Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

Μα αυτο ειναι το περιεργο με μενα , μου ειπε οτι ηταν μεσα στην ωοθηκη........κ απο χθες νιωθω κατι σαν φτερουργησμα στα δεξια οπως πριν γινει η ωορηξια ... οποτε κοριτσια θα ηρεμησω γτ δε ν μπορω να κανω κ τιποτα αλλο ! εφοσον ειχατε κ εσεις μαλλον θα φυγουν  κ οι δικες μου .. Περιμενω απο σενα νεα μα νοθ πεις οταν θα δεις στο υπερηχο το σπορακι σου , να μου πεις αν εχει φυγει και η κυστη .. Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια !

Σπορακι δε θα δουμε σιγουρα, υποψιαζομαι ουτε καν σακο γιατι ειναι πολυ νωρις, απλως θα του ζητησω να κανω τον υπερηχο για την κυστη μιας και θα παω για να μου γραψει τις χοριακες! Δεν ξερω κιολας τι αλλο μπορει να δει σε τοσο αρχικο σταδιο κυησης, πιθανον την ωοθηκη που απελευθερωσε το ωαριο; Δεν εχω ιδεα αλλα θα παω γνωριζοντας οτι δε θα δω τιποτα, ωστε να μην τρομαξω!

Ομως θα ρωτησω περι κυστεων και θα σας πω!

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Antila είπε:

Εν τω μεταξυ μου κολλησε κι εμενα το Αntila που εβαλα ψευδωνυμο, αλλα ας συστηθω, με λενε Αντιγονη :-P

@caramel_83 Σ ευχαριστω παααρα πολυ!! Να εισαι καλα και ευχομαι πολυυυυ συντομα (αυτο το μηνα κιολας!!) να σου ερθει ουρανοκατεβατο το σπορι!

Λιγα υγρα ειχα νομιζω και 7η-8η μερα, δηλαδη δυο μερες αφου καθαρισα με την περιοδο, κ μαλιστα σκεφτηκα "για φαντασου να γινει τωρα η ωορηξια και να τη χασω λογω της μανας μου, θα την αποκληρωσω"! Αλλα τελικα τα υγρα ξεκινησαν προφανως πριν την ωορηξια και συνεχιστηκαν λιγοτερα κατα τη διαρκεια. Απο την 11η αν θυμαμαι καλα μειωθηκαν πολυ ή σταματησαν κ μετα δεν εδωσα σημασια. Ξαναεμφανιστηκαν αντι περιοδου τελικα. Δηλαδη περιμενα την 23η μερα κανονικα περιοδο, αλλα μεχρι και σημερα 26η -τριτη μερα καθυστερησης- εχω υγρα αχρωμα αλλα λιγο πιο πηχτα απ της ωορηξιας. Συγγνωμη για την περιγραφη! Η ουσια ειναι οτι δεν υπηρξαν επαφες πριν, αλλα μαλλον πανω στην ωορρηξια. Εσυ καλα κανεις που επιδιωκεις επαφη ηδη απο την 8η μερα. Κι ας μην εχεις υγρα, αφου δεν ειναι ενδεικτικο της ωορηξιας αλλα ισως πιο πολυ πριν αυτη ξεκινησει! Τι κυκλο εχεις;; Να ειναι ο τυχερος!!! <3  <3

Το πιο προωρο συμπτωμα για μενα οπως ειπα παραπανω, ηταν η πολυ κακη διαθεση, κλαμα και μεταπτωσεις, τουλαχιστον μια βδομαδα πριν την καθυστερηση (το ειχα κ στην προηγουμενη κυηση). Το θεωρω συμπτωμα αν και δεν ειναι επισημως, γιατι ουτε οταν περιμενω περιοδο εχω ιδιαιτερα νευρα κτλ, οποτε ηταν εντονη η διαφορα. Παντως απο στηθος δεν ειχα ουτε εχω καμια ενδειξη, κ το εχω και τοσο μικρο που κατι θα καταλαβαινα, χαχα. Αλλες πρωτοκαταλαβαινουν σημαδια απο το στηθος ομως! Οι δυο εμετοι ηρθαν και με επεισαν λιγο παραπανω.

