Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Antila είπε:

Σας ευχαριστώ ολες πάρα πολύ! Μακαρι να πανε ολα καλα... Ενα βημα τη φορα! Ευχομαι ο,τι καλυτερο σε ολες, να μαθουμε πολλα και καλα νεακια συντομα απο ολα τα κοριτσια!!!

Οσον αφορα τα συμπτωματα, μηπως βοηθηθουν κι αλλες κοπελες! Τελικα πιο σαφη ενδειξη θεωρω για μενα τη θερμοκρασια, αλλα απο την καθυστερηση και μετα, οχι πριν! Απ την ωορρηξια και μετα ηταν εντελως κανονικη, δηλαδη ειχα μετρηθει τυχαια 2-3 φορες και ημουν στο 36,3 περιπου. Η ανοδος (36,8-37,2) ηρθε σε εμενα απο την πρωτη μερα καθυστερησης, δεν ηταν σταθερα ανεβασμενη οπως λενε οτι συμβαινει. Το πιο προωρο συμπτωμα μου (πανω απο βδομαδα πριν την καθυστερηση) ηταν οι μεταπτωσεις στη διαθεση, πολυ ανεξηγητο κλαμα, ευερεθιστοτητα, σε σημειο να αναρωτιεμαι τι μου συμβαινει κι ειμαι ξαφνικα τοσο χαλια. Τελος, κανονικοι πονοι περιοδου μια μερα πριν την αναμενομενη ημερομηνια, οι οποιοι σταματησαν την πρωτη μερα καθυστερησης. Ελπιζω να γεμισει το πανω πινακακι πολυ πολυ γρηγορα!!!

Τα αλλα μας κοριτσια που δεν περιμενουν; Η @Μαρθα Κ; Πως ειστε;

Αγαπη μου συγχαρητήρια πολύ χάρηκα ότι καλύτερο εύχομαι!!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

@Antila είδες που δεν ήταν τυχαία όλα αυτά που είχες? Έπεσες μέσα κοριτσάκι μου δεν  ήταν της φανταασιάς σου που έλεγες!!! Ευχαριστούμε που τα μοιράζεσαι! Εχω χαρει γαι σενα!! :) Σύλληψη ποτέ λες οτι έγινε? Έχεις σημειωση αν η επαφή ήταν ακριβως στις γονιμες σου? Έτσι για να δούμε τη σωστη πρακτική ρωταω χαχα! 

Ναι κοριτσι μου, ηταν περιεργα ολα αυτα τα σημαδια αλλα ειχα τοση επιφυλαξη λογω της προσφατης παλινδρομης, που δεν ηξερα αν εχει στρωσει ακομη ο κυκλος μου κ κρατουσα μικρο καλαθι!! Λοιπον, ειχα τελευταια περιοδο Σαββατο 14/10, και κραταει 5 μερες, αρα τελειωσε Τεταρτη-Πεμπτη. Ομως επειδη φιλοξενουσαμε τη μαμα μου, ηρθαμε σε επαφη Κυριακη 22/10, δηλαδη την 9η μερα, τη 10η (που θεωρω μια απο τις δυο ως μερα ωορρηξιας, με βαση μονο τις προηγουμενες περιοδους και τα υγρα), την 11η και μετα αραια ανα 2-3 μερες, οχι για πολλες ακομη γιατι αρχισε η κακη διαθεση μου και δεν ειχα ορεξη! Νομιζω η συλληψη εγινε μια απο αυτες τις δυο μερες (9η-10η), δηλαδη περιπου 17 ημερες πριν, αν πεφτω μεσα.. Ειναι υπερβολικα νωρις! Αντε να δουμε...

Οπως καταλαβες δεν καναμε επαφες τις μερες πριν την ωορρηξια παντως αυτο τον μηνα λογω της μαμας μου! Κανονικα βοηθαει αλλα ετυχε τωρα! Βουρ στο ψητο κοριτσι μου <3 !!

• Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

1 hour ago, Papaki@ είπε:

καλημέρα κορίτσια μου χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν 

@Μαρθα Κ έκανες τεστάκι?

εγώ ακόμη κανένα ίχνος περιόδου, μόνο πονάκια στη κοιλιά σήμερα είμαι 26η μέρα, θετικό τεστ ωορρηξίας είχα στις 26/10 τι λέτε? να περιμένω ακόμη 2 μερες αν μου έρθει περίοδος?

καλημέρα κορίτσια μου χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν 

@Μαρθα Κ έκανες τεστάκι?

