Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Και εγω ετσι νομιζα ,αλλα και παλι υπαρχει πιθανοτητα να μην το καταφερουν ,ο γιατρος που μου εκανε την τροφοβλαστη(ειναι περιπου σαν την αμνιοπαρακεντηση αλλα γινεται πολυ νωριτερα μεταξυ 10ης με 12ησ εβδομαδας)μου ειπε οτι του ετυχε περιπτωση σε γυναικα μετα απο εξωσωματικη γι αυτον τον λογο το εβρυο τελικα να νοσει ,οποτε και φαρμακα πηρε και τελικα εκανε αποξεση.Ειπαμε να ξανα δοκιμασουμε την τυχη μας ,ειναι ρισκο το ξερω και αγωνια μεγαλη και πικρα και ολα αυτα ,αλλα το αποτελεσμα αν ειναι θετικο νομιζω οτι αξιζει!!!

Μιλαμε για εμενα και βλεπω και εσυ δεν εχεις περασει λιγα!!!Δεν εχω καταλαβει ομως το προβλημα σου ,θελεις να μου εξηγησεις??

Αυτή τη φορά να έχετε το θετικό! κ εγώ θα τρελαθώ μεχρι να μας πεις όλα καλά! 

Το προβλημά μου είναι λίγο περίεργο. Να σου πω οτι έχω ήδη ενα παιδί οπότε και πάλι καλά. βέβαια θελω τόσο πολύ κι άλλο που με παίρνει από κάτω. Πάντα είχα αστατο κύκλο έως ανύπαρκτο. ολα φυσιολογικά όμως με τις ορμόνες. Η ωορ. δεν γίνεται κανονικά. Βεβαια δεν μου είχαν βρει και την κολπίτιδα που είχα, πράγμα το οποίο εμπόδιζε να μείνω. τωρα θα πάω για προκληση ωορ. Απλως περιμένω να μου ερθει γιατι βρεθηκε κυστη, αντι να γινει ωορ. αυτο το μήνα! Να σου πω οτι είμαι και στην 53 μέρα του κύκλου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου ,τι να πω δεν ξερω τι μπορει να ειναι !!! Στις 6 /11 το βραδυ ειδα λιγα ροζ ,την επομενη μονο οταν πηγαινα τουαλετα και σκουπιζομουν και οχι παντα ,εχθες τιποτα και σημερα τιποτα ακομα....θα δειξει.Ημουν και φουσκωμενη πολυ στην κοιλια και ειχα και πονους περιοδου ,οχι κατι τραγικο ομως ,σημερα νομιζω οτι επεσε η κοιλια καπως και το στηθος δεν το αισθανομαι περιεργα,γενικα χαλαρα ειμαι ,το μονο που εχω ειναι ρεψιμο και φουσκωμα στο στομαχι .

μάλλον είναι εμφύτευσης κοπέλα μου, ευχομαι σύντομα θετικό τεστακι, πότε περιμένεις?

εγώ κορίτσια τίποτα ακόμη από περίοδο έχω μεγάλη αγονία 

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Αυτή τη φορά να έχετε το θετικό! κ εγώ θα τρελαθώ μεχρι να μας πεις όλα καλά! 

Το προβλημά μου είναι λίγο περίεργο. Να σου πω οτι έχω ήδη ενα παιδί οπότε και πάλι καλά. βέβαια θελω τόσο πολύ κι άλλο που με παίρνει από κάτω. Πάντα είχα αστατο κύκλο έως ανύπαρκτο. ολα φυσιολογικά όμως με τις ορμόνες. Η ωορ. δεν γίνεται κανονικά. Βεβαια δεν μου είχαν βρει και την κολπίτιδα που είχα, πράγμα το οποίο εμπόδιζε να μείνω. τωρα θα πάω για προκληση ωορ. Απλως περιμένω να μου ερθει γιατι βρεθηκε κυστη, αντι να γινει ωορ. αυτο το μήνα! Να σου πω οτι είμαι και στην 53 μέρα του κύκλου. 