Κορίτσι συγχαρητήρια!!! Με το καλό. Όλα να πάνε τέλεια... 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

Σπορακι δε θα δουμε σιγουρα, υποψιαζομαι ουτε καν σακο γιατι ειναι πολυ νωρις, απλως θα του ζητησω να κανω τον υπερηχο για την κυστη μιας και θα παω για να μου γραψει τις χοριακες! Δεν ξερω κιολας τι αλλο μπορει να δει σε τοσο αρχικο σταδιο κυησης, πιθανον την ωοθηκη που απελευθερωσε το ωαριο; Δεν εχω ιδεα αλλα θα παω γνωριζοντας οτι δε θα δω τιποτα, ωστε να μην τρομαξω!

Ομως θα ρωτησω περι κυστεων και θα σας πω!

ποτε θα πας ? για να δεις σακο πρεπει η χοριακη να φτασει 1500! Ειναι λιγο νωρις ακομα , οποτε μαλλον θα σε δει γενικα .

ναι ναι , να ρωτησεις κ να μας ενηερωσεις!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

σου εβγαιναν θετικα τα τεστ?  

εγω θα κανω κ σημερα απο περιεργια να δω τι γινεται.. αν κ 28 χιλ θεωρειται πολυ ωριμο το ωοθυλακιο κ δεν ειναι θα ειναι καλης ποιοτητας το ωαριο απο οσο ξερω .. επισης σκ ημουν αρρωστη με πυρετο .. δεν ξερω μπορει να επαιξε κ αυτο ρολο κ σε αυτο τον κυκλο να μην κανω ωορηξια , 

Απο υγρα δν καταλαβαινω πολλα.. ειχα μεχρι κ χθες αλλα ειναι καπως διαφορετικα ,μυριζουν και  μαλλον εχω βακτηριακη κολπιτιδα .. Γενικα δεν προσεχω τα υγρα πολυ , μπορει να εχω κ για μια βδομαδα υγρα ...κ την μερα της ωορηξιας να μην εχω . Δεν βγαζω ακρη 

Το θετικό το δικο μου δεν ήταν τελείως έντονο αλλά 14 μέρες μετά ερχοταν περιοδος.μέσα στην ωοθηκη ειναι οι κύστες αλλα δεν ειναι προβλημα.μια βδομαδα πριν ειναι τα υγρα κ μετα σταματουν! Δεν ξερω για την ποιοτητα του ωαριου.κανε εξεταση για κολπικο για να κανεις θεραπεια αν χρειαστει. Πλύσου με χαμομηλι κανει καλό.Κ εγω ήμουν αρρωστη τις μέρες της ωορ.κ το σκεφτηκα κ εγω οτι μπορει να εγινε απο αυτο! Αναμονή κ υπομονη πάλι! Μακαρι να φυγουν κ να μη χρειαστουν αντισυλληπτικά.εγώ μέχρι το Σκ θα περιμένω.απο Δευτερα πάω γιατρο!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

θες να ανεβεις παλι πανω???αυτά είναι!!χιχιχι!!πως τα πατε?

@Antila συγχαρητήρια!!!! ευχομαι τα καλυτερα από δω και περα!

@Μαρθα Κ τι εγινε κοριτσακι?εχεις καλα νεα????

@Nati85 μου και να θέλω να ανέβω πλέον δεν γίνεται μιας και ραφτηκα και ησύχασα.... Αλλά επειδή έχω τις ανυσηχιες σας συμμετέχω και εγώ ενεργά! Μια χαρά τα πάμε όλη μέρα εξω είμαστε για καφεδάκι και ας μη σαραντωσαμε ακομη

• Μου αρέσει 4

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Το θετικό το δικο μου δεν ήταν τελείως έντονο αλλά 14 μέρες μετά ερχοταν περιοδος.μέσα στην ωοθηκη ειναι οι κύστες αλλα δεν ειναι προβλημα.μια βδομαδα πριν ειναι τα υγρα κ μετα σταματουν! Δεν ξερω για την ποιοτητα του ωαριου.κανε εξεταση για κολπικο για να κανεις θεραπεια αν χρειαστει. Πλύσου με χαμομηλι κανει καλό.Κ εγω ήμουν αρρωστη τις μέρες της ωορ.κ το σκεφτηκα κ εγω οτι μπορει να εγινε απο αυτο! Αναμονή κ υπομονη πάλι! Μακαρι να φυγουν κ να μη χρειαστουν αντισυλληπτικά.εγώ μέχρι το Σκ θα περιμένω.απο Δευτερα πάω γιατρο!

