Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Εννοείται ότι θα ενημερώσω. 

Εντωμεταξύ έχω πάρει και ανανά. Το είπα τη Δευτέρα στον καλό μου να βρει. Συνήθως για να θυμηθεί κάτι του το λέω πάνω από τρεις φορές. Ε αυτό, χωρίς να ξέρει γιατί το θέλω το θυμήθηκε αμέσως. Και μου λέει προχτές "ο ανανάς έχει γίνει γιατί δεν το τρως;" Δεν έχω γίνει εγώ του λέω!

Με έκανες και γέλασα!!!:-D καποια πραγματα για κάποιο λόγο γίνονται τελικά!!

• Χαχα 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Με 30 μερες κυκλο την εκανα την 29η και βγηκε 251 και μετα την 33η και ηταν 1427(βεβαια εκανα και το τραγικο στην 21η μερα χαχαχαχ και βγηκε 1,27 το οποιο ναι μεν ειναι αρνητικο αλλα εμενα κατι μου εδειξε αφου τις προηγουμενες φορες ηταν 0,1)

Ολα καλα να σου πανε,αυριο και εσυ ,αυριο και εγω...... ποσες μερες εχεις καθυστερηση?

Καλέ εσύ το έχεις χόμπι! Πας για χοριακή έτσι για τη βόλτα σου!!!! Κι εγώ τη μία και μοναδική φορά που είχα μεγάλη καθυστέρηση πήγα κατευθείαν χωρίς τέστ (τόσο σίγουρη) αλλά ήταν <0,1 και μετά από 1 ώρα αδιαθέτησα. Δηλαδή πριν πάρω τα αποτελέσματα...!

πρίν από 7 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Με 30 μερες κυκλο την εκανα την 29η και βγηκε 251 και μετα την 33η και ηταν 1427(βεβαια εκανα και το τραγικο στην 21η μερα χαχαχαχ και βγηκε 1,27 το οποιο ναι μεν ειναι αρνητικο αλλα εμενα κατι μου εδειξε αφου τις προηγουμενες φορες ηταν 0,1)

Καταλαβα!! Εγω απορω τι θα δειξει, γιατι εχω κυκλο 23 ημερων και θα κανω αυριο στην 28η μερα. Πιθανη συλληψη την 10η μερα του κυκλου, αρα πριν 18 μερες! Δεν ξερω τι αριθμο περιμενουμε να δουμε που να ειναι λογικος (και φυσικα να υπαρχει καλη αυξηση τη Δευτερα!). Απλως ξερεις, με ενα πολυ χαμηλο νουμερο μπορει να παει αθελα μου το μυαλο στο οτι δεν παει κατι καλα.

Grpbp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσια κι εγώ θα πάω για το θυροειδή μου τέλος του μήνα, έχω TSH 3,27, Τ3 1,25 και Τ4 2,5. Είναι μέσα στο όριο βέβαια όλες αλλά θέλω να ρωτήσω αν για εγκυμοσύνη η πρώτη πρέπει να πέσει κάτω από 2.5... Οπότε ότι μάθουμε το ανταλλάσσουμε!

νομιζω στο ιδιο κλαμπ θα μπεις!!το λεγαμε από καιρο εδώ με τα κορίτσια ότι τωρα οι ενδοκρινολογοι λενε και για την συλληψη πρεπει να είναι κατω από 2.5 η tsh.εγω ειχα 3.77 και εχω ξεκινησει χαπι.ενημερωσε μας τι θα σου πει!!

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια καλημέρα! Ειμαι τρίτη μέρα με σερβιετα! Σήμερα δεν έχω συμπτώματα περιόδου! Συνεχίζω όμως να αισθάνομαι υγρή ενώ δεν βλέπω πολλά υγρά όταν σκουπιζομαι!Το τρελλό δε είναι ότι το πρωί μου μύριζα σαν να έχω περίοδο! Άκουγα τον Θεό της Μουτσάτσου και δάκρυσα!Δεν πάω καλά!χαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Καλέ εσύ το έχεις χόμπι! Πας για χοριακή έτσι για τη βόλτα σου!!!! Κι εγώ τη μία και μοναδική φορά που είχα μεγάλη καθυστέρηση πήγα κατευθείαν χωρίς τέστ (τόσο σίγουρη) αλλά ήταν <0,1 και μετά από 1 ώρα αδιαθέτησα. Δηλαδή πριν πάρω τα αποτελέσματα...!

χαχαχαχ ετσι οπως το λες !!!!  και μια αλλη φορα πηγα για αιμα και με το που γυρισα σπιτι ηρθε η περιοδος και τους ειπα να μην τα προχωρισουν τα αποτελεσματα χαχαχ οτι να ναι ,ευτυχως με ξερουν αλλιως θα με περναγαν για τρελη (ή μηπως το κανουν ηδη??)

• Χαχα 2

πρίν από 4 λεπτά , Antila είπε:

Καταλαβα!! Εγω απορω τι θα δειξει, γιατι εχω κυκλο 23 ημερων και θα κανω αυριο στην 28η μερα. Πιθανη συλληψη την 10η μερα του κυκλου, αρα πριν 18 μερες! Δεν ξερω τι αριθμο περιμενουμε να δουμε που να ειναι λογικος (και φυσικα να υπαρχει καλη αυξηση τη Δευτερα!). Απλως ξερεις, με ενα πολυ χαμηλο νουμερο μπορει να παει αθελα μου το μυαλο στο οτι δεν παει κατι καλα.