Να μην σε παιρνει απο κατω καθολου ,ολα θα λυθουν ,αφου εχεις εντοπισει το προβλημα ολα λυνονται ,μια χαρα θα κανεις και αλλο παιδακι,θελει λιγο υπομονη ομως,θα περασουν νερο οι μερες και θα εχεις θετικα αποτελεσματαστο τελος θα το δεις ,εδω θα ειμαστε και θα τα συζηταμε!  ! :)  

Just now, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Να μην σε παιρνει απο κατω καθολου ,ολα θα λυθουν ,αφου εχεις εντοπισει το προβλημα ολα λυνονται ,μια χαρα θα κανεις και αλλο παιδακι,θελει λιγο υπομονη ομως,θα περασουν νερο οι μερες και θα εχεις θετικα αποτελεσματαστο τελος θα το δεις ,εδω θα ειμαστε και θα τα συζηταμε!  ! :)  

Μετα από τοσο καιρό πιστεύω θα έρθει! μακαρι να λέμε μονο για εγκυμοσύνες!!!

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

μάλλον είναι εμφύτευσης κοπέλα μου, ευχομαι σύντομα θετικό τεστακι, πότε περιμένεις?

εγώ κορίτσια τίποτα ακόμη από περίοδο έχω μεγάλη αγονία 

Μακαρι ,αντε να δουμε .... θα παω αυριο για χοριακη αλλα τη βγαζουν το απογευμα ,κανονικα θα αδιαθετουσα το Σαββατο αλλα δεν μπορω να περιμενω ,την προηγουμενη φορα πηγα για χοριακη 1-2 μερες νωριτερα και ειχα 251 μοναδες .

Εσυ ποτε περιμενεις???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! όλα καλά κ φαντάζομαι γρήγορα θα μείνεις πάλι!

Ερώτηση: αφού έχετε και οι δύο δεν είναι πολλές οι πιθανότητες; θέλω να πω θα το ρισκάρεις να περάσεις πάλι τα ίδια; δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Συγνώμη αλλα το έχω απορία από την προηγούμενη φορά που είπες την ιστορία σου. 

Καλημέρα! Είναι το πρώτο ΣΚ που πιστεύω θα απολαύσω μετά από μήνες, λόγω υποχρεώσεων! Λέμε τώρα γιατί όλο και κάτι μπορεί να προκύψει. Όταν τρέχεις περνάνε πολύ γρήγορα οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια! Προσωπικά μου αρέσει να απολαμβάνω το χρόνο αλλά δε γίνεται πάντα! Εσύ πώς είσαι; στο γιατρό πότε θα πας; καμιά ιδιαίτερη συμβουλή πήρες από τη φίλη @orianna ; 

Καλημέρα! Είσαι ότι πιο κοντινό υπάρχει στην περίπτωσή μου.

Σκεφτόμουν χθες πως στα 3 χρόνια προσπαθειών οι ωορ. που έχουμε αξιοποιήσει είναι μόλις 6! Και δεν μετράνε γιατι βρέθηκε πρόβλημα. επομένως ξεκινάω απ την αρχή. και ήδη σε 2 μήνες που περιμένω έχασα την 1η ωορ. που περίμενα!

Ο σύζυγος έχει κάνει εξετάσεις; 

Την σαλπιγγογραφία μη τη φοβάσαι καθόλου! Σαν τεστ παπ είναι πραγματικά! ότι αποκλείεις καλό είναι.

Το θετικό είναι οτι και μια φορά να κάνεις ωορ. θα μείνεις αρκεί να μην υπάρχει κάτι άλλο.

Τι ηλικία έχεις;

Καλημέρα κοριτσάκι. Ο γιατρός μου είπε ότι οι εξετάσεις είναι μια χαρά. Μου είπε επίσης να συμβουλευτώ ενδοκρινολόγο για τον θυρεοειδή που είναι λίγο κάτω από το ανώτατο οριο. Αν ήμουν έγκυος θα έπρεπε οπωσδήποτε να πάρω χάπι, ίσως και από τώρα. Αν προλάβω θα πάω σήμερα, αλλιώς από βδομάδα. 

Να περάσεις καλά το σκ. Εγω έχω από Σάββατο μέχρι και Τρίτη ένα σεμινάριο αλλά μου αρέσει πολύ. Άσε πέφτει και στις γόνιμες αυτό το δύσκολο τετραήμερο. Αλλά τι να κάνω. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα...χαχαχα! 

