Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? εγω χθες δεν ειχα επαφη γμτ, ελπιζω σημερα ομως. με εχουν ζωσει τα φιδια μηπως χθες ηταν η ωορηξια μου, τεσπα θα δειξει :P  κοριτσια σκεφτομαι να παραγγειλω τεστ ωορηξιας απο το ebay εχω βρει πολυ οικονομικα, ειναι κινεζικα βεβαια αλλα ενταξει, δεν θελω απο Ελλαδα γιατι ειμαι σε επαρχεια και θα διαρευσει επειδη η οικογενεια μου ειμαστε αρκετα γνωστοι στο μερος μας μας ξερουν σχεδον ολοι. Εσας ποια η γνωμη σας?ποσο μουφα να ειναι

@noni90 κοριτσι μου πως εισαι σημερα? ο κυκλος σου αν δεν κανω λαθος θα ειναι 31 μερες αυτος απο την στιγμη που 17 εκανες ωορηξια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοριτσάκια για να μην νιώθετε πίεση στις επαφές και ότι γίνεται καταναγκαστικά βάλτε το στο παιχνίδι, ρίξτε το λίγο στην πλάκα. Φεύγει και το άγχος έτσι. Τουλάχιστον σε εμάς έχει λειτουργήσει. 

• Μου αρέσει 4

Just now, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? εγω χθες δεν ειχα επαφη γμτ, ελπιζω σημερα ομως. με εχουν ζωσει τα φιδια μηπως χθες ηταν η ωορηξια μου, τεσπα θα δειξει :P  κοριτσια σκεφτομαι να παραγγειλω τεστ ωορηξιας απο το ebay εχω βρει πολυ οικονομικα, ειναι κινεζικα βεβαια αλλα ενταξει, δεν θελω απο Ελλαδα γιατι ειμαι σε επαρχεια και θα διαρευσει επειδη η οικογενεια μου ειμαστε αρκετα γνωστοι στο μερος μας μας ξερουν σχεδον ολοι. Εσας ποια η γνωμη σας?ποσο μουφα να ειναι

@noni90 κοριτσι μου πως εισαι σημερα? ο κυκλος σου αν δεν κανω λαθος θα ειναι 31 μερες αυτος απο την στιγμη που 17 εκανες ωορηξια

Καραμελιτσα μην ανησυχείς. Έρχονται σε έναν κλασικό καφέ φάκελο από αυτούς τους μεγάλους που δεν γράφει τίποτα πάνω. Δεν νομίζω ότι θα καταλάβει κανείς τι είναι. Άλλωστε το δικό σου όνομα θα δώσεις και το κούριερ θα τα παραδώσει σε εσένα. 

Βέβαια πιστεύω ότι αυτά από το eBay τα ίδια θα είναι. Μπορεις να ψάξεις κιόλας να δεις τι γράφουν άλλες γυναίκες για αυτά. Είναι όντως πιο φτηνα, τα έχω δει κι εγώ. Προτίμησα τη hometest για να μένουν τα λεφτά εδώ. Βέβαια αν ήταν πανάκριβα θα στρεφομουν κι εγώ στο εξωτερικό (όπως έκανα με τις βιταμίνες και γλιτώσαμε τουλάχιστον 150 ευρώ). 

22 ώρες πρίν, maria_scorpios είπε:

Καλησπέρα κοριτσια..Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα την συμβουλή σας.. Με τον αντρα μου προσπαθούμε να κάνουμε παιδι. Την τελευταια φορά που αδειαθέτησα ήταν στις 18/10/2017 και ο κύκλος μου συνήθως είναι κάθε 35 μέρες (διάρκεια περιόδου 4-5 μέρες)..σπανια μου έρχεται νωρίτερα κανά 2-3 μέρες...Είχαμε συχνές ολοκληρωμένες επαφές από τότε. από αυτή την βδομάδα έχει πρηστεί το στήθος μου κ ιδιαίτερα όι ρώγες μου.όταν τις αγγίζω με ενοχλούν. Έχω κ κάτι ψιλοενοχλησεις στην κοιλια. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης κατά την γνώμη σας? Αν τελικά αδιαθετήσω πρέπει να μου έρθουν λογικά κατα τις 23-24/11..

