Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα! όλα καλά κ φαντάζομαι γρήγορα θα μείνεις πάλι!

Ερώτηση: αφού έχετε και οι δύο δεν είναι πολλές οι πιθανότητες; θέλω να πω θα το ρισκάρεις να περάσεις πάλι τα ίδια; δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Συγνώμη αλλα το έχω απορία από την προηγούμενη φορά που είπες την ιστορία σου. 

Καλημέρα! Είναι το πρώτο ΣΚ που πιστεύω θα απολαύσω μετά από μήνες, λόγω υποχρεώσεων! Λέμε τώρα γιατί όλο και κάτι μπορεί να προκύψει. Όταν τρέχεις περνάνε πολύ γρήγορα οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια! Προσωπικά μου αρέσει να απολαμβάνω το χρόνο αλλά δε γίνεται πάντα! Εσύ πώς είσαι; στο γιατρό πότε θα πας; καμιά ιδιαίτερη συμβουλή πήρες από τη φίλη @orianna ; 

Καλημέρα! Είσαι ότι πιο κοντινό υπάρχει στην περίπτωσή μου.

Σκεφτόμουν χθες πως στα 3 χρόνια προσπαθειών οι ωορ. που έχουμε αξιοποιήσει είναι μόλις 6! Και δεν μετράνε γιατι βρέθηκε πρόβλημα. επομένως ξεκινάω απ την αρχή. και ήδη σε 2 μήνες που περιμένω έχασα την 1η ωορ. που περίμενα!

Ο σύζυγος έχει κάνει εξετάσεις; 

Την σαλπιγγογραφία μη τη φοβάσαι καθόλου! Σαν τεστ παπ είναι πραγματικά! ότι αποκλείεις καλό είναι.

Το θετικό είναι οτι και μια φορά να κάνεις ωορ. θα μείνεις αρκεί να μην υπάρχει κάτι άλλο.

Τι ηλικία έχεις;

Καλημέρα!Είμαι στην ίδια φάση άρα καταλαβαινόμαστε!τι πρόβλημα βρέθηκε αν επιτρέπεται?Ο άντρας μου έχει κάνει εξέταση για το σπέρμα.έκανε πέρισυ(που διαγνώστηκα εγώ με ουρεόπλασμα κι εκείνος παραδόξως δεν το είχε-βασικά το είχε,δεν γίνεται να μην το είχε,αλλά δεν φάνηκε στην απλή καλλιέργεια που έκανε) και το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ο αριθμός του ήταν άθλιος,1,8εκ ανά ml.πήραμε τότε θεραπεία για το ουρεόπλασμα και οι δύο και έφυγε.άρα αν ο αριθμός του ήταν τόσο μικρός λόγω μικροβιου,θα ξεκίνησε σιγά σιγά να φτιάχνει μετά τη θεραπεία.ως τότε είχαμε αξιοποιήσει 3 ωορρηξίες.αλλά τζάμπα προσπαθούσαμε γιατί με τέτοιο σπέρμα δεν γίνεται φυσιολογική σύλληψη που να χτυπιομασταν!!Μετά τη θεραπεία ως σήμερα έχουμε αξιοποιήσει 3 ωορρηξίες και η 4η λογικά είναι αυτό το μήνα που περιμένω σε λίγες μέρες περίοδο..φέτος ξαναέκανε εξέταση για το σπέρμα και ήταν τέλεια όλα και ο αριθμός επίσης!άρα από την πλευρά του δεν έχουμε θέμα πλέον.εσένα ο δικός σουέχει κάνει εξέταση για σπέρμα?Εγώ είμαι 27 χρόνων,εσύ?πήρα τώρα τεστακια ωορρηξίας και από τον επόμενο κύκλο θα τα χρησιμοποιήσω να λύσω το μυστήριο με την ωορρηξία μου.Μην κάνω εγώ σενάρια με συμπτώματα εγκυμοσύνης κάθε φορά ενώ ούτε ωορρηξία δεν κάνω!κρίμα είναι χαχαχα Γιατί αν έχουν περάσει μήνες που εγώ πίστευα πως μπορεί να έγινε το θαύμα και τελικά διαπίστωνα πως ούτε ωορρηξία δεν έχω κάνει.Αυτό που είπες ξεκινάω από την αρχή το καταλαβαίνω απόλυτα,γιατί κι εγώ έτσι νιώθω.Μόλις πήρα τις εξετάσεις του καλού σπέρματος και έκατσα και υπολόγισα πόσες ωορρηξίες είχα τον τελευταίο χρόνο σκέφτηκα πως ήμουν χαζή που τόσους μήνες απογοητεομουν που δεν πετυχαιναμε σύλληψη,αλλά στην ουσία οι μήνες δεν ήταν τόσοι πολλοί αφού δεν είχα 12-13 ωορρηξίες το χρόνο όπως άλλες γυναίκες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

2 μέρες καθυστέρηση έχω. Μα μου το είπε με τόση σιγουριά ότι πιθανόν να βγει αρνητικό δηλαδή και εμένα με εκνεύρισε πολύ! 

