Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου ,ειμαστε γεροι ,δυνατοι και κοιταμε και παμε μπροστα.Οτι επιθυμεις και εσυ σου ευχομαι. Μακαρι να εχουμε πιασει παλι μωρακι γιατι το θελω πολυ,θα με φαει η αγωνια βεβαια μεχρι το Σαββατο αλλα οσο παω τουαλετα και δεν βλεπω αιμα τοσο παιρνω θαρρος!!!

το σαββατο θα δειξει πιστευω!!μπορει και πιο νωρις αλλα καλυτερα σαββατο!!ευχομαι τα καλυτερα!!

πρίν από 18 λεπτά , noni90 είπε:

Ε δεν εχεις κ πολυ... Εχεις κανενα συμπτωμα. Εμενα ως δια μαγειας μου περασε η ναυτια. Τωρα τι ηταν αυτο δε ξερω θα περιμενω να δω αν θα με ξαναπιασει

ρε παιδι μου τι γινεται μας εχουν πιασει τα τρελα μας!! τους πονους εχω μονο!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

το σαββατο θα δειξει πιστευω!!μπορει και πιο νωρις αλλα καλυτερα σαββατο!!ευχομαι τα καλυτερα!!

ρε παιδι μου τι γινεται μας εχουν πιασει τα τρελα μας!! τους πονους εχω μονο!

Πραγματικα το σωμα μας εχει τρελαθει! Δεν εχεις πόνους συνήθως? εμενα μια βδομαδα πριν την περιοδο αρχιζουν οι ενοχλησεις πονακια μεση κ τετοια

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Πραγματικα το σωμα μας εχει τρελαθει! Δεν εχεις πόνους συνήθως? εμενα μια βδομαδα πριν την περιοδο αρχιζουν οι ενοχλησεις πονακια μεση κ τετοια

ναι εχω τις περισσοτερες φορες αλλα τωρα εχω συνεχεια ενοχλήσεις και πιο εντονες.μακαρι να μην είναι τιποτα

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

ναι εχω τις περισσοτερες φορες αλλα τωρα εχω συνεχεια ενοχλήσεις και πιο εντονες.μακαρι να μην είναι τιποτα

οχι μακαρι να μην ειναι τιποτα, μακαρι να ειναι σπορακι!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια είπα να κάνω ένα τεστ ωορρηξια που αν ήμουν εγκυος θα έβγαζε δεύτερη γραμμή και αφού είμαι 3 μερες καθυστέρηση και δεν έβγαλε τίποτα οπότε καλά κάνω και δεν κάνω τεστ εγκυμοσύνης ανωμαλία θα είναι πάλι.. 

Μαρθα μου το τεστ ωορηξιας δείχνει και εγκυμοσύνη;;;;:confused:

jgJqp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!! Τι κανουμε Ψυχολογία ακμαία???

Καλος ηρθατε τα νεα κοριτσια και με το καλο τα ευχαριστα???

@Nati85 εσυ σαν καλο μέντιουμ κανε καμια πρόβλεψη και για σενα αυτη τη φοραααα!!!

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Μαρθα μου το τεστ ωορηξιας δείχνει και εγκυμοσύνη;;;;:confused:

Οχι παντα δεν ειναι απόλυτο αυτο!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια είπα να κάνω ένα τεστ ωορρηξια που αν ήμουν εγκυος θα έβγαζε δεύτερη γραμμή και αφού είμαι 3 μερες καθυστέρηση και δεν έβγαλε τίποτα οπότε καλά κάνω και δεν κάνω τεστ εγκυμοσύνης ανωμαλία θα είναι πάλι.. 

Γλυκούλα μου τα κορίτσια έλεγαν ότι δείχνει με πάνω απο 200.... Με 3 μέρες καθυστέρηση είναι πολύ πιθανό να έχεις και 50! Τόση δεν είχε κ η ανεμονη περιπου κ τελικα κ εγκυος ειναι η κοπέλα και δοξα το θεο παει καλα..... Γιατι απελπίζεσαι? Τι είδους ανωμαλία είναι αυτή που επιμηκυνει την ωχρινική φάση? Θα σου προτεινα για εγκυρα αποτελεσματα τεστ εγκυμοσυνης και χοριακη. <3

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ετσιιιι έχω άκουσει εδώ... Τι να σου πω.. 

