Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , KalStyl είπε:

εγω προσωπικα δεν εχω προσεξει....αλλα αν δεν κανω λαθος πονανε και τα δυο μαζι σε μενα καποιες μερες πριν ερθει η περιοδος!!

Δυστυχως δεν εχω προσεξει να σου πω.

Εγώ έχω προσέξει πως κάθε φορά ξεκινάει ο πόνος στο δεξί σιγά σιγά και μετά πονάει και το αριστερό,ώσπου πονάνε και τα δύο το ίδιο.και μόλις τώρα πρόσεξα ότι ξεκινάει ένας ελαφρύς πόνος στο αριστερό,ενώ το δεξί καθόλου.και λέω μωρέ λες να είναι σύμπτωμα αυτό?Γιατί οτιδήποτε διαφορετικό από τα συνηθισμένα μπορεί να είναι κάποιο σύμπτωμα εγκυμοσύνης χαχαχαχα καταλαβαίνεις τώρα τι σενάρια έχω πλάσει όλους τους μήνες προσπάθειας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Ασία είπε:

Εγώ έχω προσέξει πως κάθε φορά ξεκινάει ο πόνος στο δεξί σιγά σιγά και μετά πονάει και το αριστερό,ώσπου πονάνε και τα δύο το ίδιο.και μόλις τώρα πρόσεξα ότι ξεκινάει ένας ελαφρύς πόνος στο αριστερό,ενώ το δεξί καθόλου.και λέω μωρέ λες να είναι σύμπτωμα αυτό?Γιατί οτιδήποτε διαφορετικό από τα συνηθισμένα μπορεί να είναι κάποιο σύμπτωμα εγκυμοσύνης χαχαχαχα καταλαβαίνεις τώρα τι σενάρια έχω πλάσει όλους τους μήνες προσπάθειας?

Αν καταλαβαινω λεει. ισως και να στεκει αυτο που λες αλλα με τοσα σεναρια που κανουμε αντε να ξεκαθαρισουμε πιο απο όλα στεκει.  εγω καθε τοσο λεω στον αντρα μου οτι " μαλλον τωρα περναει το σπερματακι μας απο τις σαλπιγγες"  χαχααχαχαχ  γτ καμια φορα πονανε ξερεις ή καποιο τσιμπηματακι και λεω ωπ!! εδω ειμαστε.

Επισης μολις διαβασα πριν μερες καπου οτι η δυσκοιλιοτητα ειναι μες τα συμπτωματα εγκυμοσυνης....δια μαγειας την επομενη μερα θεωρουσα οτι ειχα και δυσκοιλιοτητα και ημουν μες στην τρελη χαρα...!!  αχαχαχαχαχαχαχ

οπως και να χει...εσυ ξερεις καλυτερα να διαβαζεις το σωμα σου...οπότε μπορει και να ισχυει αυτο που λες. μακαρια δηλ!! <3

Υ.Γ. παντως ναι οτι διαφορετικο απο τα συνηθισμενα....μας ξυπναει το ενδιαφερον...

πρίν από 9 λεπτά , KalStyl είπε:

Πως ειναι η αισθηση?? φανταζομαι απιστευτη...!!  μια φορα ακουμπησα την κοιλιτσα της ξαδρφης μου πριν χρονια που ηταν εγυος....ξερεις την ωρα που κλωτσαγε μου τραβαει το χερι και το βαζει πανω στην κοιλιτσα της......δεν ξερω τρελαθηκα....ελεγα πως ειναι δυνατον,,,απιστευτη (εξωπραγματικη θα ελεγα χαχαχα) εμπειρια!!!   <3 <3

εγω προσωπικα δεν εχω προσεξει....αλλα αν δεν κανω λαθος πονανε και τα δυο μαζι σε μενα καποιες μερες πριν ερθει η περιοδος!!

Δυστυχως δεν εχω προσεξει να σου πω.

θα σου πω αν και πολυ συντομα ολες νιωσετε αυτην την εμπειρία,στην αρχή δεν το πιστευεις...λες μπα η ιδεα μου..εγω νομιζα οτι κανει η κοιλια μου σαν σπασμους!βεβαια τεραστια διαφορα σε 3 μερες...σμρ την ενιωσα κ το μεσημερι κ το απογευμα κ το βραδυ!φανταζομαι οταν μεγαλωσει κ αλλο τι εχει να γινει!!!