Αχ περνάει ο χρόνος είναι αλήθεια. Και παρατηρώ όσο μεγαλωνω τόσο πιο γρήγορα περνάει. Καλά να είμαστε να μεγαλώνουμε!

@Μαρθα Κ μου καλημέρα!!μου ειχε πει ο ενδοκρινολόγος σε καποιες γυναικες επηρεαζουν τα κιλα πολύ στις πολυκυστικες η εστω αν εχεις μια ταση και αν επανέρθουμε στα φυσιολογικα μας τοτε θα φτιαξει παρα πολύ ο κυκλος!παιρνεις ινοφερτ?ειναι δυσκολο πολύ να χασουμε κιλα σε καταλαβαίνω!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

11 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Εσύ λογικά θα έχεις ΠΗΤ στις 14/7..ξέρω προτρέχω,σειρά έχει μια τέλεια χοριακή και μετά υπέρηχος και όπου να Ναι θα σου πει και ο γιατρός σου ΠΗΤ.με το καλό όλα αυτά!!Όσο σίγουρη ήμουν ότι είσαι έγκυος,τόσο σίγουρη είμαι και για το φύλο χαχαχαχα τώρα κι αν προτρέχω:-D Αλήθεια πως το ανακοίνωσες στον μέλλοντα μπαμπά?αν θέλεις λες φυσικά γιατί αυτά είναι προσωπικά..

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! @Ασία μου για πες απο περιεργεια φυλο, να δουμε αν πεσεις μεσα, αν ολα πανε καλα! Χαχαχα! Ο μελλων μπαμπας δε με "αφησε" να το ανακοινωσω με κανεναν πρωτοτυπο τροπο γιατι ηταν σιγουρος μερες τωρα... Απο πριν την καθυστερηση! Ειχα την χαλια διαθεση που λεγαμε, εκλαιγα ευκολα (και δεν ειμαι κλαψιαρα καθολου) και με πειραζε λεγοντας μου "δεν πειραζει που κλαις, λογικο αν εισαι εγκυος, μου θυμιζεις την αλλη φορα", και του ελεγα "μα την αλλη φορα δεν ειχαμε χασει κανενα μωρο" (το απεδιδα εκει αλλα δεν ηταν ετσι). Δε με αφηνε να σηκωνω κ σακουλες στο σουπερ μαρκετ, και δωσ'του περισσοτερο κλαμα εγω, που ενιωθα απελπισμενη οτι δε θα ξαναπιασουμε ευκολα, οτι με κοροϊδευει μες στον πονο μου κτλ. Οι ορμονες εκαναν παρτυ αλλα εγω δε μπορουσα να το καταλαβω. Οποτε, οταν αρχισε η καθυστερηση βεβαιωθηκε αυτος, εγω ολο και πιο πολυ αγχωνομουν, κ το βραδυ της Τριτης πριν το τεστ του ειπα οτι αποφασισα να κανω χοριακη αυριο. Μου ειπε να μην κανω ακομη γιατι θα δειξει πολυ μικρο νουμερο, θυμωσα, κοιμηθηκα, το πρωι ξυπνησα και ειχε φτιαξει κρουασαν πριν φυγει για δουλεια κ ειχε αφησει τα χρηματα για τη χοριακη ο γλυκουλης. Τελικα πηγα και πηρα τεστ, τον παιρνω τηλ και του λεω τρεμοντας "ειναι θετικο" και μου λεει "Αναμενομενο μωρε"! :-P Ψυχραιμια και σιγουρια, επιβεβαιωσε αυτο που ηξερε ηδη, αλλα εννοειται πολλη χαρα! Κανονικα επρεπε αυτος να μου το ανακοινωσει, το ενστικτο του αποδειχτηκε πιο ισχυρο απ το δικο μου!

πρίν από 14 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Μακαρι ,αντε να δουμε .... θα παω αυριο για χοριακη αλλα τη βγαζουν το απογευμα ,κανονικα θα αδιαθετουσα το Σαββατο αλλα δεν μπορω να περιμενω ,την προηγουμενη φορα πηγα για χοριακη 1-2 μερες νωριτερα και ειχα 251 μοναδες .

