Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Antila είπε:

Καλα αποτελεσματα ευχομαι!! Ενημερωσε μας αν θελεις! :)

Αν δεν είναι εγκυμοσύνη και είναι κάτι άλλο, η εξέταση αυτή το δείχνει;;; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

10 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Χαχαχαχα όλες τα ίδια κάνουμε,εγώ θυμάμαι τον πρώτο μήνα προσπαθειών που είχα σίγουρη την επιτυχία στο μυαλό μου, κοιτούσα τις θηλές μου και ενώ ήταν όπως κάθε άλλη φορά,εγώ τις έβλεπα πιο μεγάλες και πιο σκούρες,τόσες φορές που είχα ρωτήσει τον άντρα μου αν άλλαξαν χρώμα και μέγεθος ξεκίνησε και αυτός να τις βλέπει αλλαγμένες,αλλά προφανώς ήταν από την επιθυμία μου να αλλάξουν,εν τω μεταξύ έβλεπα ξεκάθαρα και φλέβες και ορκιζόμουν πως δεν είχα ξαναδεί,ενώ από τότε οι φλέβες εκείνες που έβλεπα δεν έχουν φύγει από το στήθος μου γιατί προφανώς έτσι φαίνονται πάντα χαχαχα ότι να ναι σου λέω

Εγω παλι τιποτα.. Ποτε τίποτα που να με υποψιασει για εγκυμοσυνη ρε παιδια.... Ούτε καν του μυαλού μου. Μια βδομαδα πριν την περιοδο οι κλασσικοι πονοι που εχω οταν περιμενω ιδιοι καθε φορα. 2 3 μερες πριν τη περιοδο παταω κ τα κλαμματα οποτε ειμαι σιγουρη μολις δω κλαμμα θα μου ερθει περιοδος. Δε μ αφηνει ουτε να κανω σεναρια να χαρω!

πρίν από 4 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Αν δεν είναι εγκυμοσύνη και είναι κάτι άλλο, η εξέταση αυτή το δείχνει;;; 

Οχι σου μετραει απλα μια ορμονη κ δειχνει μονο αν εισαι η δεν εισαι εγκυος. ΑΝ δεν εισαι και η χοριακη ειναι αρνητικη περιμενε 2 3 μερες κ μετα στο γιατρο σου

πρίν από 27 λεπτά , andrianni είπε:

μόλις διάβασα οτι των ενηλίκων εχει συγκέντρωση 0,1 % και το παιδικό 0,05%! Anyway και πάλι ρωτας γιατρό! Απλά με το παιδικό είναι μικρότερη η ζημιά γι αυτο το ειπα! 

Ναι κοριτσι μου,  απλα ειναι αμελητέα η διαφορά... Αυτο λεω... Τεσπα... Η ουσια παραμενει ιδια

cO4Yp3.png

πρίν από 22 λεπτά , noni90 είπε:

Εγω παλι τιποτα.. Ποτε τίποτα που να με υποψιασει για εγκυμοσυνη ρε παιδια.... Ούτε καν του μυαλού μου. Μια βδομαδα πριν την περιοδο οι κλασσικοι πονοι που εχω οταν περιμενω ιδιοι καθε φορα. 2 3 μερες πριν τη περιοδο παταω κ τα κλαμματα οποτε ειμαι σιγουρη μολις δω κλαμμα θα μου ερθει περιοδος. Δε μ αφηνει ουτε να κανω σεναρια να χαρω!

Οχι σου μετραει απλα μια ορμονη κ δειχνει μονο αν εισαι η δεν εισαι εγκυος. ΑΝ δεν εισαι και η χοριακη ειναι αρνητικη περιμενε 2 3 μερες κ μετα στο γιατρο σου

Κορίτσια πήγα και έκανα την Β χοριακή, μίλησα στη γιατρό για τα συμπτώματα (δεν ήταν γυναικολόγος) και μου είπε ότι πολύ πιθανό να βγει αρνητικό και ότι λόγω καιρού είχα εκείνη την ροή αίματος. Κορίτσια δεν ξέρω τι να σκεφτώ... 

πρίν από 2 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Κορίτσια πήγα και έκανα την Β χοριακή, μίλησα στη γιατρό για τα συμπτώματα (δεν ήταν γυναικολόγος) και μου είπε ότι πολύ πιθανό να βγει αρνητικό και ότι λόγω καιρού είχα εκείνη την ροή αίματος. Κορίτσια δεν ξέρω τι να σκεφτώ... 

