Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλημέρα!!!! Θα σας πω κάποια πράγματα για μένα για τα κορίτσια που δεν ξέρουν.... Λοιπόν κάνω εξετάσεις κάθε χρόνο για θυρεοειδη είναι τέλειες όλες... Ο γυναικολογος μου έχει πει ότι έχω στην αριστερή ωοθήκη κιστες πολύ μικρούλες ίσα που εδώ και χρόνια που όταν παίρνω κιλά κολλάνε και δεν φεύγουν και μου κάνουν ανωμαλία και σε αυτή την φάση που είμαι έχω φτάσει από 65 κιλά που ήμουν και η περίοδος ήταν στάνταρ κάθε μήνα τώρα που έχω πάει 90 κιλά και ντρέπομαι που το λέω έχει γίνει άστα να πάνε..... Ίσως να μην το έκανα καλά το τεστ  τι να πω πρώτη φορά έκανα τεστ ωορρηξιας..... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!! Θα σας πω κάποια πράγματα για μένα για τα κορίτσια που δεν ξέρουν.... Λοιπόν κάνω εξετάσεις κάθε χρόνο για θυρεοειδη είναι τέλειες όλες... Ο γυναικολογος μου έχει πει ότι έχω στην αριστερή ωοθήκη κιστες πολύ μικρούλες ίσα που εδώ και χρόνια που όταν παίρνω κιλά κολλάνε και δεν φεύγουν και μου κάνουν ανωμαλία και σε αυτή την φάση που είμαι έχω φτάσει από 65 κιλά που ήμουν και η περίοδος ήταν στάνταρ κάθε μήνα τώρα που έχω πάει 90 κιλά και ντρέπομαι που το λέω έχει γίνει άστα να πάνε..... Ίσως να μην το έκανα καλά το τεστ  τι να πω πρώτη φορά έκανα τεστ ωορρηξιας..... 

Μη στεναχωριέσαι Μαρθουλα μου κι εγώ έχω βάλει κιλά πολλά εδώ και 2 χρόνια που προσπαθούμε και φέτος δεν προσπαθούσα καθόλου να τα χάσω, παραιτήθηκα πήρα και ένα σορό ορμόνες για την εξωσωματική έγινα φούσκα, τώρα είμαι 85 και έχω ξεκινήσει να προσέχω και πιλάτες, έχω πήξει στα πράσινα!

πρεπει να χαλαρώσουμε και να είμαστε αισιόδοξες για να έρθει χαμόγελα λοιπόν και πάμε δυνατά για τον επόμενο μήνα 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλησπερα κοπέλα μου! Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μάλλον αυτο έγινε σε αυτόν τον κύκλο. Δεν εγινε ωορρηξία άσχετα αν είχα θετικό τεστ την Παρασκευή. Βέβαια είχα κ χθες θετικό τεστ ενώ σήμερα εχω κατι ενοχλησεις δεξιά όλη μέρα κ το τεστ ωορ. Που εκανα ηταν αχνο αρα αρνητικο. Όποτε μπορεί να φεύγει σιγά σιγά η κύστη.. Η να μεγαλωνει . σήμερα 19η μερα. Μπορεί κ εγώ να  μην εκανα ωορηξια κ  σε αλλον κυκλο κ να γινόταν κύστη.. Απλα να μην το καταλάβαινα. Εχω κ εγώ την εικόνα πολυκ. Ωοθηκων στην αριστερη ωοθηκη κ ωορηξια κανω συνηθως απο τη δεξια.μπορείς να μου πεις ποσο καιρο προσπαθείτε ?εχεις σταθερο κυκλο; 

