Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@ada32 μου σε ό,τι αφορά τα τεστ ωορρηξίας δεν ξέρω κι εγώ να σου απαντήσω.  Ήταν σίγουρα όλα θετικά; ήταν η γραμμή ορμόνης,  σε όλα το ίδιο έντονη με τη γραμμή ελέγχου;

Τώρα για βιταμίνη c και E όχι μην αγχώνεσαι δεν επηρεάζουν. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 16 λεπτά , noni90 είπε:

Κι εγω το ίδιο σκέφτομαι, θα ήθελα τόσο πολύ μια εγκυμοσύνη αλλά έχω αποφασίσει ότι και τον άλλο μήνα θα πάω δυναμικά!

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι.... Σκέφτομαι να κάνω μια εκπαίδευση μέσω e learning σχετική με το γνωστικό μου αντικείμενο. Είναι 52 εβδομάδες, 520 ώρες. Να το ξεκινήσω ή θα μου έρθει καμία εγκυμοσύνη και δεν θα προλάβω να το τελειώσω? Δεν θέλω να το αφήσω στη μέση ειναι μεγαλο το ποσο που θα δώσω, αλλά από την άλλη δεν μπορώ και να πατήσω pause μηπως κ τυχει να μεινω εγκυος. Ασε που οταν κανω παιδακι για καποια χρονια αυτά τα ξεχνάω. ποια η γνώμη σας?

Ολα καλα, παμε για τον αλλο μηνα! Δεν μας πτοεί τίποτα! Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε!

Εγώ λέω να το ξεκινήσεις. Το e-learning έχει ευελιξία σίγουρα οπότε θα μπορείς να προσαρμόσεις το πρόγραμμα στις ανάγκες σου. Και έγκυος και με μωρό ακόμα. Συμφωνώ, δεν γίνεται να βάζουμε τη ζωή μας στον πάγο. Οι περισσότερες γυναίκες δουλεύουν μέχρι να γεννησουν, άλλες σπουδάζουν φουλ ταιμ και έχουν και μωρό. Μη βάζεις στην άκρη τα υπόλοιπα θέλω σου. Αυτή είναι η άποψη μου. 

Just now, alina80 είπε:

Εγώ λέω να το ξεκινήσεις. Το e-learning έχει ευελιξία σίγουρα οπότε θα μπορείς να προσαρμόσεις το πρόγραμμα στις ανάγκες σου. Και έγκυος και με μωρό ακόμα. Συμφωνώ, δεν γίνεται να βάζουμε τη ζωή μας στον πάγο. Οι περισσότερες γυναίκες δουλεύουν μέχρι να γεννησουν, άλλες σπουδάζουν φουλ ταιμ και έχουν και μωρό. Μη βάζεις στην άκρη τα υπόλοιπα θέλω σου. Αυτή είναι η άποψη μου. 

Κι εγώ προς τα εκεί κλίνω. Επίσης στο επάγγελμά μου οφείλεις να εκπαιδεύεσαι συνεχώς αν θέλεις να παρέχεις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Θεωρώ κ εγώ ότι 10 ώρες/ βδομάδα δεν είναι και τόσο τραγικό πια..... Ελπίζω να τα καταφέρω! Αλλωστε αλλες πως τα καταφέρνουν οπως λες κ εσυ να σπουδαζουν φουλ ταιμ κ να εχουν κ μωρο. Απλά κολλάω λίγο στο ότι εγώ εργάζομαι κανονικά 5ημερο 8ωρο, και μετα αν εχω κ την εκπαιδευση θα ζοριστώ αν μου ερθει κ μωρο..... Βεβαια απ την αλλη δε ξερεις ποτε θα σου ερθει το μωρο, μπορει να ερθει κ σε 2 χρονια εγω τι θα κανω θα σταματησω ολη τη ζωη μου μηπως και? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Όχι ακριβώς έτσι.. αισθάνομαι πέρα από τα συμπτώματα περιόδου ότι κάτι έχω μέσα... έτσι ένιωθα και τον προηγούμενο μήνα που κατέληξε σε βιοχημική... μακάρι να είμαστε!!

