Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

13. Antila  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

4. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

5. ritaki13  6/11/2017!!!

6. Papaki@  8-10/11/2017!!!

7. MelinaFo  14/11/2017!!!

8. Nati85 14/11/2017!!!

9. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

10. Ungry girl 17/11/2017!!!

11. ada32 19/11/2017!!!

12. noni90 19/11/2017!!!

13. caramel_83  19-22/11/2017!!!

14. Μάντη  21/11/2017!!!

15. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

16. Elma86  30/11/2017!!!

17. Vila  2/12/2017!!!

18. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

19. vvrd  5/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

@ada32 σίγουρα ήταν θετικό τεστ οωρρηξίας και τις δύο ημερομηνίες; Ήταν τόσο έντονη όσο η γραμμή ελέγχου; Μην πανικοβάλλεσαι μπορεί κάτι να έγινε με το τεστ λάθος. Η γνώμη μου είναι αν ο πόνος παραμένει από το πρωί αρκετά και δεν είναι κάτι συνηθισμένο να πονάς μετά από την επαφή μίλα με το γιατρό σου καλύτερα για να δείτε αν είναι οι κύστες..

ναι θετικο ηταν το τεστ την παρασκευη . συνηθως κανω μετα ξανα την επομενη μερα για να δω οτι επεσε η Lh αλλα το Σαββατο βαρεθηκα κ δεν εκανα  αλλο τεστ .ο πονος ηταν υποφερτος , ξεκινησε εφοσον τελειωσαμε( ειμαι απο πανω στην αρχη ,μηπως επαιξε ρολο?) κ καθησα ξαπλωμενη κ κρατησε 10 λεπτα , μετα σηκωθηκα , ντυθηκα και ηρθα στην δουλεια κ ειμαι μια χαρα τωρα.

πρίν από 28 λεπτά , caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

13. Antila  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

4. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

5. ritaki13  6/11/2017!!!

6. Papaki@  8-10/11/2017!!!

7. MelinaFo  14/11/2017!!!

8. Nati85 14/11/2017!!!

9. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

10. Ungry girl 17/11/2017!!!

11. ada32 19/11/2017!!!

12. noni90 19/11/2017!!!

13. caramel_83  19-22/11/2017!!!

14. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

15. Elma86  30/11/2017!!!

16. Vila  2/12/2017!!!

17. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

18. vvrd  5/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Μάντη δωσε μου ημερομηνια να σε βαλω ;)

εγω δεν γνωριζω για να σου απαντησω αλλα ο γιατρος τελικα τι σου ειπε? του ειπες για τα τεστ ωορηξιας?

Μου ειπε οτι μαλλον δεν εγινε η ωορηξια αλλα δεν ξερει  να μου πει τι ειναι οι κυστες που βλεπει .. κ τα τεστ ωορηξιας δεν τα λαμβανει υποψη ! να παω να  με δει μολις μου τελειωσει η περιοδος για να δουμε αν εφυγαν οι κυστες που ειδαμε .. κ αν δεν εφυγαν να μου δωσει αντισυλληπτικα . ολοκληρη ιστορια εχει γινει γι ανα κανουμε ενα παιδι ... εχω κουραστει πολυ, ειμαι στον 8ο μηνα προσπαθειων ...

πρίν από 14 λεπτά , kido είπε:

Αν σου έχει πει έτσι ο γιατρός σου, ισχύει αυτό και κάνεις νωρίς την οωρρηξία σου! Εξάλλου, θα το υπολογίσετε όσο προχωράς πότε έγινε η σύλληψη! Να σου πω όμως τι σκέφτηκα και διόρθωσέ με: 14 μέρες από την έναρξη της επόμενης περιόδου προς τα πίσω μετράω εγώ που έχω 28-29 μέρες κύκλο. Δηλαδή ξέρω ότι στη μέση του κύκλου μου κάνω ωορρηξία και 14 άντε 15 μέρες μετά αδιαθετώ. Εγώ υπέθεσα από τις 23 μέρες του κύκλου ότι στο μισό θα είναι η οωρρηξία, εξού και είπα για 11η-12η μέρα! Και αν ύγρα έχουμε πριν γίνει και πόνο το πολύ μέχρι να γίνει η ωορρηξία οπότε και απελευθερώνεται το ωάριο, συνδύασα αυτά που είπες και έβγαιναν! 

