Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , Antila είπε:

Μαρθα, αν εισαι σιγουρη για την ωορρηξια σου με τεστακι που ειχες κανει, αν θυμαμαι καλα, τοτε η καθυστερηση παραμενει υποπτη, παρα το αρνητικο τεστ. Αν δεν ερθει μεχρι και αυριο-μεθαυριο μιλα κατα τη γνωμη μου με τον γιατρο σου και κανε ενα δευτερο τεστ για σιγουρια! Ισως τεστ πιο μεγαλης ευαισθησιας οπως πχ το early. Οπως ειπαν και παραπανω, δεν καθυστερει η φαση απο την ωορρηξια ως την περιοδο, εκτος αν εχουμε πεσει εξω στην ωορρηξια. Ποια μερα του κυκλου εκανες ωορρηξια; Ευχομαι ολα να πανε καλα και ψαξ'το ξανα σε 2 μερουλες αν δεν ερθει αιματακι...

Κι εγώ αυτό ξέρω ότι η φάση του κύκλου που αλλάζει είναι η φάση ως την ωορρηξία. Απο εκει κ περα ειναι στανταρ. Για αυτό με προβλημάτισε το αρνητικό τέστ της @Μαρθα Κ.. Δεν ξερω αν εχεις καποια στιγμή κυστουλα αν επηρρεάζεται η ωχρινική φάση, και αν τα τεστ ωορρηξίας μπορεί να βγαίνουν θετικά αλλά τελικά να γίνεται κύστη και οχι ωορρηξία. Αυτά παραείναι ιατρικά για να τα ξέρω..... 

Βρε κορίτσι πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ για την εγκυμοσύνη σου φαίνεται είσαι απο τις κοπέλες που συλλαμβάνουν εύκολα! Πες μας κανένα κόλπο καλέ να ξέρουμε τι θα κάνουμε στον άλλο κύκλο! Να ξεκινήσω κατακόρυφο?

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 29 λεπτά , noni90 είπε:

Βρε κορίτσι πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ για την εγκυμοσύνη σου φαίνεται είσαι απο τις κοπέλες που συλλαμβάνουν εύκολα! Πες μας κανένα κόλπο καλέ να ξέρουμε τι θα κάνουμε στον άλλο κύκλο! Να ξεκινήσω κατακόρυφο?

Χαχαχα! Σ ευχαριστω καλο μου κοριτσι που χαρηκες, ειναι πολυ σημαντικη αυτη τη στιγμη η θετικη σου σκεψη, οπως και ολων των κοριτσιων, ειδικα μεχρι να δω χοριακες να ανεβαινουν, που ειναι το κρισιμο σημειο... Να 'σαι καλα!!

Λοιπον, η αληθεια ειναι οτι τηρησα το πατροπαραδοτο "ξαπλα στο κρεβατι" για αρκετη ωρα μετα τις επαφες στις πολυ γονιμες :P (με μαξιλαρακι διακριτικα απο κατω!!). Κατα τα αλλα, δεν ξερω καθολου αν παιζει ρολο η διατροφη αλλα ειμαι εδω και 2,5 χρονια ολικη φυτοφαγος, τρωω δηλαδη πολλα λαχανικα, φρουτα, πολλααα οσπρια, ξηρους καρπους κτλ, και δεν τρωω κρεας και γαλακτοκομικα. Πρεπει να τρωω ενα δεντρο αβοκαντο τη βδομαδα (που εχει πολυ μεγαλη περιεκτικοτητα σε φυλλικο οξυ, αλλα το τρωω επειδη μ αρεσει, μετα εμαθα για το φυλλικο!). Φυσικα τρωω και τζανκ βεβαια, και τα αναλογα γλυκα, και φουντουνια και βλακειες αγαπημενες <3 . Ομως αυτα τα λεμε για πλακα, μακαρι να υπηρχε συνταγη...! Σιγουρα παντως οι βιταμινες μεσω τροφης ή εστω συμπληρωματων αν μας λειπουν, βοηθουν πολυ.. Μιας και το ανεφερα, εκανα μια αναζητηση στο ιντερνετ και βρηκα αυτα, ειδικα για τη D το εχω ακουσει απο παντου:

- Η βιταμίνη D, είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη, ζωτικής σημασίας για τη σωστή παραγωγή των ορμονών. Η έρευνα έχει δείξει ότι οι υπογόνιμες γυναίκες γενικά τείνουν να έχουν χαμηλότερα επίπεδα βιταμίνης D.  Επίσης, μειώνει τη φλεγμονή στο σώμα, βελτιώνοντας τη γονιμότητα.

-Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η βιταμίνη Ε είναι σημαντική, διότι βελτιώνει την ποιότητα των ωαρίων στις γυναίκες. Έχει επίσης ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και για τα δύο φύλα.

Κανε μια αναζητηση πχ "βιταμινες που βοηθουν στη συλληψη" και θα βρεις πολλα!

Μετα την αποξεση πηρα δυο κουτακια βιταμινης Ε για καλυτερη αναπλαση του συστηματος (οχι μαζεμενα!! χαχαχα) και επισης παιρνω τακτικα Β12 αλλα επειδη ειμαι φυτοφαγος.

Το κατακορυφο που λες ειναι φανταστικη ιδεα!! Να μας φτασει το σπορι στο δοξα πατρι :-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Grpbp2.png

(@noni90 πηγα να απαντησω αλλα εβαλα και λινκ στην απαντηση, οποτε ισως γι αυτο δε μου την εμφανιζει και περιμενει εγκριση! Την κανω επικολληση εδω χωρις το λινκ, για να μη χρειαστει να την εγκρινει η διαχειριστρια :) )

Χαχαχα! Σ ευχαριστω καλο μου κοριτσι που χαρηκες, ειναι πολυ σημαντικη αυτη τη στιγμη η θετικη σου σκεψη, οπως και ολων των κοριτσιων, ειδικα μεχρι να δω χοριακες να ανεβαινουν, που ειναι το κρισιμο σημειο... Να 'σαι καλα!!

Λοιπον, η αληθεια ειναι οτι τηρησα το πατροπαραδοτο "ξαπλα στο κρεβατι" για αρκετη ωρα μετα τις επαφες στις πολυ γονιμες :P (με μαξιλαρακι διακριτικα απο κατω!!). Κατα τα αλλα, δεν ξερω καθολου αν παιζει ρολο η διατροφη αλλα ειμαι εδω και 2,5 χρονια ολικη φυτοφαγος, τρωω δηλαδη πολλα λαχανικα, φρουτα, πολλααα οσπρια, ξηρους καρπους κτλ, και δεν τρωω κρεας και γαλακτοκομικα. Πρεπει να τρωω ενα δεντρο αβοκαντο τη βδομαδα (που εχει πολυ μεγαλη περιεκτικοτητα σε φυλλικο οξυ, αλλα το τρωω επειδη μ αρεσει, μετα εμαθα για το φυλλικο!). Φυσικα τρωω και τζανκ βεβαια, και τα αναλογα γλυκα, και φουντουνια και βλακειες αγαπημενες <3 . Ομως αυτα τα λεμε για πλακα, μακαρι να υπηρχε συνταγη...! Σιγουρα παντως οι βιταμινες μεσω τροφης ή εστω συμπληρωματων αν μας λειπουν, βοηθουν πολυ.. Μιας και το ανεφερα, εκανα μια αναζητηση στο ιντερνετ και βρηκα αυτα, ειδικα για τη D το εχω ακουσει απο παντου:

- Η βιταμίνη D, είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη, ζωτικής σημασίας για τη σωστή παραγωγή των ορμονών. Η έρευνα έχει δείξει ότι οι υπογόνιμες γυναίκες γενικά τείνουν να έχουν χαμηλότερα επίπεδα βιταμίνης D.  Επίσης, μειώνει τη φλεγμονή στο σώμα, βελτιώνοντας τη γονιμότητα.

-Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η βιταμίνη Ε είναι σημαντική, διότι βελτιώνει την ποιότητα των ωαρίων στις γυναίκες. Έχει επίσης ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και για τα δύο φύλα.