• Μου αρέσει 3

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

θα σου πω αν και πολυ συντομα ολες νιωσετε αυτην την εμπειρία,στην αρχή δεν το πιστευεις...λες μπα η ιδεα μου..εγω νομιζα οτι κανει η κοιλια μου σαν σπασμους!βεβαια τεραστια διαφορα σε 3 μερες...σμρ την ενιωσα κ το μεσημερι κ το απογευμα κ το βραδυ!φανταζομαι οταν μεγαλωσει κ αλλο τι εχει να γινει!!!

χαχαχαχαχ απιστευτο.!!  οσο μεγαλωνει, τουλαχιστον μην πινεις κρασακι γτ θα σε τριγυρναει περα δοθε !!! χαχαχαχα (αστειευομαι) 

ποσω μηνων εισαι? 

κοριτσια διαβαζω ενα αρθρο που λεει τι νιωθουν τα εμβρυα μεσα στην κοιλια κ βρηκα το εξης : 

Ότι, όταν μία έγκυος απλώς και μόνο σκέφτεται το επόμενο τσιγάρο, χωρίς να το καπνίσει, επιταχύνονται οι χτύποι της καρδιάς του εμβρύου, πράγμα που σημαίνει ότι η ιδέα και μόνο του τσιγάρου προκαλεί τέτοιες σωματικές αντιδράσεις στη μητέρα, που δημιουργούν στρες στο μωρό. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, KalStyl είπε:

Αν καταλαβαινω λεει. ισως και να στεκει αυτο που λες αλλα με τοσα σεναρια που κανουμε αντε να ξεκαθαρισουμε πιο απο όλα στεκει.  εγω καθε τοσο λεω στον αντρα μου οτι " μαλλον τωρα περναει το σπερματακι μας απο τις σαλπιγγες"  χαχααχαχαχ  γτ καμια φορα πονανε ξερεις ή καποιο τσιμπηματακι και λεω ωπ!! εδω ειμαστε.

Επισης μολις διαβασα πριν μερες καπου οτι η δυσκοιλιοτητα ειναι μες τα συμπτωματα εγκυμοσυνης....δια μαγειας την επομενη μερα θεωρουσα οτι ειχα και δυσκοιλιοτητα και ημουν μες στην τρελη χαρα...!!  αχαχαχαχαχαχαχ

οπως και να χει...εσυ ξερεις καλυτερα να διαβαζεις το σωμα σου...οπότε μπορει και να ισχυει αυτο που λες. μακαρια δηλ!! <3

Χαχαχαχα όλες τα ίδια κάνουμε,εγώ θυμάμαι τον πρώτο μήνα προσπαθειών που είχα σίγουρη την επιτυχία στο μυαλό μου, κοιτούσα τις θηλές μου και ενώ ήταν όπως κάθε άλλη φορά,εγώ τις έβλεπα πιο μεγάλες και πιο σκούρες,τόσες φορές που είχα ρωτήσει τον άντρα μου αν άλλαξαν χρώμα και μέγεθος ξεκίνησε και αυτός να τις βλέπει αλλαγμένες,αλλά προφανώς ήταν από την επιθυμία μου να αλλάξουν,εν τω μεταξύ έβλεπα ξεκάθαρα και φλέβες και ορκιζόμουν πως δεν είχα ξαναδεί,ενώ από τότε οι φλέβες εκείνες που έβλεπα δεν έχουν φύγει από το στήθος μου γιατί προφανώς έτσι φαίνονται πάντα χαχαχα ότι να ναι σου λέω

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, KalStyl είπε:

χαχαχαχαχ απιστευτο.!!  οσο μεγαλωνει, τουλαχιστον μην πινεις κρασακι γτ θα σε τριγυρναει περα δοθε !!! χαχαχαχα (αστειευομαι) 

ποσω μηνων εισαι? 

φαντασου ουτε ενα δαχτυλο δεν ηπια!δεν ειμαι κ φαν γενικα!ειμαι τωρα στην 21η βδομαδα!4.5 μηνων,στα μισα!! εσυ θυμισε μου λιγο(μπηκατε πολλες καινουργιες κοπελες κ εχω μπερδευτεί)προσπαθειτε καιρο?

