Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

Αιμα.... Αν θέλεις μπορείς να κάνεις ένα απλό ούρων απ το φαρμακείο αλλά τα εγκυρότερα αποτελέσματα τα δίνει η χοριακη. Τιμη γύρω στα 15- 20 ευρώ....

Χρειάζεται να έχω κάτι μαζί μου;; 

πρίν από 2 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Χρειάζεται να έχω κάτι μαζί μου;; 

Όχι λίγο αίμα δίνεις απλά να τους πεις την τελευταία περίοδο πότε είχες. Επίσης δεν έχει σημασία να έχεις φάει πριν ή όχι.

Just now, kido είπε:

Όχι λίγο αίμα δίνεις απλά να τους πεις την τελευταία περίοδο πότε είχες. Επίσης δεν έχει σημασία να έχεις φάει πριν ή όχι.

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλα τα κορίτσια! Θα πάω τώρα!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Το οτριβιν ειναι ενα... Ιδιο για ενηλικες και παιδια! 

Οχι.υπαρχει ξεχωριστο παιδικο οτριβιν.σιγουρα θα εχει μικροτερη συγκέντρωση σε σχεση με των μεγαλων!

Το οτριβιν ειναι ενα... Ιδιο για ενηλικες και παιδια! 

Τόσο κακό είναι τελικά; Έχω ακούσει ότι προκαλεί εξάρτηση και δεν το χρησιμοποιώ ούτε κι εγώ.

3 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Καλημέρα!Εγώ έχω εικόνα πολυκυστικων και στις δύο ωοθήκες λογικά,γιατί κανένας γιατρός δεν μου διευκρίνισε ποτέ ότι έχω μόνο στη μια,δεν ήξερα καν ότι γίνεται να έχεις μόνο στη μια.Εμείς έχουμε ελεύθερες επαφές 22 μήνες,όμως όλους αυτούς τους μήνες υπολογίζω πως έκανα λιγότερες ωορρηξίες από αυτές που θα έκανα "κανονικά" και από αυτές που έκανα μόνο στις 6 ωορρηξίες είχαμε επαφές τις κατάλληλες μέρες(Επίσης στις 3 από αυτές μάλλον είχαμε πολύ κακό σπέρμα,οπότε δεν τις μετράω)άρα ουσιαστικά είχαμε 3 σωστές προσπάθειες ως τώρα...ξέρω είναι πολύ λίγες για διάστημα 22 μηνών.οι κύκλοι μου είναι 45-35-55 ημερών και έχω βγάλει αρκετές φορές κύστη(γι αυτό και είναι τόσο μεγάλοι,μέχρι 63 μέρες κύκλο έχω κάνει με τις παλιοκύστες).

Kαλημερα!   εγω ξερω για την εικονα των πολυκυστικων στηνμια μονο , γτ μονο στην αριστερη φαινοντουσαν οταν εκανα υπερηχο 6-7 ωοθυλακια καθε φορα , ενω στην δεξια 2-3 κ ενα κυριαρχο που ωριμαζε . αλλα εχω σταθερο  κυκλο 28-29 σπανια 30μερων . και δεν ειχα ποτε αντιληφτει κυστες .. εμεις προσπαθουμε απο τον Μαρτιο  , αλλα κ εμεις μεχρι να συντονιστουμε με τις γονιμες μερες , χασαμε 3 κυκλους .. κ οταν τις πετυχαμε μετα απο σαλπιγγογραφια , εμεινα εγκυος αλλα βιοχημικη . στον επομενο κυκλο μετα την βιοχημικη , ειδα στον υπερηχο κανονικα ωοθυλακιο 20χιλ οποτε , υπεθεσα οτι εκανα ωορηξια.. ομως ,ισως και να μην εκανα κ να εγινε κυστη γτ ο γιατρος ειδε 2 κυστες  προχθες .. οποτε αρχισα να υποψιαζομαι, μηπως σε αυτους τους 2 κυκλους μετα την βιοχημικη ναι μεν μεγαλωνει το ωαριο , αλλα δν γινεται ωορηξια κ δημιουργειται κυστη . Ξεχασα να σου πω οτι κ εμεις δεν εχουμε καλο σπερμα επιβεβαιωμενο με σπερμοδρ. ( 153 εκ. συνολο , με γυρω στα 18-20% ζωηρη και μετρια κινηση και 8% φυσιολ. μορφες...) Αφου οταν εμεινα εγκυος δεντο πιστευα .. με τετοιο σπερμα ! κ επισης παρατηρησα οτι τον μηνα που εμεινα , ημουν τοσο χαλαρη κ το ειχα βγαλει απο το μυαλο οτι θα πιασουμε φυσιολογικα  μωρο χωρις βοηθεια..