Μετα την αποξεση πηρα δυο κουτακια βιταμινης Ε για καλυτερη αναπλαση του συστηματος (οχι μαζεμενα!! χαχαχα) και επισης παιρνω τακτικα Β12 αλλα επειδη ειμαι φυτοφαγος. Δηλαδη δε συμβουλευω κανεναν να παρει οτιδηποτε χωρις λογο!! Ουτε σημαινει οτι βοηθησαν αυτα.

Το κατακορυφο που λες ειναι φανταστικη ιδεα!!  :-D 

Α..! Και μπολικο ανανα, διαβαζω τις τελευταιες μερες που ειμαι στην παρεα..! :-D:-P

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Antila είπε:

(@noni90 πηγα να απαντησω αλλα εβαλα και λινκ στην απαντηση, οποτε ισως γι αυτο δε μου την εμφανιζει και περιμενει εγκριση! Την κανω επικολληση εδω χωρις το λινκ, για να μη χρειαστει να την εγκρινει η διαχειριστρια :) )

Μετα την αποξεση πηρα δυο κουτακια βιταμινης Ε για καλυτερη αναπλαση του συστηματος (οχι μαζεμενα!! χαχαχα) και επισης παιρνω τακτικα Β12 αλλα επειδη ειμαι φυτοφαγος. Δηλαδη δε συμβουλευω κανεναν να παρει οτιδηποτε χωρις λογο!! Ουτε σημαινει οτι βοηθησαν αυτα.

Το κατακορυφο που λες ειναι φανταστικη ιδεα!!  :-D 

Α..! Και μπολικο ανανα, διαβαζω τις τελευταιες μερες που ειμαι στην παρεα..! :-D:-P

Στον ανανα θα καταληξω κ εγω μου φαινεται χαχαχα! Βιταμίνες παίρνω συμπλήρωμα ειδικό για πριν τη συλληψη κ εγω κ ο αγαπουλης μου.. Ξαπλα μενω κανα μισαωρο μετα την επαφή, γιατί συνήθως έχουμε απογευματινές ώρες και πρέπει να σηκωθώ μετά για τις υπόλοιπες δουλειές. Πέραν τον άλλων, με ενθαρρύνει πάρα πολύ το γεγονός ότι υπάρχουν κοπέλες που συλλαμβάνουν γρήγορα και φυσιολογικά, με βοηθάει ώστε να μην απογοητεύομαι. Οπότε όλες οι εμπειρίες και προσωπικές ιστορίες που καταθέτονται εδώ είναι χρήσιμες! 

Να ρίξεις μπεμπεδόσκονη και να ευχεσαι να μας κολλήσεις όλες εγκυμοσύνη! Και για τις χοριακές μην αγχώνεσαι καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο όμως να σκέφτεσαι θετικά.... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 39 λεπτά , noni90 είπε:

Στον ανανα θα καταληξω κ εγω μου φαινεται χαχαχα! Βιταμίνες παίρνω συμπλήρωμα ειδικό για πριν τη συλληψη κ εγω κ ο αγαπουλης μου.. Ξαπλα μενω κανα μισαωρο μετα την επαφή, γιατί συνήθως έχουμε απογευματινές ώρες και πρέπει να σηκωθώ μετά για τις υπόλοιπες δουλειές. Πέραν τον άλλων, με ενθαρρύνει πάρα πολύ το γεγονός ότι υπάρχουν κοπέλες που συλλαμβάνουν γρήγορα και φυσιολογικά, με βοηθάει ώστε να μην απογοητεύομαι. Οπότε όλες οι εμπειρίες και προσωπικές ιστορίες που καταθέτονται εδώ είναι χρήσιμες! 

Να ρίξεις μπεμπεδόσκονη και να ευχεσαι να μας κολλήσεις όλες εγκυμοσύνη! Και για τις χοριακές μην αγχώνεσαι καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο όμως να σκέφτεσαι θετικά.... 

