Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια..Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα την συμβουλή σας.. Με τον αντρα μου προσπαθούμε να κάνουμε παιδι. Την τελευταια φορά που αδειαθέτησα ήταν στις 18/10/2017 και ο κύκλος μου συνήθως είναι κάθε 35 μέρες (διάρκεια περιόδου 4-5 μέρες)..σπανια μου έρχεται νωρίτερα κανά 2-3 μέρες...Είχαμε συχνές ολοκληρωμένες επαφές από τότε. από αυτή την βδομάδα έχει πρηστεί το στήθος μου κ ιδιαίτερα όι ρώγες μου.όταν τις αγγίζω με ενοχλούν. Έχω κ κάτι ψιλοενοχλησεις στην κοιλια. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης κατά την γνώμη σας? Αν τελικά αδιαθετήσω πρέπει να μου έρθουν λογικά κατα τις 23-24/11..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου από σήμερα έχω υγρά οπότε μπας και αδιαφετισω θα περιμένω λίγο να δω... 

Πολλές πριν μάθουν ότι ήταν έγκυες είχαν πολλά υγρά..οπότε μπορεί να είσαι σε αυτή την κατηγορία αντί να αδιαθετήσεις! Σκεφτόμαστε ό,τι μας συμφέρει!!

πρίν από 2 λεπτά , maria_scorpios είπε:

Καλησπέρα κοριτσια..Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα την συμβουλή σας.. Με τον αντρα μου προσπαθούμε να κάνουμε παιδι. Την τελευταια φορά που αδειαθέτησα ήταν στις 18/10/2017 και ο κύκλος μου συνήθως είναι κάθε 35 μέρες (διάρκεια περιόδου 4-5 μέρες)..σπανια μου έρχεται νωρίτερα κανά 2-3 μέρες...Είχαμε συχνές ολοκληρωμένες επαφές από τότε. από αυτή την βδομάδα έχει πρηστεί το στήθος μου κ ιδιαίτερα όι ρώγες μου.όταν τις αγγίζω με ενοχλούν. Έχω κ κάτι ψιλοενοχλησεις στην κοιλια. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης κατά την γνώμη σας? Αν τελικά αδιαθετήσω πρέπει να μου έρθουν λογικά κατα τις 23-24/11..

Καλωσήρθες στην παρέα! Γιατί να μην υπάρχει; Φυσικά και υπάρχει, όσο έχεις ολοκληρωμένες επαφές. Το πρησμένο στήθος και ειδικά η ευαισθησία γύρω από τις θηλές (μήπως έχουν γίνει και πιο σκουρόχρωμες και με έντονες φλέβες;) είναι καλό σημάδι! Θα δεις και οι επόμενες μέρες τι θα σου φέρουν και υπομονή μέχρι 23-24 που θα φανεί! Στο εύχομαι!!! 

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Καλησπέρα! Λυπάμαι για την απώλειά σου. Κοιτάμε μπροστά! Μακάρι να σου χαρίσει ο θεός σύντομα μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι! Εκμεταλλεύσου το διάστημα που θα είσαι πιο γόνιμη το σώμα θυμάται και θα πιάσεις πάλι! Για τα ροζ τόσο νωρίς πριν την αναμενόμενη περίοδο δεν έχω ακούσει κάτι για σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Έχεις κάτι άλλο; Περίμενε λίγες μέρες ακόμα και μετά τις 12-13 κάνε τεστ αν δεν σου έχει έρθει! 

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου  για την απαντηση σου και τις ευχες σου ,οτι καλυτερο και σε εσενα ευχομαι.Δεν νομιζω οτι θα αντεξω τοσο για την χοριακη,ελεγα αν δεν ερχοταν κανονικα η περιοδος μεχρι την Παρασκευη να παω να κανω.Απο συμπτωματα εχω φουσκωμα πολυ στο στομαχι και πρησμενη κοιλια.Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη το στηθος ηταν πρησμενο απο την ωορηξια μου μεχρι και ενα μηνα μετα την αποξεση ,ηταν τουμπανο με τρομερους πονους και ειχα και πολλες ενοχλησεις απο το στομαχι επισης.Το σωμα μου ακομα δεν εχει επανελθει,η λεκανη μου εχει ανοιξει και δεν μου κανουν τα ρουχα μου  και φαντασου δεν ειχα παρει κιλα χαχαχαχ

πρίν από 10 λεπτά , kido είπε:

Πολλές πριν μάθουν ότι ήταν έγκυες είχαν πολλά υγρά..οπότε μπορεί να είσαι σε αυτή την κατηγορία αντί να αδιαθετήσεις! Σκεφτόμαστε ό,τι μας συμφέρει!!