κοριτσι μου αν ημερομηνια αναμονης εχεις 23-24/11 τοτε τωρα εισαι στις γονιμες σου οποτε βουυρ στο ψητο :P 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα!αν κατάλαβα καλά η εξέταση του σπέρματος δείχνει μικρό θέμα στην κινητικότητα Ε?Γιατί ο αριθμός είναι πολύ καλός για ολικός.Αυτό το 18-20% νομίζω θα έπρεπε να είναι πάνω από 32% σωστά?Εγώ έτσι τα ξέρω,αν και με την κινητικότητα δεν έχω ασχοληθεί πολύ ώστε να είμαι σίγουρη γι αυτά που λέω.Εγώ όταν έχω κύστη έχω έναν χαρακτηριστικό πόνο σε ένα σημείο χαμηλά,είτε αριστερά,είτε δεξιά.είναι μόνιμος πόνος και σε μπερδεύει,σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι το έντερο.Εγώ τόσες φορές που τον έχω νιώσει πλέον τον αναγνωρίζω.Τον πόνο αυτόν τον έχω όταν περιμένω περίοδο και έχει αργήσει.Όταν είμαι γύρω στις 40-45 μέρες του κύκλου συνήθως.Στην επαφή επίσης έχω τον ίδιο πόνο.Δεν ξέρω πως να τον περιγράψω.Μόνο μια φορά είχα πέσει έξω.είχα αυτόν τον πόνο και πήγα για υπέρηχο και λέω στον γιατρό έχω κύστη πάλι πάμε να την δούμε στον υπέρηχο και τελικά δεν είχα,φαίνεται ήταν το έντερο.της υπόλοιπες φορές πάντα πέφτω μέσα αφού ο γιατρός έχει εντυπωσιαστεί που τον αναγνωρίζω αυτόν τον πόνο και μου λέει πως άλλες γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τίποτα όταν έχουν κύστη.αλλά συμπτώματα δεν έχω.Έχω ακούσει όμως ότι θα μπορούσα να ανεβάζω λίγο πυρετό,η να έχω μια μικρή αιμορραγία.ααα ξέχασα να σου πω πως τον Αύγουστο που είχα κύστη πάλι είχα αιμορραγία πρώτη φορά σε συνδυασμό με τον πόνο.και τότε σιγά για υπέρηχο και μου λέει πως είχα κύστη και ήδη έχει απορροφηθεί και γι αυτό έχω αυτό το αίμα που είναι ψευτοπερίοδος.μου είχε πει μάλιστα πως θα μου σταματήσει σε δύο μέρες όπως κι έγινε.βασικά τότε κράτησε δύο βδομάδες αυτό το αίμα κι εγώ νόμιζα πως ήταν περίοδος,αλλά ήταν ψευτοπερίοδος μου είπε λόγω κύστης.Αυτό με την αιμορραγία μόνο μια φορά μου συνέβη.εσένα μπορεί αυτή η κύστη να ήταν από τον προηγούμενο κύκλο και να μην έφυγε και σε αυτόν τον κύκλο να έγινε ωορρηξία κανονικά,γ αυτό και τα τεστ να βγήκαν θετικά,οπότε να σου έρθει περίοδος κανονικά όταν περιμένεις ή να μην σου έρθει γιατί θα έμεινες έγκυος!!!

Ναι ,οσο αφορα το σπερμα εχουμε χαμηλη κινητικοτητα. Πρεπει να ειναι πανω απο 40% για να εχεις περισσοτ. πιθανοτητες .. Εγω πονο ειχα μονο χθες στην επαφη , σημερα δεν ειχα πονο στην επαφη , αλλα αυτο που εγραψα και στην @noni90 , ειναι οτι βρηκε 2 κυστες οποτε μπορει να μην εκανα κ τον προηγουμενο μηνα κ σε αυτον ωορηξια.. θα φανει στις 19/11 με την περιοδο  κ τον υπερηχο μετα . Δεν νομιζω να το πετυχαμε σε αυτον τον κυκλο γτ ειχαμε μετα το θετικο τεστ ,  επαφες ... αλλα καλυτερα να φυγουν αυτες κ να παμε στον επομενο κυκλο χωρις κυστες και σωστη ωορηξια. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

υπομονη βρε κοριτσι!!πονους γενικα δεν ειχα..τραβηγματα θα τα ελεγα...ειναι καλυτερα κολπικα πιστευω!αν θεωρεις οτι οι πονοι μπορει να ειναι συσπασεις καλυτερα να πας σε ενα νοσοκομειο να σου βαλουν ορο!εγω ενοχλησεις ειχα κ μου εβαλαν γτ μου ειπαν οτι αυτοι δεν μπορουν απο τωρα αν κανω συσπασεις οποτε ας κατσω να κανω ορο για σιγουρια..η αληθεια ειναι οτι τα τραβηγματα μειώθηκαν τα πετρώματα ομως καλα κρατουν..απλα με πιανουν οποτε ειναι να κατουρησω...δε ξερω κ εγω..