Θελω να σε ρωτησω , πως καταλαβαινεις οτι εχεις κυστη ? εχεις συμπτωματα ? καθυστερηση? γτ εγω εκτος απο τον πονο που ενιωσα χθες μετα την επαφη , τωρα δεν νιωθω τιποτα , μονο μια ενοχληση σαν ωορηξιας.. Να δω αν θα εχω καθυστερηση λογω κυστης η αν θα μου βγουν σωστα τα τεστακια ωορηξιας κ ερθει περιοδος σε 14 μερες .. Σορυ για το μεγαλο κειμενο που εγραψα!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Antila είπε:

Καλα αποτελεσματα ευχομαι!! Ενημερωσε μας αν θελεις! :)

Αν δεν είναι εγκυμοσύνη και είναι κάτι άλλο, το δείχνει αυτή η εξέταση; ξέρετε; 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Οχι.υπαρχει ξεχωριστο παιδικο οτριβιν.σιγουρα θα εχει μικροτερη συγκέντρωση σε σχεση με των μεγαλων!

Ειναι το ιδιο ακριβως κοριτσι μου... Δουλευα πολλα χρονια σε παιδιατρικο τμημα νοσοκομειου και χρησιμοποιουσαμε και τα δυο... Κολπα εταιρειων ειναι αυτα.. 

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Τόσο κακό είναι τελικά; Έχω ακούσει ότι προκαλεί εξάρτηση και δεν το χρησιμοποιώ ούτε κι εγώ.

Ο φυσιολογικός ορος κανει την ιδια δουλειά και καλυτερη γιατι μπορείς να τν χρησιμοποιείς συνεχεια και δεν εχει ουσιες φαρμακευτικες κλπ... Γιατι να ταλαιπωρεις το βλενογοννο σου αδικα και να βαρυνεις τον οργανισμό σου?? 

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Αν δεν είναι εγκυμοσύνη και είναι κάτι άλλο, το δείχνει αυτή η εξέταση; ξέρετε; 

Η χοριακή είναι ορμόνη που ανιχνεύεται στην εγκυμοσύνη. Αν την έχεις πάνω από μία τιμή σημαίνει ότι είσαι έγκυος. Αυτό θα μάθεις στην εξέταση. Αν συνεχίζει η καθυστέρηση χωρίς να έχεις την ορμόνη ανεβασμένη θα σου έλεγα να περιμένεις λίγες μέρες μπας και αδιαθετήσεις τελικά αλλιώς να πας στο γυναικολόγο σου να το δείτε μαζί. Μη φοβάσαι πάντως! 

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Kαλημερα!   εγω ξερω για την εικονα των πολυκυστικων στηνμια μονο , γτ μονο στην αριστερη φαινοντουσαν οταν εκανα υπερηχο 6-7 ωοθυλακια καθε φορα , ενω στην δεξια 2-3 κ ενα κυριαρχο που ωριμαζε . αλλα εχω σταθερο  κυκλο 28-29 σπανια 30μερων . και δεν ειχα ποτε αντιληφτει κυστες .. εμεις προσπαθουμε απο τον Μαρτιο  , αλλα κ εμεις μεχρι να συντονιστουμε με τις γονιμες μερες , χασαμε 3 κυκλους .. κ οταν τις πετυχαμε μετα απο σαλπιγγογραφια , εμεινα εγκυος αλλα βιοχημικη . στον επομενο κυκλο μετα την βιοχημικη , ειδα στον υπερηχο κανονικα ωοθυλακιο 20χιλ οποτε , υπεθεσα οτι εκανα ωορηξια.. ομως ,ισως και να μην εκανα κ να εγινε κυστη γτ ο γιατρος ειδε 2 κυστες  προχθες .. οποτε αρχισα να υποψιαζομαι, μηπως σε αυτους τους 2 κυκλους μετα την βιοχημικη ναι μεν μεγαλωνει το ωαριο , αλλα δν γινεται ωορηξια κ δημιουργειται κυστη . Ξεχασα να σου πω οτι κ εμεις δεν εχουμε καλο σπερμα επιβεβαιωμενο με σπερμοδρ. ( 153 εκ. συνολο , με γυρω στα 18-20% ζωηρη και μετρια κινηση και 8% φυσιολ. μορφες...) Αφου οταν εμεινα εγκυος δεντο πιστευα .. με τετοιο σπερμα ! κ επισης παρατηρησα οτι τον μηνα που εμεινα , ημουν τοσο χαλαρη κ το ειχα βγαλει απο το μυαλο οτι θα πιασουμε φυσιολογικα  μωρο χωρις βοηθεια..

