Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, noni90 είπε:

Ρε αγαπη.... και αρνητικο να βγει που δε το πιστευω.. αλλα λεμε τωρα... αντε κ πες βγαινει αρνητικο? ε και? Παμε για τον αλλο μηνα, δυνατα κ παλι..... Πιστευεις πως οταν με το καλο ερθει θα σε νοιαζει αν ηρθε ενα μηνα πανω ενα μηνα κατω? Σιγα τα αυγα..... Λες κ αν βγει αρνητικο θα σταματησεις να προσπαθεις. Θα απογοητευτεις λιγο αλλα κ εμεις τι τα εχουμε τα γαλονια εδω περα? Θα σε ανεβασουμε εμεις παλι! 

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τα όμορφα σου λόγια πραγματικά εδώ είμαστε όλες μια ομάδα και είναι πολύ όμορφο αυτό.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αχ  ρε κοριτσάκι φοβάμαι το αρνητικό ενώ τώρα που δεν κάνω έχω ακόμα ελπίδα οσπου αν δεν είμαι να εμφανιστεί η περίοδος.... 

Αχ θεέ μου τι έχω πάθει δεν ξέρω άλλες φορές τρέχω για τεστ ενώ τώρα τίποτα... 

Κάτι τέτοιο βλέπω να κάνω κοριτσάκι μου.. 

Κοριτσι μου μη βασανίζεσαι! Αν δεν εισαι κανεις δεν κανεισ τεστ θα την παρεις την κρυαδα σίγουρη δεν χριαζεται τοσο ανχως στο κατω κατω 3η μερα καθυστέρησης εισαι δεν ειναι οτι θα το κανεις νωρίς αντε κάντο να χαρουμε!!!

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Αχ  ρε κοριτσάκι φοβάμαι το αρνητικό ενώ τώρα που δεν κάνω έχω ακόμα ελπίδα οσπου αν δεν είμαι να εμφανιστεί η περίοδος.... 

Αχ θεέ μου τι έχω πάθει δεν ξέρω άλλες φορές τρέχω για τεστ ενώ τώρα τίποτα... 

ελα βρε μην φοβασαι οπως κ να εχει οταν δεις τι συμβαινει θα ηρεμησεις πιο πολυ τωρα ζεις με ενα ανχος κ μια αγωνια κ καλο σιγουρα δεν κανει ουτε σε περιπτωση εγκυμοσυνης ουτε σε περιπτωση ανωμαλιας του κυκλου. ηρεμησε κ αυριο κανε ενα τεστ η πηγαινε απευθειας για χοριακη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τα όμορφα σου λόγια πραγματικά εδώ είμαστε όλες μια ομάδα και είναι πολύ όμορφο αυτό.... 

Κι εγω το ιδιο νιώθω και σου μιλάω όπως θα μίλαγα σε μια φίλη κοντινή. Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας εδώ και υπάρχει υποστήριξη και κατανοηση. Για αυτο σου λεω μη σκας. Ακομα κ αν το αποτελεσμα δεν ειναι το επιθυμητό εμεις εδω θα ειμαστε παλι κ θα προσπαθουμε ολες μαζι! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μην αγχώνεσαι όπως λεει και η noni και να μην δεις τωρα το θετικο αποτέλεσμα ειναι θεμα χρονου να το δεις! Δες να ανεβεις ψυχολογικα και ολα καλα θα έρθουν !

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Antila είπε:

Καλημερα και σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις! Ξυπνησα και τις διαβασα και με ξεμπερδεψατε πολυ... Ορμονικο καθαρα ηταν το κλαμα :-P... γιατι τελικα πηγα και πηρα τεστ (predictor early) απο το φαρμακειο και βγηκε +++++θετικο+++++ :shock: ! Ειμαι επιτελους ηρεμη γιατι τωρα ξερω τι συμβαινει, ειμαι και συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι ειναι παααρα πολυ νωρις, δεν εχει εδραιωθει τιποτα ακομη! Το μονο που ευχομαι με ολη μου την ψυχη, ειναι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα, και να ηρθε για να μεινει...! Αυτο μονο!

Πηρα τον γυναικολογο, του εκανε κι εκεινου μεγαλη εντυπωση οτι εδειξε τοσο νωρις το τεστ, με τελευταια περιοδο μολις 14/10. Τι να πω κοριτσια, οντως μικρος ο κυκλος, μικρη η καθυστερηση, θα δουμε! Παρασκευη κ Δευτερα μου ειπε να κανω χοριακη. Σας υπερευχαριστω για την ενθαρρυνση και ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα ονειρεμενα για καθε μια απο εμας, με πολλη αγαπη!