@ada32 αφού του το είπες και δεν σου είπε τίποτα ησύχασε. Αν ήταν κάτι ανησυχητικό δεν θα στο έλεγε; Μην διαβάζεις στο ίντερνετ πράγματα!!! Εγώ όποτε το κάνω μετά νομίζω ότι τα έχω όλα!!! Κάνω σενάρια στο μυαλό μου από το φόβο μου... άσε που παίζει πάρα πολύ να είναι ψυχοσωματικό αφού το σκέφτεσαι από χθες. Μην υποθέτεις το χειρότερο και αναστατώνεσαι άδικα χωρίς να υπάρχει λόγος! Σκέψου το!

Αυτο ακριβως και εγω , οταν διαβαζω νομιζω οτι τα εχω ολα ...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

ναι θετικο ηταν το τεστ την παρασκευη . συνηθως κανω μετα ξανα την επομενη μερα για να δω οτι επεσε η Lh αλλα το Σαββατο βαρεθηκα κ δεν εκανα  αλλο τεστ .ο πονος ηταν υποφερτος , ξεκινησε εφοσον τελειωσαμε( ειμαι απο πανω στην αρχη ,μηπως επαιξε ρολο?) κ καθησα ξαπλωμενη κ κρατησε 10 λεπτα , μετα σηκωθηκα , ντυθηκα και ηρθα στην δουλεια κ ειμαι μια χαρα τωρα.

Αφού είσαι ήδη μια χαρά δεν νομίζω να ήταν κύστη. Πονάνε από όσο ξέρω άμα σπάσουν και κρατάει ο πόνος για πολύ. Το από πάνω δεν μου κολλάει να σχετίζεται με πόνο στην κοιλιά σου !!! Δεν θεωρώ ότι παίζει ρόλο η στάση, τι να σου πω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , ada32 είπε:

Ο πονος κρατησε 10 λεπτα αλλα δεν με πονουσε δεξια που ειδαμε τις κυστες αλλα σε ολη την κοιλια , κ σκεφτομαι τωρα μηπως ηταν απο την σταση (ημουν στην αρχη απο πανω :P ) ... η μηπως ειναι ψυχοσωματικο , γτ απο χθες ολο για τις κυστες σκεφτομαι και μηπως το προκαλω κ μονη μου ..  αχ και με τους γιατρους μπερδευεσαι περισσοτερο , του το ειπα κ δεν μου ειπε τιποτα .. Αλλα απο οτι καταλαβα ( οσα διαβασα στο ιντερνετ ) , σε αυτον τον κυκλο μαλλον δεν εκανα ωορηξια γτ δεν εσπασε το ωοθηλακιο .. κ εγινε κυστη .. αλλα γτ 2 ? κ με προβκηματιζει η Lh που ειναι ανεβασμενη.. 

Καλημέρα σε όλες! Τελεια νέα σήμερα! Τελειομηνη εγκυμοσύνη @Antila!

@ada32 μη φοβασαι.κ σε μένα βρεθηκε μια κύστη 40χιλ. μέσα σε 3 μέρες.δεν εγινε η ωορ.μου ειπε ο γιατρος.θέλει παρακολούθηση ομως για να δουμε αν υποχωρησει με την περιοδο. Δεν με ποναει καθόλου.ούτε τη νιωθω. Οι μικρες οπως διαβασες δεν εχουν θέμα.λέγονται λειτουργικές.επίσης δεν εμποδιζουν τη συλληψη (αρκεί να εχει γίνει η ωορ.)! Αυτο που με μπερδεψε βεβαια ειναι οτι σε καποια site λέει οτι αυτες οι κύστες ειναι απορροια της ωορ. Τι εννοουσε ο γιατρος σου οτι δεν βλέπει αιμα; πάντως εχουν μεινει εγκυος κοπέλες με κύστη.κ λέγεται οτι υποστηριζει κ ορμονικα την εγκυμοσυνη στην αρχη.πότε θα σε ξαναδει ο γιατρος;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , kido είπε:

Αν σου έχει πει έτσι ο γιατρός σου, ισχύει αυτό και κάνεις νωρίς την οωρρηξία σου! Εξάλλου, θα το υπολογίσετε όσο προχωράς πότε έγινε η σύλληψη! Να σου πω όμως τι σκέφτηκα και διόρθωσέ με: 14 μέρες από την έναρξη της επόμενης περιόδου προς τα πίσω μετράω εγώ που έχω 28-29 μέρες κύκλο. Δηλαδή ξέρω ότι στη μέση του κύκλου μου κάνω ωορρηξία και 14 άντε 15 μέρες μετά αδιαθετώ. Εγώ υπέθεσα από τις 23 μέρες του κύκλου ότι στο μισό θα είναι η οωρρηξία, εξού και είπα για 11η-12η μέρα! Και αν ύγρα έχουμε πριν γίνει και πόνο το πολύ μέχρι να γίνει η ωορρηξία οπότε και απελευθερώνεται το ωάριο, συνδύασα αυτά που είπες και έβγαιναν!

Καταλαβα τι λες! Νομιζω οτι αυτο που μου ειπε ο γιατρος ειναι το εξης, εκτος αν δεν καταλαβα καλα: Ανεξαρτητα απο το ποσο κραταει ο κυκλος μας, το ωαριο απ τη στιγμη που θα κατεβει θελει περιπου 14 μερες για να αποβληθει με περιοδο αν δε γονιμοποιηθει. Δηλαδη μια γυναικα με κυκλο 34 μερες συνηθως κανει ωορρηξια στην 20η και μια με 24 μερες στη 10η! Αφαιρεις περιπου 2 εβδομαδες δηλαδη. Αλλα για να μην γραφω κατι παραπλανητικο σε περιπτωση που δεν καταλαβα καλα, θα τον ρωτησω αυριο που θα παω να μου γραψει εξετασεις και θα σας πω :)

Grpbp2.png

Κ εμένα τα ίδια μου ειπε.αντισυλληπτικα αν δε φυγει! Σε νιωθω κ εγω! Ενας μήνας πισω.για να μην πω παραπάνω.εσενα πάντως σου ειπε Μαλλον δεν εγινε.εμένα ήταν κάθετη οτι δεν εγινε ωορ.μπορει επειδη με εβλεπε συνεχόμενα με υπερηχους.υπομονη κ πάλι υπομονη!ουφ

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

@andrianni εσυ τι εγινες ρε κοριτσι τελικα? σου ηρθε που περιμενες?

Οχι...δεν περιμενα ακριβώς λόγω αγνωστου κύκλου κ μη εντοπισμένης ωορ.θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα κ αν δεν ερθει θα πάω για θεραπεια.

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

@ada32 μη φοβασαι.κ σε μένα βρεθηκε μια κύστη 40χιλ. μέσα σε 3 μέρες.δεν εγινε η ωορ.μου ειπε ο γιατρος.θέλει παρακολούθηση ομως για να δουμε αν υποχωρησει με την περιοδο. Δεν με ποναει καθόλου.ούτε τη νιωθω. Οι μικρες οπως διαβασες δεν εχουν θέμα.λέγονται λειτουργικές.επίσης δεν εμποδιζουν τη συλληψη (αρκεί να εχει γίνει η ωορ.)! Αυτο που με μπερδεψε βεβαια ειναι οτι σε καποια site λέει οτι αυτες οι κύστες ειναι απορροια της ωορ. Τι εννοουσε ο γιατρος σου οτι δεν βλέπει αιμα; πάντως εχουν μεινει εγκυος κοπέλες με κύστη.κ λέγεται οτι υποστηριζει κ ορμονικα την εγκυμοσυνη στην αρχη.πότε θα σε ξαναδει ο γιατρος;

Καλημερα! μετα την περιοδο  μου ειπε να παω να με δει , για να δουμε οτι εφυγαν .. δεν ειδε αιμα , για  την  1η κυστη απλα ειπε οτι ειναι 28χιλ  ( αυτη φαινοταν ακριβως οπως κ το ωοθηλακιο πριν την ωορηξια ! για την δευτερη που ηταν 30χιλ δεν μπορουσε να μου πει τι ειναι .. απλα οτι ειναι κυστη .. αντε βγαλε ακρη ?? εσυ χρησιμοποιεις τεστ ωορηξιας?  εμενα με μπερδεψε πολυ οτι μου βγηκε χθες ξανα το τεστ ωορηξιας θετικο . ενω μου ειχε βγει κ την παρασκευη.

