Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Antila είπε:

Καλημερα και σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις! Ξυπνησα και τις διαβασα και με ξεμπερδεψατε πολυ... Ορμονικο καθαρα ηταν το κλαμα :-P... γιατι τελικα πηγα και πηρα τεστ (predictor early) απο το φαρμακειο και βγηκε +++++θετικο+++++ :shock: ! Ειμαι επιτελους ηρεμη γιατι τωρα ξερω τι συμβαινει, ειμαι και συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι ειναι παααρα πολυ νωρις, δεν εχει εδραιωθει τιποτα ακομη! Το μονο που ευχομαι με ολη μου την ψυχη, ειναι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα, και να ηρθε για να μεινει...! Αυτο μονο!

Πηρα τον γυναικολογο, του εκανε κι εκεινου μεγαλη εντυπωση οτι εδειξε τοσο νωρις το τεστ, με τελευταια περιοδο μολις 14/10. Τι να πω κοριτσια, οντως μικρος ο κυκλος, μικρη η καθυστερηση, θα δουμε! Παρασκευη κ Δευτερα μου ειπε να κανω χοριακη. Σας υπερευχαριστω για την ενθαρρυνση και ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα ονειρεμενα για καθε μια απο εμας, με πολλη αγαπη!

Εγώ το είχα πει!! <3 Απο ενστικτο!! ΜΠΕΣ!!!

Τελειααααα!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!! Αντε με το καλο και θα δεις ολα θα ναι τελεια αυτη τη φορα!!!!! 

Πολυ χαρηκα κοριτσι μου!!!!! :)

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 20 λεπτά , Antila είπε:

Καλημερα και σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις! Ξυπνησα και τις διαβασα και με ξεμπερδεψατε πολυ... Ορμονικο καθαρα ηταν το κλαμα :-P... γιατι τελικα πηγα και πηρα τεστ (predictor early) απο το φαρμακειο και βγηκε +++++θετικο+++++ :shock: ! Ειμαι επιτελους ηρεμη γιατι τωρα ξερω τι συμβαινει, ειμαι και συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι ειναι παααρα πολυ νωρις, δεν εχει εδραιωθει τιποτα ακομη! Το μονο που ευχομαι με ολη μου την ψυχη, ειναι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα, και να ηρθε για να μεινει...! Αυτο μονο!

Πηρα τον γυναικολογο, του εκανε κι εκεινου μεγαλη εντυπωση οτι εδειξε τοσο νωρις το τεστ, με τελευταια περιοδο μολις 14/10. Τι να πω κοριτσια, οντως μικρος ο κυκλος, μικρη η καθυστερηση, θα δουμε! Παρασκευη κ Δευτερα μου ειπε να κανω χοριακη. Σας υπερευχαριστω για την ενθαρρυνση και ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα ονειρεμενα για καθε μια απο εμας, με πολλη αγαπη!

Μπραβο κοριτσι! Συγχαρητήρια!!!! Με το καλο το μωρακι σου ολα τελεια!

@Antila πωπω τι όμορφα νέα είναι αυτά! Με το καλό κορίτσι μου σου εύχομαι μια τελειομανή εγκυμοσύνη!!!! Ελπίζω να ετρεξες γρήγορα για χοριακη!!!!

Άντε κορίτσια ξανάνοιξε ο χορός όλες θα ανέβουμε στη πάνω λίστα!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Alekagala είπε:

@Antila πωπω τι όμορφα νέα είναι αυτά! Με το καλό κορίτσι μου σου εύχομαι μια τελειομανή εγκυμοσύνη!!!! Ελπίζω να ετρεξες γρήγορα για χοριακη!!!!

Άντε κορίτσια ξανάνοιξε ο χορός όλες θα ανέβουμε στη πάνω λίστα!!! 

θες να ανεβεις παλι πανω???αυτά είναι!!χιχιχι!!πως τα πατε?

@Antila συγχαρητήρια!!!! ευχομαι τα καλυτερα από δω και περα!

@Μαρθα Κ τι εγινε κοριτσακι?εχεις καλα νεα????

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Antila είπε:

Μπραβοοοοο μακαρι να σου παν ολα καλα! :-P καλημερααα

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Antila είπε:

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!! Μπραβο ευχομαι μια τελειομηνη κυηση χωρις κανενα προβλημα... να σου πανε ολα καλα και οπως τα θελεις!!! Μου εφτιαξες την μερα :) 

καλημερα!!!!εμεις κοριτσια απο την κακοκαιρία δεν ειχαμε ρεύμα εχθες απο τις 11 μεχρι τις 2!!

@Antila συγχαρητήρια!!ευχομαι πραγματικα να πανε ολα καλα!(που θα πανε!!!) περιμενουμε τη χοριακη σου τωρα!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Σας ευχαριστώ ολες πάρα πολύ! Μακαρι να πανε ολα καλα... Ενα βημα τη φορα! Ευχομαι ο,τι καλυτερο σε ολες, να μαθουμε πολλα και καλα νεακια συντομα απο ολα τα κοριτσια!!!