Εγώ το είχα πει!! <3 Απο ενστικτο!! ΜΠΕΣ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΒΡΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ????  <3  <3 <3

ΣΟΥ ΕΥΧΟΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..!! ΚΑΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ.

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!  :-D

6 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

13. Antila  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

4. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

5. ritaki13  6/11/2017!!!

6. Papaki@  8-10/11/2017!!!

7. MelinaFo  14/11/2017!!!

8. Nati85 14/11/2017!!!

9. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

10. Ungry girl 17/11/2017!!!

11. ada32 19/11/2017!!!

12. noni90 19/11/2017!!!

13. caramel_83  19-22/11/2017!!!

14. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

15. Elma86  30/11/2017!!!

16. Vila  2/12/2017!!!

17. vvrd  5/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Επειδη ειναι γουρλιδικο....!!!! εγω περιμενω στις 15.11  !!! αντε ριξτε με και μενα εκει, μπας και τα συμπτωματα περιοδου γινουν συμπτωματα εγκυμοσυνης...χαχαχαχ

10 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Περιμένω κι εγώ στις 14 κι έχω κι εγώ συμπτώματα περιόδου από χτες!Σήμερα ειδικά ξύπνησα με πόνο και ένιωθα υγρή κάτω τόσο που είπα ήρθε!Πήγα τουαλέτα τίποτα ούτε έντονα υγρά ούτε αίμα ούτε ροζ!Τι να πω!Εσύ τι συμπτώματα έχεις;

Μακάρι να έχουμε σύντομα όλες μωράκι!!!

Γεια σου @ntemiiiiii ναι περιμενω στις 15.11 και τα συμπτωματα που εχω ειναι οπως και συ, πονακια οχι εντονα βεβαια....μικρες κραμπουλές, γινομαι υγρη και το στηθος μου αρχιζει να πριζεται..ολα αυτα για μενα ειναι συμπτωματα περιοδου, εννοω στον δικο μου οργανισμο γτ ετσι συμβαινει περιπου μια εβδομαδα πριν απο παντα που θυμαμαι τον εαυτο μου.. τι να πω μακαρι να ηταν εγκυμοσυνη!!!

τωρα τα συμπτωματα που εχεις εσυ, τα εχεισ σε καθε σου περιοδο??

Πραγματικα ήθελα τοσο πολυ να ηταν εγκυμοσυνη, αλλα δεν πειραζει ήδη εχω αποφασισει και θα μπω δυναμικα στον επομενο μηνα. 

• Μου αρέσει 1

@Μαρθα Κ εγκυμοσύνης είχαμε πει θα κανεις το πρωι!!βρε μην απελπίζεσαι θυμασαι σου ειπα μπορει να μην δειξει και απογοητευτείς κανε ένα εγκυμοσύνης και ότι γινει!εμεις εδώ ειμαστε και για τα δυσκολα!!συνηθισμένα τα βουνα από τα χιονια!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 16 λεπτά , KalStyl είπε:

Πραγματικα ήθελα τοσο πολυ να ηταν εγκυμοσυνη, αλλα δεν πειραζει ήδη εχω αποφασισει και θα μπω δυναμικα στον επομενο μηνα. 

Κι εγω το ίδιο σκέφτομαι, θα ήθελα τόσο πολύ μια εγκυμοσύνη αλλά έχω αποφασίσει ότι και τον άλλο μήνα θα πάω δυναμικά!

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι.... Σκέφτομαι να κάνω μια εκπαίδευση μέσω e learning σχετική με το γνωστικό μου αντικείμενο. Είναι 52 εβδομάδες, 520 ώρες. Να το ξεκινήσω ή θα μου έρθει καμία εγκυμοσύνη και δεν θα προλάβω να το τελειώσω? Δεν θέλω να το αφήσω στη μέση ειναι μεγαλο το ποσο που θα δώσω, αλλά από την άλλη δεν μπορώ και να πατήσω pause μηπως κ τυχει να μεινω εγκυος. Ασε που οταν κανω παιδακι για καποια χρονια αυτά τα ξεχνάω. ποια η γνώμη σας?

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν έκανα κορίτσια ένα home test εγκυμοσύνης αρνητικό οπότε ανωμαλία ήταν και περιμένω να έρθει η περίοδος.... 