τον ρωτησα για ενδομητριωση , αλλα επειδη εχω κανει κ σαλπιγγογραφια κ 2 φορες υπερηχο , μου ειπε οτι δεν παιζει κατι τετοιο .. κ πρωτη φορα βγαζω κυστες , εκτος κ αν εμφανισα κ αλλη φορα αλλα δεν το καταλαβαινω γτ εχω σταθερο κυκλο . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

Καταλαβα τι λες! Νομιζω οτι αυτο που μου ειπε ο γιατρος ειναι το εξης, εκτος αν δεν καταλαβα καλα: Ανεξαρτητα απο το ποσο κραταει ο κυκλος μας, το ωαριο απ τη στιγμη που θα κατεβει θελει περιπου 14 μερες για να αποβληθει με περιοδο αν δε γονιμοποιηθει. Δηλαδη μια γυναικα με κυκλο 34 μερες συνηθως κανει ωορρηξια στην 20η και μια με 24 μερες στη 10η! Αφαιρεις περιπου 2 εβδομαδες δηλαδη. Αλλα για να μην γραφω κατι παραπλανητικο σε περιπτωση που δεν καταλαβα καλα, θα τον ρωτησω αυριο που θα παω να μου γραψει εξετασεις και θα σας πω :)

Ακούγεται λογικό κι αυτό! 14 μέρες είναι όντως η διάρκεια της δεύτερης φάσης που λες. Δίκιο στο γιατρό! Απλά εγώ επειδή είμαι στο μέσο όρο των κοριτσιών που έχουν κύκλο 28 ημερών, τυχαίνει η 14η μέρα της ωορρηξίας να είναι και η μέση του κύκλου! 

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Καλημερα! μετα την περιοδο  μου ειπε να παω να με δει , για να δουμε οτι εφυγαν .. δεν ειδε αιμα , για  την  1η κυστη απλα ειπε οτι ειναι 28χιλ  ( αυτη φαινοταν ακριβως οπως κ το ωοθηλακιο πριν την ωορηξια ! για την δευτερη που ηταν 30χιλ δεν μπορουσε να μου πει τι ειναι .. απλα οτι ειναι κυστη .. αντε βγαλε ακρη ?? εσυ χρησιμοποιεις τεστ ωορηξιας?  εμενα με μπερδεψε πολυ οτι μου βγηκε χθες ξανα το τεστ ωορηξιας θετικο . ενω μου ειχε βγει κ την παρασκευη.

τον ρωτησα για ενδομητριωση , αλλα επειδη εχω κανει κ σαλπιγγογραφια κ 2 φορες υπερηχο , μου ειπε οτι δεν παιζει κατι τετοιο .. κ πρωτη φορα βγαζω κυστες , εκτος κ αν εμφανισα κ αλλη φορα αλλα δεν το καταλαβαινω γτ εχω σταθερο κυκλο . 

Γενικά γίνονται κύστες κ φευγουν χωρις να το καταλάβουμε.λες να εγινε ωορ. Με το 28 χιλ.; καθολου απίθανο.δες αν πέσει πάλι σήμερα ή αυριο κ θα βοηθησει στην απάντηση.τώρα δεν κάνω τεστ.σε 2 κυκλους ειχα κάνει.τι να μου πουν τα τεστ στην περιπτωση μου; εδω δε βγαζει ακρη ο υπερηχος! Χαχαχα! 