Γιώτα μου, ευχομαι να εχεις πιασει σπορακι!! Ανυπομονουμε να μας πεις τα νεα! Αυριο θα κανω κι εγω χοριακη για επιβεβαιωση της κυησης (εχω κανει μονο τεστ). Την προηγουμενη φορα που σου βγηκε 251 μοναδες, σε ποια μερα του κυκλου την εκανες, θυμασαι;;

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι. Ο γιατρός μου είπε ότι οι εξετάσεις είναι μια χαρά. Μου είπε επίσης να συμβουλευτώ ενδοκρινολόγο για τον θυρεοειδή που είναι λίγο κάτω από το ανώτατο οριο. Αν ήμουν έγκυος θα έπρεπε οπωσδήποτε να πάρω χάπι, ίσως και από τώρα. Αν προλάβω θα πάω σήμερα, αλλιώς από βδομάδα. 

Να περάσεις καλά το σκ. Εγω έχω από Σάββατο μέχρι και Τρίτη ένα σεμινάριο αλλά μου αρέσει πολύ. Άσε πέφτει και στις γόνιμες αυτό το δύσκολο τετραήμερο. Αλλά τι να κάνω. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα...χαχαχα! 

Αχ περνάει ο χρόνος είναι αλήθεια. Και παρατηρώ όσο μεγαλωνω τόσο πιο γρήγορα περνάει. Καλά να είμαστε να μεγαλώνουμε!

Καλημέρα αλινα μου!!! Join the club of χαπακωμα!!!χαχαχαχα!να μας στειλεις τι θα σου πει και ο ενδοκρινολόγος γιατι κανω ερευνα για το θεμα χαπι και θυρεοειδης!! η αληθεια είναι ότι οχρονος περναει πολύ γρηγορα ειδικα σε περιοδους που η καθημερινοτητα μας είναι γεματη περναει ακομα πιο γρηγορα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Πάλι έφτασαν οι γόνιμες;;; Πολύ γρήγορα μου φαινεται! εγω ειμαι ακόμα σε 1 κύκλο και εσύ πας για τρίτο! τέλεια!

Ωραία. καλύτερα να τα δει όλα ο ενδοκρινολόγος.

Καλό 4 ήμερο, από όλες τις απόψεις!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Καλημέρα αλινα μου!!! Join the club of χαπακωμα!!!χαχαχαχα!να μας στειλεις τι θα σου πει και ο ενδοκρινολόγος γιατι κανω ερευνα για το θεμα χαπι και θυρεοειδης!! η αληθεια είναι ότι οχρονος περναει πολύ γρηγορα ειδικα σε περιοδους που η καθημερινοτητα μας είναι γεματη περναει ακομα πιο γρηγορα!!

Εννοείται ότι θα ενημερώσω. 

Εντωμεταξύ έχω πάρει και ανανά. Το είπα τη Δευτέρα στον καλό μου να βρει. Συνήθως για να θυμηθεί κάτι του το λέω πάνω από τρεις φορές. Ε αυτό, χωρίς να ξέρει γιατί το θέλω το θυμήθηκε αμέσως. Και μου λέει προχτές "ο ανανάς έχει γίνει γιατί δεν το τρως;" Δεν έχω γίνει εγώ του λέω!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

Just now, Nati85 είπε:

Κορίτσια κι εγώ θα πάω για το θυροειδή μου τέλος του μήνα, έχω TSH 3,27, Τ3 1,25 και Τ4 2,5. Είναι μέσα στο όριο βέβαια όλες αλλά θέλω να ρωτήσω αν για εγκυμοσύνη η πρώτη πρέπει να πέσει κάτω από 2.5... Οπότε ότι μάθουμε το ανταλλάσσουμε!