Κανε υπομονη κοπελα μου... Σε λιγες ωρες θα φανει... Σου ευχομαι πάντως να έχεις το επιθυμητο αποτέλεσμα... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Σε πόση ώρα θα ξέρεις; Αναμονή λίγες ώρες συνήθως έχουν αυτές οι εξετάσεις. Σε λίγο θα μάθεις λογικό είναι να αγωνιάς. Κάνε κάτι να ξεχαστείς και να περάσει η ώρα. Ό,τι είναι να δείξει, θα το δείξει!

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Σε πόση ώρα θα ξέρεις; Αναμονή λίγες ώρες συνήθως έχουν αυτές οι εξετάσεις. Σε λίγο θα μάθεις λογικό είναι να αγωνιάς. Κάνε κάτι να ξεχαστείς και να περάσει η ώρα. Ό,τι είναι να δείξει, θα το δείξει!

Μετά της 4 θα γνωρίζω.... Υπομονή!!!! 

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κανε υπομονη κοπελα μου... Σε λιγες ωρες θα φανει... Σου ευχομαι πάντως να έχεις το επιθυμητο αποτέλεσμα... 

Ευχαριστώ πολύυυυ αν και έτσι όπως μου τα είπε η γιατρός απογοητευτηκα λιγάκι. 

πρίν από 29 λεπτά , andrianni είπε:

μόλις διάβασα οτι των ενηλίκων εχει συγκέντρωση 0,1 % και το παιδικό 0,05%! Anyway και πάλι ρωτας γιατρό! Απλά με το παιδικό είναι μικρότερη η ζημιά γι αυτο το ειπα! 

Αν θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο αραιό βάζετε και φυσιολογικό όρο μέσα.  Χρήση για πολύ μικρά παιδιά βέβαια γιατί σε ενήλικα δεν νομίζω πως θα κάνει κάτι. 

Η ορθή χρήση τους λέει χρήση μέχρι 10 ημέρες όχι παραπάνω. Προκαλούν φαρμακευτική ρινίτιδα το οποίο είναι μια δύσκολη κατάσταση. Νιώθει το άτομο  σιγά σιγά ότι μόνο με αυτά μπορεί να αναπνεύσει καλά.  Έχω πελάτες κορίτσια που αγοράζουν 5 σπρέι  τη βδομάδα. Έχω και έναν που αγοράζει  15 σπρέι κάθε 2 ημέρες! Ειναι τρομακτικό αν σκεφτείς τι εξάρτηση έχει αυτός ο άνθρωπος! πέρσι σε απογραφη μου βγήκαν οι πωλήσεις του Ντεπόν σχεδόν ίσες με το σπρέι που παίρνει ο συγκεκριμένος πελάτης.  Τρελάθηκα!!

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου ,τι να πω δεν ξερω τι μπορει να ειναι !!! Στις 6 /11 το βραδυ ειδα λιγα ροζ ,την επομενη μονο οταν πηγαινα τουαλετα και σκουπιζομουν και οχι παντα ,εχθες τιποτα και σημερα τιποτα ακομα....θα δειξει.Ημουν και φουσκωμενη πολυ στην κοιλια και ειχα και πονους περιοδου ,οχι κατι τραγικο ομως ,σημερα νομιζω οτι επεσε η κοιλια καπως και το στηθος δεν το αισθανομαι περιεργα,γενικα χαλαρα ειμαι ,το μονο που εχω ειναι ρεψιμο και φουσκωμα στο στομαχι .

μακαρι να ηταν εμφυτευσης!!!να κανεις αυριο την χοριακη σου!!

2 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλέ εσύ το έχεις χόμπι! Πας για χοριακή έτσι για τη βόλτα σου!!!! Κι εγώ τη μία και μοναδική φορά που είχα μεγάλη καθυστέρηση πήγα κατευθείαν χωρίς τέστ (τόσο σίγουρη) αλλά ήταν <0,1 και μετά από 1 ώρα αδιαθέτησα. Δηλαδή πριν πάρω τα αποτελέσματα...!

το εχω πάθει κ εγω..με το που με πηραν για τα αποτελεσματα πηγα τουαλετα κ αδιαθετησα...δραμα!!!