Καλημέρα!Εγώ έχω εικόνα πολυκυστικων και στις δύο ωοθήκες λογικά,γιατί κανένας γιατρός δεν μου διευκρίνισε ποτέ ότι έχω μόνο στη μια,δεν ήξερα καν ότι γίνεται να έχεις μόνο στη μια.Εμείς έχουμε ελεύθερες επαφές 22 μήνες,όμως όλους αυτούς τους μήνες υπολογίζω πως έκανα λιγότερες ωορρηξίες από αυτές που θα έκανα "κανονικά" και από αυτές που έκανα μόνο στις 6 ωορρηξίες είχαμε επαφές τις κατάλληλες μέρες(Επίσης στις 3 από αυτές μάλλον είχαμε πολύ κακό σπέρμα,οπότε δεν τις μετράω)άρα ουσιαστικά είχαμε 3 σωστές προσπάθειες ως τώρα...ξέρω είναι πολύ λίγες για διάστημα 22 μηνών.οι κύκλοι μου είναι 45-35-55 ημερών και έχω βγάλει αρκετές φορές κύστη(γι αυτό και είναι τόσο μεγάλοι,μέχρι 63 μέρες κύκλο έχω κάνει με τις παλιοκύστες).

16 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλησπερα!!μπορει να ειναι κ εμφυτευση μπορει ομως κ ωορρηξια...εισαι σιγουρη οτι 6η μερα δεν εκανες ωορρηξια?

Καλημερα ,χαχαχ σε μπερδεψα νομιζω,,,,οχι 6η μερα      .................εννοουσα 6 του μηνα οτι ειδα αιμα ροζ ,την ωορηξια μου την ειδα με ταινιες και ηταν 24-26 /10 :)  

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια ,σε ολες τις μελλοντικες μανουλες !!!Πιασατε τοsα πολλα θεματα εχθες που δεν ξερω τι να πρωτο σχολιασω.Καταρχας συγχαρητηρια σε ολες που ειχαν ευχαριστα νεα και καλη επιτυχια και γρηγορα θετικα τεστακια στις υπολοιπες.Θα σας πω και εγω τα συμπτωματα που ειχα απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου ,μιας που τα εχω και προσφατα .

Πονοι στο στηθος υπερβολικοι ομως και ερεθισμενες θηλες απο την ωορρηξια και μχρι την αποξεση,το χρωμα δεν ειχε αλλαξει πολυ διακριτα ισως προς το τελος και το μεγεθος της θυλης επισης ,μεγαλωσε μετα τον 2ο μηνα.

Επισης ειχα θεμα με το στομαχι πονους και ρεψιματα ,δυσκοιλιοτητα (επαιρνα φυτικα χαπια καθε μερα για να παω τουαλετα)

Το καπνισμα δεν επηρεασε σε εμενα ουτε τη συλληψη ουτε την εκβαση της εγκυμοσυνης ,αλλα το ειχα ελαττωσει κατα πολυ ,μετα τον 2ο με 3ο μηνα με ειχε πιασει λιγο αηδια και επισης μετα τον 3ο με επιασαν εμετοι .

Γυμναστικη φοβομουν να κανω γιατι αμα παρω φορα το τερματιζω,νομιζω οτι ειμαι βεβαια υπερβολικη.

Μετα τη σεξουαλικη πραξη ειχα κατσει, και ας με κοροιδευε ο αντρας μου ,με τα ποδια πανω και καποιες στιγμες εκανα και κερακι για πλακα,αλλα.........επιασε ;)

Καναμε προσπαθειες γυρω στους 4 μηνες αλλα τελικα ανακαλυψα με τα τα τεστ ωορρηξιας οτι την κανω νωριτερα απο οτι πιστευα και ας καταλαβαινα το σωμα μου και τους πονους του σπασιματος του αυγου ,εντελει με 30 μερες κυκλο ωορρηξια εκανα την 12η μερα ενω ειχα συμπτωματα τη 15η που ειχε ηδη περασει.Πηγαμε στον γιατρο για να μας γραψει εξετασεις μιας και ειμαι 39 ετων και δεν θελαμε να το καθυστερησουμε πολυ (εχουμε και στιγμα μεσογειακης και οι δυο-οποτε υπηρχε η πιθανοτητα να νοσει το εμβρυο ,το οποιο και συνεβει δυστυχως),προλαβαμε να κανουμε σπερμοδιαγραμμα το οποιο βγηκε μια χαρα και πανω που περιμενα να ερθει η περιοδος για να κανω σαλπιγγογραφια (το οποιο δεν ηθελα με τιποτα να κανω) τσουυυυυυπ  ημουν εγκυος!!!