Καλημέρα κ απο μένα κοριτσια...κάνε υπομονή 4 ώρες κ θα δεις!!μου χει τύχει και μένα να το παίζουν γιατροί  οι υπάλληλοι σε τετοια κέντρα χωρίς καν να είναι!καλή επιτυχία σου εύχομαι με τα αποτελέσματα σου!κ ολα να πάνε όπως τα θες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα! ναι μαζι περιμενουμε  στις 18-19/11. Να δω βεβαια ποτε θα μου ερθει , μηπως αργησει απο τις 2 κυστες που εχω .. αν κ ειχα θετικο τεστ ωορηξιας στις 03/11 και στις 7/11 , ειμαι περιεργη να δω τι θα γινει σε αυτον τον κυκλο .. Οντως απο το αγχος μου , μπορει να προκαλεσα αυτα γτ στενοχωρηθηκα που δεν ειχαμε επαφη 03-04/11 αλλα στις 5/11!! Οτι να ναι ειμαι .. Χθες συζητουσαμε λιγο με τον αντρα μου( τον ειδα λιγο πιο αποφασισμενο !! )  κ  μου ελεγε " χαλαρωσε κ θα το φερει ο πελαργος το μωρο!!!) . Ναι εμεις εχουμε θεμα με το σπερμα .. απο το 2014 μεχρι τωρα που εχει κανει σπερμοδιαγραμματα ( βεβαια τοτε εκανε 2-3 για καλλιεργεια σπερματος γτ ειχα κολπιτιδα κ δεν περνουσε.. και οταν ξεκινησαμε προσπαθειες εκανε 1 τον Μαιο ) κ επειδη συγκρινα τα αποτελεσματα  ειναι περιπου τα ιδια  νουμερα σε ολα με ελαχιστη βελτιωση στην μορφολογια ( απο 4% εχει παει στα 8% ) .. για αυτο κραταω μικρο καλαθι για φυσιολογικη συλληψη.. μπορει να ετυχε μια φορα αλλα ηταν βιοχημικη .. κ δυσκολα πιστευω θα ξανα συμβει αλλα θα το παλεψουμε μεχρι τα Χριστουγεννα κ βλεπουμε μετα..

Αυτο με τα 2 τεστ ωορρηξιας το διαβασα πριν καποιες μερες που το ελεγες. Δε ξερω πως γινεται κ αν γινεται.... Μηπως πηγε 2 φορες να σπασει κ εγινε κυστικο? δε ξερω.... Καλα εγω αυτο το μηνα λες κ με εβαζαν να κανω καταναγκαστικα εργα. 5 μερες καθε μερα ηταν εν τω μεταξυ δεν εκανα ολο το μηνα καθε μερα. Αλλα αυτο το πρεπει να εχω επαφη αυτες τις μερες με σκοτωνε. Ο αντρας μου εν τω μεταξυ παρολο που τον πονουσε το δοντι μου ειπε χθες που το συζητησαμε οτι δε καταπιεστηκε καθολου. Τωρα τι να πω μου το ειπε για να μην στεναχωριεμαι κ νιωθω οτι τον πιεζω? Ποιος ξερει.... Γενικα κ εμενα μου λεει οτι μην αγχωνεσαι θα ερθει κ αν δεν ερθει μεχρι το γαμο θα παμε να κανουμε εξετασεις και θα ερθει με λιγη βοηθεια. Μπορει λεει να εχει χασει το δρομο. Γενικα κ εγω αυτο το μηνα παντως δεν εχω αγχος γιατι οπως κ εσυ κραταω μικρο καλαθι για φυσιολογικη συλληψη σαν απο ενστικτο. Το ζορι μου στις επαφες ηταν οτι επρεπε. Αλλα κ να μην ειχαμε επαφες τις μερες που πρεπει δε νομιζω οτι θα ειχα αγχος. Ακριβως λόγω μικρου καλάθιού. Εσυ εχεις θετικο, οτι ακομα κ με μετριο σπερμα ειχες συλληψη. Βιοχημικη ξεβιοχημικη, ειχες συλληψη! Κ αν εγινε μια φορα γιατι να μη ξαναγινει? Δηλαδη αλλες κοπελες που ειναι ολα τελεια κ στους 2 κ προσπαθουν 2 3 χρονια κ δεν εχουν δει ποτε ουτε καθυστερηση τι να πουν? Κ καθεσαι κ στεναχωριεσαι για τις επαφες... Ωορρηξια ποια ημερομηνια εκανες... ?