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

κοριτσια καλημερα σε ολες σας!!! εγω να σας πω τον πονο μου απο χθες το βραδυ μου με πιασανε φτερνισματα...βουλωσε τελειως η μυτη μου κ ειχα κ καταρροη..χωρις να κρυωσω βεβαια..εχωβκαι μια ρινιτιδα αλλα αυτο το κακο δεν μ.εχει τυχει τοσες ωρες...εντελει εβαλα λιγο οτριβιν αν κ δεν κανει..για να καταφερω να κοιμηθω και γιατι ειχα γδαρει ολη τη γυρω περιοχη απο το φυσημα..σημερα καπως καλυτερα..εχω διαβασει οτι ειναι κ συμπτωμα εγκυμοσυνης αλλα δεν ξερω τι να ηταν απο ολα αυτα!!! @elenakii22 καταλαβαινεις εσυ!!

το ιδιο ειχα κ εγω χθες βραδυ!!!!αφου σκεφτομουν το ταραξα αυτο το μωρο χθες γιαυτο κλωτσαγε μεχρι αργα!απο τη μια το κρασι απο την αλλη το φτερνισμα χωρια η καταρροη...ασε...

1 hour ago, κατερινα κρκ είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω καθόλου από εγκυμοσύνη. Έχω ήδη αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι έγκυος πάντως, κάποιες φορές με χαροποιεί αυτό και κάποιες φορές με φοβίζει, ενώ ο δικός μου μες στη τρελή χαρά άμα είμαι Εμ αυτός θα τα τραβήξει χαχα 

εγω παντως στον 5ο μπαινω κ ζαλαδες δεν ειχα ποτε...βεβαια σε καθε μια ειναι διαφορετικά τα συμπτωματα...φαντασου ουτε πρησμενο στηθος δεν ειχα!!καλα αποτελεσματα στην χοριακη σου!και μην ακους τι σου λενε!οταν δεν εισαι 100% σιγουρος για κατι καλυτερα να μην το λες..πολλρς φορες βγαζουν διαγνωση απο μονοι τους!

@Farmakotriftena πως εισαι εσυ???

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 15 λεπτά , noni90 είπε:

Κανονικά μαζί δεν περιμένουμε εμείς 19/11? Νομίζω στην κυστη πολλές φορες δεν έχεις συμπτώματα, μόνο αν σπάσει πονάς. Δεν είμαι κ σιγουρη δεν ειχα ποτε..... Τελικά είδες το άγχος παίζει σημαντικό ρόλο. Και όχι μόνο σε μας, και στους άντρες μας το ίδίο.... Εχετε ενα μονο κακο σπερμοδιάγραμμα?

Καλημερα! ναι μαζι περιμενουμε  στις 18-19/11. Να δω βεβαια ποτε θα μου ερθει , μηπως αργησει απο τις 2 κυστες που εχω .. αν κ ειχα θετικο τεστ ωορηξιας στις 03/11 και στις 7/11 , ειμαι περιεργη να δω τι θα γινει σε αυτον τον κυκλο .. Οντως απο το αγχος μου , μπορει να προκαλεσα αυτα γτ στενοχωρηθηκα που δεν ειχαμε επαφη 03-04/11 αλλα στις 5/11!! Οτι να ναι ειμαι .. Χθες συζητουσαμε λιγο με τον αντρα μου( τον ειδα λιγο πιο αποφασισμενο !! )  κ  μου ελεγε " χαλαρωσε κ θα το φερει ο πελαργος το μωρο!!!) . Ναι εμεις εχουμε θεμα με το σπερμα .. απο το 2014 μεχρι τωρα που εχει κανει σπερμοδιαγραμματα ( βεβαια τοτε εκανε 2-3 για καλλιεργεια σπερματος γτ ειχα κολπιτιδα κ δεν περνουσε.. και οταν ξεκινησαμε προσπαθειες εκανε 1 τον Μαιο ) κ επειδη συγκρινα τα αποτελεσματα  ειναι περιπου τα ιδια  νουμερα σε ολα με ελαχιστη βελτιωση στην μορφολογια ( απο 4% εχει παει στα 8% ) .. για αυτο κραταω μικρο καλαθι για φυσιολογικη συλληψη.. μπορει να ετυχε μια φορα αλλα ηταν βιοχημικη .. κ δυσκολα πιστευω θα ξανα συμβει αλλα θα το παλεψουμε μεχρι τα Χριστουγεννα κ βλεπουμε μετα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

@elenakii22 υποτροπιασα σήμερα πάλι.  Τσάμπα η χαρά ότι έστρωσε η κατάσταση.  Οι πόνοι συνεχίζονται στην κοιλιά και με αγχώνει αυτό. Βάζω utrogestan κολπικα πλέον γιατί από το στόμα νιώθω ότι επιδεινώνει το χαλι μου με τις αναγούλες. Είχες πονακια στην κοιλιά εσυ; δεν είναι έντονοι πόνοι βέβαια αλλά είναι ενοχλητικό. 