Αυτααααααααααααααααααα

Μεγαλο το μηνυμα μου ,ελπιζω να βοηθησα καποιες κοπελες και δεχομαι ερωτησεις!!!! :)

• Μου αρέσει 5

@ΓΙΩΤΑ78 μ'αρεσεις που κάνεις κεράκι!! Εσύ το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο!!! Ασε να κοροιδεύουν, εγώ σου λέω πως θα το δοκιμάσω!!! Καλά μας αποτελέσματα και ευχαριστούμε για την εμπειρία σου. Άντε και στην επόμενη φορά σύντομα :-P

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

@ΓΙΩΤΑ78 μ'αρεσεις που κάνεις κεράκι!! Εσύ το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο!!! Ασε να κοροιδεύουν, εγώ σου λέω πως θα το δοκιμάσω!!! Καλά μας αποτελέσματα και ευχαριστούμε για την εμπειρία σου. Άντε και στην επόμενη φορά σύντομα :-P

χαχαχαχ ε μα ....αν κανεις κατι ,καντο σωστα !!!! χιχιχιιχ Εν τω μεταξυ εβλεπε εμενα ο αντρας μου και προσπαθουσε να το κανει και εκεινος ....πολυ γελιο ,παραλιγο να βρεθει κατω απο το κρεββατι !!

Αυτη τη φορα αν ειμαι εγκυος θα σας πω εντελως αλλα συμπτωματα ,πολυ λιγοτερα !!! Αυριο λεω να παω για χοριακη που αν ειμαι θα δειξει ,την προηγουμενη ειχε δειξει ελαχιστο μεν αλλα κατι, 3 μερες πριν την περιοδο

πρίν από 22 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια ,σε ολες τις μελλοντικες μανουλες !!!Πιασατε τοsα πολλα θεματα εχθες που δεν ξερω τι να πρωτο σχολιασω.Καταρχας συγχαρητηρια σε ολες που ειχαν ευχαριστα νεα και καλη επιτυχια και γρηγορα θετικα τεστακια στις υπολοιπες.Θα σας πω και εγω τα συμπτωματα που ειχα απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου ,μιας που τα εχω και προσφατα .

Πονοι στο στηθος υπερβολικοι ομως και ερεθισμενες θηλες απο την ωορρηξια και μχρι την αποξεση,το χρωμα δεν ειχε αλλαξει πολυ διακριτα ισως προς το τελος και το μεγεθος της θυλης επισης ,μεγαλωσε μετα τον 2ο μηνα.

Επισης ειχα θεμα με το στομαχι πονους και ρεψιματα ,δυσκοιλιοτητα (επαιρνα φυτικα χαπια καθε μερα για να παω τουαλετα)

Το καπνισμα δεν επηρεασε σε εμενα ουτε τη συλληψη ουτε την εκβαση της εγκυμοσυνης ,αλλα το ειχα ελαττωσει κατα πολυ ,μετα τον 2ο με 3ο μηνα με ειχε πιασει λιγο αηδια και επισης μετα τον 3ο με επιασαν εμετοι .

Γυμναστικη φοβομουν να κανω γιατι αμα παρω φορα το τερματιζω,νομιζω οτι ειμαι βεβαια υπερβολικη.