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι συσπάσεις στη βδομάδα που βρίσκομαι.  Ενώ εσύ που κάνεις πετρώματα είναι πιο εύκολο να καταλάβεις ότι είναι συσπάσεις... Αλλά γιατί έχεις πετρώματα; 

Το είπα στο γιατρο μου μήπως να πήγαινα σε νοσοκομείο αλλά μου έλεγε όχι και να αυξήσω τη δόση των utrogestan  και να μένω ξάπλα.  Μετά έβαλα και τον άντρα μου να του μιλήσει και του είπε τα ίδια. Δεν ξερω... απλά έλεγα πως την επόμενη που θα έχω έντονους πόνους θα πάω στο νοσοκομείο αλλά πάντα είναι πολύ ήπιος πόνος και γι αυτό το Έχω αφήσει. 

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Κορίτσια υπάρχει περίπτωση να βγει λάθος η Β χοριακή??? 

Όχι λάθος, απλά αν είναι καθυστερημένη η σύλληψη, θα είναι και χαμηλά η ορμόνη σου, οπότε τότε μπορεί να δείξει αρνητικό και να ανεβει πιο μετά. Αν δεν αδιαθετήσεις δηλαδή, θα σου πει ο γυναικολόγος σου να ξανακάνεις.

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

κ εγω κοριτσια ειμαι της αποψης οτι αν μια κοπελα δεν μεινει εγκυος το πρωτο εξαμηνο συχνων ομως επαφων δηλαδη 4 φορες την εβδομαδα καλο ειναι να ψαχτει κ να ξαναψαχτει κ αν δεν βλεπει αποτελεσμα να περνει κ αλλες γνωμες. εγω το στηριζω στην εμπειρια μου γιατι κ εγω οταν ειδα οτι δεν μενω εγκυος κ εκανα εξετασεις οι πρωτες εξετασεις ηταν πολυ καλες κ ολοι μου λεγαν οκ συνεχισε δεν εχεις τιποτα  κ θα μεινεις ομως απο μονη μου εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα ολες οι κοπελες στον κυκλο μου ανεξαρτητως ηλικιας εμεναν εγκυος μεσα στο τριμηνο χωρις να υπολογιζουν κ ακριβως μερες.  οποτε μετα  απο τρεις επαναληψεις στις εξετασεις βρηκα  την προλακτινη μου ανεβασμενη κ τον θυροειδη μου κ ξεκινησα φαρμακα ε στους δυο μηνες εστω πετυχα συλληψη. 

Και εγω συμφωνω μαζι σου . Αν κ προληπτικα μπορεις να κανεις καποιες βασικες ορμονικες για να ξερεις που βαδιζεις  μετα το 3μηνο . Δεν κοστιζουν πολυ αν τις γραψεις μεσω ταμειου .. γτ πρεπει να περπατας στα τυφλα? να σε ρωτησω ,τι χαπι παιρνεις για προλακτινη και ποσο την ειχες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

20 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Είμαι αρκετά χάλια τώρα αλλα αύριο θα είμαι καλά..... 

Μαρουλα μου να μην στεναχωριεσαι, παρε ενα τεστ εγκυμοσυνης predictor ή clearblue και κανε το, μπορει να ηταν προβληματικο το τεστ, ή ακομα καλυτερα κανε χοριακη, απο την στιγμη που εκανες ωορηξια επρεπε να σου εχει ερθει αν δεν ησουν εγκυουλα ;) 

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Καραμελιτσα μην ανησυχείς. Έρχονται σε έναν κλασικό καφέ φάκελο από αυτούς τους μεγάλους που δεν γράφει τίποτα πάνω. Δεν νομίζω ότι θα καταλάβει κανείς τι είναι. Άλλωστε το δικό σου όνομα θα δώσεις και το κούριερ θα τα παραδώσει σε εσένα. 

