Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Antila είπε:

Τι αισθανεσαι; Εχεις ενδειξεις εκτος απο τα υγρα;;

φτερνίζομαι, υπνηλία, πονάκια στη κοιλιά, πρησμένο στήθος αρκετές ημέρες και μια ψιλοαναγούλα χτες βραδυ και σήμερα το πρωι όταν έτρωγα...

φοβάμαι πως θα αδιαθετήσω και θα ε'ιναι όλα ιδέα μου

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 34 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Και εγω τα ιδια με εσενα ,χωρις περιοδο και εχθες μου μυριζε το σερβιετακι ,τη Μουτσατσου δεν την ακουσα  αλλα συγκινουμαι  ακομα και με αρθρα που διαβαζω!!!

Πότε δεν περιμένεις; Εγώ 14/11

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

φτερνίζομαι, υπνηλία, πονάκια στη κοιλιά, πρησμένο στήθος αρκετές ημέρες και μια ψιλοαναγούλα χτες βραδυ και σήμερα το πρωι όταν έτρωγα...

Παπάκι μου ανεξαρτήτως έκβασης, όλα αυτά δεν είναι ιδέα σου. Τα νιώθεις, τα έχεις, δεν τα φαντάζεσαι. Μην αμφιβάλεις για τον εαυτό σου. Πάντως έχουμε λόγους καλούς να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξες. 

πρίν από 8 λεπτά , Papaki@ είπε:

Για το φταρνισμα δεν ξερω, αλλα τα πονακια και η ψιλοαναγουλα...!; Μακαρι να μην ειναι ιδεα σου, αλλα η αναγουλα δε μου φαινεται να προκαλειται απο μας, εκτος αν παντα οταν εχεις αγχος πχ, εχεις κ αναγουλες. Εχεις και αλλο πονο που σου θυμιζει την περιοδο σου, πχ στη μεση;

Ευχομαι πραγματικα να μη σου ερθει!!!!! Ειχες εντοπισει σιγουρα την ωορρηξια σου; Μακαρι να μας πεις ωραια νεακια!

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Αγχώθηκα. Άντε να δούμε! 

καλως ορισες κοριτσι πηγαινε απευθειας για χοριακη κοστιζει γυρω στα 15 ευρω κ θα ξερεις κ ακριβως πως παει η εγκυμοσυνη θα βγει μετα απο 3-4 ωρες η εξεταση βγαινει παντα την ιδια μερα επισης να κανεις κ εξεταση προγεστερονης επειδη ειχες λιγο αιματακι την μερα που περιμενες περιοδο ειναι πιθανο να χρειαζετε να παρεις ενα φαρμακακι για  να δεσει το μωρο. 

Just now, linaa είπε:

καλως ορισες κοριτσι πηγαινε απευθειας για χοριακη κοστιζει γυρω στα 15 ευρω κ θα ξερεις κ ακριβως πως παει η εγκυμοσυνη θα βγει μετα απο 3-4 ωρες η εξεταση βγαινει παντα την ιδια μερα επισης να κανεις κ εξεταση πριγεστερονης επειδη ειχες λιγο αιματακι την μερα που περιμενες περιοδο ειναι πιθανο να χρειαζετε να παρεις ενα φαρμακακι για  να δεσει το μωρο. 

Καλημέρα Λίνα. Αίμα είχα 3 μέρες νωρίτερα από την ημέρα περιόδου. Που λέτε να πάω για την χοριακη; δεν έχω κάνει ποτέ βασικά! 

πρίν από 13 λεπτά , Ani ani είπε:

εχεις δικιο αλλα εφτασα στο αμην..ουτε κ με φυσιομερ εγινε τιποτα..τελος παντων δεν το ξαναχρησιμοποιω..ευχαριστωωω

Αμα κανεις συνεχεια,  θα δεις δε θα μπουκωνεις.... Συνεχεια ομως και με πιεσουλα να πατας τη συριγγα!!! Υπομονη!!! Μηνες ειναι θα περασουν!!!! Αχχαχαχαχχαχχαχχα

cO4Yp3.png

Just now, κατερινα κρκ είπε:

Καλημέρα Λίνα. Αίμα είχα 3 μέρες νωρίτερα από την ημέρα περιόδου. Που λέτε να πάω για την χοριακη; δεν έχω κάνει ποτέ βασικά! 

Στο μικροβιολογικο της γειτονιας σου να πας.... Δεν εχει σημασια πας και ζητας μια β χοριακη...... Απλά πηγαινε για να προλαβεις να παρεις τα αποτελεσματα σήμερα! Σου ευχομαι να ειναι θετικο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Ani ani είπε:

εχεις δικιο αλλα εφτασα στο αμην..ουτε κ με φυσιομερ εγινε τιποτα..τελος παντων δεν το ξαναχρησιμοποιω..ευχαριστωωω

Μήπως το παιδικό οτριβίν είναι καλύτερο από την άποψη οτι ειναι για παιδια;

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Στο μικροβιολογικο της γειτονιας σου να πας.... Δεν εχει σημασια πας και ζητας μια β χοριακη...... Απλά πηγαινε για να προλαβεις να παρεις τα αποτελεσματα σήμερα! Σου ευχομαι να ειναι θετικο!

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, τι είδους εξέταση είναι; ούρων και αίμα;;; 

πρίν από 3 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

οπως σου ειπε κ η noni στο μικροβιολογικο της γειτονιας σου οπου εισαι πιο κοντα!!!

Just now, κατερινα κρκ είπε:

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, τι είδους εξέταση είναι; ούρων και αίμα;;; 

Αιμα.... Αν θέλεις μπορείς να κάνεις ένα απλό ούρων απ το φαρμακείο αλλά τα εγκυρότερα αποτελέσματα τα δίνει η χοριακη. Τιμη γύρω στα 15- 20 ευρώ....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...