Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου! Καλός ήρθαν οι καινούργιες και με το καλό σύντομα εγκυουλες! 

Λοιπον γύρισα κομμάτια από την δουλειά έφαγα μακαρόνια και σύγχρονος είχα μια ψιλό αναγούλα και με πήρε ο ύπνος στις 7:30 και φυσικά τώρα ξύπνησα.. βρε λέτε να γίνετε κάτι; Ή είναι όλα επιστημονική φαντασία επειδή το θέλω τόσο πολύ; 

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Καλός ήρθαν οι καινούργιες και με το καλό σύντομα εγκυουλες! 

Λοιπον γύρισα κομμάτια από την δουλειά έφαγα μακαρόνια και σύγχρονος είχα μια ψιλό αναγούλα και με πήρε ο ύπνος στις 7:30 και φυσικά τώρα ξύπνησα.. βρε λέτε να γίνετε κάτι; Ή είναι όλα επιστημονική φαντασία επειδή το θέλω τόσο πολύ; 

καλησπερα και σε σενα!!!  και εγω μακαρονακια εφαγα και μαλιστα 2 μεριδες παρακαλω. εχεις καθυστερηση ??

Δεν ξερω αν ειναι η φαντασια σου...γτ όλες μας λιγο πολυ κανουμε σεναρια. 

ποτε δεν ξερεις, αλλα συνηθως αν δεν εχεις αναγουλες κατι μπορει να γινετε,   αν συνεχιζει να συμβαινει ισως ειναι ενα πολυ καλο σημαδι. ετσι πιστευω!!

πρίν από 4 λεπτά , KalStyl είπε:

κοιτα τα συμπτωματα τα δικα σου, δειχνουν οτι ειναι σαν πονος εμφυτευσης!!! δηλ το ευχομαι.

Ολες μας πιστευω κανουμε τα σεναρια μας καΘε μηνα.....και καλα κανουμε, ετσι εχωντας ελπιδες συνεχιζουμε τις προσπαθειες μας!! 

σου ευχομαι ολοψυχα να μην αδιαθετησεις και το σπορακι σου να τρυπωσε τελικα στην κοιλιτσα σου!! 

οπως ειπαν και παραπανω οι κοπελες...τα χριστουγεννα όλες Διπλές!!!  (έτσι δεν λενε??)

Υ.Γ. ναι συνηθως μια εβδοαμαδα πριν την περιοδο μου, εχω καποιες ψιλοενοχλησεις..ετσι ξερω παντα οτι πλησιαζει :mad:

Μακάρι να είναι εμφύτευση και να πάνε όλα καλά,αλλά μεταξύ μας δεν το πολυπιστεύω γιατί έχουν περάσει κι άλλοι μήνες που φανταζόμουν συμπτώματα εμφύτευσης και όχι μόνο δεν ήμουν έγκυος αλλά δεν είχα κάνει καν ωορρηξία..Έχω πολύ άστατους κύκλους και δεν ξέρω τι μου γίνεται.Αυτό το μήνα υπέθεσα αρχικά ότι έκανα ωορρηξία στις 13/10 επειδή τότε είχα υγρά,καθώς περνούσε ο καιρός όμως και έβλεπα πως δεν έρχεται η περίοδος σκέφτηκα πως πάλι "ονειρεύομαι" ωορρηξία και λογικά θα έγινε αργότερα.Επειδή κρατάω ημερολόγιο με συμπτώματα κοίταξα πως 26-28/10 είχα έντονη επιθυμία για σεξ,άρα σκέφτηκα πως μάλλον τότε θα έγινε η ωορρηξία.Οπότε συνδύασα και τον ύποπτο πόνο του σκ, την υποτιθέμενη εμφύτευση..Τώρα περιμένω να δω αν θα μου έρθει σύντομα η θα έχω πάλι καμία κύστη και θα φτάσει 50 μέρες κι αυτός ο κύκλος..Επίσης πριν δύο μέρες έβαλα τυχαίο θερμόμετρο βράδυ και είχα 37,4 και το επόμενο βράδυ είχα 37,2.αν και στην θερμοκρασία δε δίνω σημασία γιατί έχει τύχει σε παλιό κύκλο να τη μετράω κάθε μέρα και να έχω δέκατα πάνω από 18 μέρες μετά την ωορρηξία μου(που λένε ότι και καλά σημαίνει σίγουρη εγκυμοσύνη).