Βέβαια πιστεύω ότι αυτά από το eBay τα ίδια θα είναι. Μπορεις να ψάξεις κιόλας να δεις τι γράφουν άλλες γυναίκες για αυτά. Είναι όντως πιο φτηνα, τα έχω δει κι εγώ. Προτίμησα τη hometest για να μένουν τα λεφτά εδώ. Βέβαια αν ήταν πανάκριβα θα στρεφομουν κι εγώ στο εξωτερικό (όπως έκανα με τις βιταμίνες και γλιτώσαμε τουλάχιστον 150 ευρώ). 

ναι αλλα ο αποστολεας φαινεται, οτι ειναι απο μαγαζι με τετοια ειδη και δουλευουν γυναικες στα κουριερ μας, μονο αντρες ειναι στα ντιλιβερι γμτ ολα τα αλλα τα κανονιζουν οι γυναικες πφ γι'αυτο σκεφτομαι απο εξω να παραγγειλω, βεβαια μακαρι να τα παραγγειλω και να ειναι αχρειαστα γιατι θα ειμαι εγκυος :D 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , noni90 είπε:

Κοριτσια μου εγω είμαι προς την άποψη της λίνας.. Εν τω μεταξύ εδω καθε μερα εχουμε κ δε πετυχαινουμε συλληψη θα πετυχουμε με μερα παρα μερα? Ειμαι στον 4ο κυκλο στο γάμο θα είμαι στον 6ο κυκλο οπως εχω υπολογισει... Μετα δεν εχει, απ τον 7ο κύκλο παμε γιατρο. Ουτε την υπομονη ουτε το κουραγιο εχω να βαραω στο γαμο του καραγκιοζη. Τουλαχιστον να βρουμε το προβλημα κ οτι βρισκουμε να το διορθωνουμε. Εγω ημουν ικανη απ τον τριτο κυκλο να παω γιατρο, σκέψου οτι απλα κανω υπομονη για να μη πιεσω τον αντρα μου. Τωρα το χωνευει κ αυτος σιγα σιγα οτι τα πραγματα δεν ερχονται οπως τα περιμενε. 

Αναφορικα με τις επαφες σου κ τα τεστ ωορρηξιας, ειναι πολυ πιθανο να εγιναν κυστικα και να μην εκανες ωορρηξια. Καλα κανεις κ εχεις επαφες ανεξαρτητα απο αυτα που σου ειπε ο γιατρος. Όμως να το κοιταξεις σε περιπτωση που δεν μεινεις αυτο το μηνα. Αν μετα τη βιοχημικη δεν κανεις ωορρηξια κ γινονται κυστες, μηπως να το δεις να σου πει κ ο γιατρος γτ συμβαινει αυτο κ να το διορθωσετε. Για να δουμε ποτε κ αν θα αδιαθετησεις... 

ναι σιγουρα θα το δω. μετα την περιοδο θα παω για υπερηχο να δουμε τι εφυγε κ τι εμεινε.Λενε οτι αν το κανεις μερα παρα μερα , το σπερμα δυναμωνει κ μαζευεται περισσοτερη ποσοτητα απο το καθε μερα. Επισης καπου ειχα διαβασει οτι δεν κανει πολυ συχνες επαφες γτ τα σπερματο ζωαρια που ειναι στην μητρα καποια στιμη πεθαινουν κ μετα εμποδιζουν την διαδρομη στα νεα για να φτασουν στο ωαριο ... Τωρα τι να σου πω, εδω εχω διαβασει κοπελες που εμειναν με 1-2 επαφες ( οπως κ εγω ) και αλλες με καθε μερα και 2 φορες την μερα!  Σιγουρα με τοσες επαφες κ με σταθερο κυκλο , θα την πετυχετε εσεις πολυ συντομα!  εσυ θυμισε  μου ποτε ειχες θετικο τεστ ? κυριακη ?

πρίν από 17 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Κορίτσια υπάρχει περίπτωση να βγει λάθος η Β χοριακή??? 

συνηθως οταν εχεις καθυστερηση , οχι . Αν την κανεις πριν την καθυστερηση , μπορει  να μην δειξει ..

πρίν από 19 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω παιρνω απο το ebay και με εχουν βολεψει πολυ . Να παρεις ! σε 5 μερες μου ηρθαν εμενα στην Θεσ/νικη.

