Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , kido είπε:

Μακάρι να είσαι και εσύ! Πόση καθυστέρηση έχεις; Μην το παίρνεις τόσο από φόβο, το ότι έτυχε μια φορά δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί και τώρα. Κάνε τεστ να μάθεις θα σου έλεγα, όσο και να υπάρχει φόβος, δεν αλλάζει κάτι στο αποτέλεσμα, ότι είναι να γίνει θα γίνει! Αλλά καλό είναι να μάθεις για να μπορείς να πράξεις αναλόγως! Με πολύ αγάπη σου γράφω τη γνώμη μου! Καλή τύχη :-D

πρίν από 14 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο γιατι εισαι 6 μερες νωριτερα :? μην σκεφτεσαι ομως αρνητικα ;) 

Δεν έχω ακόμη καθυστέρηση!Στις 14 περιμένω! πάντα βάσει της προηγούμενης περιόδου κι ας είχε αργήσει τότε 3 μέρες λόγω της βιοχημικής!

Θα πάω yoga να ξεχαστω.... φαντάζομαι δεν επηρεάζει μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη ε;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, ntemiiiiii είπε:

Δεν έχω ακόμη καθυστέρηση!Στις 14 περιμένω! πάντα βάσει της προηγούμενης περιόδου κι ας είχε αργήσει τότε 3 μέρες λόγω της βιοχημικής!

Υπομονή τότε! Δεν έχει νόημα να κάνεις από τώρα, γιατί δεν θα είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα @ntemiiiiii μου! Καλά τα λέει η @caramel_83

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

ευχομαι να εισαι!!αν το νιώθεις πολύ πιθανο να εισαι!! τωρα υπολογιζεις δηλαδή όπως τις προηγούμενες περιοδους σου ναι?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

ευχομαι να εισαι!!αν το νιώθεις πολύ πιθανο να εισαι!! τωρα υπολογιζεις δηλαδή όπως τις προηγούμενες περιοδους σου ναι?

Ναι προηγούμενη ήταν 14/10 ενώ περίμενα στις 11/10 άργησε λόγω βιοχημικής Πριν είχα 11/9 κλπ

EvgLp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι προηγούμενη ήταν 14/10 ενώ περίμενα στις 11/10 άργησε λόγω βιοχημικής Πριν είχα 11/9 κλπ

και εγω καπου εκει περιμενω!!ελπιζω μην ερθει όμως!!καλη αναμονη να εχουμε!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

και εγω καπου εκει περιμενω!!ελπιζω μην ερθει όμως!!καλη αναμονη να εχουμε!!!

Ναιιι!!! Έχεις κι εσύ συμπτώματα περιόδου; Ή κάτι άλλο;

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναιιι!!! Έχεις κι εσύ συμπτώματα περιόδου; Ή κάτι άλλο;

εγω από την κυριακη εχω πονους περιοδου και ποναει η μεση μου .μονο το βραδυ δεν ποναω όταν κοιμάμαι και λιγες φορες μεσα στη μερα.αφου παλι με εχει πιασει το τρελο μου μην εχω κατι αλλα μετα με συνεφερω αυτοχαστουκιζομαι και λεω συνερθεεεεεε εισαι μια χαρα!!χαχαχαχχα και καπως ετσι περνανε οι μερες!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

εγω από την κυριακη εχω πονους περιοδου και ποναει η μεση μου .μονο το βραδυ δεν ποναω όταν κοιμάμαι και λιγες φορες μεσα στη μερα.αφου παλι με εχει πιασει το τρελο μου μην εχω κατι αλλα μετα με συνεφερω αυτοχαστουκιζομαι και λεω συνερθεεεεεε εισαι μια χαρα!!χαχαχαχχα και καπως ετσι περνανε οι μερες!!!

Αλλά πολύ νωρίτερα εσύ!Εγώ από χτες αισθάνομαι ότι θα έρθει περίοδος!Κι εμένα πονάει η μέση!Δεν είναι νωρίς για συμπτώματα περιόδου;

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Αλλά πολύ νωρίτερα εσύ!Εγώ από χτες αισθάνομαι ότι θα έρθει περίοδος!Κι εμένα πονάει η μέση!Δεν είναι νωρίς για συμπτώματα περιόδου;

ναι νωρις είναι οντως.τι να πω κάθε κυκλος μας εκπλήσει!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλησπέρα όμορφες!

@Antila συνονόματη συγχαρητήρια να έχεις μια υγιή και τελειόμηνη κύηση!!!

Κορίτσια δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω @Μαρθα Κ κι εγώ πιστευω οτι εισαι εγκυος.... Ελπίζω κ ευχομαι για θετικό τεστακι!