εγω για μενα δυστυχως εγω δεν ειμαι ....καπου καπου αφηνω το μυαλομου να ξεφυγει και να πει " βρε λες?" αλλα αυτην την ριμαδιασμενη την αναγνωριζω απο χιολιομετρα που λενε.

όσο για σενα μακαρι να εισαι κοπελα μου....και να απολαυσεις μια υγιειης εγκυμοσυνη. καμια φορα τον ενστικτο μας, ξερει καλυτερα.

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Κι εγώ προς τα εκεί κλίνω. Επίσης στο επάγγελμά μου οφείλεις να εκπαιδεύεσαι συνεχώς αν θέλεις να παρέχεις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Θεωρώ κ εγώ ότι 10 ώρες/ βδομάδα δεν είναι και τόσο τραγικό πια..... Ελπίζω να τα καταφέρω! Αλλωστε αλλες πως τα καταφέρνουν οπως λες κ εσυ να σπουδαζουν φουλ ταιμ κ να εχουν κ μωρο. Απλά κολλάω λίγο στο ότι εγώ εργάζομαι κανονικά 5ημερο 8ωρο, και μετα αν εχω κ την εκπαιδευση θα ζοριστώ αν μου ερθει κ μωρο..... Βεβαια απ την αλλη δε ξερεις ποτε θα σου ερθει το μωρο, μπορει να ερθει κ σε 2 χρονια εγω τι θα κανω θα σταματησω ολη τη ζωη μου μηπως και? 

Επισης με την εγκυμοσυνη νομιζω θα δικαιασε αδεια εγκυμισυνης...ετσι θα εχεις και περισοτερο χρονο για να παρεις αυτην την εκπαιδευση στο σπιτι.

πιστευω οι κοπελες εχουν δικιο....επισης παντα καπως τα κανουμε, ετσι τα φερνουμε....εμεις παντα βρισκουμε χρονο και τα ρυθμιζουμε ολα. πιστευω και εγω οτι οντως μπορεις να τα καταφερεις.

@noni90 να το κανεις φυσικα... Οταν μενουμε εγκυες και κανουμε παιδακια η ζωη μας δε σταματαει!!! Και εγω εκανα αιτηση για εκπαιδευτικο προγραμμα το οποιο εκτος απο elearning εχει και μερικες δια ζωσης συναντησεις... Και ειναι για 2 χρονια,  οποτε σίγουρα θα εχω και το μωρο!!! Αχχαχαχαχααχα

Αλλα τι να κάνουμε??? Δεν θα πεθανουμε κιολας!!! Εγω να σου πω,  σκέφτομαι ακομα και διδακτορικό να κανω σε μερικα χρονια,  αλλα ακομα το εχω στη σκεψη!!!! Χιχιχιχιχιχιχι

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@noni90 να το κανεις φυσικα... Οταν μενουμε εγκυες και κανουμε παιδακια η ζωη μας δε σταματαει!!! Και εγω εκανα αιτηση για εκπαιδευτικο προγραμμα το οποιο εκτος απο elearning εχει και μερικες δια ζωσης συναντησεις... Και ειναι για 2 χρονια,  οποτε σίγουρα θα εχω και το μωρο!!! Αχχαχαχαχααχα

Αλλα τι να κάνουμε??? Δεν θα πεθανουμε κιολας!!! Εγω να σου πω,  σκέφτομαι ακομα και διδακτορικό να κανω σε μερικα χρονια,  αλλα ακομα το εχω στη σκεψη!!!! Χιχιχιχιχιχιχι

Δικια μου εισαι κ εσυ... συμφωνω το πολυ πολυ ο συντροφοι μας να τρωνε 2 χρονια μακαρονια χαχαχαχαχα

Εργαζεσαι εσυ?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , alina80 είπε:

συμφωνω απολυτα και εγω κατι αντιστοιχο εχω σκεφτει να κανω απλα οτα  θα εχω γεννησει κ μετα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Δικια μου εισαι κ εσυ... συμφωνω το πολυ πολυ ο συντροφοι μας να τρωνε 2 χρονια μακαρονια χαχαχαχαχα

Εργαζεσαι εσυ?