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Μακάρι να είναι εμφύτευση και να πάνε όλα καλά,αλλά μεταξύ μας δεν το πολυπιστεύω γιατί έχουν περάσει κι άλλοι μήνες που φανταζόμουν συμπτώματα εμφύτευσης και όχι μόνο δεν ήμουν έγκυος αλλά δεν είχα κάνει καν ωορρηξία..Έχω πολύ άστατους κύκλους και δεν ξέρω τι μου γίνεται.Αυτό το μήνα υπέθεσα αρχικά ότι έκανα ωορρηξία στις 13/10 επειδή τότε είχα υγρά,καθώς περνούσε ο καιρός όμως και έβλεπα πως δεν έρχεται η περίοδος σκέφτηκα πως πάλι "ονειρεύομαι" ωορρηξία και λογικά θα έγινε αργότερα.Επειδή κρατάω ημερολόγιο με συμπτώματα κοίταξα πως 26-28/10 είχα έντονη επιθυμία για σεξ,άρα σκέφτηκα πως μάλλον τότε θα έγινε η ωορρηξία.Οπότε συνδύασα και τον ύποπτο πόνο του σκ, την υποτιθέμενη εμφύτευση..Τώρα περιμένω να δω αν θα μου έρθει σύντομα η θα έχω πάλι καμία κύστη και θα φτάσει 50 μέρες κι αυτός ο κύκλος..Επίσης πριν δύο μέρες έβαλα τυχαίο θερμόμετρο βράδυ και είχα 37,4 και το επόμενο βράδυ είχα 37,2.αν και στην θερμοκρασία δε δίνω σημασία γιατί έχει τύχει σε παλιό κύκλο να τη μετράω κάθε μέρα και να έχω δέκατα πάνω από 18 μέρες μετά την ωορρηξία μου(που λένε ότι και καλά σημαίνει σίγουρη εγκυμοσύνη).

ειναι οντως προβλημα αν δεν εχεις σταθερο κυκλο γτ δεν βρισκεις ευκολα ουτε την ωορρηξια σου.  αλλα μην απογοητευεσαι, μπορει καποιυς μηνες να μην υπολογισες σωστα, σε άλλους απλα δεν ετυχε, αυτο δεν σημαινει οτι αυτο θα γινεται καθε μηνα. παντα να ελπιζεις. θα τα καταφερουμε. 

εμενα με απασχολει κατι και θα θελα να σε ρωτησω αν ξερεις..!!!

οταν εχουμε ωορρηξια αυτο σημαινει οτι ελευθερωνουμε ωαριο ? θελω να παω για σαλπιγγογραφια μεχρι τον ιανουαριο αν δεν αποκτησω εγκυμοσυνη, αυτο που ρωταω ειναι....αν ειχα προβλημα στις σαλπιγγες, θα ειχα πονους ωορηξιας??

εμενα κοριτσια το κοριτσι μου δινει ρεσιταλ κλωτσιες αποψε!μαλλον το λιγο κρασακι που ηπια την πειραξε κ χορευει στην κοιλια μου χαχα!

@Papaki@ γτ να μην εγινε??φυσικα κ υπαρχουν πολλες πιθανοτητες!στο ευχομαι!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

@Papaki@ Γεια σου!μη λες για μακαρόνια τώρα γιατί πεινάω και κάθομαι και τρώω γλυκό,που δεν τρελαίνομαι..Εσύ σε τι φάση είσαι?περιμένεις περίοδο?έχεις καθυστέρηση?συμπτώματα εκτός από αναγούλες?

@KalStyl Ναι όταν κάνουμε ωορρηξία σπάει το ωοθυλάκιο και ελευθερώνει το ωάριο το οποίο είναι έτοιμο για γονιμοποίηση.Ένα πιθανό πρόβλημα στις σάλπιγγες δεν έχει σχέση με την ωορρηξία η τους πόνους που έχουμε όταν γίνεται.άρα θα μπορούσες να κάνεις κανονικά ωορρηξία κάθε μήνα,να πονάς κατά την ωορρηξία και να έχεις πρόβλημα στις σάλπιγγες.Όμως γιατί θέλεις να κάνεις την εξέταση αυτή?σου είπε ο γιατρός?προσπαθείς καιρό για μωρό?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , KalStyl είπε:

καλησπερα και σε σενα!!!  και εγω μακαρονακια εφαγα και μαλιστα 2 μεριδες παρακαλω. εχεις καθυστερηση ??

Δεν ξερω αν ειναι η φαντασια σου...γτ όλες μας λιγο πολυ κανουμε σεναρια. 

ποτε δεν ξερεις, αλλα συνηθως αν δεν εχεις αναγουλες κατι μπορει να γινετε,   αν συνεχιζει να συμβαινει ισως ειναι ενα πολυ καλο σημαδι. ετσι πιστευω!!