Εγώ σήμερα έχω τα χαλια μου, μαλλον κατι με περιτριγυριζει... Εχω τρομερη ναυτια τοσο που γυρισα στο σπιτι κ ουτε μαγειρεψα ουτε τιποτα ξαπλωσα κατευθειαν γιατι ειμαι χαλια. Η πλακα ειναι οτι ποτε δεν εχω ναυτια κ οταν ξεκινησε δε μπορουσα να καταλαβω τι νιωθω εχω να παθω ναυτια απο παιδι! χαχαχα

Καμια γαστρεντεριτιδα θα με τριγυρναει μαλλον..... 

Εσεις τι κανετε?

Διαφημίσεις

Καλησπερα  κοριτσια και απο μενα ,θα σας  πω και εγω εν ταχει την ιστορια μου τον Ιουνιο εκανα αναγκαστικη διακοπη κυησης ενω ημουν 4 μηνων λογω μεσογειακης αναιμιας  του εμβυου(δυσκολη περιοδος εκεινη -αλλα τωρα ειμαι καλα και κοιταω μπροστα),εγινε αποξεση μεν αλλα με προληση τοκετου και η περιοδος ηρθε μετα απο 36 μερες περιπου.Απο τοτε μεχρι τωρα η περιοδος μου ηρθε δυο φορες κανονικα στις 30 μερες και μια στις 26 .Αυτον τον μηνα και ενω εχουμε ξεκινησει παλι προσπαθειες η αναμενομενη περιοδος ηταν  για τις 11/11 αλλα απο τις 6 εχω κατι ροζ αχνο αιματακι οταν σκουπιζομαι και οχι ολες τις φορες ,σημερα πχ δεν εχω τιποτα .εχει καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει???εγω ελπιζω σε εγκυμοσυνη αλλα ειναι ακομα νωρις νομιζω για χοριακη.θα ηθελα παρακαλωκαι δικη σας  τη γνωμη ,,σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

@noni90 γεια σου!!!! τωρα εισαι καλυτερα?σε ποια μερα εισαι τωρα?

Μολις 2 μερες μετα την ωορρηξια....19η σε κυκλο 29 ημερων με ωορρηξια τη 17η.... Εχω ακομα... Για αυτο ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι συμπτωμα. Τα χαλια μου τα μαυρα ειμαι μολις παω να γυρισω πλευρο η να αλλαξω θεση ανακατευομαι απιστευτα..... Εσυ πως τα πας? Ποτε περιμενεις?

Εκανα κ παλινδρομηση μολις τωρα... Τι συμβαινει δε ξερω να επαθα καμια γαστρεντεριτιδα?

πρίν από 1 λεπτό , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλησπερα  κοριτσια και απο μενα ,θα σας  πω και εγω εν ταχει την ιστορια μου τον Ιουνιο εκανα αναγκαστικη διακοπη κυησης ενω ημουν 4 μηνων λογω μεσογειακης αναιμιας  του εμβυου(δυσκολη περιοδος εκεινη -αλλα τωρα ειμαι καλα και κοιταω μπροστα),εγινε αποξεση μεν αλλα με προληση τοκετου και η περιοδος ηρθε μετα απο 36 μερες περιπου.Απο τοτε μεχρι τωρα η περιοδος μου ηρθε δυο φορες κανονικα στις 30 μερες και μια στις 26 .Αυτον τον μηνα και ενω εχουμε ξεκινησει παλι προσπαθειες η αναμενομενη περιοδος ηταν  για τις 11/11 αλλα απο τις 6 εχω κατι ροζ αχνο αιματακι οταν σκουπιζομαι και οχι ολες τις φορες ,σημερα πχ δεν εχω τιποτα .εχει καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει???εγω ελπιζω σε εγκυμοσυνη αλλα ειναι ακομα νωρις νομιζω για χοριακη.θα ηθελα παρακαλωκαι δικη σας  τη γνωμη ,,σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

Καλησπέρα! Λυπάμαι για την απώλειά σου. Κοιτάμε μπροστά! Μακάρι να σου χαρίσει ο θεός σύντομα μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι! Εκμεταλλεύσου το διάστημα που θα είσαι πιο γόνιμη το σώμα θυμάται και θα πιάσεις πάλι! Για τα ροζ τόσο νωρίς πριν την αναμενόμενη περίοδο δεν έχω ακούσει κάτι για σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Έχεις κάτι άλλο; Περίμενε λίγες μέρες ακόμα και μετά τις 12-13 κάνε τεστ αν δεν σου έχει έρθει! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...