Μετα τη σεξουαλικη πραξη ειχα κατσει, και ας με κοροιδευε ο αντρας μου ,με τα ποδια πανω και καποιες στιγμες εκανα και κερακι για πλακα,αλλα.........επιασε ;)

Καναμε προσπαθειες γυρω στους 4 μηνες αλλα τελικα ανακαλυψα με τα τα τεστ ωορρηξιας οτι την κανω νωριτερα απο οτι πιστευα και ας καταλαβαινα το σωμα μου και τους πονους του σπασιματος του αυγου ,εντελει με 30 μερες κυκλο ωορρηξια εκανα την 12η μερα ενω ειχα συμπτωματα τη 15η που ειχε ηδη περασει.Πηγαμε στον γιατρο για να μας γραψει εξετασεις μιας και ειμαι 39 ετων και δεν θελαμε να το καθυστερησουμε πολυ (εχουμε και στιγμα μεσογειακης και οι δυο-οποτε υπηρχε η πιθανοτητα να νοσει το εμβρυο ,το οποιο και συνεβει δυστυχως),προλαβαμε να κανουμε σπερμοδιαγραμμα το οποιο βγηκε μια χαρα και πανω που περιμενα να ερθει η περιοδος για να κανω σαλπιγγογραφια (το οποιο δεν ηθελα με τιποτα να κανω) τσουυυυυυπ  ημουν εγκυος!!!

Αυτααααααααααααααααααα

Μεγαλο το μηνυμα μου ,ελπιζω να βοηθησα καποιες κοπελες και δεχομαι ερωτησεις!!!! :)

Καλημέρα! όλα καλά κ φαντάζομαι γρήγορα θα μείνεις πάλι!

Ερώτηση: αφού έχετε και οι δύο δεν είναι πολλές οι πιθανότητες; θέλω να πω θα το ρισκάρεις να περάσεις πάλι τα ίδια; δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Συγνώμη αλλα το έχω απορία από την προηγούμενη φορά που είπες την ιστορία σου. 

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες! προΠαρασκευη σήμερα! Κορίτσια σας φαίνεται και εσάς ότι περνανε πολύ γρήγορα οι μέρες;

Καλημέρα! Είναι το πρώτο ΣΚ που πιστεύω θα απολαύσω μετά από μήνες, λόγω υποχρεώσεων! Λέμε τώρα γιατί όλο και κάτι μπορεί να προκύψει. Όταν τρέχεις περνάνε πολύ γρήγορα οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια! Προσωπικά μου αρέσει να απολαμβάνω το χρόνο αλλά δε γίνεται πάντα! Εσύ πώς είσαι; στο γιατρό πότε θα πας; καμιά ιδιαίτερη συμβουλή πήρες από τη φίλη @orianna ; 

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

Καλημέρα!Εγώ έχω εικόνα πολυκυστικων και στις δύο ωοθήκες λογικά,γιατί κανένας γιατρός δεν μου διευκρίνισε ποτέ ότι έχω μόνο στη μια,δεν ήξερα καν ότι γίνεται να έχεις μόνο στη μια.Εμείς έχουμε ελεύθερες επαφές 22 μήνες,όμως όλους αυτούς τους μήνες υπολογίζω πως έκανα λιγότερες ωορρηξίες από αυτές που θα έκανα "κανονικά" και από αυτές που έκανα μόνο στις 6 ωορρηξίες είχαμε επαφές τις κατάλληλες μέρες(Επίσης στις 3 από αυτές μάλλον είχαμε πολύ κακό σπέρμα,οπότε δεν τις μετράω)άρα ουσιαστικά είχαμε 3 σωστές προσπάθειες ως τώρα...ξέρω είναι πολύ λίγες για διάστημα 22 μηνών.οι κύκλοι μου είναι 45-35-55 ημερών και έχω βγάλει αρκετές φορές κύστη(γι αυτό και είναι τόσο μεγάλοι,μέχρι 63 μέρες κύκλο έχω κάνει με τις παλιοκύστες).

Καλημέρα! Είσαι ότι πιο κοντινό υπάρχει στην περίπτωσή μου.

Σκεφτόμουν χθες πως στα 3 χρόνια προσπαθειών οι ωορ. που έχουμε αξιοποιήσει είναι μόλις 6! Και δεν μετράνε γιατι βρέθηκε πρόβλημα. επομένως ξεκινάω απ την αρχή. και ήδη σε 2 μήνες που περιμένω έχασα την 1η ωορ. που περίμενα!