Οσον αφορα τα συμπτωματα, μηπως βοηθηθουν κι αλλες κοπελες! Τελικα πιο σαφη ενδειξη θεωρω για μενα τη θερμοκρασια, αλλα απο την καθυστερηση και μετα, οχι πριν! Απ την ωορρηξια και μετα ηταν εντελως κανονικη, δηλαδη ειχα μετρηθει τυχαια 2-3 φορες και ημουν στο 36,3 περιπου. Η ανοδος (36,8-37,2) ηρθε σε εμενα απο την πρωτη μερα καθυστερησης, δεν ηταν σταθερα ανεβασμενη οπως λενε οτι συμβαινει. Το πιο προωρο συμπτωμα μου (πανω απο βδομαδα πριν την καθυστερηση) ηταν οι μεταπτωσεις στη διαθεση, πολυ ανεξηγητο κλαμα, ευερεθιστοτητα, σε σημειο να αναρωτιεμαι τι μου συμβαινει κι ειμαι ξαφνικα τοσο χαλια. Τελος, κανονικοι πονοι περιοδου μια μερα πριν την αναμενομενη ημερομηνια, οι οποιοι σταματησαν την πρωτη μερα καθυστερησης. Ελπιζω να γεμισει το πανω πινακακι πολυ πολυ γρηγορα!!!

Τα αλλα μας κοριτσια που δεν περιμενουν; Η @Μαρθα Κ; Πως ειστε;

• Μου αρέσει 3

Grpbp2.png

καλημερα παρεουλα, τι κανετε?

18 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Καλησπέρα κοριτσια! Ειμαι νεα εδω! Ξεκινήσαμε και εμεις τις προσπάθειες για νινι εδω και 5 μηνες αλλα τιποτα.. Εχουμε τα θεματακια μας αλλα δεν θελω να χανουμε τις ελπιδες μας! Ηθελα να σας ρωτήσω παντα εχετε υγρα πριν τιν ωορηξια:confused:;;; Θεωρητικά ειμαι στις γονιμες αλλα απο υγρα τιποτα...:?

πρωτον καλως ορισες στην παρεουλα μας, πες μας λιγα για εσενα? τι θεματακια εχετε? κοιτα οι περισσοτερες εχουμε υγρα αλλα ειναι και αναλογα τον οργανισμο, εσυ τις αλλες φορες εχεις και αυτην οχι?

18 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

καλησπερα κοριτσια!!! τι κανετε???

@caramel_83 σε ποιοα μερα του κυκλου εισαι??? 

Αγαπη σημερα ειμαι στην 10 ;) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Antila είδες που δεν ήταν τυχαία όλα αυτά που είχες? Έπεσες μέσα κοριτσάκι μου δεν  ήταν της φανταασιάς σου που έλεγες!!! Ευχαριστούμε που τα μοιράζεσαι! Εχω χαρει γαι σενα!! :) Σύλληψη ποτέ λες οτι έγινε? Έχεις σημειωση αν η επαφή ήταν ακριβως στις γονιμες σου? Έτσι για να δούμε τη σωστη πρακτική ρωταω χαχα! 

13 ώρες πρίν, ritaki13 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Ειμαι ταξίδι υπερατλαντικό εχω δυο μερες καθυστέρηση έκανα τεστ βγήκε μια κοκκινη γραμμή. Τουλάχιστον το έκανα σωστά. Άρα δεν ειμαι έγκυος ίσως καθυστέρησε λόγω ταξιδιού πολυ στεναχωρηθηκα

μηπως ειναι καθυστερημενη συλληψη???

@anemoni1989 οριστε που ανησυχουσες, ειδες ολα καλα, απολαυσε το τωρα ;)

12 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Κι εγώ 14/11 περιμένω να μην έρθει!!!χαχαχα

Πρέπει μέρα από βιοχημική να περιμένεις κάποιον ή κάποιους κύκλους για ελεύθερες επαφές;Η όχι; Εμείς ξεκινήσαμε αμέσως επαφές! Σήμερα μάλιστα ένιωθα το μεσημέρι ότι θα έρθει περίοδος τώρα έχω πονακια.Σε 6 μέρες περιμένω Λέτε ναρθει νωρίτερα λόγω βιοχημικής;

αγαπη εισαι στο πινακακι δες αυτο που ανεβασα χθες, κοιταξες παλιο πινακακι εσυ :P 

@Nati85 ο μικρος σου συνηλθε??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα παρεουλα, τι κανετε?

πρωτον καλως ορισες στην παρεουλα μας, πες μας λιγα για εσενα? τι θεματακια εχετε? κοιτα οι περισσοτερες εχουμε υγρα αλλα ειναι και αναλογα τον οργανισμο, εσυ τις αλλες φορες εχεις και αυτην οχι?

Καλημερα! Καλως σας βρηκα !!! Εχω ενδομητριωση και προσπαθούμε για παιδάκι εδω και 5 μηνες! Ο γιατρος μου ειπε να προσπαθήσουμε για ενα χρόνο και αν δεν έρθει θα κανουμε καποια θεραπεια.. Πριν 4 χρονια εκανα λαπαροσκόπηση γτ ηταν σε μεγαλο βαθμο η ενδομητριωση... 

Τις προηγούμενες φορες ναι ειχα υγρα και πολυ διάθεση για τρελιτσες!!! Τωρα ειμαι στις γονιμες αλλα ουτε υγρα ουτε πολυ διάθεση. .. Το μονο που νιωθω ειναι κατι τσιμπιματακια αριστερα λογικα απο την ωορηξια...:?

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου... Δεν έκανα τεστ γιατί δεν είμαι καλά νιώθω πολύ χάλια ψυχολογικά και έχω μια αρνητική διάθεση για τεστ.... Είμαι δουλειά... 

Εύχομαι το καλύτερο!!!!

• Ευχαριστώ 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...