Μαρθα μου οπως λενε και τα κοριτσια μην εμπιστεύεσαι ενα τεστ ωορηξιας! Εδω ακομα και τα κανονικα τεστ εγκυμοσύνης πολλες φορες υπάρχει εγκυμοσύνη αλλα βγαινουν αρνητικά! Γνωμη μου περιμενε αλλη μια μερα και μετα κανε κατευθείαν χοριακη:)

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ετσιιιι έχω άκουσει εδώ... Τι να σου πω.. 

ναι δειχνει αλλα δεν μπορεις να ξερεις ποτε δειχνει στην καθε μια το τεστ ωορηξιας γιαυτο παρε ενα τεστακι κανονικο κ μην ανχωνεσε. 

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Γλυκούλα μου τα κορίτσια έλεγαν ότι δείχνει με πάνω απο 200.... Με 3 μέρες καθυστέρηση είναι πολύ πιθανό να έχεις και 50! Τόση δεν είχε κ η ανεμονη περιπου κ τελικα κ εγκυος ειναι η κοπέλα και δοξα το θεο παει καλα..... Γιατι απελπίζεσαι? Τι είδους ανωμαλία είναι αυτή που επιμηκυνει την ωχρινική φάση? Θα σου προτεινα για εγκυρα αποτελεσματα τεστ εγκυμοσυνης και χοριακη. <3

Αχ  ρε κοριτσάκι φοβάμαι το αρνητικό ενώ τώρα που δεν κάνω έχω ακόμα ελπίδα οσπου αν δεν είμαι να εμφανιστεί η περίοδος.... 

Just now, linaa είπε:

ναι δειχνει αλλα δεν μπορεις να ξερεις ποτε δειχνει στην καθε μια το τεστ ωορηξιας γιαυτο παρε ενα τεστακι κανονικο κ μην ανχωνεσε. 

Αχ θεέ μου τι έχω πάθει δεν ξέρω άλλες φορές τρέχω για τεστ ενώ τώρα τίποτα... 

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Μαρθα μου οπως λενε και τα κοριτσια μην εμπιστεύεσαι ενα τεστ ωορηξιας! Εδω ακομα και τα κανονικα τεστ εγκυμοσύνης πολλες φορες υπάρχει εγκυμοσύνη αλλα βγαινουν αρνητικά! Γνωμη μου περιμενε αλλη μια μερα και μετα κανε κατευθείαν χοριακη:)

Κάτι τέτοιο βλέπω να κάνω κοριτσάκι μου.. 

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Μπορεί να δει κάτι ο γυναικολόγος τόσο νωρίς;

χιχι όχι εννοω θα παω αν δεν ερθει η περιοδος μηπως είναι κατι άλλο όχι για εγκυμοσυνη!!ηθελα να κανω και τεστ  παπ οποτε θα παω την άλλη βδομαδα

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Αχ  ρε κοριτσάκι φοβάμαι το αρνητικό ενώ τώρα που δεν κάνω έχω ακόμα ελπίδα οσπου αν δεν είμαι να εμφανιστεί η περίοδος.... 

Ρε αγαπη.... και αρνητικο να βγει που δε το πιστευω.. αλλα λεμε τωρα... αντε κ πες βγαινει αρνητικο? ε και? Παμε για τον αλλο μηνα, δυνατα κ παλι..... Πιστευεις πως οταν με το καλο ερθει θα σε νοιαζει αν ηρθε ενα μηνα πανω ενα μηνα κατω? Σιγα τα αυγα..... Λες κ αν βγει αρνητικο θα σταματησεις να προσπαθεις. Θα απογοητευτεις λιγο αλλα κ εμεις τι τα εχουμε τα γαλονια εδω περα? Θα σε ανεβασουμε εμεις παλι! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...