Ο σύζυγος έχει κάνει εξετάσεις; 

Την σαλπιγγογραφία μη τη φοβάσαι καθόλου! Σαν τεστ παπ είναι πραγματικά! ότι αποκλείεις καλό είναι.

Το θετικό είναι οτι και μια φορά να κάνεις ωορ. θα μείνεις αρκεί να μην υπάρχει κάτι άλλο.

Τι ηλικία έχεις;

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! όλα καλά κ φαντάζομαι γρήγορα θα μείνεις πάλι!

Ερώτηση: αφού έχετε και οι δύο δεν είναι πολλές οι πιθανότητες; θέλω να πω θα το ρισκάρεις να περάσεις πάλι τα ίδια; δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Συγνώμη αλλα το έχω απορία από την προηγούμενη φορά που είπες την ιστορία σου. 

Το ποσοστο στην περιπτωση μασ ειναι με το μερος μας ,δηλαδη 75% να ειναι ολα οκ και 25% να νοσει ,εμεις πεσαμε σε αυτο το 25%.Δεν ηθελα να μπω στην διαδικασια εξωσωματικης λογω των φαρμακων και ειπαμε να ξανα δοκιμασουμε ετσι ,παιζουμε βεβαια σε ολες τις περιπτωσεις με ποσοστα και σε αυτη της εξωσωματικης γιατι παλι υπαρχει πιθανοτητα να νοσει εντελει ακομα και αν πετυχαινε με την πρωτη η εξωσωματικη.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Το ποσοστο στην περιπτωση μασ ειναι με το μερος μας ,δηλαδη 75% να ειναι ολα οκ και 25% να νοσει ,εμεις πεσαμε σε αυτο το 25%.Δεν ηθελα να μπω στην διαδικασια εξωσωματικης λογω των φαρμακων και ειπαμε να ξανα δοκιμασουμε ετσι ,παιζουμε βεβαια σε ολες τις περιπτωσεις με ποσοστα και σε αυτη της εξωσωματικης γιατι παλι υπαρχει πιθανοτητα να νοσει εντελει ακομα και αν πετυχαινε με την πρωτη η εξωσωματικη.

Νόμιζα οτι θα μπορούσαν να το απομονώσουν με την εξωσωματική. Καλή επιτυχία και να είστε τυχεροί! και πρέπει να περιμένεις για αμνιοπαρακέντηση για να μάθεις; μου φαίνεται τρομερή η αγωνία. Να πάνε όλα καλά! 

καλημερα κοριτσια!!!!

8 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

αυτο θα σε ρωτουσα...ποσο καιρο προσπαθουσατε?? 

Όπως καταλαβες αποκοιμηθηκα εχθες κ δεν απαντησα!!!εμεις ξεκινησαμε προσπαθειες γεναρη 2016..στο φορουμ γραφτηκε ιουνιο του 2016 κ εγκυος έμεινα φετος τον ιουλιο η μηπως πιάνεται Ιούνιος χαχα?τεσπα τελευταια περιοδο ειχα ιουνιο κ ωορρηξια 1 ιουλιου,ημασταν σε ταξιδι!!

4 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Μαρθα μου αν τα κιλα γενικα σου προκαλουν προβληματα(υγείας)καλο ειναι να προσπαθησεις να τα μειωσεις λιγακι...βεβαια δε σημαινει οτι δε μενεις εγκυος αν εχεις παραπανω κιλα,απλα να προσεξεις μη σου δημιουργησουν προβληματα..αυτο μονο..εμενα η ξαδελφη ειναι +50κιλα απο εσένα (ενταξει καμια σχεση απλα στο αναφερω)κ εχεις προβληματα παντου...οταν σου λεω παντου παντου..ειναι αθηνα τωρα ενα μηνα κ πηγαινει σε ολους τους γιατρους κ παλευει να γλιτωσει τα χειρουργεια...25χρονων κοριτσακι..κ εμεις τις τα λεγαμε γιαυτο το λογο...η εικονα δε παιζει ρολο αρκει να μην σου δημιουργούνται προβλήματα υγειας εξαιτιας αυτου!