Ποιο συμπληρώμα;

Κορίτσια εγώ έχω ξεκινήσει αρκετά πράγματα ξεκίνησα δεύτερο μεταπτυχιακό και ένα σεμινάριο εξ αποστάσεως με πέντε συναντήσεις δια ζώσης και φυσικά δουλειά σπίτι δραστηριότητες της κόρης μου και κάνω και φυσικά και δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε όλα και το ίδιο καλά αλλά δεν με ενδιαφέρει!Ας μου προκύψει η εγκυμοσύνη και θα κάνω ο.τι χρειαστεί!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

@Antila συγχαρητήρια!!ήμουν σίγουρη ότι είσαι έγκυος από την πρώτη στιγμή που διάβασα τα συμπτώματα σου!!Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά,να είσαι σίγουρη!Μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό,χάρηκα πάρα πολύ μόλις διάβασα τα ευχάριστα και ας μην σε ξέρω καθόλου!μάλιστα κάποια στιγμή πριν μέρες που διάβασα μήνυμα σου σκέφτηκα "αυτή είναι σίγουρα έγκυος,θα είναι το πρωτο θετικό τεστακι του μήνα,θα μας ανοίξει το δρόμο και για άλλα ευχάριστα!".εύχομαι μια πανέμορφη εγκυμοσύνη,τελειομηνη χωρίς κανένα άγχος!και τον Ιούλη με τις ζέστες να αγκαλιάσεις το αγγελούδι σου πανευτυχής!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν έκανα κορίτσια ένα home test εγκυμοσύνης αρνητικό οπότε ανωμαλία ήταν και περιμένω να έρθει η περίοδος.... 

Μαρθουλα μου ελπιζω να εγινε λαθος με το τεστ γτ πραγματικά ολες οι ενδείξεις ειναι θετικες... αλλα ακομα και να μην εισαι τελικα θα ειμαστε παρεουλα ολες καποια στιγμη θα τα καταφέρουμε! Ας ειμαστε αισιόδοξες!:)

jgJqp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Ασία είπε:

@Antila συγχαρητήρια!!ήμουν σίγουρη ότι είσαι έγκυος από την πρώτη στιγμή που διάβασα τα συμπτώματα σου!!Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά,να είσαι σίγουρη!Μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό,χάρηκα πάρα πολύ μόλις διάβασα τα ευχάριστα και ας μην σε ξέρω καθόλου!μάλιστα κάποια στιγμή πριν μέρες που διάβασα μήνυμα σου σκέφτηκα "αυτή είναι σίγουρα έγκυος,θα είναι το πρωτο θετικό τεστακι του μήνα,θα μας ανοίξει το δρόμο και για άλλα ευχάριστα!".εύχομαι μια πανέμορφη εγκυμοσύνη,τελειομηνη χωρίς κανένα άγχος!και τον Ιούλη με τις ζέστες να αγκαλιάσεις το αγγελούδι σου πανευτυχής!!

Με συγκινησαν τα λογια σου... <3 Ειλικρινα βοηθαει αυτη η ενθαρρυνση και η θετικοτητα! Ευχομαι με τη σειρα μου να γεμισει ο μηνας (και οι επομενοι...!) με θετικα νεα για ολες και να σκορπισει μπεμπεδοσκονη παντου! Τα Χριστουγεννα να σπορισει, αντι να χιονισει :-P:-D Χαχαχα!! Στρωθειτε στη δουλεια!