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Καλημέρα!Είμαι στην ίδια φάση άρα καταλαβαινόμαστε!τι πρόβλημα βρέθηκε αν επιτρέπεται?Ο άντρας μου έχει κάνει εξέταση για το σπέρμα.έκανε πέρισυ(που διαγνώστηκα εγώ με ουρεόπλασμα κι εκείνος παραδόξως δεν το είχε-βασικά το είχε,δεν γίνεται να μην το είχε,αλλά δεν φάνηκε στην απλή καλλιέργεια που έκανε) και το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ο αριθμός του ήταν άθλιος,1,8εκ ανά ml.πήραμε τότε θεραπεία για το ουρεόπλασμα και οι δύο και έφυγε.άρα αν ο αριθμός του ήταν τόσο μικρός λόγω μικροβιου,θα ξεκίνησε σιγά σιγά να φτιάχνει μετά τη θεραπεία.ως τότε είχαμε αξιοποιήσει 3 ωορρηξίες.αλλά τζάμπα προσπαθούσαμε γιατί με τέτοιο σπέρμα δεν γίνεται φυσιολογική σύλληψη που να χτυπιομασταν!!Μετά τη θεραπεία ως σήμερα έχουμε αξιοποιήσει 3 ωορρηξίες και η 4η λογικά είναι αυτό το μήνα που περιμένω σε λίγες μέρες περίοδο..φέτος ξαναέκανε εξέταση για το σπέρμα και ήταν τέλεια όλα και ο αριθμός επίσης!άρα από την πλευρά του δεν έχουμε θέμα πλέον.εσένα ο δικός σουέχει κάνει εξέταση για σπέρμα?Εγώ είμαι 27 χρόνων,εσύ?πήρα τώρα τεστακια ωορρηξίας και από τον επόμενο κύκλο θα τα χρησιμοποιήσω να λύσω το μυστήριο με την ωορρηξία μου.Μην κάνω εγώ σενάρια με συμπτώματα εγκυμοσύνης κάθε φορά ενώ ούτε ωορρηξία δεν κάνω!κρίμα είναι χαχαχα Γιατί αν έχουν περάσει μήνες που εγώ πίστευα πως μπορεί να έγινε το θαύμα και τελικά διαπίστωνα πως ούτε ωορρηξία δεν έχω κάνει.Αυτό που είπες ξεκινάω από την αρχή το καταλαβαίνω απόλυτα,γιατί κι εγώ έτσι νιώθω.Μόλις πήρα τις εξετάσεις του καλού σπέρματος και έκατσα και υπολόγισα πόσες ωορρηξίες είχα τον τελευταίο χρόνο σκέφτηκα πως ήμουν χαζή που τόσους μήνες απογοητεομουν που δεν πετυχαιναμε σύλληψη,αλλά στην ουσία οι μήνες δεν ήταν τόσοι πολλοί αφού δεν είχα 12-13 ωορρηξίες το χρόνο όπως άλλες γυναίκες.

Κορίτσια να μην απογοητευόμαστε. Η γνώση είναι δύναμη και μας βοηθά όχι απλά να προσπαθούμε, αλλά να προσπαθούμε σωστά. Εγώ είμαι της λογικής ότι βρίσκουμε καλό είναι που το βρήκαμε για να το λύσουμε. Το να μην το ξέραμε είναι χειρότερο.

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! @Ασία μου για πες απο περιεργεια φυλο, να δουμε αν πεσεις μεσα, αν ολα πανε καλα! Χαχαχα! Ο μελλων μπαμπας δε με "αφησε" να το ανακοινωσω με κανεναν πρωτοτυπο τροπο γιατι ηταν σιγουρος μερες τωρα... Απο πριν την καθυστερηση! Ειχα την χαλια διαθεση που λεγαμε, εκλαιγα ευκολα (και δεν ειμαι κλαψιαρα καθολου) και με πειραζε λεγοντας μου "δεν πειραζει που κλαις, λογικο αν εισαι εγκυος, μου θυμιζεις την αλλη φορα", και του ελεγα "μα την αλλη φορα δεν ειχαμε χασει κανενα μωρο" (το απεδιδα εκει αλλα δεν ηταν ετσι). Δε με αφηνε να σηκωνω κ σακουλες στο σουπερ μαρκετ, και δωσ'του περισσοτερο κλαμα εγω, που ενιωθα απελπισμενη οτι δε θα ξαναπιασουμε ευκολα, οτι με κοροϊδευει μες στον πονο μου κτλ. Οι ορμονες εκαναν παρτυ αλλα εγω δε μπορουσα να το καταλαβω. Οποτε, οταν αρχισε η καθυστερηση βεβαιωθηκε αυτος, εγω ολο και πιο πολυ αγχωνομουν, κ το βραδυ της Τριτης πριν το τεστ του ειπα οτι αποφασισα να κανω χοριακη αυριο. Μου ειπε να μην κανω ακομη γιατι θα δειξει πολυ μικρο νουμερο, θυμωσα, κοιμηθηκα, το πρωι ξυπνησα και ειχε φτιαξει κρουασαν πριν φυγει για δουλεια κ ειχε αφησει τα χρηματα για τη χοριακη ο γλυκουλης. Τελικα πηγα και πηρα τεστ, τον παιρνω τηλ και του λεω τρεμοντας "ειναι θετικο" και μου λεει "Αναμενομενο μωρε"! :-P Ψυχραιμια και σιγουρια, επιβεβαιωσε αυτο που ηξερε ηδη, αλλα εννοειται πολλη χαρα! Κανονικα επρεπε αυτος να μου το ανακοινωσει, το ενστικτο του αποδειχτηκε πιο ισχυρο απ το δικο μου