Ολα καλα, παμε για τον αλλο μηνα! Δεν μας πτοεί τίποτα! Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε!

Just now, noni90 είπε:

Κι εγω το ίδιο σκέφτομαι, θα ήθελα τόσο πολύ μια εγκυμοσύνη αλλά έχω αποφασίσει ότι και τον άλλο μήνα θα πάω δυναμικά!

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι.... Σκέφτομαι να κάνω μια εκπαίδευση μέσω e learning σχετική με το γνωστικό μου αντικείμενο. Είναι 52 εβδομάδες, 520 ώρες. Να το ξεκινήσω ή θα μου έρθει καμία εγκυμοσύνη και δεν θα προλάβω να το τελειώσω? Δεν θέλω να το αφήσω στη μέση ειναι μεγαλο το ποσο που θα δώσω, αλλά από την άλλη δεν μπορώ και να πατήσω pause μηπως κ τυχει να μεινω εγκυος. Ασε που οταν κανω παιδακι για καποια χρονια αυτά τα ξεχνάω. ποια η γνώμη σας?

Ολα καλα, παμε για τον αλλο μηνα! Δεν μας πτοεί τίποτα! Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε!

Είμαι αρκετά χάλια τώρα αλλα αύριο θα είμαι καλά..... 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Χρηματα δεν παιρνεις πισω αν δηλωσεις για εγκυμοσυνη? δηλ απο γιατρο?

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Είμαι αρκετά χάλια τώρα αλλα αύριο θα είμαι καλά..... 

Να μην εισαι χαλια κ να σκεφτεσαι οτι δεν τελειωσε ο χρόνος και οι προσπαθειες εδω. Εχουμε μέλλον ακόμα. Όλα θα πάνε καλά θα το δεις με τον ένα ή τον αλλο τρόπο θα αποκτήσουμε παιδάκι.... Θύμησε μου εξετάσεις έχεις κάνει?

Just now, KalStyl είπε:

Χρηματα δεν παιρνεις πισω αν δηλωσεις για εγκυμοσυνη? δηλ απο γιατρο?

Τσου, δεν είδα να προβλέπεται κάτι τέτοιο από τον οδηγό του προγράμματος αλλά έχω στείλει μειλ για να μου διευκρινήσουν καποιες απορίες και μέσα στις ερωτήσεις είναι κ αυτό. Δεν έχω ξανακάνει e learning και δεν ξέρω πως λειτουργούν. Δεν με κολλάει τόσο η εγκυμοσύνη όσο το ότι είναι 1 χρονο δηλαδη δε θελω να εχω νεογεννητο σπιτι ή εξετάσεις ή άλλου είδους απαιτήσεις κ να εχω να διαβαζω εφαρμοσμένη συμβουλευτική..... Θεωρώ ότι και έγκυος θα μπορώ να το υποστηρίξω εκτός αν έχω τίποτα ναυτίες, αναγούλες κ τετοια. 

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν έκανα κορίτσια ένα home test εγκυμοσύνης αρνητικό οπότε ανωμαλία ήταν και περιμένω να έρθει η περίοδος.... 

Δεν πειραζει κουκλα μου....ειμαι της γνωμης οτινα πεις ναι ειναι αρνητικο, και πας και συ δυναμικα στον επομενο μηνα, αλλα που ξερεις εχει συμβει πολλες φορες το τεστ να μην βρει κατι τις πρωτες μερες καθυστερησης. ποτε δεν ξερεις, εσυ παρτο αποφαση και πες δεν πειραζει παμε στον επομενο μηνα. 

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Να μην εισαι χαλια κ να σκεφτεσαι οτι δεν τελειωσε ο χρόνος και οι προσπαθειες εδω. Εχουμε μέλλον ακόμα. Όλα θα πάνε καλά θα το δεις με τον ένα ή τον αλλο τρόπο θα αποκτήσουμε παιδάκι.... Θύμησε μου εξετάσεις έχεις κάνει?

Τσου, δεν είδα να προβλέπεται κάτι τέτοιο από τον οδηγό του προγράμματος αλλά έχω στείλει μειλ για να μου διευκρινήσουν καποιες απορίες και μέσα στις ερωτήσεις είναι κ αυτό. Δεν έχω ξανακάνει e learning και δεν ξέρω πως λειτουργούν. Δεν με κολλάει τόσο η εγκυμοσύνη όσο το ότι είναι 1 χρονο δηλαδη δε θελω να εχω νεογεννητο σπιτι ή εξετάσεις ή άλλου είδους απαιτήσεις κ να εχω να διαβαζω εφαρμοσμένη συμβουλευτική..... Θεωρώ ότι και έγκυος θα μπορώ να το υποστηρίξω εκτός αν έχω τίποτα ναυτίες, αναγούλες κ τετοια. 