Βάσει του θετικού τεστ ωορρηξιας στις 26 πρέπει να περιμένω ως την Παρασκευή, δεν είχα ποτέ καθηστερισεις στη περίοδο μου 26 μέρες πάντα, 1 φορά είχα καθυστέρηση και ήμουν έγκυος που παλινδρομησε, τον Ιούνιο έκανα εξωσωματική που κατέληξε σε βιοχημική και από τότε δεν είναι και πολύ νορμαλ ο κύκλος μου, τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα την 29η μέρα αλλά είχα ξεκινήσει και glucophage, το πιο πιθανό είναι να έχει γίνει 28 μέρες ο κύκλος μου, εύχομαι πραγματικά να μην είναι ιδέα μου και να είμαι έγκυος, είχαμε έναν πολύ δύσκολο χρόνο που ξεκίνησε με τον πεθερό μου άρρωστο και ότι έχω λίγα ωαρια, χάσαμε το πεθερό μου και την εγκυμοσύνη μου, και δεν έχουμε και φράγκο λόγω της εξωσωματικής, ο άντρας μου έχει κρίσεις άγχους ( λογικό με αυτά που έχει περάσει) 

ελπιζω σε κάτι θετικό...

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

2rxqp3.png

@KalStylΈνα πρόβλημα στις σάλπιγγες,λέει ο γιατρός μου,δεν δίνει συμπτώματα.Η μόνη ένδειξη συνήθως είναι η υπογονιμότητα.υπάρχουν γυναίκες που έκαναν παιδιά και έχουν φραγμένη τ μια σάλπιγγα και δεν το ήξεραν καν.Εγώ πάντως δεν θέλω να κάνω την εξέταση αυτή,φοβάμαι.μου την πρότεινε ο παλιός γιατρός μου αλλά ο καινούριος το αποκλείει λέει να έχω πρόβλημα στις σάλπιγγες γιατί ποτέ δεν είχα φλεγμονές η κάτι ύποπτο που δείχνει πως θα μπορούσα να έχω θέμα εκεί.

• Μου αρέσει 1

Just now, Ασία είπε:

@KalStyl Ναι όταν κάνουμε ωορρηξία σπάει το ωοθυλάκιο και ελευθερώνει το ωάριο το οποίο είναι έτοιμο για γονιμοποίηση.Ένα πιθανό πρόβλημα στις σάλπιγγες δεν έχει σχέση με την ωορρηξία η τους πόνους που έχουμε όταν γίνεται.άρα θα μπορούσες να κάνεις κανονικά ωορρηξία κάθε μήνα,να πονάς κατά την ωορρηξία και να έχεις πρόβλημα στις σάλπιγγες.Όμως γιατί θέλεις να κάνεις την εξέταση αυτή?σου είπε ο γιατρός?προσπαθείς καιρό για μωρό?

Βασικα το κανω για να κερδισω ισως χρονο. ισα 2 μηνες που προσπαθω, και λεω αν μεχρι τον Ιανουαριο δεν μεινω εγκυος......παμε για σπερμοδιαγραμμα και σαλπιγγογραφια.

Επισης πριν ξεκινησω τις διαδικασιες, εκανα ορμονικες, παπ, κολποσκοπηση και καλλιεργεια κολπικου υγρου. 

εχω ακουσει ιστοριες κοπελες να προσπαθουν χρονια και να βλεπουν μετα οτι ο συζηγος ειχε θεματακι με το σπερμα, ή γυναικα με σαλπιγγες και γενικα θελω να το κανω για να κερδισω χρονο στο να βρω αν υπαρχει καποιο προβλημα που εμποδιζει τη συλληψη, αν ειναι ολα καλα τοτε συνεχιζω και οποτε ερθει.

Just now, Ασία είπε:

@KalStylΈνα πρόβλημα στις σάλπιγγες,λέει ο γιατρός μου,δεν δίνει συμπτώματα.Η μόνη ένδειξη συνήθως είναι η υπογονιμότητα.υπάρχουν γυναίκες που έκαναν παιδιά και έχουν φραγμένη τ μια σάλπιγγα και δεν το ήξεραν καν.Εγώ πάντως δεν θέλω να κάνω την εξέταση αυτή,φοβάμαι.μου την πρότεινε ο παλιός γιατρός μου αλλά ο καινούριος το αποκλείει λέει να έχω πρόβλημα στις σάλπιγγες γιατί ποτέ δεν είχα φλεγμονές η κάτι ύποπτο που δείχνει πως θα μπορούσα να έχω θέμα εκεί.