Καλημέρα στην όμορφη εγκυουλα της παρέας!Μόλις διάβασα το μήνυμα σου αμέσως σχηματίστηκε χαμόγελο στο πρόσωπο μου,σε συγκίνησες,χαίρομαι πολύ γι αυτά που λες και φαντάζομαι τι χαρά θα έχει κάνει ο άντρας σου τόσες μέρες που ήταν σίγουρος για την εγκυμοσύνη κι εσύ ήσουν μέσα στο άγχος.Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά,θα το δείτε!πιστεύω πως το μωρό είναι κορίτσι,από την πρώτη στιγμή που είπες πως βγήκε θετικό το τεστ,αυτό ένιωσα!θα ναι κορίτσι(που δεν μας νοιάζει και πολύ) και θα ναι και γέρο!!!!συνήθως πέφτω μέσα στις προβλέψεις αυτές,να ξέρεις...

2 ώρες πρίν, kido είπε:

@antila Καλά αποτελέσματα με τη χοριακή σου Αντιγόνη! Να τον ακούς τον άντρα σου και να εμπιστεύεσαι πιο πολύ το ένστικτο! Εγώ νομίζω αγόρι ότι θα έχεις, έτσι αν ισχύουν αυτά περί ημερομηνίας επαφών και οωρρηξίας! Θα δείξει όμως! Η @Ασία τι λέει;;; Εσείς έχετε κάποιο που προτιμάτε;; 

Α εγώ είπα κορίτσι,από την αρχή που είπε πως είναι θετικό το τεστ αυτό μου έβγαλε!Εγώ δεν ξέρω πόσο κοντά στην ωορρηξία έγινε η επαφή ώστε να το λάβω κι αυτό υπόψιν στην πρόβλεψη:)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα στην όμορφη εγκυουλα της παρέας!Μόλις διάβασα το μήνυμα σου αμέσως σχηματίστηκε χαμόγελο στο πρόσωπο μου,σε συγκίνησες,χαίρομαι πολύ γι αυτά που λες και φαντάζομαι τι χαρά θα έχει κάνει ο άντρας σου τόσες μέρες που ήταν σίγουρος για την εγκυμοσύνη κι εσύ ήσουν μέσα στο άγχος.Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά,θα το δείτε!πιστεύω πως το μωρό είναι κορίτσι,από την πρώτη στιγμή που είπες πως βγήκε θετικό το τεστ,αυτό ένιωσα!θα ναι κορίτσι(που δεν μας νοιάζει και πολύ) και θα ναι και γέρο!!!!συνήθως πέφτω μέσα στις προβλέψεις αυτές,να ξέρεις...

Α εγώ είπα κορίτσι,από την αρχή που είπε πως είναι θετικό το τεστ αυτό μου έβγαλε!Εγώ δεν ξέρω πόσο κοντά στην ωορρηξία έγινε η επαφή ώστε να το λάβω κι αυτό υπόψιν στην πρόβλεψη:)

Καλύτερα που είπαμε διαφορετικό για να το πιάσουμε σίγουρα!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