εγώ ακόμη κανένα ίχνος περιόδου, μόνο πονάκια στη κοιλιά σήμερα είμαι 26η μέρα, θετικό τεστ ωορρηξίας είχα στις 26/10 τι λέτε? να περιμένω ακόμη 2 μερες αν μου έρθει περίοδος?

αγαπη αν ειχες θετικο τεστ στις 26 τοτε ωορηξια με τα λεγομενα των κοριτσιων εκανες 27-28 οποτε περιμενεις 10-11, εγω θα ελεγα να περιμενεις λιγο εκτος αν δεν κρατιεσαι και θες να κανεις καποιο που ανιχνευει νωριτερα ;) 

11 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

κατι ασχετο βρε κοριτσια...αυτο το πινακακι ΑΝΑΜΟΝΗΣ που ειναι, δεν μπορω να το βρω...να γραψω και το δικο μου ονομα πανω??!! χαχαχαχα 

Καποια ειπε οτι ειναι γουρλιδικο...αρα....θελω κ γω!!! :-P:-P:-P

αγαπη εγω το φτιαχνω το πινακακι και το ανεβαζω καθημερινα, πες μου ημερομηνια αναμονης ;)

1 hour ago, Antila είπε:

Καλημερα και σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις! Ξυπνησα και τις διαβασα και με ξεμπερδεψατε πολυ... Ορμονικο καθαρα ηταν το κλαμα :-P... γιατι τελικα πηγα και πηρα τεστ (predictor early) απο το φαρμακειο και βγηκε +++++θετικο+++++ :shock: ! Ειμαι επιτελους ηρεμη γιατι τωρα ξερω τι συμβαινει, ειμαι και συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι ειναι παααρα πολυ νωρις, δεν εχει εδραιωθει τιποτα ακομη! Το μονο που ευχομαι με ολη μου την ψυχη, ειναι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα, και να ηρθε για να μεινει...! Αυτο μονο!

Πηρα τον γυναικολογο, του εκανε κι εκεινου μεγαλη εντυπωση οτι εδειξε τοσο νωρις το τεστ, με τελευταια περιοδο μολις 14/10. Τι να πω κοριτσια, οντως μικρος ο κυκλος, μικρη η καθυστερηση, θα δουμε! Παρασκευη κ Δευτερα μου ειπε να κανω χοριακη. Σας υπερευχαριστω για την ενθαρρυνση και ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα ονειρεμενα για καθε μια απο εμας, με πολλη αγαπη!

Εγώ το είχα πει!! <3 Απο ενστικτο!! ΜΠΕΣ!!!

Συγχαρητηρια!!!! με το καλο ! επιτελους το  πρωτο θετικο τεστ Νοεμβριου!!! αντε να ακουσουμε και απο τις αλλες κοπελες τα ευχαριστα!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@Antila ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ!!!!! πες μας συμπτωματα που ειχες ;) 

@Μαρθα Κ που εισαι ρε κοριτσι αντε μπες και πες μας το θετικο, σου εχουμε ηδη ζευγαρι την @Antila 

Διαφημίσεις

πολλα συγχαρητηρια @Antila μας!!! ειδες τελικα..Ηταν τρανταχτα τα συμπτωματα λοιπον!!  περιμενουμε τωρα τη μεγαλη χοριακη σου!!

@elenakii22 αρα χωρις ρευμα τι κανατε;; κοιμηθηκατε νωριτερα;;

1 hour ago, Alekagala είπε:

@Antila πωπω τι όμορφα νέα είναι αυτά! Με το καλό κορίτσι μου σου εύχομαι μια τελειομανή εγκυμοσύνη!!!! Ελπίζω να ετρεξες γρήγορα για χοριακη!!!!

Άντε κορίτσια ξανάνοιξε ο χορός όλες θα ανέβουμε στη πάνω λίστα!!! 

θες να ξαναμπεις στην πανω λιστα??τρελανε μας τωρα :P 

βρηκατε τους ρυθμους σας??

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου... Δεν έκανα τεστ γιατί δεν είμαι καλά νιώθω πολύ χάλια ψυχολογικά και έχω μια αρνητική διάθεση για τεστ.... Είμαι δουλειά... 