Να σε ρωτησω ομως.απο υγρα ωορ. τι καταλαβες;

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Ακούγεται λογικό κι αυτό! 14 μέρες είναι όντως η διάρκεια της δεύτερης φάσης που λες. Δίκιο στο γιατρό! Απλά εγώ επειδή είμαι στο μέσο όρο των κοριτσιών που έχουν κύκλο 28 ημερών, τυχαίνει η 14η μέρα της ωορρηξίας να είναι και η μέση του κύκλου! 

αηγαπη ετσι οπως το λεει η @Antila ειναι, απλα εσενα τυχαινει και ειναι στην μεση ακριβως ;) γι'αυτο και τα κοριτσια που κανουν τα τεστ ωορηξιας προσθετουν 14 μερες και γνωριζουν την αναμενομενη ημερομηνια, οι αλλες παμε με συμπτωματα και οι υπολοιπες λογω σταθερου κυκλου

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 28 λεπτά , andrianni είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου, σου ευχομαι ολοψυχα κι εσενα τα ευχαριστα νεα!

@ada32 εχει δικιο η @andrianni, οι απλες κυστες δεν επηρεαζουν το αν θα μεινεις εγκυος, ειμαι ζωντανο παραδειγμα! Πρωτη φορα εμφανισα κυστη 2 εκατοστων το καλοκαιρι, μαλλον πηγε να γινει ωορηξια μετα την αποξεση κ δεν τα καταφερε, αρα εκανα κυστη, και ισως και γι αυτο εχασα μια περιοδο (ηρθε αιμα μετα απο 2 μηνες ενω στις περισσοτερες μετα την αποξεση ερχεται το πολυ στις 40 μερες). Λοιπον, οταν ηρθε η πρωτη περιοδος, λεω θα εχει φυγει επιτελους κ η κυστη, γιατι δυο γιατροι μου ειπαν οτι θα φυγει μονη της με την περιοδο. Πηγα για ελεγχο μετα την περιοδο λοιπον, αλλα η κυστη ηταν ακομη εκει, ιδιο μεγεθος ή ισως ελαχιστα πιο μεγαλη. Προφανως αγχωθηκα μηπως σπασει, μηπως επηρεασει τη γονιμοτητα, μηπως, μηπως...! Τελικα ομως τωρα εχω θετικο τεστ κ πιθανοτατα εχω και την κυστη. Αυριο θα παω στο γιατρο κ θα ζητησω να δουμε στον υπερηχο αν υπαρχει ακομη, απο περιεργεια.

Μην ανησυχεις λοιπον καθολου, δεν θα σε επηρεασουν οι κυστουλες στη γονιμοτητα, βρισκονται εξω απο τις ωοθηκες και δεν ειναι και μεγαλες! Απο 5 εκ και πανω εχω διαβασει οτι μιλαμε για αφαιρεση, και παλι αν κριθει απαραιτητο. Αν θελησεις μπορεις να παρεις και δευτερη γνωμη απο αλλο γιατρο με καλυτερο υπερηχο ισως, μηπως μπορεσει να σου πει κατι πιο σαφες να ηρεμησεις. Επισης, να μην απελπιζεσαι γιατι προσπαθειτε κατω απο χρονο, εισαι στο μεσο ορο, και θα δεις που θα ερθει γρηγορα η τυχερη φορα!! Στελνω θετικη ενεργεια!

Εdit: ειμαστε ιδιες εμεις, εχω περασει κι εγω απο σεναρια ενδομητριωσης! Ξεχνα το :-P:-D

Grpbp2.png

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Γενικά γίνονται κύστες κ φευγουν χωρις να το καταλάβουμε.λες να εγινε ωορ. Με το 28 χιλ.; καθολου απίθανο.δες αν πέσει πάλι σήμερα ή αυριο κ θα βοηθησει στην απάντηση.τώρα δεν κάνω τεστ.σε 2 κυκλους ειχα κάνει.τι να μου πουν τα τεστ στην περιπτωση μου; εδω δε βγαζει ακρη ο υπερηχος! Χαχαχα! 

Να σε ρωτησω ομως.απο υγρα ωορ. τι καταλαβες;

σου εβγαιναν θετικα τα τεστ?  