Just now, Ασία είπε:

Χαχαχαχα όλες τα ίδια κάνουμε,εγώ θυμάμαι τον πρώτο μήνα προσπαθειών που είχα σίγουρη την επιτυχία στο μυαλό μου, κοιτούσα τις θηλές μου και ενώ ήταν όπως κάθε άλλη φορά,εγώ τις έβλεπα πιο μεγάλες και πιο σκούρες,τόσες φορές που είχα ρωτήσει τον άντρα μου αν άλλαξαν χρώμα και μέγεθος ξεκίνησε και αυτός να τις βλέπει αλλαγμένες,αλλά προφανώς ήταν από την επιθυμία μου να αλλάξουν,εν τω μεταξύ έβλεπα ξεκάθαρα και φλέβες και ορκιζόμουν πως δεν είχα ξαναδεί,ενώ από τότε οι φλέβες εκείνες που έβλεπα δεν έχουν φύγει από το στήθος μου γιατί προφανώς έτσι φαίνονται πάντα χαχαχα ότι να ναι σου λέω

πραγματικα κλαιω απο τα γελια ...γτ πριν μερες εκει που καθομασταν χαλαρα με τον αντρα μου και βλεπαμε τηλεοραση εγω σηκωσα την μπλουζα μου και του ειπα να δει το στηθος μου καμια αλλαγη και με κοιτουσε τρομαγμενος!!!!

ετσι κανουμε ολες ναι!!!! χαχαχαχα

ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΩ!!!

Just now, elenakii22 είπε:

φαντασου ουτε ενα δαχτυλο δεν ηπια!δεν ειμαι κ φαν γενικα!ειμαι τωρα στην 21η βδομαδα!4.5 μηνων,στα μισα!! εσυ θυμισε μου λιγο(μπηκατε πολλες καινουργιες κοπελες κ εχω μπερδευτεί)προσπαθειτε καιρο?

Αχ κουκλα μου συγχαρητηρια!!! να σου πανε όλα καλα και ηρεμα στην εγκυμοσυνη σου...!!

εγω τωρα 2 μηνες προσπαθουμε και τωρα περιμενω στις 15/11...! 

Δεν ξερω...θα δειξει!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

κοριτσια διαβαζω ενα αρθρο που λεει τι νιωθουν τα εμβρυα μεσα στην κοιλια κ βρηκα το εξης : 

Ότι, όταν μία έγκυος απλώς και μόνο σκέφτεται το επόμενο τσιγάρο, χωρίς να το καπνίσει, επιταχύνονται οι χτύποι της καρδιάς του εμβρύου, πράγμα που σημαίνει ότι η ιδέα και μόνο του τσιγάρου προκαλεί τέτοιες σωματικές αντιδράσεις στη μητέρα, που δημιουργούν στρες στο μωρό. 

Πωπω μεγάλη υπόθεση το τσιγάρο..και μ αρέσει που υπάρχουν γιατροί που επιτρέπουν ως 4-5 τσιγάρα την ημέρα.Εγώ να τα βλέπω αυτά που το είχα κόψει όταν ξεκίνησα προσπάθειες και μετά είχα απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν ερχόταν η εγκυμοσύνη και το ξεκίνησα γιατί σκεφτόμουν πως σιγά μην έρθει...Τώρα είμαι πιο αισιόδοξη αλλά καπνίζω κανονικά.όλο λέω να το κόψω ώστε να είμαι έτοιμη για την εγκυμοσύνη και όλο καπνίζω.φυσικά είμαι καθετη,αν όσο καπνίζωκαι πως είμαι έγκυος δεν έχω σκοπό ούτε ένα τσιγάρο να κάνω!!!ελπίζω μόνο να προλάβω να το κόψω και μετά να έρθει μωρό ώστε να μην το έχω επιβαρύνει ούτε τον πρώτο μήνα.βέβαια έχω διαβάσει πως το ιδανικό είναι ο οργανισμός της εγκύου να απέχει από το τσιγάρο δύο χρόνια πριν την εγκυμοσύνη τουλάχιστον!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

ΤΡΟΜΕΡΟ!!! ολη η ψυχολογια μας...και οι σκεψεις μας...εχουν αμμεση επαφη με το εμβρυακι μας!!!  πραγματικα ΤΡΟΜΕΡΟ!!