δες αν μπορεις να παιρεις τα χρηματαπισω, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εχεις το χρονο να το υποστηριξεις ολο αυτο. εμενα η κουνιαδα μου ειναι σπιτι σχεδον ολη μερα καιι αυτο που κανει ειναι να θηλαζει για ωρες...χαχαχαχαχ δεν προλαβαινει, βεβαια καθε κατασταση ειναι και διαφορετικη, απο την αλλη ειναι καλο να ασχολεισαι με κατι ετσι θα αποσχολεις το μυαλο σου, δεν ξερω πως να σε βοηθησω.

Κατι ασχετο κοριτσια, εγω παντα πηγαινα γυμναστηριο. εκανα μετριες προπονησεις με βαρη και αεροβια, τωρα 2 μηνες που ξεκινησα παω πολυ σπανια γτ φοβαμαι οτι δεν θα αφησει τα σπερματακια μου να ανεβουν προς τα πανω. <3 :-D  ξερετε κατι πανω σε αυτο?

πρίν από 5 λεπτά , KalStyl είπε:

Δεν πειραζει κουκλα μου....ειμαι της γνωμης οτινα πεις ναι ειναι αρνητικο, και πας και συ δυναμικα στον επομενο μηνα, αλλα που ξερεις εχει συμβει πολλες φορες το τεστ να μην βρει κατι τις πρωτες μερες καθυστερησης. ποτε δεν ξερεις, εσυ παρτο αποφαση και πες δεν πειραζει παμε στον επομενο μηνα. 

δες αν μπορεις να παιρεις τα χρηματαπισω, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εχεις το χρονο να το υποστηριξεις ολο αυτο. εμενα η κουνιαδα μου ειναι σπιτι σχεδον ολη μερα καιι αυτο που κανει ειναι να θηλαζει για ωρες...χαχαχαχαχ δεν προλαβαινει, βεβαια καθε κατασταση ειναι και διαφορετικη, απο την αλλη ειναι καλο να ασχολεισαι με κατι ετσι θα αποσχολεις το μυαλο σου, δεν ξερω πως να σε βοηθησω.

ηδη εργαζομαι οποτε απασχολώ το μυαλό μου κι εκεί, απλά σκέφτηκα ότι αν κάνω παιδί δε θα μπορώ να κάνω μια τέτοια κίνηση να αφιερώσω τόσο χρόνο κ χρήμα στην εκπαιδευση μου. Προς το παρόν μπορώ...... Για να δουμε τι θα μου απαντησουν κιολας κ αποφασιζω μετα.... 

πρίν από 32 λεπτά , KalStyl είπε:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΒΡΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ????  <3  <3 <3

ΣΟΥ ΕΥΧΟΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..!! ΚΑΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ.

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!  :-D

Επειδη ειναι γουρλιδικο....!!!! εγω περιμενω στις 15.11  !!! αντε ριξτε με και μενα εκει, μπας και τα συμπτωματα περιοδου γινουν συμπτωματα εγκυμοσυνης...χαχαχαχ

Γεια σου @ntemiiiiii ναι περιμενω στις 15.11 και τα συμπτωματα που εχω ειναι οπως και συ, πονακια οχι εντονα βεβαια....μικρες κραμπουλές, γινομαι υγρη και το στηθος μου αρχιζει να πριζεται..ολα αυτα για μενα ειναι συμπτωματα περιοδου, εννοω στον δικο μου οργανισμο γτ ετσι συμβαινει περιπου μια εβδομαδα πριν απο παντα που θυμαμαι τον εαυτο μου.. τι να πω μακαρι να ηταν εγκυμοσυνη!!!

τωρα τα συμπτωματα που εχεις εσυ, τα εχεισ σε καθε σου περιοδο??

Όχι ακριβώς έτσι.. αισθάνομαι πέρα από τα συμπτώματα περιόδου ότι κάτι έχω μέσα... έτσι ένιωθα και τον προηγούμενο μήνα που κατέληξε σε βιοχημική... μακάρι να είμαστε!!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...