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αν θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο αραιό βάζετε και φυσιολογικό όρο μέσα.  Χρήση για πολύ μικρά παιδιά βέβαια γιατί σε ενήλικα δεν νομίζω πως θα κάνει κάτι. 

Η ορθή χρήση τους λέει χρήση μέχρι 10 ημέρες όχι παραπάνω. Προκαλούν φαρμακευτική ρινίτιδα το οποίο είναι μια δύσκολη κατάσταση. Νιώθει το άτομο  σιγά σιγά ότι μόνο με αυτά μπορεί να αναπνεύσει καλά.  Έχω πελάτες κορίτσια που αγοράζουν 5 σπρέι  τη βδομάδα. Έχω και έναν που αγοράζει  15 σπρέι κάθε 2 ημέρες! Ειναι τρομακτικό αν σκεφτείς τι εξάρτηση έχει αυτός ο άνθρωπος! πέρσι σε απογραφη μου βγήκαν οι πωλήσεις του Ντεπόν σχεδόν ίσες με το σπρέι που παίρνει ο συγκεκριμένος πελάτης.  Τρελάθηκα!!

Εννοείται με λογική χρήση! Ο γιατρός μέχρι 3 μέρες λέει για τα παιδιά.κ σε σοβαρό μπουκωμα.εγώ σπάνια βαζω το παιδικο.ίσα που βοηθαει να κοιμηθεις...οχι πολλά πραγματα αλλα τουλαχιστον ειναι πιο ελαφρυ

πρίν από 19 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Μετά της 4 θα γνωρίζω.... Υπομονή!!!! 

Ευχαριστώ πολύυυυ αν και έτσι όπως μου τα είπε η γιατρός απογοητευτηκα λιγάκι. 

Καταρχας,  αυτοι που εργάζονται στα μικροβιολογικα,  δεν ειναι ολοι γιατροι... Μην μπερδευεσαι.... Επισης και γιατρος να ειναι,  δεν ειναι γυναικολογος! Οποτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εκφερει αποψη, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στο αντικειμενο του.... Ελεος με ολους τους φωτεινους παντογνωστηδες που εχουν αποψη για τα παντα... Στα νευρα μου τη δινουν!!!! Μην προτρεχεις... Οσες πιθανοτητες εχεις να εισαι,  αλλες τοσες εχεις και να μην εισαι... Αν εχεις και καθυστερηση δε,  στο να εισαι πεφτουν περισσότερες πιθανοτητες.. Σε λιγοτερο απο 4 ωριτσες θα ξερεις! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καταρχας,  αυτοι που εργάζονται στα μικροβιολογικα,  δεν ειναι ολοι γιατροι... Μην μπερδευεσαι.... Επισης και γιατρος να ειναι,  δεν ειναι γυναικολογος! Οποτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εκφερει αποψη, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στο αντικειμενο του.... Ελεος με ολους τους φωτεινους παντογνωστηδες που εχουν αποψη για τα παντα... Στα νευρα μου τη δινουν!!!! Μην προτρεχεις... Οσες πιθανοτητες εχεις να εισαι,  αλλες τοσες εχεις και να μην εισαι... Αν εχεις και καθυστερηση δε,  στο να εισαι πεφτουν περισσότερες πιθανοτητες.. Σε λιγοτερο απο 4 ωριτσες θα ξερεις! 

2 μέρες καθυστέρηση έχω. Μα μου το είπε με τόση σιγουριά ότι πιθανόν να βγει αρνητικό δηλαδή και εμένα με εκνεύρισε πολύ! 

πρίν από 22 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αυτη η εξαρτηση με τα φαρμακα ολων των ειδων ειναι τρομακτική... Οταν δουλευα στο νοσοκομειο παραλιγο να "χασουμε"  παιδι απο πολυανθεκτικο,  γιατι λογω της αυξημενης χρησης αντιβιοτικων προτου αρρωστησει ειχαμε αναγκαστει να χορηγουμε τα τελευταίας γενιας και σιγα σιγα ανεπτυξε ανθεκτικοτητα και σε αυτα.. Οι γονεις δεν καταλαβαινουν πως δινοντας φαρμακα στα παιδια τους διχως λογο,  περισσότερο κακο κανουν παρα καλο... Εχουν φτασει σε σημειο να χορηγουν αντιβιωση με πυρετο μιας ημερας.... Τραγικο

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...