. Πολυ κοντινο μου ατομο μου ειπε οτι ξεκινησε επαφες ελευθερες κ το επιασε στο δευτερο μηνα το ξερω γτ σπιτι μου εκανε τα ωορρηξιας η κοπελα. Το ιδιο κ η ξαδερφη μου. Αλλοι πιανουν κατευθειαν αλλοι στο εξαμηνο αλλοι στο χρονο. Αλλοι κανουν θεραπειες αλλοι οχι. Ετσι ειναι η ζωη. Το αποδεχομαστε, κανουμε οτι μπορουμε στο μετρο των δυνατοτητων μας και απο εκει κ περα ολα καλα θα πανε! Αν ερθει στους επομενους 2 μήνες τότε θα το λέω το μικρό μου θαυματάκι! Θα είναι μια ευχάριστη εκπληξη για μένα, σαφώς καλυτερο απ το να ελπίζω κάθε μήνα ότι τα καταφέραμε κ να βλέπω περιοδο κ να πεφτω στα πατωματα οπως επαθα στον προηγουμενο κυκλο. 

Ε καλά δεν θα βάλουμε τη ζωή μας σε παύση! Εγώ παθαίνω το εξής: μας λένε στη δουλειά για μελλοντικά πράγματα (όχι πολύ μακρινά) και λέω από μέσα μου ότι εγώ τότε θα λείπω...δηλαδή το έχω στο μυαλό μου φτιάξει το σενάριο ότι και καλά θα είμαι ήδη έγκυος και θα βρίσκομαι σε άδεια με την κοιλιά μου! Οραματίζομαι αυτό που θέλω να μου συμβεί!

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Μην είσαι τόσο σίγουρη ότι όλες μένουν σε δυο-τρεις μήνες. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο καιρό μπορεί ένα ζευγάρι να προσπαθεί. Όχι ότι δεν υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Υπάρχουν (έχω φίλη που στο πρώτο έμεινε μάλλον εξαιτίας ελαττωματικού προφυλακτικού και το στο δεύτερο οι αμέσως). Ωστόσο επειδή κάποιοι λένε "με τη μία" δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. 

Είναι και τύχη λίγο αυτά!

πρίν από 19 λεπτά , ada32 είπε:

Πάντως μαθηματικά να το δούμε δεν μας συμφέρει! Απογοητευτικά μικρό το ποσοστό ρε παιδί μου! Εγώ το είπα στον δικό μου και καταρακώθηκε!!!!!! Άλλα νόμιζε εκείνος...ότι δεν θα χρειαστεί 2η φορά!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ε καλά δεν θα βάλουμε τη ζωή μας σε παύση! Εγώ παθαίνω το εξής: μας λένε στη δουλειά για μελλοντικά πράγματα (όχι πολύ μακρινά) και λέω από μέσα μου ότι εγώ τότε θα λείπω...δηλαδή το έχω στο μυαλό μου φτιάξει το σενάριο ότι και καλά θα είμαι ήδη έγκυος και θα βρίσκομαι σε άδεια με την κοιλιά μου! Οραματίζομαι αυτό που θέλω να μου συμβεί!

Χαχαχα οχι εγω δεν εχω φτασει σ αυτο το σημειο. Μερικες φορες σκεφτομαι οτι να το ξεκινησω η μες στον επομενο χρονο θα ειμαι εγκυος και δε θα το τελειωσω οπως πχ με την εκπαιδευση που θελω να κανω. Αλλα θα το ξεκινησω κ οτι γινει. Αν κ μερικες φορες οταν τα πραγματα στη δουλεια γινονται δυσκολα λεω βρε θα μεινω εγκυος και αμα συνεχισετε να με ζοριζετε θα κουμπωνω αναρρωτικες να δειτε (Απο μεσα μου τα λεω αυτα). χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Χαχαχα οχι εγω δεν εχω φτασει σ αυτο το σημειο. Μερικες φορες σκεφτομαι οτι να το ξεκινησω η μες στον επομενο χρονο θα ειμαι εγκυος και δε θα το τελειωσω οπως πχ με την εκπαιδευση που θελω να κανω. Αλλα θα το ξεκινησω κ οτι γινει. Αν κ μερικες φορες οταν τα πραγματα στη δουλεια γινονται δυσκολα λεω βρε θα μεινω εγκυος και αμα συνεχισετε να με ζοριζετε θα κουμπωνω αναρρωτικες να δειτε (Απο μεσα μου τα λεω αυτα). χαχαχαχαχα

Να το ξεκινήσεις! κ μωρό να έχεις μια χαρά θα τα πας. θα πιεστείς λίγο αλλά θα τα καταφέρεις. όταν περπατάνε δυσκολεύει το πράγμα. οπότε θα είσαι οκ!

πρίν από 13 λεπτά , kido είπε:

Είναι και τύχη λίγο αυτά!

Πάντως μαθηματικά να το δούμε δεν μας συμφέρει! Απογοητευτικά μικρό το ποσοστό ρε παιδί μου! Εγώ το είπα στον δικό μου και καταρακώθηκε!!!!!! Άλλα νόμιζε εκείνος...ότι δεν θα χρειαστεί 2η φορά!

Kαλα και εγω οταν διαβασα για το ποσοστο , επαθα ενα σοκ το ομολογω ! ποσο μαλλον ο αντρας μου που νομιζε οτι με την πρωτη το πιασαμε!!!!! χαχαχαχα κ τωρα μου λεει , σιγα τζαμπα προσεχαμε τοσα χρονια , απλα στις γονιμες μερες δεν θα ειχαμε επαφη η θα τελειωνα εξω .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...