Ναι εργαζομαι!!!! Αμα δεν τς αρεσουν τα μακαρόνια ας μαγειρεψουν αυτοι κατι καλυτερο!!!! :P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτο τους ελειπε!!!! Δε φτάνει που περναμε τοσα και τοσα οι δυσμοιρες,  να μην ηταν και βολικοι!!!!!! (:p)  

Καλα εσυ τωρα που εισαι εγκυος εχεις να λες εγω που περναω αυτο κ αυτο.... Εγω τι να πω? 

πρίν από 10 λεπτά , noni90 είπε:

Καλα εσυ τωρα που εισαι εγκυος εχεις να λες εγω που περναω αυτο κ αυτο.... Εγω τι να πω? 

Γυναικα εοσαι... Κατι θα βρεις!!!! Αχχχαχαχαχαχα

Καλα κοιτα,  πλακα κανω... Σιγα μην καταδεχτω να κλαφτω!!!! Εχουμε και μια περηφανια!!!! :P

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Γυναικα εοσαι... Κατι θα βρεις!!!! Αχχχαχαχαχαχα

Καλα κοιτα,  πλακα κανω... Σιγα μην καταδεχτω να κλαφτω!!!! Εχουμε και μια περηφανια!!!! :P

χαχαχα ετσι ακριβως! Εγω σημερα που δεν ειμαι καλα κ εχω ναυτιες ηθελα να σηκωθω να πλυνω το ταψι που φαγαμε το μεσημερι. και να μου λεει ο αντρας μου κατσε κατω θα το πλυνω εγω. οοοοοοχι λεω εγω θα το πλυνω τι με περασες για καμια που δε μπορει? Στο τελος γελαγε κ με ελεγε ξεροκεφαλη!

Η αληθεια ειναι οτι ενω γενικα δε παραπονιεμαι το τελευταιο διαστημα που ειχα αλλαγες στο εργασιακο μου περιβάλλον και αντιμετωπιζω πολλές δυσκολίες, πρεπει να ειμαι ανυποφορη. Δηλαδη ωρες ωρες αφου τον εχω πρηξει τον ανθρωπο κ με βλεπει Τουρκο ή φουλ στεναχωρημένη, σκεφτομαι οτι πραγματικά πρεπει να τον εχω πρηξει. Κουμπωσε και το οτι δεν ερχεται το παιδι ενω το θελουμε..... Μιλαμε θα λαλησει σε λιγο ο ανθρωπος. 

• Μου αρέσει 1

Μαρθα, αν εισαι σιγουρη για την ωορρηξια σου με τεστακι που ειχες κανει, αν θυμαμαι καλα, τοτε η καθυστερηση παραμενει υποπτη, παρα το αρνητικο τεστ. Αν δεν ερθει μεχρι και αυριο-μεθαυριο μιλα κατα τη γνωμη μου με τον γιατρο σου και κανε ενα δευτερο τεστ για σιγουρια! Ισως τεστ πιο μεγαλης ευαισθησιας οπως πχ το early. Οπως ειπαν και παραπανω, δεν καθυστερει η φαση απο την ωορρηξια ως την περιοδο, εκτος αν εχουμε πεσει εξω στην ωορρηξια. Ποια μερα του κυκλου εκανες ωορρηξια; Ευχομαι ολα να πανε καλα και ψαξ'το ξανα σε 2 μερουλες αν δεν ερθει αιματακι...