πρίν από 5 λεπτά , Antila είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! @Ασία μου για πες απο περιεργεια φυλο, να δουμε αν πεσεις μεσα, αν ολα πανε καλα! Χαχαχα! Ο μελλων μπαμπας δε με "αφησε" να το ανακοινωσω με κανεναν πρωτοτυπο τροπο γιατι ηταν σιγουρος μερες τωρα... Απο πριν την καθυστερηση! Ειχα την χαλια διαθεση που λεγαμε, εκλαιγα ευκολα (και δεν ειμαι κλαψιαρα καθολου) και με πειραζε λεγοντας μου "δεν πειραζει που κλαις, λογικο αν εισαι εγκυος, μου θυμιζεις την αλλη φορα", και του ελεγα "μα την αλλη φορα δεν ειχαμε χασει κανενα μωρο" (το απεδιδα εκει αλλα δεν ηταν ετσι). Δε με αφηνε να σηκωνω κ σακουλες στο σουπερ μαρκετ, και δωσ'του περισσοτερο κλαμα εγω, που ενιωθα απελπισμενη οτι δε θα ξαναπιασουμε ευκολα, οτι με κοροϊδευει μες στον πονο μου κτλ. Οι ορμονες εκαναν παρτυ αλλα εγω δε μπορουσα να το καταλαβω. Οποτε, οταν αρχισε η καθυστερηση βεβαιωθηκε αυτος, εγω ολο και πιο πολυ αγχωνομουν, κ το βραδυ της Τριτης πριν το τεστ του ειπα οτι αποφασισα να κανω χοριακη αυριο. Μου ειπε να μην κανω ακομη γιατι θα δειξει πολυ μικρο νουμερο, θυμωσα, κοιμηθηκα, το πρωι ξυπνησα και ειχε φτιαξει κρουασαν πριν φυγει για δουλεια κ ειχε αφησει τα χρηματα για τη χοριακη ο γλυκουλης. Τελικα πηγα και πηρα τεστ, τον παιρνω τηλ και του λεω τρεμοντας "ειναι θετικο" και μου λεει "Αναμενομενο μωρε"! :-P Ψυχραιμια και σιγουρια, επιβεβαιωσε αυτο που ηξερε ηδη, αλλα εννοειται πολλη χαρα! Κανονικα επρεπε αυτος να μου το ανακοινωσει, το ενστικτο του αποδειχτηκε πιο ισχυρο απ το δικο μου!

Γιώτα μου, ευχομαι να εχεις πιασει σπορακι!! Ανυπομονουμε να μας πεις τα νεα! Αυριο θα κανω κι εγω χοριακη για επιβεβαιωση της κυησης (εχω κανει μονο τεστ). Την προηγουμενη φορα που σου βγηκε 251 μοναδες, σε ποια μερα του κυκλου την εκανες, θυμασαι;;

Με 30 μερες κυκλο την εκανα την 29η και βγηκε 251 και μετα την 33η και ηταν 1427(βεβαια εκανα και το τραγικο στην 21η μερα χαχαχαχ και βγηκε 1,27 το οποιο ναι μεν ειναι αρνητικο αλλα εμενα κατι μου εδειξε αφου τις προηγουμενες φορες ηταν 0,1)

πρίν από 9 λεπτά , Antila είπε:

@Ασία

Ολα καλα να σου πανε,αυριο και εσυ ,αυριο και εγω...... ποσες μερες εχεις καθυστερηση?

Κοριτσια, καλημερα και σε εσας!! :) Μιας και λετε για ενδοκρινολογους, ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα χρειαστει να παρω κι εγω χαπια για θυεροειδη για πρωτη φορα (τον ειχα λιγο ψηλο, δηλαδη 3, στην προηγουμενη κυηση, απλως δεν προλαβαμε να τον ριξουμε). Μηπως εχετε καποια προταση; Που θα βρω ενδοκρινολογο; Πρεπει να ασχολειται με κυηση; Φοβαμαι να παω καπου τυχαια, δεν ξερω αν εχετε κατι στο νου σας! Αθηνα μενω.

Grpbp2.png

@antila Καλά αποτελέσματα με τη χοριακή σου Αντιγόνη! Να τον ακούς τον άντρα σου και να εμπιστεύεσαι πιο πολύ το ένστικτο! Εγώ νομίζω αγόρι ότι θα έχεις, έτσι αν ισχύουν αυτά περί ημερομηνίας επαφών και οωρρηξίας! Θα δείξει όμως! Η @Ασία τι λέει;;; Εσείς έχετε κάποιο που προτιμάτε;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...