κ εγω κοριτσια ειμαι της αποψης οτι αν μια κοπελα δεν μεινει εγκυος το πρωτο εξαμηνο συχνων ομως επαφων δηλαδη 4 φορες την εβδομαδα καλο ειναι να ψαχτει κ να ξαναψαχτει κ αν δεν βλεπει αποτελεσμα να περνει κ αλλες γνωμες. εγω το στηριζω στην εμπειρια μου γιατι κ εγω οταν ειδα οτι δεν μενω εγκυος κ εκανα εξετασεις οι πρωτες εξετασεις ηταν πολυ καλες κ ολοι μου λεγαν οκ συνεχισε δεν εχεις τιποτα  κ θα μεινεις ομως απο μονη μου εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα ολες οι κοπελες στον κυκλο μου ανεξαρτητως ηλικιας εμεναν εγκυος μεσα στο τριμηνο χωρις να υπολογιζουν κ ακριβως μερες.  οποτε μετα  απο τρεις επαναληψεις στις εξετασεις βρηκα  την προλακτινη μου ανεβασμενη κ τον θυροειδη μου κ ξεκινησα φαρμακα ε στους δυο μηνες εστω πετυχα συλληψη. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 24 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καταρχας,  αυτοι που εργάζονται στα μικροβιολογικα,  δεν ειναι ολοι γιατροι... Μην μπερδευεσαι.... Επισης και γιατρος να ειναι,  δεν ειναι γυναικολογος! Οποτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εκφερει αποψη, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στο αντικειμενο του.... Ελεος με ολους τους φωτεινους παντογνωστηδες που εχουν αποψη για τα παντα... Στα νευρα μου τη δινουν!!!! Μην προτρεχεις... Οσες πιθανοτητες εχεις να εισαι,  αλλες τοσες εχεις και να μην εισαι... Αν εχεις και καθυστερηση δε,  στο να εισαι πεφτουν περισσότερες πιθανοτητες.. Σε λιγοτερο απο 4 ωριτσες θα ξερεις! 

Πες τα χρυσόστομη!! Σαν εμένα που μου έλεγε ότι είναι βιοχημική η κύηση ακόμα και όταν τριπλασιάστηκε! πήγα σε άλλο μικροβιολογο και έκανα την 3η χοριακη και ηρέμησα!

• Μου αρέσει 4

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Πες τα χρυσόστομη!! Σαν εμένα που μου έλεγε ότι είναι βιοχημική η κύηση ακόμα και όταν τριπλασιάστηκε! πήγα σε άλλο μικροβιολογο και έκανα την 3η χοριακη και ηρέμησα!

Επαγγελματισμός μηδέν!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ada32 είπε:

Kαλημερα!   εγω ξερω για την εικονα των πολυκυστικων στηνμια μονο , γτ μονο στην αριστερη φαινοντουσαν οταν εκανα υπερηχο 6-7 ωοθυλακια καθε φορα , ενω στην δεξια 2-3 κ ενα κυριαρχο που ωριμαζε . αλλα εχω σταθερο  κυκλο 28-29 σπανια 30μερων . και δεν ειχα ποτε αντιληφτει κυστες .. εμεις προσπαθουμε απο τον Μαρτιο  , αλλα κ εμεις μεχρι να συντονιστουμε με τις γονιμες μερες , χασαμε 3 κυκλους .. κ οταν τις πετυχαμε μετα απο σαλπιγγογραφια , εμεινα εγκυος αλλα βιοχημικη . στον επομενο κυκλο μετα την βιοχημικη , ειδα στον υπερηχο κανονικα ωοθυλακιο 20χιλ οποτε , υπεθεσα οτι εκανα ωορηξια.. ομως ,ισως και να μην εκανα κ να εγινε κυστη γτ ο γιατρος ειδε 2 κυστες  προχθες .. οποτε αρχισα να υποψιαζομαι, μηπως σε αυτους τους 2 κυκλους μετα την βιοχημικη ναι μεν μεγαλωνει το ωαριο , αλλα δν γινεται ωορηξια κ δημιουργειται κυστη . Ξεχασα να σου πω οτι κ εμεις δεν εχουμε καλο σπερμα επιβεβαιωμενο με σπερμοδρ. ( 153 εκ. συνολο , με γυρω στα 18-20% ζωηρη και μετρια κινηση και 8% φυσιολ. μορφες...) Αφου οταν εμεινα εγκυος δεντο πιστευα .. με τετοιο σπερμα ! κ επισης παρατηρησα οτι τον μηνα που εμεινα , ημουν τοσο χαλαρη κ το ειχα βγαλει απο το μυαλο οτι θα πιασουμε φυσιολογικα  μωρο χωρις βοηθεια..

Θελω να σε ρωτησω , πως καταλαβαινεις οτι εχεις κυστη ? εχεις συμπτωματα ? καθυστερηση? γτ εγω εκτος απο τον πονο που ενιωσα χθες μετα την επαφη , τωρα δεν νιωθω τιποτα , μονο μια ενοχληση σαν ωορηξιας.. Να δω αν θα εχω καθυστερηση λογω κυστης η αν θα μου βγουν σωστα τα τεστακια ωορηξιας κ ερθει περιοδος σε 14 μερες .. Σορυ για το μεγαλο κειμενο που εγραψα!!! 