Καποια κοριτσια ρωτησαν παραπανω αν θα επηρεαζε η γιογκα ή η ασκηση (δε θυμαμαι) σε ενδεχομενη συλληψη-εγκυμοσυνη πριν την καθυστερηση :) ! Θα σας πω κατι να γελασετε:

1.στην προηγουμενη κυηση, πρεπει να ηταν μες στη βδομαδα μετα τη συλληψη το αργοτερο, αποφασισα να σκαψω τον κηπο. Οχι περιποιημενο κηπο! Ειχε κοτρωνες τις οποιες ξεθαβα με το φτυαρι και τις κουβαλουσα απειρες διαδρομες στα σκουπιδια, χτυπαγα ξερες ριζες με το εργαλειο-πως-το-λενε, ιδρωτας, σκυψιμο, ζορι αλλο πραγμα. Αφηστε που πρεπει να καταπια 2 κιλα χωμα! Οταν εγινε η παλινδρομη μετα απο εναμιση μηνα και ρωτησα το γιατρο πανικοβλητη αν φταιει αυτο, μου ειπε γελωντας οτι αν εφταιγε αυτο δε θα φταναμε εδω που φτασαμε! Και οτι δεν ειναι τυχαιο που ο μισος πλανητης δουλευει στα χωραφια κι ομως κανει παιδια υπο δυσκολοτερες συνθηκες! Πραγματικα με τοσο βαρια δουλεια επρεπε να ειχε γινει αποβολη επιτοπου, ή απλως να μην εμφυτευτει. Δε σημαινει οτι δε θα μπορουσε να συμβει φυσικα!

2.στην τωρινη φαση, παλι το ΣΚ μετα την πιθανη συλληψη, πηγαμε για περπατημα στην Παρνηθα. Κανα 2ωρο σε ανηφορικα μονοπατια, περπατημα σε πετρες, οσο να 'ναι δεν το λες και χαλαρη βολτιτσα. Λαχανιαζα εντονα ομως και εκανα στασεις, και ισως τωρα καταλαβαινω γιατι. Αν ηταν να επηρεασει κατι, τωρα πιστευω πως θα μου ειχε ερθει κανονικα περιοδος. Θα ελεγα να μην φοβαστε καθολου να κανετε τις δραστηριοτητες σας και τη ζωη σας κανονικα, εχω την εντυπωση οτι τα σπορακια επηρεαζονται αφοτου φτασουμε το σημειο που θα μας ερχοταν περιοδος, και αρα προσπαθουν να "δεσουν" σιγα σιγα :)

2 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΒΡΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ????  <3  <3 <3

ΣΟΥ ΕΥΧΟΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..!! ΚΑΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ.

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!  :-D

Χαχαχα! Σ' ευχαριστω παααρα πολυ κοριτσι μου!! Ακομη ειναι πολυ νωρις, αλλα οι ευχες σου και ολων των κοριτσιων μου ζεσταινουν την καρδια και ευχομαι να παει καλα το σπορακι! <3 Ευχομαι και σε σενα να σε βρουν τα Χριστουγεννα με τον σπορο στην κοιλιτσα, οπως και ολα τα κοριτσια να μπαινουν στο γουρλιδικο πινακακι και να ανεβαινουν πολυ γρηγορα στην επανω "γειτονια"! Με τελειομηνες εγκυμοσυνες να βγαινουμε ολες απο δω μεσα :) 

• Μου αρέσει 8

Grpbp2.png

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@ada32 μου σε ό,τι αφορά τα τεστ ωορρηξίας δεν ξέρω κι εγώ να σου απαντήσω.  Ήταν σίγουρα όλα θετικά; ήταν η γραμμή ορμόνης,  σε όλα το ίδιο έντονη με τη γραμμή ελέγχου;

Τώρα για βιταμίνη c και E όχι μην αγχώνεσαι δεν επηρεάζουν. 

Ok σε ευχαριστω! Ναι ήταν θετικά πεμπτη κ παρασκευη κ χθες. Σήμερα που έκανα είναι αχνό όποτε έπεσε η ορμόνη..τι να πω.. Θα περιμένω ποτέ θα έρθει η περίοδος για να δω τι γίνεται..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...