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

ναι σιγουρα θα το δω. μετα την περιοδο θα παω για υπερηχο να δουμε τι εφυγε κ τι εμεινε.Λενε οτι αν το κανεις μερα παρα μερα , το σπερμα δυναμωνει κ μαζευεται περισσοτερη ποσοτητα απο το καθε μερα. Επισης καπου ειχα διαβασει οτι δεν κανει πολυ συχνες επαφες γτ τα σπερματο ζωαρια που ειναι στην μητρα καποια στιμη πεθαινουν κ μετα εμποδιζουν την διαδρομη στα νεα για να φτασουν στο ωαριο ... Τωρα τι να σου πω, εδω εχω διαβασει κοπελες που εμειναν με 1-2 επαφες ( οπως κ εγω ) και αλλες με καθε μερα και 2 φορες την μερα!  Σιγουρα με τοσες επαφες κ με σταθερο κυκλο , θα την πετυχετε εσεις πολυ συντομα!  εσυ θυμισε  μου ποτε ειχες θετικο τεστ ? κυριακη ?

Λες να δοκιμασω δηλαδη το μερα παρα μερα? Τι να πω, ας το δω κ αυτο.... Την ωορρηξια μια χαρα την πετυχαινω τη συλληψη δεν πετυχαινω. Απλα μετα τον προηγουμενο αποτυχημενο κυκλο αναισθητοποιηθηκα και ειπα οκ αναμονη μεχρι να παμε στο γιατρο. θετικο τεστ Κυριακη αρα ωορρηξία Δευτέρα ή Τρίτη. και περιμενω περιοδο στις 19... Σαν μικρη να μου φαινεται η ωχρινικη μου φαση.. Τελοσπαντων θα δειξει κ αυτο. 

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

Μαρουλα μου να μην στεναχωριεσαι, παρε ενα τεστ εγκυμοσυνης predictor ή clearblue και κανε το, μπορει να ηταν προβληματικο το τεστ, ή ακομα καλυτερα κανε χοριακη, απο την στιγμη που εκανες ωορηξια επρεπε να σου εχει ερθει αν δεν ησουν εγκυουλα ;) 

ναι αλλα ο αποστολεας φαινεται, οτι ειναι απο μαγαζι με τετοια ειδη και δουλευουν γυναικες στα κουριερ μας, μονο αντρες ειναι στα ντιλιβερι γμτ ολα τα αλλα τα κανονιζουν οι γυναικες πφ γι'αυτο σκεφτομαι απο εξω να παραγγειλω, βεβαια μακαρι να τα παραγγειλω και να ειναι αχρειαστα γιατι θα ειμαι εγκυος :D 

Πωπω βρε καραμέλα τι τραβάς να μην μπορείς να κινηθείς ελεύθερα με το κοτσομπολιό. Θα σου έλεγα να συνεννοηθείς να δώσεις διεύθυνση κάποιας που να εμπιστεύεσαι και μην τη νοιάζει το θέμα ή που μένει αλλού και πας από εκεί εσύ και τα παίρνεις. Επίσης τα hometest είναι στη θεσσαλονίκη νομίζω η βάση τους. Είσαι μακρυά από εκεί;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι συσπάσεις στη βδομάδα που βρίσκομαι.  Ενώ εσύ που κάνεις πετρώματα είναι πιο εύκολο να καταλάβεις ότι είναι συσπάσεις... Αλλά γιατί έχεις πετρώματα; 

Το είπα στο γιατρο μου μήπως να πήγαινα σε νοσοκομείο αλλά μου έλεγε όχι και να αυξήσω τη δόση των utrogestan  και να μένω ξάπλα.  Μετά έβαλα και τον άντρα μου να του μιλήσει και του είπε τα ίδια. Δεν ξερω... απλά έλεγα πως την επόμενη που θα έχω έντονους πόνους θα πάω στο νοσοκομείο αλλά πάντα είναι πολύ ήπιος πόνος και γι αυτό το Έχω αφήσει. 

δε ξερω γτ κανω...θα τον παρω παλι!!παντως κ εσυ αν συνεχίσουν οι πονοι πηγαινε στο γιατρο!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

Και εγω συμφωνω μαζι σου . Αν κ προληπτικα μπορεις να κανεις καποιες βασικες ορμονικες για να ξερεις που βαδιζεις  μετα το 3μηνο . Δεν κοστιζουν πολυ αν τις γραψεις μεσω ταμειου .. γτ πρεπει να περπατας στα τυφλα? να σε ρωτησω ,τι χαπι παιρνεις για προλακτινη και ποσο την ειχες?

ναι περνω το dostinex 1 την εβδομαδα σε δυο δοσεις την εχω βρει 35 20 κ 40 οποτε θα το περνω μεχρι να μεινω εγκυος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...