Σε καταλαβαινω απολυτα  ,καθε φορα που πηγαινα για χοριακη μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα και εγω μαυρες σκεψεις εκανα ,αλλα μια χαρα ανεβαινε!!

• Μου αρέσει 1

κοριτσια καλημερα σε ολες σας!!! εγω να σας πω τον πονο μου απο χθες το βραδυ μου με πιασανε φτερνισματα...βουλωσε τελειως η μυτη μου κ ειχα κ καταρροη..χωρις να κρυωσω βεβαια..εχωβκαι μια ρινιτιδα αλλα αυτο το κακο δεν μ.εχει τυχει τοσες ωρες...εντελει εβαλα λιγο οτριβιν αν κ δεν κανει..για να καταφερω να κοιμηθω και γιατι ειχα γδαρει ολη τη γυρω περιοχη απο το φυσημα..σημερα καπως καλυτερα..εχω διαβασει οτι ειναι κ συμπτωμα εγκυμοσυνης αλλα δεν ξερω τι να ηταν απο ολα αυτα!!! @elenakii22 καταλαβαινεις εσυ!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

κοριτσια καλημερα σε ολες σας!!! εγω να σας πω τον πονο μου απο χθες το βραδυ μου με πιασανε φτερνισματα...βουλωσε τελειως η μυτη μου κ ειχα κ καταρροη..χωρις να κρυωσω βεβαια..εχωβκαι μια ρινιτιδα αλλα αυτο το κακο δεν μ.εχει τυχει τοσες ωρες...εντελει εβαλα λιγο οτριβιν αν κ δεν κανει..για να καταφερω να κοιμηθω και γιατι ειχα γδαρει ολη τη γυρω περιοχη απο το φυσημα..σημερα καπως καλυτερα..εχω διαβασει οτι ειναι κ συμπτωμα εγκυμοσυνης αλλα δεν ξερω τι να ηταν απο ολα αυτα!!! @elenakii22 καταλαβαινεις εσυ!!

Κοριτσι μου,  οχι οτριβιν!!! Παρε φυσιολογικό ορο και κανε πλυσεις συχνες με συριγγουλα!!! Θα δεις τι καλα που θα ανοιξει η μυτη σου!!!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Ειμαι τρίτη μέρα με σερβιετα! Σήμερα δεν έχω συμπτώματα περιόδου! Συνεχίζω όμως να αισθάνομαι υγρή ενώ δεν βλέπω πολλά υγρά όταν σκουπιζομαι!Το τρελλό δε είναι ότι το πρωί μου μύριζα σαν να έχω περίοδο! Άκουγα τον Θεό της Μουτσάτσου και δάκρυσα!Δεν πάω καλά!χαχαχα

Και εγω τα ιδια με εσενα ,χωρις περιοδο και εχθες μου μυριζε το σερβιετακι ,τη Μουτσατσου δεν την ακουσα  αλλα συγκινουμαι  ακομα και με αρθρα που διαβαζω!!!

• Μου αρέσει 1

@Papaki@ σε ποια μερα καθυστερησης εισαι καλε;; Κατι για υγρα διαβαζω!!! Για πεεες!

@kido δεν εχουμε καποια προτιμηση, ειλικρινα ας ειναι ο,τι θελει, αρκει να ειναι γερο και να το κρατησουμε στα χερια μας αυτη τη φορα! Αρα εσυ πονταρεις αγορι, για να δουμε!!

Ευχομαι πολυ συντομα να ανακοινωθουν και αλλα θετικα αποτελεσματα, να κανει δυναμικο τελειωμα η χρονια, ουτε 2 μηνες δεν εμειναν!!

Grpbp2.png

12 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Ποιο συμπληρώμα;

Κορίτσια εγώ έχω ξεκινήσει αρκετά πράγματα ξεκίνησα δεύτερο μεταπτυχιακό και ένα σεμινάριο εξ αποστάσεως με πέντε συναντήσεις δια ζώσης και φυσικά δουλειά σπίτι δραστηριότητες της κόρης μου και κάνω και φυσικά και δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε όλα και το ίδιο καλά αλλά δεν με ενδιαφέρει!Ας μου προκύψει η εγκυμοσύνη και θα κάνω ο.τι χρειαστεί!

παιρνουμε το pregnacare και οι δυο...

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!!! Εμένα πριν κάνα 2 βδομάδες με έπιασαν πόνοι περιόδου και 3 μέρες πριν την περίοδο είχα μία μικρή ροή αίματος (πρώτη φορά ενώ έχω σταθερό κύκλο) κ μετά σταμάτησε. Σήμερα είναι η 2η μέρα καθυστέρησης, να κάνω τεστ λέτε??? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , κατερινα κρκ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! Εμένα πριν κάνα 2 βδομάδες με έπιασαν πόνοι περιόδου και 3 μέρες πριν την περίοδο είχα μία μικρή ροή αίματος (πρώτη φορά ενώ έχω σταθερό κύκλο) κ μετά σταμάτησε. Σήμερα είναι η 2η μέρα καθυστέρησης, να κάνω τεστ λέτε??? 

Καλημερα Κατερινα!! Δηλαδη σε επιασαν πονοι περιοδου κατα τη μεση περιπου του κυκλου; Η μικρη ροη αιματος ειναι υποπτη για εμφυτευση ισως, τι λενε κ τα αλλα κοριτσια; Γιατι να μην κανεις τεστακι αφου υπαρχει ηδη καθυστερηση; :)

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...