Μακαρι να μην χρειαστει να κανω τιποτα αλλο κ να φυγουν !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Alekagala είπε:

@Nati85 μου και να θέλω να ανέβω πλέον δεν γίνεται μιας και ραφτηκα και ησύχασα.... Αλλά επειδή έχω τις ανυσηχιες σας συμμετέχω και εγώ ενεργά! Μια χαρά τα πάμε όλη μέρα εξω είμαστε για καφεδάκι και ας μη σαραντωσαμε ακομη

τρια παιδακια για μενα είναι το ιδανικο!!ναι να βγαινετε εξω ειδικα αν εχει ηλιο σας κανει πολύ καλο!!! το ξερω ότι συμπασχεις να μας δινεις  δυναμη και συμβουλες μας βοηθας πολύ!!

@caramel_83 καλυτερα είναι ο μικρος!!ευχαριστω πολύ!!:-D

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Μαρθουλα μου, ακουσε με <3 ... Περασα κι εγω βασανιστικο βραδυ, ενιωθα χαλια ψυχολογικα.. Απο αρνητικη διαθεση, δε σου περιγραφω! Σκεφτηκα απλως οτι θα παρατεινω αυτο το στρες αν δεν κανω το τεστ, οπως ειπαν κ τα κοριτσια, και δε θα κερδιζα κατι αν βασανιζα τον εαυτο μου. Εχεις καμποσες μερουλες καθυστερηση κ θα μπορουσες να κανεις, ισα ισα για να απαλλαχθεις απο την αγωνια, αν φυσικα σε ηρεμει η ιδεα να ξερεις τελικα τι γινεται. Εχεις σταθερο κυκλο; Εχεις καποια συμπτωματα εκτος της καθυστερησης; Αν παλι σε στρεσαρει πιο πολυ να κανεις το τεστ, και θελεις να δεις αν θα συνεχιστει η καθυστερηση κ αυριο, κανε το αυριο! Απλως κανε αυτο που θα σε αγχωσει λιγοτερο, να εισαι εσυ οσο πιο ηρεμη γινεται, ναι;

Ναι αγάπη μου θα το κάνω όταν είμαι έτοιμη... Γενικά δεν έχω πολύ σταθερό κύκλο μόνο που αυτή την φορά βρήκα την ωορρηξία μου και μια μέρα πριν έρθει πόναγα και είδα μια σταγόνα ροζ αίμα και την επόμενη ξύπνησα με τρομερό πόνο αλλά περίοδο τίποτα.... Και πάλι σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου!!! 

@Antila συνχαρητηρια !!! μαζι με την χοριακη πες του να σου γραψει μια προγεστερονη για να δεις μηπως χρειαζεσε utrogestan να δεσει το σπορακι καλα κ επισης αφου εχεις ιστορικο παλλινδροης να κανεις οποσδηποτε μαζι κ μια TSH για τον θυροειδη μηπως αποσιντονιζετε οταν μενεις εγκυος οποσδηποτε αυτα να τα τσεκαρεις μαζι με την πρωτη χοριακη μην εοαναπαυτεις αν σου πει ο γιατρος οτι δεν στα γραφει καντα μονη σου κοστιζουν γυρω στα 11 ευρω.

πρίν από 25 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ναι αγάπη μου θα το κάνω όταν είμαι έτοιμη... Γενικά δεν έχω πολύ σταθερό κύκλο μόνο που αυτή την φορά βρήκα την ωορρηξία μου και μια μέρα πριν έρθει πόναγα και είδα μια σταγόνα ροζ αίμα και την επόμενη ξύπνησα με τρομερό πόνο αλλά περίοδο τίποτα.... Και πάλι σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου!!! 