Καλημέρα!αν κατάλαβα καλά η εξέταση του σπέρματος δείχνει μικρό θέμα στην κινητικότητα Ε?Γιατί ο αριθμός είναι πολύ καλός για ολικός.Αυτό το 18-20% νομίζω θα έπρεπε να είναι πάνω από 32% σωστά?Εγώ έτσι τα ξέρω,αν και με την κινητικότητα δεν έχω ασχοληθεί πολύ ώστε να είμαι σίγουρη γι αυτά που λέω.Εγώ όταν έχω κύστη έχω έναν χαρακτηριστικό πόνο σε ένα σημείο χαμηλά,είτε αριστερά,είτε δεξιά.είναι μόνιμος πόνος και σε μπερδεύει,σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι το έντερο.Εγώ τόσες φορές που τον έχω νιώσει πλέον τον αναγνωρίζω.Τον πόνο αυτόν τον έχω όταν περιμένω περίοδο και έχει αργήσει.Όταν είμαι γύρω στις 40-45 μέρες του κύκλου συνήθως.Στην επαφή επίσης έχω τον ίδιο πόνο.Δεν ξέρω πως να τον περιγράψω.Μόνο μια φορά είχα πέσει έξω.είχα αυτόν τον πόνο και πήγα για υπέρηχο και λέω στον γιατρό έχω κύστη πάλι πάμε να την δούμε στον υπέρηχο και τελικά δεν είχα,φαίνεται ήταν το έντερο.της υπόλοιπες φορές πάντα πέφτω μέσα αφού ο γιατρός έχει εντυπωσιαστεί που τον αναγνωρίζω αυτόν τον πόνο και μου λέει πως άλλες γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τίποτα όταν έχουν κύστη.αλλά συμπτώματα δεν έχω.Έχω ακούσει όμως ότι θα μπορούσα να ανεβάζω λίγο πυρετό,η να έχω μια μικρή αιμορραγία.ααα ξέχασα να σου πω πως τον Αύγουστο που είχα κύστη πάλι είχα αιμορραγία πρώτη φορά σε συνδυασμό με τον πόνο.και τότε σιγά για υπέρηχο και μου λέει πως είχα κύστη και ήδη έχει απορροφηθεί και γι αυτό έχω αυτό το αίμα που είναι ψευτοπερίοδος.μου είχε πει μάλιστα πως θα μου σταματήσει σε δύο μέρες όπως κι έγινε.βασικά τότε κράτησε δύο βδομάδες αυτό το αίμα κι εγώ νόμιζα πως ήταν περίοδος,αλλά ήταν ψευτοπερίοδος μου είπε λόγω κύστης.Αυτό με την αιμορραγία μόνο μια φορά μου συνέβη.εσένα μπορεί αυτή η κύστη να ήταν από τον προηγούμενο κύκλο και να μην έφυγε και σε αυτόν τον κύκλο να έγινε ωορρηξία κανονικά,γ αυτό και τα τεστ να βγήκαν θετικά,οπότε να σου έρθει περίοδος κανονικά όταν περιμένεις ή να μην σου έρθει γιατί θα έμεινες έγκυος!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτη η εξαρτηση με τα φαρμακα ολων των ειδων ειναι τρομακτική... Οταν δουλευα στο νοσοκομειο παραλιγο να "χασουμε"  παιδι απο πολυανθεκτικο,  γιατι λογω της αυξημενης χρησης αντιβιοτικων προτου αρρωστησει ειχαμε αναγκαστει να χορηγουμε τα τελευταίας γενιας και σιγα σιγα ανεπτυξε ανθεκτικοτητα και σε αυτα.. Οι γονεις δεν καταλαβαινουν πως δινοντας φαρμακα στα παιδια τους διχως λογο,  περισσότερο κακο κανουν παρα καλο... Εχουν φτασει σε σημειο να χορηγουν αντιβιωση με πυρετο μιας ημερας.... Τραγικο

Εγώ δεν ξαναμιλαω για τη ζημιά των αντιβιοτικών!!! Αχαχαχα

• Χαχα 2

yplDp3.png

πρίν από 21 λεπτά , noni90 είπε:

Αυτο με τα 2 τεστ ωορρηξιας το διαβασα πριν καποιες μερες που το ελεγες. Δε ξερω πως γινεται κ αν γινεται.... Μηπως πηγε 2 φορες να σπασει κ εγινε κυστικο? δε ξερω.... Καλα εγω αυτο το μηνα λες κ με εβαζαν να κανω καταναγκαστικα εργα. 5 μερες καθε μερα ηταν εν τω μεταξυ δεν εκανα ολο το μηνα καθε μερα. Αλλα αυτο το πρεπει να εχω επαφη αυτες τις μερες με σκοτωνε. Ο αντρας μου εν τω μεταξυ παρολο που τον πονουσε το δοντι μου ειπε χθες που το συζητησαμε οτι δε καταπιεστηκε καθολου. Τωρα τι να πω μου το ειπε για να μην στεναχωριεμαι κ νιωθω οτι τον πιεζω? Ποιος ξερει.... Γενικα κ εμενα μου λεει οτι μην αγχωνεσαι θα ερθει κ αν δεν ερθει μεχρι το γαμο θα παμε να κανουμε εξετασεις και θα ερθει με λιγη βοηθεια. Μπορει λεει να εχει χασει το δρομο. Γενικα κ εγω αυτο το μηνα παντως δεν εχω αγχος γιατι οπως κ εσυ κραταω μικρο καλαθι για φυσιολογικη συλληψη σαν απο ενστικτο. Το ζορι μου στις επαφες ηταν οτι επρεπε. Αλλα κ να μην ειχαμε επαφες τις μερες που πρεπει δε νομιζω οτι θα ειχα αγχος. Ακριβως λόγω μικρου καλάθιού. Εσυ εχεις θετικο, οτι ακομα κ με μετριο σπερμα ειχες συλληψη. Βιοχημικη ξεβιοχημικη, ειχες συλληψη! Κ αν εγινε μια φορα γιατι να μη ξαναγινει? Δηλαδη αλλες κοπελες που ειναι ολα τελεια κ στους 2 κ προσπαθουν 2 3 χρονια κ δεν εχουν δει ποτε ουτε καθυστερηση τι να πουν? Κ καθεσαι κ στεναχωριεσαι για τις επαφες... Ωορρηξια ποια ημερομηνια εκανες... ?

Συμφωνω μαζι σου για αυτο το καθε μερα οταν το εχεις στο νου , ειναι αρκετα αναγκαστικο .. αλλα κ μερα παρα μερα αν το πατε , καλα ειναι . Δεν ξερω αν εκανα ωορηξια , μαλλον δεν εκανα .. γτ ειχα θετικα τεστ στις 03/11 κ στις 07/11 αλλα ο γιατρος ειδε 2 κυστες στις 7/11 .. κ μου ειπε οτι μαλλον δεν εκανα ωορηξια ( βασικα μου ειπε " ξεχνα την εγκυμοσυνη σε αυτον τον κυκλο !) . οποτε μαλλον ανεβηκε η ορμονη αλλα δεν εγινε ωορηξια  και εγινε το ωοθυλακιο, κυστη .. απλα ειχα 2 , μηπως ουτε στον προηγουμενο κυκλο εκανα ωορηξια κ ας ειχα παλι θετικο τεστ ... κ παρεμεινε σαν κυστη  κ το προηγουμενο  .. δεν εχω ιδεα , ειμαι περιεργη να δω αν θα μου ερθει περιοδος η αν θα εχω καθυστερηση λογω κυστων .. αν κ επειδη ειχα  την τριη θετικο τεστ , ειχα επαφη τεταρτη πρωι κ σημερα το βραδυ λεω παλι !! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 54 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@elenakii22 υποτροπιασα σήμερα πάλι.  Τσάμπα η χαρά ότι έστρωσε η κατάσταση.  Οι πόνοι συνεχίζονται στην κοιλιά και με αγχώνει αυτό. Βάζω utrogestan κολπικα πλέον γιατί από το στόμα νιώθω ότι επιδεινώνει το χαλι μου με τις αναγούλες. Είχες πονακια στην κοιλιά εσυ; δεν είναι έντονοι πόνοι βέβαια αλλά είναι ενοχλητικό. 

υπομονη βρε κοριτσι!!πονους γενικα δεν ειχα..τραβηγματα θα τα ελεγα...ειναι καλυτερα κολπικα πιστευω!αν θεωρεις οτι οι πονοι μπορει να ειναι συσπασεις καλυτερα να πας σε ενα νοσοκομειο να σου βαλουν ορο!εγω ενοχλησεις ειχα κ μου εβαλαν γτ μου ειπαν οτι αυτοι δεν μπορουν απο τωρα αν κανω συσπασεις οποτε ας κατσω να κανω ορο για σιγουρια..η αληθεια ειναι οτι τα τραβηγματα μειώθηκαν τα πετρώματα ομως καλα κρατουν..απλα με πιανουν οποτε ειναι να κατουρησω...δε ξερω κ εγω..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

φτερνίζομαι, υπνηλία, πονάκια στη κοιλιά, πρησμένο στήθος αρκετές ημέρες και μια ψιλοαναγούλα χτες βραδυ και σήμερα το πρωι όταν έτρωγα...