εγω θα κανω κ σημερα απο περιεργια να δω τι γινεται.. αν κ 28 χιλ θεωρειται πολυ ωριμο το ωοθυλακιο κ δεν ειναι θα ειναι καλης ποιοτητας το ωαριο απο οσο ξερω .. επισης σκ ημουν αρρωστη με πυρετο .. δεν ξερω μπορει να επαιξε κ αυτο ρολο κ σε αυτο τον κυκλο να μην κανω ωορηξια , 

Απο υγρα δν καταλαβαινω πολλα.. ειχα μεχρι κ χθες αλλα ειναι καπως διαφορετικα ,μυριζουν και  μαλλον εχω βακτηριακη κολπιτιδα .. Γενικα δεν προσεχω τα υγρα πολυ , μπορει να εχω κ για μια βδομαδα υγρα ...κ την μερα της ωορηξιας να μην εχω . Δεν βγαζω ακρη 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Antila είπε:

σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη και τλειόμηνη εγκυμοσύνη :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Antila είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου, σου ευχομαι ολοψυχα κι εσενα τα ευχαριστα νεα!

@ada32 εχει δικιο η @andrianni, οι απλες κυστες δεν επηρεαζουν το αν θα μεινεις εγκυος, ειμαι ζωντανο παραδειγμα! Πρωτη φορα εμφανισα κυστη 2 εκατοστων το καλοκαιρι, μαλλον πηγε να γινει ωορηξια μετα την αποξεση κ δεν τα καταφερε, αρα εκανα κυστη, και ισως και γι αυτο εχασα μια περιοδο (ηρθε αιμα μετα απο 2 μηνες ενω στις περισσοτερες μετα την αποξεση ερχεται το πολυ στις 40 μερες). Λοιπον, οταν ηρθε η πρωτη περιοδος, λεω θα εχει φυγει επιτελους κ η κυστη, γιατι δυο γιατροι μου ειπαν οτι θα φυγει μονη της με την περιοδο. Πηγα για ελεγχο μετα την περιοδο λοιπον, αλλα η κυστη ηταν ακομη εκει, ιδιο μεγεθος ή ισως ελαχιστα πιο μεγαλη. Προφανως αγχωθηκα μηπως σπασει, μηπως επηρεασει τη γονιμοτητα, μηπως, μηπως...! Τελικα ομως τωρα εχω θετικο τεστ κ πιθανοτατα εχω και την κυστη. Αυριο θα παω στο γιατρο κ θα ζητησω να δουμε στον υπερηχο αν υπαρχει ακομη, απο περιεργεια.

Μην ανησυχεις λοιπον καθολου, δεν θα σε επηρεασουν οι κυστουλες στη γονιμοτητα, βρισκονται εξω απο τις ωοθηκες και δεν ειναι και μεγαλες! Απο 5 εκ και πανω εχω διαβασει οτι μιλαμε για αφαιρεση, και παλι αν κριθει απαραιτητο. Αν θελησεις μπορεις να παρεις και δευτερη γνωμη απο αλλο γιατρο με καλυτερο υπερηχο ισως, μηπως μπορεσει να σου πει κατι πιο σαφες να ηρεμησεις. Επισης, να μην απελπιζεσαι γιατι προσπαθειτε κατω απο χρονο, εισαι στο μεσο ορο, και θα δεις που θα ερθει γρηγορα η τυχερη φορα!! Στελνω θετικη ενεργεια!

Μα αυτο ειναι το περιεργο με μενα , μου ειπε οτι ηταν μεσα στην ωοθηκη........κ απο χθες νιωθω κατι σαν φτερουργησμα στα δεξια οπως πριν γινει η ωορηξια ... οποτε κοριτσια θα ηρεμησω γτ δε ν μπορω να κανω κ τιποτα αλλο ! εφοσον ειχατε κ εσεις μαλλον θα φυγουν  κ οι δικες μου .. Περιμενω απο σενα νεα μα νοθ πεις οταν θα δεις στο υπερηχο το σπορακι σου , να μου πεις αν εχει φυγει και η κυστη .. Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια !

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...