Καλωσήρθες στην παρέα! Γιατί να μην υπάρχει; Φυσικά και υπάρχει, όσο έχεις ολοκληρωμένες επαφές. Το πρησμένο στήθος και ειδικά η ευαισθησία γύρω από τις θηλές (μήπως έχουν γίνει και πιο σκουρόχρωμες και με έντονες φλέβες;) είναι καλό σημάδι! Θα δεις και οι επόμενες μέρες τι θα σου φέρουν και υπομονή μέχρι 23-24 που θα φανεί! Στο εύχομαι!!! 

Καλώς σας βρήκα!!Όντως σκεφτόμαστε ότι μας συμφέρει..μακαρι ..εντονες φλέβες έχω αλλα δεν έχω παρατήρήσει να έχουν γίνει σκουρόχρωμες ακόμα..οπως κ να χει..υπομονη!έχεις δικιο!!ευχαριστώ για τις ευχές σου!!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

@noni90 μπορει να είναι καμμια γαστρεντεριτιδα που ειπες και μια φιλη μου ηταν ετσι το προηγουμενο σ.κ!2 μερες της κρατησε!! εγω τα ιδια ολο πονακια και η μεση μου!!

Ελα κι ερχεται κ η σειρα σου!! Ποτε ΔΕΝ περιμενεις θυμησε μου!

πρίν από 3 λεπτά , maria_scorpios είπε:

Καλώς σας βρήκα!!Όντως σκεφτόμαστε ότι μας συμφέρει..μακαρι ..εντονες φλέβες έχω αλλα δεν έχω παρατήρήσει να έχουν γίνει σκουρόχρωμες ακόμα..οπως κ να χει..υπομονη!έχεις δικιο!!ευχαριστώ για τις ευχές σου!!

Καλησπερα και απο μενα ,αυτο ειχα και εγω και ημουν εγκυος ,οποτε καλο σημαδι μου ακουγεται!!

πρίν από 18 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλησπερα  κοριτσια και απο μενα ,θα σας  πω και εγω εν ταχει την ιστορια μου τον Ιουνιο εκανα αναγκαστικη διακοπη κυησης ενω ημουν 4 μηνων λογω μεσογειακης αναιμιας  του εμβυου(δυσκολη περιοδος εκεινη -αλλα τωρα ειμαι καλα και κοιταω μπροστα),εγινε αποξεση μεν αλλα με προληση τοκετου και η περιοδος ηρθε μετα απο 36 μερες περιπου.Απο τοτε μεχρι τωρα η περιοδος μου ηρθε δυο φορες κανονικα στις 30 μερες και μια στις 26 .Αυτον τον μηνα και ενω εχουμε ξεκινησει παλι προσπαθειες η αναμενομενη περιοδος ηταν  για τις 11/11 αλλα απο τις 6 εχω κατι ροζ αχνο αιματακι οταν σκουπιζομαι και οχι ολες τις φορες ,σημερα πχ δεν εχω τιποτα .εχει καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει???εγω ελπιζω σε εγκυμοσυνη αλλα ειναι ακομα νωρις νομιζω για χοριακη.θα ηθελα παρακαλωκαι δικη σας  τη γνωμη ,,σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

Καλησπέρα!! πολύ δύσκολο ολο αυτό που περασες ευχομαι από εδώ και περα να πάνε όλα καλά!το ροζ αιματάκι μπορει να σημαίνει και εμφυτευση!περιμενε λιγες μερες ακομα και κανε μια χοριακη το σαββατο για σιγουρα!!!

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Ελα κι ερχεται κ η σειρα σου!! Ποτε ΔΕΝ περιμενεις θυμησε μου!

μωρε εχω ακομα !! από κυριακη μεχρι τριτη το περισσοτερο.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλησπέρα!! πολύ δύσκολο ολο αυτό που περασες ευχομαι από εδώ και περα να πάνε όλα καλά!το ροζ αιματάκι μπορει να σημαίνει και εμφυτευση!περιμενε λιγες μερες ακομα και κανε μια χοριακη το σαββατο για σιγουρα!!!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου ,ειμαστε γεροι ,δυνατοι και κοιταμε και παμε μπροστα.Οτι επιθυμεις και εσυ σου ευχομαι. Μακαρι να εχουμε πιασει παλι μωρακι γιατι το θελω πολυ,θα με φαει η αγωνια βεβαια μεχρι το Σαββατο αλλα οσο παω τουαλετα και δεν βλεπω αιμα τοσο παιρνω θαρρος!!!