φοβάμαι πως θα αδιαθετήσω και θα ε'ιναι όλα ιδέα μου

Παπάκι μου ανεξαρτήτως έκβασης, όλα αυτά δεν είναι ιδέα σου. Τα νιώθεις, τα έχεις, δεν τα φαντάζεσαι. Μην αμφιβάλεις για τον εαυτό σου. Πάντως έχουμε λόγους καλούς να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

κ εγω κοριτσια ειμαι της αποψης οτι αν μια κοπελα δεν μεινει εγκυος το πρωτο εξαμηνο συχνων ομως επαφων δηλαδη 4 φορες την εβδομαδα καλο ειναι να ψαχτει κ να ξαναψαχτει κ αν δεν βλεπει αποτελεσμα να περνει κ αλλες γνωμες. εγω το στηριζω στην εμπειρια μου γιατι κ εγω οταν ειδα οτι δεν μενω εγκυος κ εκανα εξετασεις οι πρωτες εξετασεις ηταν πολυ καλες κ ολοι μου λεγαν οκ συνεχισε δεν εχεις τιποτα  κ θα μεινεις ομως απο μονη μου εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα ολες οι κοπελες στον κυκλο μου ανεξαρτητως ηλικιας εμεναν εγκυος μεσα στο τριμηνο χωρις να υπολογιζουν κ ακριβως μερες.  οποτε μετα  απο τρεις επαναληψεις στις εξετασεις βρηκα  την προλακτινη μου ανεβασμενη κ τον θυροειδη μου κ ξεκινησα φαρμακα ε στους δυο μηνες εστω πετυχα συλληψη. 

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Συμφωνω μαζι σου για αυτο το καθε μερα οταν το εχεις στο νου , ειναι αρκετα αναγκαστικο .. αλλα κ μερα παρα μερα αν το πατε , καλα ειναι . Δεν ξερω αν εκανα ωορηξια , μαλλον δεν εκανα .. γτ ειχα θετικα τεστ στις 03/11 κ στις 07/11 αλλα ο γιατρος ειδε 2 κυστες στις 7/11 .. κ μου ειπε οτι μαλλον δεν εκανα ωορηξια ( βασικα μου ειπε " ξεχνα την εγκυμοσυνη σε αυτον τον κυκλο !) . οποτε μαλλον ανεβηκε η ορμονη αλλα δεν εγινε ωορηξια  και εγινε το ωοθυλακιο, κυστη .. απλα ειχα 2 , μηπως ουτε στον προηγουμενο κυκλο εκανα ωορηξια κ ας ειχα παλι θετικο τεστ ... κ παρεμεινε σαν κυστη  κ το προηγουμενο  .. δεν εχω ιδεα , ειμαι περιεργη να δω αν θα μου ερθει περιοδος η αν θα εχω καθυστερηση λογω κυστων .. αν κ επειδη ειχα  την τριη θετικο τεστ , ειχα επαφη τεταρτη πρωι κ σημερα το βραδυ λεω παλι !! 

Κοριτσια μου εγω είμαι προς την άποψη της λίνας.. Εν τω μεταξύ εδω καθε μερα εχουμε κ δε πετυχαινουμε συλληψη θα πετυχουμε με μερα παρα μερα? Ειμαι στον 4ο κυκλο στο γάμο θα είμαι στον 6ο κυκλο οπως εχω υπολογισει... Μετα δεν εχει, απ τον 7ο κύκλο παμε γιατρο. Ουτε την υπομονη ουτε το κουραγιο εχω να βαραω στο γαμο του καραγκιοζη. Τουλαχιστον να βρουμε το προβλημα κ οτι βρισκουμε να το διορθωνουμε. Εγω ημουν ικανη απ τον τριτο κυκλο να παω γιατρο, σκέψου οτι απλα κανω υπομονη για να μη πιεσω τον αντρα μου. Τωρα το χωνευει κ αυτος σιγα σιγα οτι τα πραγματα δεν ερχονται οπως τα περιμενε. 

Αναφορικα με τις επαφες σου κ τα τεστ ωορρηξιας, ειναι πολυ πιθανο να εγιναν κυστικα και να μην εκανες ωορρηξια. Καλα κανεις κ εχεις επαφες ανεξαρτητα απο αυτα που σου ειπε ο γιατρος. Όμως να το κοιταξεις σε περιπτωση που δεν μεινεις αυτο το μηνα. Αν μετα τη βιοχημικη δεν κανεις ωορρηξια κ γινονται κυστες, μηπως να το δεις να σου πει κ ο γιατρος γτ συμβαινει αυτο κ να το διορθωσετε. Για να δουμε ποτε κ αν θα αδιαθετησεις... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...