1 hour ago, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα ,χαχαχ σε μπερδεψα νομιζω,,,,οχι 6η μερα      .................εννοουσα 6 του μηνα οτι ειδα αιμα ροζ ,την ωορηξια μου την ειδα με ταινιες και ηταν 24-26 /10 :)  

ευχομαι να ειναι αιμα εμφυτευσης λοιπον!σμρ εβγαλες καθολου υγρα?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Νόμιζα οτι θα μπορούσαν να το απομονώσουν με την εξωσωματική. Καλή επιτυχία και να είστε τυχεροί! και πρέπει να περιμένεις για αμνιοπαρακέντηση για να μάθεις; μου φαίνεται τρομερή η αγωνία. Να πάνε όλα καλά! 

Και εγω ετσι νομιζα ,αλλα και παλι υπαρχει πιθανοτητα να μην το καταφερουν ,ο γιατρος που μου εκανε την τροφοβλαστη(ειναι περιπου σαν την αμνιοπαρακεντηση αλλα γινεται πολυ νωριτερα μεταξυ 10ης με 12ησ εβδομαδας)μου ειπε οτι του ετυχε περιπτωση σε γυναικα μετα απο εξωσωματικη γι αυτον τον λογο το εβρυο τελικα να νοσει ,οποτε και φαρμακα πηρε και τελικα εκανε αποξεση.Ειπαμε να ξανα δοκιμασουμε την τυχη μας ,ειναι ρισκο το ξερω και αγωνια μεγαλη και πικρα και ολα αυτα ,αλλα το αποτελεσμα αν ειναι θετικο νομιζω οτι αξιζει!!!

Μιλαμε για εμενα και βλεπω και εσυ δεν εχεις περασει λιγα!!!Δεν εχω καταλαβει ομως το προβλημα σου ,θελεις να μου εξηγησεις??

4 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα! Είμαι σίγουρη πως θα τα χάσεις και θα καταφέρεις το στόχο σου. Συμφωνω με το @elenakii22 πως ίσως δεν ευθύνονται τα κιλά γιατι και εγώ που είμαι στο κανονικό ο κύκλος είναι άστατος. κ εμένα ΌΛΕΣ οι εξετάσεις είναι τέλειες. Βέβαια σε σενα αφου φτιάχνει ο κύκλος στα λιγότερα κιλά, μπορεί να είναι αυτός ο παράγοντας. Μια μικρή συμβουλή θα σου δώσω μόνο: να ηρεμήσεις λίγο γιατί αυτά τα καφέ εγώ κ μόνο εγώ το πιστεύω αυτό, είναι από το άγχος.Στο λέω γιατί το είχα πάθει 2 φορές γιατί πιστεύω οτι σταματούσα την περίοδο από την επιθυμία μου να είμαι έγκυος. Ξέχνα τα όλα και ξεκινάμε δυναμικά! κ η ομαδούλα εδώ βοηθάει πολύ! 

Ακόμα δε σου ήρθε όμως... ας δούμε τι θα γίνει πρώτα! 

πρίν από 11 λεπτά , elenakii22 είπε:

ευχομαι να ειναι αιμα εμφυτευσης λοιπον!σμρ εβγαλες καθολου υγρα?

Καλημερα κοριτσι μου ,τι να πω δεν ξερω τι μπορει να ειναι !!! Στις 6 /11 το βραδυ ειδα λιγα ροζ ,την επομενη μονο οταν πηγαινα τουαλετα και σκουπιζομουν και οχι παντα ,εχθες τιποτα και σημερα τιποτα ακομα....θα δειξει.Ημουν και φουσκωμενη πολυ στην κοιλια και ειχα και πονους περιοδου ,οχι κατι τραγικο ομως ,σημερα νομιζω οτι επεσε η κοιλια καπως και το στηθος δεν το αισθανομαι περιεργα,γενικα χαλαρα ειμαι ,το μονο που εχω ειναι ρεψιμο και φουσκωμα στο στομαχι .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...