μαρθα μαλλον εισαι εγκυος ειναι πολυ θετικα τα σημαδια που λες κανε το τεστακι σου μην φοβασαι!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

ρε αγαπη εισια εγκυουλα, εχεις πολυ δυνατα συμπτωματα, καλο ειναι να το μαθεις συντομα για να ξερεις και πως να κινηθεις ;) 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

@Antila συνχαρητηρια !!! μαζι με την χοριακη πες του να σου γραψει μια προγεστερονη για να δεις μηπως χρειαζεσε utrogestan να δεσει το σπορακι καλα κ επισης αφου εχεις ιστορικο παλλινδροης να κανεις οποσδηποτε μαζι κ μια TSH για τον θυροειδη μηπως αποσιντονιζετε οταν μενεις εγκυος οποσδηποτε αυτα να τα τσεκαρεις μαζι με την πρωτη χοριακη μην εοαναπαυτεις αν σου πει ο γιατρος οτι δεν στα γραφει καντα μονη σου κοστιζουν γυρω στα 11 ευρω.

Σ ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου! Ειμαι πολυ επιφυλακτικη μεχρι να δω χοριακες να ανεβαινουν, και φυσικα σακο αργοτερα, αλλα κατα βαθος θελω να ελπιζω οτι θα πανε ολα καλα τωρα. Ειναι σαν να μου εδωσαν ενα γλυκο, να μου το πηραν πισω μολις αγγιξα το κουταλακι, και τωρα μου το ξανασερβιρουν! Εχω ενα υφος "σιγουρα μπορω να το φαω τωρα; Δε θα μου το παρετε παλι;". Θα δειξει, μακαρι!

Σιγουρα θα του ζητησω αυριο κιολας να γραψει TSH, προγεστερονη και αν χρειαζεται καμπυλη σακχαρου (αν κ δεν εχω ιστορικο γι αυτο), αλλιως θα τις κανω η ιδια. Δε θελω να αφησω κατι στην τυχη, αν περναει απο το χερι μου. Να σαι καλα και εκτιμω πολυ τις συμβουλες σου! :) Να σου ερθουν ολα υπεροχα κι εσενα, και πολυ συντομα, το αξιζεις!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Αχχχχχ τι καλά να μαθαίνεις ευχάριστα νέα!!!

Εγώ κορίτσια ακόμη με την ίδια αίσθηση είμαι!Ότι έχει έρθει η περίοδος πάω τουαλέτα τίποτα!Ούτε καν καφέ!Μα ούτε και πολλά υγρά παρόλο που αισθάνομαι πολύ υγρή!

Φοβάμαι να κάνω τεστ γιατί αν έχω πάλι βιοχημική όπως τον προηγούμενο μήνα;

EvgLp2.png

Just now, ntemiiiiii είπε:

Εγώ κορίτσια ακόμη με την ίδια αίσθηση είμαι!Ότι έχει έρθει η περίοδος πάω τουαλέτα τίποτα!Ούτε καν καφέ!Μα ούτε και πολλά υγρά παρόλο που αισθάνομαι πολύ υγρή!

Μακάρι να είσαι και εσύ! Πόση καθυστέρηση έχεις; Μην το παίρνεις τόσο από φόβο, το ότι έτυχε μια φορά δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί και τώρα. Κάνε τεστ να μάθεις θα σου έλεγα, όσο και να υπάρχει φόβος, δεν αλλάζει κάτι στο αποτέλεσμα, ότι είναι να γίνει θα γίνει! Αλλά καλό είναι να μάθεις για να μπορείς να πράξεις αναλόγως! Με πολύ αγάπη σου γράφω τη γνώμη μου! Καλή τύχη :-D

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

εγω θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο γιατι εισαι 6 μερες νωριτερα :? μην σκεφτεσαι ομως αρνητικα ;) 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Μαρθα μου με ολα αυτα το συμπτώματα το πιθανότερο εχεις σπορακι! Κανε το τεστακι να σου φυγει και το αγχος και ολα! Καλα αποτελεσματα!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...