πρίν από 4 λεπτά , Ασία είπε:

Πωπω μεγάλη υπόθεση το τσιγάρο..και μ αρέσει που υπάρχουν γιατροί που επιτρέπουν ως 4-5 τσιγάρα την ημέρα.Εγώ να τα βλέπω αυτά που το είχα κόψει όταν ξεκίνησα προσπάθειες και μετά είχα απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν ερχόταν η εγκυμοσύνη και το ξεκίνησα γιατί σκεφτόμουν πως σιγά μην έρθει...Τώρα είμαι πιο αισιόδοξη αλλά καπνίζω κανονικά.όλο λέω να το κόψω ώστε να είμαι έτοιμη για την εγκυμοσύνη και όλο καπνίζω.φυσικά είμαι καθετη,αν όσο καπνίζωκαι πως είμαι έγκυος δεν έχω σκοπό ούτε ένα τσιγάρο να κάνω!!!ελπίζω μόνο να προλάβω να το κόψω και μετά να έρθει μωρό ώστε να μην το έχω επιβαρύνει ούτε τον πρώτο μήνα.βέβαια έχω διαβάσει πως το ιδανικό είναι ο οργανισμός της εγκύου να απέχει από το τσιγάρο δύο χρόνια πριν την εγκυμοσύνη τουλάχιστον!!!

εγω 1 χρονο και 3 μηνες που το εχω κοψει....!! μεγαλη υποθεση....ακομα καμια φορα το σκεφτομαι....αλλα πολυ σπανια τωρα πια..!!! ξεκινα σιγα σιγα να το παιρνεις αποφαση να το ξεφορτωθεις το τσιγαρο που να ειναι πιο ευκολο μετα,  να μην εχεις τουλαχιστον αυτο το αγχος στην εγκυμοσυνη. .....συντομα ερχεται το σπορακι μας.....!!!  :-D

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Ασία καλο θα ηταν να το κοψεις..οχι μονο για το μωρο αλλα κ για σενα..θα δεις τεραστια αλλαγη...εγω δεν καπνιζα ποτε αλλα ολο το σοι μου κάπνιζε κ όλοι το εκοψαν κ ηταν τεραστια αλλαγη...να το προσπαθησεις!!

πρίν από 12 λεπτά , KalStyl είπε:

πραγματικα κλαιω απο τα γελια ...γτ πριν μερες εκει που καθομασταν χαλαρα με τον αντρα μου και βλεπαμε τηλεοραση εγω σηκωσα την μπλουζα μου και του ειπα να δει το στηθος μου καμια αλλαγη και με κοιτουσε τρομαγμενος!!!!

ετσι κανουμε ολες ναι!!!! χαχαχαχα

ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΩ!!!

Αχ κουκλα μου συγχαρητηρια!!! να σου πανε όλα καλα και ηρεμα στην εγκυμοσυνη σου...!!

εγω τωρα 2 μηνες προσπαθουμε και τωρα περιμενω στις 15/11...! 

Δεν ξερω...θα δειξει!!

αντε βρε κοριτσι καλα αποτελεσματα!!!εμεις προσπαθουσαμε καιρο γτ ειχαμε αν θεματακι...ευτυχως διορθωθηκε κ μετα απο λιγο το τσακωσαμε!εγω απο συμπτωματα δεν ειχα τπτ...αφου ελεγα τζαμπα κ αυτος ο μηνας!

Just now, elenakii22 είπε:

αντε βρε κοριτσι καλα αποτελεσματα!!!εμεις προσπαθουσαμε καιρο γτ ειχαμε αν θεματακι...ευτυχως διορθωθηκε κ μετα απο λιγο το τσακωσαμε!εγω απο συμπτωματα δεν ειχα τπτ...αφου ελεγα τζαμπα κ αυτος ο μηνας!

αυτο θα σε ρωτουσα...ποσο καιρο προσπαθουσατε?? 