• Μου αρέσει 3

Grpbp2.png

@ada32 εγώ εμφανίζω πολύ συχνά Κύστες στις ωοθήκες.Όταν το ωοθυλάκιο,για διάφορους λόγους δεν σπάει,δεν ελευθερώνει το ωάριο και δεν κάνουμε ωορρηξία το μήνα εκείνο,όπως θα έπρεπε.Το ωοθυλάκιο αυτό εφόσον δεν έσπασε συνεχίζει να μεγαλώνει και το ονομάζουμε κύστη,λειτουργική.Η δική σου είναι αρκετά μικρή,μην ανησυχείς καθόλου.σίγουρα δεν έχει σπάσει Γιατί αν έσπαγε θα πήγαινες νοσοκομείο άρον άρον μιας και δεν θα άντεχες τους πόνους.Όταν μια κύστη είναι πάνω από 4,5-5 εκ τότε πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά.Το να πονάς λίγο είναι λογικό,πολλές έχουν κύστη και δεν πονάνε καθόλου και απλά τις ανακαλύπτουν τυχαία στον υπέρηχο.Εγώ κάθε φορά που ανακάλυπτα κύστη έτυχε να πονάω και πήγα υποψιασμένη για υπέρηχο.Δεν έτυχε ποτέ τυχαία να την ανακαλύψω.με αντισυλληπτικά απ ότι ξέρω θα την βοηθήσεις να εξαφανιστεί,αλλά μπορεί και να μείνει για μήνες,στην περίπτωση αυτή δεν θα σε εμποδίσει τον επόμενο μήνα να μείνεις έγκυος.εμένα οι δικές μου δεν έμεναν πάνω από μήνα.Το σίγουρο είναι πως τον μήνα που εμφανίζεται η κύστη δεν μπορείς να μείνεις έγκυος μιας και δεν έκανες ωορρηξία.οι περισσότερες γυναίκες μου χει πει ο γιατρός μου βγάζουν ελάχιστες φορές σε όλη τη ζωή τους,άλλες έχουν την τάση να βγάζουν συχνά,όπως εγώ πχ που έχω εικόνα πολυκυστικων ωοθηκών,όχι όμως το σύνδρομο πολυκυστικων.Μην σε ανησυχεί καθόλου το ότι εμφάνισες κύστη αυτό το μήνα,είναι κάτι που δεν επηρεάζει την γονιμότητα σου καθόλου από δω και πέρα.Όσο για τα τεστ ωορρηξίας που είπες,δεν ξέρω πολλά να σου πω,αλλά εφόσον παρουσίασες κύστη σημαίνει πως αυτό το μήνα κάτι πήγε στραβά με τις ορμόνες σου,γ αυτό και δεν έκανες ωορρηξία,άρα μην κολλάς στο ότι ήταν ανεβασμένη η lh.Δεν έχει καμία σημασία.σημασία έχει πως απλά δεν έγινε ωορρηξία.Θα φύγει με το καλό η κύστη και από τον επόμενο μήνα δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα..ελπίζω να βοήθησα κάπου..

πρίν από 13 λεπτά , Antila είπε:

Με συγκινησαν τα λογια σου... <3 Ειλικρινα βοηθαει αυτη η ενθαρρυνση και η θετικοτητα! Ευχομαι με τη σειρα μου να γεμισει ο μηνας (και οι επομενοι...!) με θετικα νεα για ολες και να σκορπισει μπεμπεδοσκονη παντου! Τα Χριστουγεννα να σπορισει, αντι να χιονισει :-P:-D Χαχαχα!! Στρωθειτε στη δουλεια!

Μακάρι το εύχομαι κι εγώ για όλες μας και ειδικά γι αυτές που έχουν ταλαιπωρηθεί ήδη πολύ!Εσύ λογικά θα έχεις ΠΗΤ στις 14/7..ξέρω προτρέχω,σειρά έχει μια τέλεια χοριακή και μετά υπέρηχος και όπου να Ναι θα σου πει και ο γιατρός σου ΠΗΤ.με το καλό όλα αυτά!!Όσο σίγουρη ήμουν ότι είσαι έγκυος,τόσο σίγουρη είμαι και για το φύλο χαχαχαχα τώρα κι αν προτρέχω:-D Αλήθεια πως το ανακοίνωσες στον μέλλοντα μπαμπά?αν θέλεις λες φυσικά γιατί αυτά είναι προσωπικά..

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

@caramel_83 Γεια σου!Μήπως να με βάλεις κι εμένα στο πινακακι αφού είναι γουρλίδικο όπως λέτε? Περιμένω στις 12/11.

χαχαχαχαχα αυτο ειπα και εγω!!! ήδη εχω κανει "αιτηση" να ενταχθω το συντομοτερο σε αυτο το πινακακι....!!!! Ανυπομονω!!! χαχαχα <3

• Μου αρέσει 1

Just now, KalStyl είπε:

χαχαχαχαχα αυτο ειπα και εγω!!! ήδη εχω κανει "αιτηση" να ενταχθω το συντομοτερο σε αυτο το πινακακι....!!!! Ανυπομονω!!! χαχαχα <3

Χαχαχα από σένα το διάβασα κι εγώ ότι φέρνει γούρι.πότε ΔΕΝ περιμένεις περίοδο εσύ?