πρίν από 15 λεπτά , maria_scorpios είπε:

Καλησπερα Μαρία ! Φυσικα και υπαρχει περίπτωση να εισαι! Υπομονη και σε λιγες μερες θα ξερεις!Ποσο καιρο προσπαθείτε ;;; 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου από σήμερα έχω υγρά οπότε μπας και αδιαφετισω θα περιμένω λίγο να δω... 

Μαρθα μου συγνωμη που επιμενω αλλα απο την στιγμη που ξερεις ακριβως ποτε ειχες ωορηξια λογω τεστ δεν γινεται να μην ειχες αδιαθετησει, τα υγρα δεν σημαινουν κατι, κανε ενα τεστ να δεις το θετικο να ηρεμησεις και σε περιπτωση ειναι αρνητικο που δεν το πιστευω θα σταματησεις να σε αγχωνει αυτο το θεμα, δεν βρισκβ τον λογπ να καθυστερεις τοσο απο την στιγμη που ειχες καλες επαφες και εισαι ηδη 3-4 μερες με καθυστερηση 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλησπερα και απο μενα ,αυτο ειχα και εγω και ημουν εγκυος ,οποτε καλο σημαδι μου ακουγεται!!

Καλησπέρα, μακάρι να ισχύει κ σε μένα αυτό..θα κάνω λίγες μέρες υπομονή και βλέπουμε..

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλησπερα Μαρία ! Φυσικα και υπαρχει περίπτωση να εισαι! Υπομονη και σε λιγες μερες θα ξερεις!Ποσο καιρο προσπαθείτε ;;; 

Καλησπέρα και από μένα..2 μήνες προσπαθούμε.. είναι λίγος ο καιρός το ξέρω..αλλα ελπίζουμε!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλησπερα  κοριτσια και απο μενα ,θα σας  πω και εγω εν ταχει την ιστορια μου τον Ιουνιο εκανα αναγκαστικη διακοπη κυησης ενω ημουν 4 μηνων λογω μεσογειακης αναιμιας  του εμβυου(δυσκολη περιοδος εκεινη -αλλα τωρα ειμαι καλα και κοιταω μπροστα),εγινε αποξεση μεν αλλα με προληση τοκετου και η περιοδος ηρθε μετα απο 36 μερες περιπου.Απο τοτε μεχρι τωρα η περιοδος μου ηρθε δυο φορες κανονικα στις 30 μερες και μια στις 26 .Αυτον τον μηνα και ενω εχουμε ξεκινησει παλι προσπαθειες η αναμενομενη περιοδος ηταν  για τις 11/11 αλλα απο τις 6 εχω κατι ροζ αχνο αιματακι οταν σκουπιζομαι και οχι ολες τις φορες ,σημερα πχ δεν εχω τιποτα .εχει καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει???εγω ελπιζω σε εγκυμοσυνη αλλα ειναι ακομα νωρις νομιζω για χοριακη.θα ηθελα παρακαλωκαι δικη σας  τη γνωμη ,,σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

καλησπερα!!μπορει να ειναι κ εμφυτευση μπορει ομως κ ωορρηξια...εισαι σιγουρη οτι 6η μερα δεν εκανες ωορρηξια?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

μωρε εχω ακομα !! από κυριακη μεχρι τριτη το περισσοτερο.

Ε δεν εχεις κ πολυ... Εχεις κανενα συμπτωμα. Εμενα ως δια μαγειας μου περασε η ναυτια. Τωρα τι ηταν αυτο δε ξερω θα περιμενω να δω αν θα με ξαναπιασει

Λοιπόν κορίτσια είπα να κάνω ένα τεστ ωορρηξια που αν ήμουν εγκυος θα έβγαζε δεύτερη γραμμή και αφού είμαι 3 μερες καθυστέρηση και δεν έβγαλε τίποτα οπότε καλά κάνω και δεν κάνω τεστ εγκυμοσύνης ανωμαλία θα είναι πάλι.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...