Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! Εμένα πριν κάνα 2 βδομάδες με έπιασαν πόνοι περιόδου και 3 μέρες πριν την περίοδο είχα μία μικρή ροή αίματος (πρώτη φορά ενώ έχω σταθερό κύκλο) κ μετά σταμάτησε. Σήμερα είναι η 2η μέρα καθυστέρησης, να κάνω τεστ λέτε??? 

Ειμαι της αποψης να κανεις χοριακη,καλα αποτελεσματα να εχεις ,πολυ θετικο μου ακουγεται παντως!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Ειμαι της αποψης να κανεις χοριακη,καλα αποτελεσματα να εχεις ,πολυ θετικο μου ακουγεται παντως!!

Με έπιασε πόνος στη μέση στη κοιλιά και πρήξημο στο στήθος περίπου 10 μέρες πριν την περίοδο και έχω ακόμα πρησμένο στήθος κ κάποιους πόνους στη μέση ή στη κοιλιά κάποιες ώρες της ημέρας. Αν θυμάμαι καλά είχα επαφή μία από της γόνιμες ημέρες του προηγούμενου μήνα αλλά να έπιασε τόσο εύκολα???? Δεν το είχαμε προσπαθήσει ποτέ. 

πρίν από 46 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Μακαρι ,αντε να δουμε .... θα παω αυριο για χοριακη αλλα τη βγαζουν το απογευμα ,κανονικα θα αδιαθετουσα το Σαββατο αλλα δεν μπορω να περιμενω ,την προηγουμενη φορα πηγα για χοριακη 1-2 μερες νωριτερα και ειχα 251 μοναδες .

Εσυ ποτε περιμενεις???

εγω θα περιμένω ως το Σάββατο το πρωί και αν δεν μου έχει έρθει θα κανω ενα τεστακι

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Με έπιασε πόνος στη μέση στη κοιλιά και πρήξημο στο στήθος περίπου 10 μέρες πριν την περίοδο και έχω ακόμα πρησμένο στήθος κ κάποιους πόνους στη μέση ή στη κοιλιά κάποιες ώρες της ημέρας. Αν θυμάμαι καλά είχα επαφή μία από της γόνιμες ημέρες του προηγούμενου μήνα αλλά να έπιασε τόσο εύκολα???? Δεν το είχαμε προσπαθήσει ποτέ. 

Κορίτσι πολλές έχουν δει λίγο αιματάκι όταν περίμεναν περίοδο και ήταν έγκυες. Κάνε τεστάκι να μάθεις! Εύχομαι να δείξει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Aν εχεις τυχη διαβαινε......χαχαχαχ   μια χαρα συμπτωματα !!! Πηγαινε για χοριακη και τωρα

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

εγω θα περιμένω ως το Σάββατο το πρωί και αν δεν μου έχει έρθει θα κανω ενα τεστακι

Καλα και θετικα αποτελεσματα ευχομαι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Χαχαχαχ με προβληματίζει το γεγονός ότι δε έχω ζαλάδες και εμετούς!!!!! 

πρίν από 2 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Aν εχεις τυχη διαβαινε......χαχαχαχ   μια χαρα συμπτωματα !!! Πηγαινε για χοριακη και τωρα

Με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχω ζαλάδες και εμετούς!!!!! 

Just now, κατερινα κρκ είπε:

Δεν ξεκινάνε με την καθυστέρηση σε όλες οι ζαλάδες και οι εμετοί. Πιο μετά πιάνουν τις περισσότερες. Η καθυστέρηση είναι το πιο ασφαλές σύμπτωμα!

πρίν από 3 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Απο τωρα καλεεεεεεεε????????????????????? ειναι πολυ νωρις ,εγω δεν ειχα καθολου ζαλαδες και εμετους ειχα μετα τον 3ο

Just now, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Απο τωρα καλεεεεεεεε????????????????????? ειναι πολυ νωρις ,εγω δεν ειχα καθολου ζαλαδες και εμετους ειχα μετα τον 3ο

Κορίτσια δεν ξέρω καθόλου από εγκυμοσύνη. Έχω ήδη αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι έγκυος πάντως, κάποιες φορές με χαροποιεί αυτό και κάποιες φορές με φοβίζει, ενώ ο δικός μου μες στη τρελή χαρά άμα είμαι Εμ αυτός θα τα τραβήξει χαχα 

πρίν από 9 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Ειναι νωρις κανονικα για κατι τετοιο! Σ εμενα συνεβη κατ' εξαιρεση με την αρχη της καθυστερησης, αλλα πχ δεν εχω καθολου πρησμενο στηθος, καμια ενδειξη, σαν να μην εγινε τιποτα. Για καθεμια ειναι διαφορετικα τα συμπτωματα και για καποιες μαλιστα ανυπαρκτα, το καταλαβαινουν μονο απο την καθυστερηση! Οποτε για να σου φυγει η απορια, κανε τεστακι :) . Καλα αποτελεσματα!

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Antila είπε:

Ειναι νωρις κανονικα για κατι τετοιο! Σ εμενα συνεβη κατ' εξαιρεση, αλλα πχ δεν εχω καθολου πρησμενο στηθος, καμια ενδειξη, σαν να μην εγινε τιποτα. Για καθεμια ειναι διαφορετικα τα συμπτωματα και για καποιες μαλιστα ανυπαρκτα, το καταλαβαινουν μονο απο την καθυστερηση! Οποτε για να σου φυγει η απορια, κανε τεστακι :) . Καλα αποτελεσματα!

Ευχαριστώ πολύυυυ ναι λέω σήμερα να κάνω δεν πάει άλλο αυτή η αναμονή. Σ ευχαριστώ πολύ!!!!! 

πρίν από 26 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσι μου,  οχι οτριβιν!!! Παρε φυσιολογικό ορο και κανε πλυσεις συχνες με συριγγουλα!!! Θα δεις τι καλα που θα ανοιξει η μυτη σου!!!! 

εχεις δικιο αλλα εφτασα στο αμην..ουτε κ με φυσιομερ εγινε τιποτα..τελος παντων δεν το ξαναχρησιμοποιω..ευχαριστωωω

πρίν από 17 λεπτά , Antila είπε:

@Papaki@ σε ποια μερα καθυστερησης εισαι καλε;; Κατι για υγρα διαβαζω!!! Για πεεες!

@kido δεν εχουμε καποια προτιμηση, ειλικρινα ας ειναι ο,τι θελει, αρκει να ειναι γερο και να το κρατησουμε στα χερια μας αυτη τη φορα! Αρα εσυ πονταρεις αγορι, για να δουμε!!

Ευχομαι πολυ συντομα να ανακοινωθουν και αλλα θετικα αποτελεσματα, να κανει δυναμικο τελειωμα η χρονια, ουτε 2 μηνες δεν εμειναν!!

λογικά δεν έχω καθυστέρηση ακόμη γιατί είχα θετικό τεστ ωορρηξίας 26/10 αύριο είναι 28η μέρα 

2rxqp3.png

πρίν από 20 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! Εμένα πριν κάνα 2 βδομάδες με έπιασαν πόνοι περιόδου και 3 μέρες πριν την περίοδο είχα μία μικρή ροή αίματος (πρώτη φορά ενώ έχω σταθερό κύκλο) κ μετά σταμάτησε. Σήμερα είναι η 2η μέρα καθυστέρησης, να κάνω τεστ λέτε??? 

εννοειται! κανε και πες μας

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...