Μαρθουλα μου, ακουσε με <3 ... Περασα κι εγω βασανιστικο βραδυ, ενιωθα χαλια ψυχολογικα.. Απο αρνητικη διαθεση, δε σου περιγραφω! Σκεφτηκα απλως οτι θα παρατεινω αυτο το στρες αν δεν κανω το τεστ, οπως ειπαν κ τα κοριτσια, και δε θα κερδιζα κατι αν βασανιζα τον εαυτο μου. Εχεις καμποσες μερουλες καθυστερηση κ θα μπορουσες να κανεις, ισα ισα για να απαλλαχθεις απο την αγωνια, αν φυσικα σε ηρεμει η ιδεα να ξερεις τελικα τι γινεται. Εχεις σταθερο κυκλο; Εχεις καποια συμπτωματα εκτος της καθυστερησης; Αν παλι σε στρεσαρει πιο πολυ να κανεις το τεστ, και θελεις να δεις αν θα συνεχιστει η καθυστερηση κ αυριο, κανε το αυριο! Απλως κανε αυτο που θα σε αγχωσει λιγοτερο, να εισαι εσυ οσο πιο ηρεμη γινεται, ναι;

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερα! Καλως σας βρηκα !!! Εχω ενδομητριωση και προσπαθούμε για παιδάκι εδω και 5 μηνες! Ο γιατρος μου ειπε να προσπαθήσουμε για ενα χρόνο και αν δεν έρθει θα κανουμε καποια θεραπεια.. Πριν 4 χρονια εκανα λαπαροσκόπηση γτ ηταν σε μεγαλο βαθμο η ενδομητριωση... 

Τις προηγούμενες φορες ναι ειχα υγρα και πολυ διάθεση για τρελιτσες!!! Τωρα ειμαι στις γονιμες αλλα ουτε υγρα ουτε πολυ διάθεση. .. Το μονο που νιωθω ειναι κατι τσιμπιματακια αριστερα λογικα απο την ωορηξια...:?

δεν εχεις να χασεις κατι να προσπαθησεις τοτε ;) δεν το βαζουμε κατω :D 

πρίν από 14 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου... Δεν έκανα τεστ γιατί δεν είμαι καλά νιώθω πολύ χάλια ψυχολογικά και έχω μια αρνητική διάθεση για τεστ.... Είμαι δουλειά... 

να ξερεις πως αυτο το χαλια ψυχολογικα συμβαινει στην εγκυμοσυνη το εχει και η Αντιλα ;)  εσυ με καθυστερηση μπορεις να το κανεις και το απογευμα 

πρίν από 11 λεπτά , Antila είπε:

Ναι κοριτσι μου, ηταν περιεργα ολα αυτα τα σημαδια αλλα ειχα τοση επιφυλαξη λογω της προσφατης παλινδρομης, που δεν ηξερα αν εχει στρωσει ακομη ο κυκλος μου κ κρατουσα μικρο καλαθι!! Λοιπον, ειχα τελευταια περιοδο Σαββατο 14/10, και κραταει 5 μερες, αρα τελειωσε Τεταρτη-Πεμπτη. Ομως επειδη φιλοξενουσαμε τη μαμα μου, ηρθαμε σε επαφη Κυριακη 22/10, δηλαδη την 9η μερα, τη 10η (που θεωρω μια απο τις δυο ως μερα ωορρηξιας, με βαση μονο τις προηγουμενες περιοδους και τα υγρα), την 11η και μετα αραια ανα 2-3 μερες, οχι για πολλες ακομη γιατι αρχισε η κακη διαθεση μου και δεν ειχα ορεξη! Νομιζω η συλληψη εγινε μια απο αυτες τις δυο μερες (9η-10η), δηλαδη περιπου 17 ημερες πριν, αν πεφτω μεσα.. Ειναι υπερβολικα νωρις! Αντε να δουμε...

Οπως καταλαβες δεν καναμε επαφες τις μερες πριν την ωορρηξια παντως αυτο τον μηνα λογω της μαμας μου! Κανονικα βοηθαει αλλα ετυχε τωρα! Βουρ στο ψητο κοριτσι μου <3 !!

υγρα ειχες 9-10? ή ειχες μεχρι και την 8? σε ρωταω γιατι κι εγω ειχα υγρα πολλα μεχρι 8 που ειχα παρα πολλα και ηρθα σε επαφη, χθες που ηταν 9 δεν ειχα υγρα μονο κατι ενοχλησεις στην κοιλια και ειχα παλι επαφη (πιστευω πως χθες ηταβ η ωορηξια μου) σημερα μεχρι στγμης δεν εχω υγρα αλλα θα επιδιωξω και σημερα επαφη για πιο σιγουρα, μακαρι να ειναι ο τυχερος μηνας για ολες μας 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

δεν εχεις να χασεις κατι να προσπαθησεις τοτε ;) δεν το βαζουμε κατω :D 

Εχω αγχωθεί αρκετά ! Το μονο θετικο ειναι οτι εχω πολυ σταθερό κυκλο και ισως βοηθήσει! Τωρα περιμένω περιοδο στις 21/11 μακάρι να μην εμφανιστεί !:-)

jgJqp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1369!!!