Θελω να σε ρωτησω , πως καταλαβαινεις οτι εχεις κυστη ? εχεις συμπτωματα ? καθυστερηση? γτ εγω εκτος απο τον πονο που ενιωσα χθες μετα την επαφη , τωρα δεν νιωθω τιποτα , μονο μια ενοχληση σαν ωορηξιας.. Να δω αν θα εχω καθυστερηση λογω κυστης η αν θα μου βγουν σωστα τα τεστακια ωορηξιας κ ερθει περιοδος σε 14 μερες .. Σορυ για το μεγαλο κειμενο που εγραψα!!! 

Κανονικά μαζί δεν περιμένουμε εμείς 19/11? Νομίζω στην κυστη πολλές φορες δεν έχεις συμπτώματα, μόνο αν σπάσει πονάς. Δεν είμαι κ σιγουρη δεν ειχα ποτε..... Τελικά είδες το άγχος παίζει σημαντικό ρόλο. Και όχι μόνο σε μας, και στους άντρες μας το ίδίο.... Εχετε ενα μονο κακο σπερμοδιάγραμμα?

Ειναι το ιδιο ακριβως κοριτσι μου... Δουλευα πολλα χρονια σε παιδιατρικο τμημα νοσοκομειου και χρησιμοποιουσαμε και τα δυο... Κολπα εταιρειων ειναι αυτα.. 

μόλις διάβασα οτι των ενηλίκων εχει συγκέντρωση 0,1 % και το παιδικό 0,05%! Anyway και πάλι ρωτας γιατρό! Απλά με το παιδικό είναι μικρότερη η ζημιά γι αυτο το ειπα! 

10 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Χαχαχαχα όλες τα ίδια κάνουμε,εγώ θυμάμαι τον πρώτο μήνα προσπαθειών που είχα σίγουρη την επιτυχία στο μυαλό μου, κοιτούσα τις θηλές μου και ενώ ήταν όπως κάθε άλλη φορά,εγώ τις έβλεπα πιο μεγάλες και πιο σκούρες,τόσες φορές που είχα ρωτήσει τον άντρα μου αν άλλαξαν χρώμα και μέγεθος ξεκίνησε και αυτός να τις βλέπει αλλαγμένες,αλλά προφανώς ήταν από την επιθυμία μου να αλλάξουν,εν τω μεταξύ έβλεπα ξεκάθαρα και φλέβες και ορκιζόμουν πως δεν είχα ξαναδεί,ενώ από τότε οι φλέβες εκείνες που έβλεπα δεν έχουν φύγει από το στήθος μου γιατί προφανώς έτσι φαίνονται πάντα χαχαχα ότι να ναι σου λέω

χαχαχαχα , καλα απο συμπτωματα αλλο τιποτα! κ εγω τον πρωτο μηνα , που ενω δεν πετυχαμε ωορηξια κ το ηξερα.. ειχα την εντυπωση οτι ενιωθα κατι σουβλιες δεξια αριστερα κ ελεγα ειναι το σπερμα που κινειται !!!!!  οτι να ναι ! εγω οταν ειχα την βιοχημικη , το μονο συμπτωμα που ειχα , ηταν οτι 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο , δεν μπορουσα ν αακουμπησω τις θηλες και ζεσταινομουν παρα πολυ .. και διψουσα .. τιποτα αλλο . απλα το απεδιδα στο οτι περιμενω περιοδο κ  ποναει το στηθος μου οπως παντα απλα οντως ηταν διαφορετικος πονος..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...