Δεν είναι τίποτα η σαλπιγγογραφια κοπέλα μου, άσε που ξεβουλωνουν κι ολας 

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Papaki@ είπε:

Βάσει του θετικού τεστ ωορρηξιας στις 26 πρέπει να περιμένω ως την Παρασκευή, δεν είχα ποτέ καθηστερισεις στη περίοδο μου 26 μέρες πάντα, 1 φορά είχα καθυστέρηση και ήμουν έγκυος που παλινδρομησε, τον Ιούνιο έκανα εξωσωματική που κατέληξε σε βιοχημική και από τότε δεν είναι και πολύ νορμαλ ο κύκλος μου, τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα την 29η μέρα αλλά είχα ξεκινήσει και glucophage, το πιο πιθανό είναι να έχει γίνει 28 μέρες ο κύκλος μου, εύχομαι πραγματικά να μην είναι ιδέα μου και να είμαι έγκυος, είχαμε έναν πολύ δύσκολο χρόνο που ξεκίνησε με τον πεθερό μου άρρωστο και ότι έχω λίγα ωαρια, χάσαμε το πεθερό μου και την εγκυμοσύνη μου, και δεν έχουμε και φράγκο λόγω της εξωσωματικής, ο άντρας μου έχει κρίσεις άγχους ( λογικό με αυτά που έχει περάσει) 

ελπιζω σε κάτι θετικό...

Αχ κοπελα, αυτα τα προβληματα δυστυχως πεφτουν μαζεμενα!!!  σε καταλαβαινω!!

σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα, και αυτο να φερει παλι την ηρεμια και χαρα σε σενα και στην οικογενεια σου.

Ανυπομονω να ερθει το Σ.Κ. να πας πεις οτι θα χεις καθυστερηση!! <3

• Μου αρέσει 1

@KalStyl προσπαθείτε πολύ λίγο,εύχομαι να μην κάνετε καμία εξέταση και να σας προλάβει η εγκυμοσύνη!Εγώ θα έλεγα να αφήσετε ένα εξάμηνο και μετά να κάνετε εξέταση σπέρματος για αρχή.Μετά την σαλπιγγογραφια,τους πρώτους μήνες είναι πολύ πιο πιθανό να συλλάβεις αν δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί κατά την εξέταση το υγρό που περνάει "καθαρίζει" τις σάλπιγγες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Papaki@ είπε:

Δεν είναι τίποτα η σαλπιγγογραφια κοπέλα μου, άσε που ξεβουλωνουν κι ολας 

Αυτο το εχω ακουσει καποτε, οτι μετα την σαλπιγγογραφια, ειναι η καυτερη στιγμη γτ "ξεβουλωνουν" καπως. δεν ξερω κατα ποσο στεκει. αλλα ναι το εχω ακουσει.

πρίν από 8 λεπτά , Ασία είπε:

ουτε εγω θελω να την κανω, αλλα αν εγω νομιζω οτι κανω ωορηξια και στην τελικα δεν ολοκληρωνεται?? ααχχχ δεν ξερω!!! 

μακαρι όντως οπως λες να μην χρειαστει και να με προλαβει η εγκυμοσυνη.....!!!

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο και μάλλον λίγο χαζό..Όταν ξεκινάει το στήθος σας να πονάει,όταν περιμένετε περίοδο,πονάνε και τα δύο μαζί?φαντάζομαι όχι πάντα.έχετε προσέξει αν πονάει πάντα το ένα πρώτο η περισσότερο?(πχ πονάει πάντα το δεξί περισσότερο η το δεξί ξεκινάει πρώτο)

πρίν από 15 λεπτά , elenakii22 είπε:

εμενα κοριτσια το κοριτσι μου δινει ρεσιταλ κλωτσιες αποψε!μαλλον το λιγο κρασακι που ηπια την πειραξε κ χορευει στην κοιλια μου χαχα!

Πως ειναι η αισθηση?? φανταζομαι απιστευτη...!!  μια φορα ακουμπησα την κοιλιτσα της ξαδρφης μου πριν χρονια που ηταν εγυος....ξερεις την ωρα που κλωτσαγε μου τραβαει το χερι και το βαζει πανω στην κοιλιτσα της......δεν ξερω τρελαθηκα....ελεγα πως ειναι δυνατον,,,απιστευτη (εξωπραγματικη θα ελεγα χαχαχα) εμπειρια!!!   <3 <3

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο και μάλλον λίγο χαζό..Όταν ξεκινάει το στήθος σας να πονάει,όταν περιμένετε περίοδο,πονάνε και τα δύο μαζί?φαντάζομαι όχι πάντα.έχετε προσέξει αν πονάει πάντα το ένα πρώτο η περισσότερο?(πχ πονάει πάντα το δεξί περισσότερο η το δεξί ξεκινάει πρώτο)

εγω προσωπικα δεν εχω προσεξει....αλλα αν δεν κανω λαθος πονανε και τα δυο μαζι σε μενα καποιες μερες πριν ερθει η περιοδος!!

Δυστυχως δεν εχω προσεξει να σου πω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...