13. Antila  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

4. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

5. ritaki13  6/11/2017!!!

6. Papaki@  8-10/11/2017!!!

7. MelinaFo  14/11/2017!!!

8. Nati85 14/11/2017!!!

9. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

10. Ungry girl 17/11/2017!!!

11. ada32 19/11/2017!!!

12. noni90 19/11/2017!!!

13. caramel_83  19-22/11/2017!!!

14. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

15. Elma86  30/11/2017!!!

16. Vila  2/12/2017!!!

17. vvrd  5/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@caramel_83 ναι... Ηρεμησα αρκετα!!! Αλλα τωρα αλλα αγχη!!! Αχααχχαχαχα

Θα ακουσουμε καρδουλα σε 2 βδομαδες? Αλλα πολυ πιο χαλαρη απο πριν ειμαι!!! 

Α!!! Βαλε με με ΠΗΤ 1/7/2018 και αν στην πορεια μου το αλλαξει λογω υπερηχου,  το αλλαζουμε!!!! 

cO4Yp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

13. Antila  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

4. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

5. ritaki13  6/11/2017!!!

6. Papaki@  8-10/11/2017!!!

7. MelinaFo  14/11/2017!!!

8. Nati85 14/11/2017!!!

9. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

10. Ungry girl 17/11/2017!!!

11. ada32 19/11/2017!!!

12. noni90 19/11/2017!!!

13. caramel_83  19-22/11/2017!!!

14. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

15. Elma86  30/11/2017!!!

16. Vila  2/12/2017!!!

17. vvrd  5/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Εν τω μεταξυ μου κολλησε κι εμενα το Αntila που εβαλα ψευδωνυμο, αλλα ας συστηθω, με λενε Αντιγονη :-P

@caramel_83 Σ ευχαριστω παααρα πολυ!! Να εισαι καλα και ευχομαι πολυυυυ συντομα (αυτο το μηνα κιολας!!) να σου ερθει ουρανοκατεβατο το σπορι!

Λιγα υγρα ειχα νομιζω και 7η-8η μερα, δηλαδη δυο μερες αφου καθαρισα με την περιοδο, κ μαλιστα σκεφτηκα "για φαντασου να γινει τωρα η ωορηξια και να τη χασω λογω της μανας μου, θα την αποκληρωσω"! Αλλα τελικα τα υγρα ξεκινησαν προφανως πριν την ωορηξια και συνεχιστηκαν λιγοτερα κατα τη διαρκεια. Απο την 11η αν θυμαμαι καλα μειωθηκαν πολυ ή σταματησαν κ μετα δεν εδωσα σημασια. Ξαναεμφανιστηκαν αντι περιοδου τελικα. Δηλαδη περιμενα την 23η μερα κανονικα περιοδο, αλλα μεχρι και σημερα 26η -τριτη μερα καθυστερησης- εχω υγρα αχρωμα αλλα λιγο πιο πηχτα απ της ωορηξιας. Συγγνωμη για την περιγραφη! Η ουσια ειναι οτι δεν υπηρξαν επαφες πριν, αλλα μαλλον πανω στην ωορρηξια. Εσυ καλα κανεις που επιδιωκεις επαφη ηδη απο την 8η μερα. Κι ας μην εχεις υγρα, αφου δεν ειναι ενδεικτικο της ωορηξιας αλλα ισως πιο πολυ πριν αυτη ξεκινησει! Τι κυκλο εχεις;; Να ειναι ο τυχερος!!! <3  <3

Το πιο προωρο συμπτωμα για μενα οπως ειπα παραπανω, ηταν η πολυ κακη διαθεση, κλαμα και μεταπτωσεις, τουλαχιστον μια βδομαδα πριν την καθυστερηση (το ειχα κ στην προηγουμενη κυηση). Το θεωρω συμπτωμα αν και δεν ειναι επισημως, γιατι ουτε οταν περιμενω περιοδο εχω ιδιαιτερα νευρα κτλ, οποτε ηταν εντονη η διαφορα. Παντως απο στηθος δεν ειχα ουτε εχω καμια ενδειξη, κ το εχω και τοσο μικρο που κατι θα καταλαβαινα, χαχα. Αλλες πρωτοκαταλαβαινουν σημαδια απο το στηθος ομως! Οι δυο εμετοι ηρθαν και με επεισαν λιγο παραπανω.

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...