Just now, Ασία είπε:

Χαχαχα από σένα το διάβασα κι εγώ ότι φέρνει γούρι.πότε ΔΕΝ περιμένεις περίοδο εσύ?

Εγω (δεν)  περιμενω στις 15/11....αλλα εμενα αρχισαν ηδη συμπτωματα της περιοδου...τα οποια τα αναγνωριζω.  :mad::mad::mad: 

Εχεις τιποτα συμπτωματα εσυ?

Τόσο νωρίς ξεκίνησαν συμπτώματα περιόδου?έχω ακούσει πως κάποιες κοπέλες ενώ είναι έγκυος έχουν συμπτώματα περιόδου κανονικά αλλά ξεκινάει η καθυστέρηση..Μην απογοητεύεσαι,αφού δεν έχεις αδιαθετήσει υπάρχουν ελπίδες. Εγώ δεν έχω τίποτα από συμπτώματα.Μόνο που το σκ,δηλαδή την 6η και 7η μέρα μετά την πιθανή ωορρηξία μου(δεν είμαι σίγουρη ότι έγινε εκείνη τη μέρα,το υποθέτω) είχα έντονους πόνους στα αριστερά,χαμηλά.μου θύμισαν τους πόνους που έχω όταν έχω κύστη.Όμως κράτησαν μόνο δύο μέρες άρα απέκλεισα το ενδεχόμενο κύστης.Επίσης εκείνες τις δύο μέρες είχα πολλά άσπρα υγρά σαν γάλα και γιαούρτι μαζί,κάτι που μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα.βέβαια εγώ τόσους μήνες που προσπαθώ κάθε φορά βλέπω διάφορα πιθανά συμπτώματα αλλά ποτέ δεν είμαι έγκυος χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Ασία είπε:

Τόσο νωρίς ξεκίνησαν συμπτώματα περιόδου?έχω ακούσει πως κάποιες κοπέλες ενώ είναι έγκυος έχουν συμπτώματα περιόδου κανονικά αλλά ξεκινάει η καθυστέρηση..Μην απογοητεύεσαι,αφού δεν έχεις αδιαθετήσει υπάρχουν ελπίδες. Εγώ δεν έχω τίποτα από συμπτώματα.Μόνο που το σκ,δηλαδή την 6η και 7η μέρα μετά την πιθανή ωορρηξία μου(δεν είμαι σίγουρη ότι έγινε εκείνη τη μέρα,το υποθέτω) είχα έντονους πόνους στα αριστερά,χαμηλά.μου θύμισαν τους πόνους που έχω όταν έχω κύστη.Όμως κράτησαν μόνο δύο μέρες άρα απέκλεισα το ενδεχόμενο κύστης.Επίσης εκείνες τις δύο μέρες είχα πολλά άσπρα υγρά σαν γάλα και γιαούρτι μαζί,κάτι που μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα.βέβαια εγώ τόσους μήνες που προσπαθώ κάθε φορά βλέπω διάφορα πιθανά συμπτώματα αλλά ποτέ δεν είμαι έγκυος χαχαχαχα

κοιτα τα συμπτωματα τα δικα σου, δειχνουν οτι ειναι σαν πονος εμφυτευσης!!! δηλ το ευχομαι.

Ολες μας πιστευω κανουμε τα σεναρια μας καΘε μηνα.....και καλα κανουμε, ετσι εχωντας ελπιδες συνεχιζουμε τις προσπαθειες μας!! 

σου ευχομαι ολοψυχα να μην αδιαθετησεις και το σπορακι σου να τρυπωσε τελικα στην κοιλιτσα σου!! 

οπως ειπαν και παραπανω οι κοπελες...τα χριστουγεννα όλες Διπλές!!!  (έτσι δεν λενε??)

Υ.Γ. ναι συνηθως μια εβδοαμαδα πριν την περιοδο μου, εχω καποιες ψιλοενοχλησεις..ετσι ξερω παντα οτι πλησιαζει :mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...