@KalStyl και @elenakii22  έχετε δίκιο,πρέπει να το κόψω γενικά για την υγεία μου!!το έχω κόψει πολλές φορές για μήνες αλλά μετά κάνω τη γνωστή χαζομάρα και καπνίζω μισό αν τύχει και πίνω αλκοόλ και ενώ στην αρχή δεν μου αρέσει(γιατί ο οργανισμός μου είναι καθαρός καιρό) την επόμενη μέρα κάνω κι άλλο και μετά σιγά σιγά το ξεκινάω...Όσο εύκολα το κόβω δηλαδή τόσο εύκολα το ξεκινάω αν τύχει και καπνίσω έστω μισό..Επειδή το χω κόψει για διαστήματα ενός χρόνου έχω καταλάβει κι εγώ την διαφορά και πάντα το λέω και το τονίζω στους καπνιστές.βλέπεις τεράστια διαφορά ακόμη και στον τρόπο που αναπνέεις,νιώθεις πιο ελαφρύς,πιο υγιής,ξυπνάς αλλιώς ρε παιδί μου το πρωί,γεύεσαι αλλιώς κάθε φαγητό..είμαι σίγουρη πως μέσα στον μήνα θα το έχω κόψει γιατί ήδη το έχω στο πρόγραμμα.αν με προλάβει μάλιστα και εγκυμοσύνη,δεν θα θέλω να το δω στα μάτια μου!θα χω ένα επιπλέον κίνητρο και μάλιστα το πιο σοβαρό!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

@KalStyl και @elenakii22  έχετε δίκιο,πρέπει να το κόψω γενικά για την υγεία μου!!το έχω κόψει πολλές φορές για μήνες αλλά μετά κάνω τη γνωστή χαζομάρα και καπνίζω μισό αν τύχει και πίνω αλκοόλ και ενώ στην αρχή δεν μου αρέσει(γιατί ο οργανισμός μου είναι καθαρός καιρό) την επόμενη μέρα κάνω κι άλλο και μετά σιγά σιγά το ξεκινάω...Όσο εύκολα το κόβω δηλαδή τόσο εύκολα το ξεκινάω αν τύχει και καπνίσω έστω μισό..Επειδή το χω κόψει για διαστήματα ενός χρόνου έχω καταλάβει κι εγώ την διαφορά και πάντα το λέω και το τονίζω στους καπνιστές.βλέπεις τεράστια διαφορά ακόμη και στον τρόπο που αναπνέεις,νιώθεις πιο ελαφρύς,πιο υγιής,ξυπνάς αλλιώς ρε παιδί μου το πρωί,γεύεσαι αλλιώς κάθε φαγητό..είμαι σίγουρη πως μέσα στον μήνα θα το έχω κόψει γιατί ήδη το έχω στο πρόγραμμα.αν με προλάβει μάλιστα και εγκυμοσύνη,δεν θα θέλω να το δω στα μάτια μου!θα χω ένα επιπλέον κίνητρο και μάλιστα το πιο σοβαρό!

πολυ χαιρομαι για σενα..!! πραγματι το ατιμο μεχρι να πεις το εκοψα...τοσο ευκολα μπορει να το ξανααρχισεις!! αλλα πιστεψε θα ζοριστεις πολυ...μετα απλα θα εχεις συνηθισει τον τροπο ζωης ετσι ωστε που δεν θα το θυμασαι καθολου. εγω απορω με τον εαυτο μου καμια φορα...πως πινω καφε και ποτο χωρις αυτο....αλλα ειναι οπως συνηθισεις τον οργανισμο σου. 

λοιπον κοριτσια σας ευχαριστω παααρα πολυ για την ομορφη παρεουλα σας!!!! αλλα λεω να βγω τωρα γτ ο συζηγος παραπονιεται πως δεν του δινω σημασια.....!! χαχαχααχα

Σας φιλω!!! καλο βραδακι και ονειρα γλυκα!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Ασία είπε:

@ada32 εγώ εμφανίζω πολύ συχνά Κύστες στις ωοθήκες.Όταν το ωοθυλάκιο,για διάφορους λόγους δεν σπάει,δεν ελευθερώνει το ωάριο και δεν κάνουμε ωορρηξία το μήνα εκείνο,όπως θα έπρεπε.Το ωοθυλάκιο αυτό εφόσον δεν έσπασε συνεχίζει να μεγαλώνει και το ονομάζουμε κύστη,λειτουργική.Η δική σου είναι αρκετά μικρή,μην ανησυχείς καθόλου.σίγουρα δεν έχει σπάσει Γιατί αν έσπαγε θα πήγαινες νοσοκομείο άρον άρον μιας και δεν θα άντεχες τους πόνους.Όταν μια κύστη είναι πάνω από 4,5-5 εκ τότε πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά.Το να πονάς λίγο είναι λογικό,πολλές έχουν κύστη και δεν πονάνε καθόλου και απλά τις ανακαλύπτουν τυχαία στον υπέρηχο.Εγώ κάθε φορά που ανακάλυπτα κύστη έτυχε να πονάω και πήγα υποψιασμένη για υπέρηχο.Δεν έτυχε ποτέ τυχαία να την ανακαλύψω.με αντισυλληπτικά απ ότι ξέρω θα την βοηθήσεις να εξαφανιστεί,αλλά μπορεί και να μείνει για μήνες,στην περίπτωση αυτή δεν θα σε εμποδίσει τον επόμενο μήνα να μείνεις έγκυος.εμένα οι δικές μου δεν έμεναν πάνω από μήνα.Το σίγουρο είναι πως τον μήνα που εμφανίζεται η κύστη δεν μπορείς να μείνεις έγκυος μιας και δεν έκανες ωορρηξία.οι περισσότερες γυναίκες μου χει πει ο γιατρός μου βγάζουν ελάχιστες φορές σε όλη τη ζωή τους,άλλες έχουν την τάση να βγάζουν συχνά,όπως εγώ πχ που έχω εικόνα πολυκυστικων ωοθηκών,όχι όμως το σύνδρομο πολυκυστικων.Μην σε ανησυχεί καθόλου το ότι εμφάνισες κύστη αυτό το μήνα,είναι κάτι που δεν επηρεάζει την γονιμότητα σου καθόλου από δω και πέρα.Όσο για τα τεστ ωορρηξίας που είπες,δεν ξέρω πολλά να σου πω,αλλά εφόσον παρουσίασες κύστη σημαίνει πως αυτό το μήνα κάτι πήγε στραβά με τις ορμόνες σου,γ αυτό και δεν έκανες ωορρηξία,άρα μην κολλάς στο ότι ήταν ανεβασμένη η lh.Δεν έχει καμία σημασία.σημασία έχει πως απλά δεν έγινε ωορρηξία.Θα φύγει με το καλό η κύστη και από τον επόμενο μήνα δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα..ελπίζω να βοήθησα κάπου..

Μακάρι το εύχομαι κι εγώ για όλες μας και ειδικά γι αυτές που έχουν ταλαιπωρηθεί ήδη πολύ!Εσύ λογικά θα έχεις ΠΗΤ στις 14/7..ξέρω προτρέχω,σειρά έχει μια τέλεια χοριακή και μετά υπέρηχος και όπου να Ναι θα σου πει και ο γιατρός σου ΠΗΤ.με το καλό όλα αυτά!!Όσο σίγουρη ήμουν ότι είσαι έγκυος,τόσο σίγουρη είμαι και για το φύλο χαχαχαχα τώρα κι αν προτρέχω:-D Αλήθεια πως το ανακοίνωσες στον μέλλοντα μπαμπά?αν θέλεις λες φυσικά γιατί αυτά είναι προσωπικά..

Καλησπερα κοπέλα μου! Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μάλλον αυτο έγινε σε αυτόν τον κύκλο. Δεν εγινε ωορρηξία άσχετα αν είχα θετικό τεστ την Παρασκευή. Βέβαια είχα κ χθες θετικό τεστ ενώ σήμερα εχω κατι ενοχλησεις δεξιά όλη μέρα κ το τεστ ωορ. Που εκανα ηταν αχνο αρα αρνητικο. Όποτε μπορεί να φεύγει σιγά σιγά η κύστη.. Η να μεγαλωνει . σήμερα 19η μερα. Μπορεί κ εγώ να  μην εκανα ωορηξια κ  σε αλλον κυκλο κ να γινόταν κύστη.. Απλα να μην το καταλάβαινα. Εχω κ εγώ την εικόνα πολυκ. Ωοθηκων στην αριστερη ωοθηκη κ ωορηξια κανω συνηθως απο τη δεξια.μπορείς να μου πεις ποσο καιρο προσπαθείτε ?εχεις σταθερο κυκλο; 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...