Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Antila εσύ είπες σήμερα ότι είχες και εμετό το πρωι? Η θυμάμαι λάθος.. Εγώ στη θέση σου αν είχα και εμετό μόνο για να μου φύγει θα έκανα ένα τεστ φαρμακείου, ίσως το predictor early που λεει οτι ανιχνευει ως και 6 μέρες πριν την περίοδο... Απλά για να μη φτάνω στο σημείο να κλαίω δηλαδή.... Κρίμα είναι...... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , Ani ani είπε:

@Nenitaki88 δεν πειραζει κ να φας κοπελα μου αν πεινας! μαζι θα τα χασουμε μετα!!

@elenakii22 καλυτερα ετσι!

Και πεινάω και τρώω και δεν ψεύδομαι Χαχαχαχα!!!! Δεν τρώω πολυ παραπανω απλά πεινάω λιγο πιο συχνά ! Στη φαση αυτη αλλωστε δε μπορούμε να μη φάμε αν πεινάμε, μονο να περιορίσουμε τις κακές θερμίδες! Ειπε και πήγε στο φούρνο το απόγευμα για κεϊκάκι με σοκολατα Χαχαχαχα (true story) 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

@Antila εσύ είπες σήμερα ότι είχες και εμετό το πρωι? Η θυμάμαι λάθος.. Εγώ στη θέση σου αν είχα και εμετό μόνο για να μου φύγει θα έκανα ένα τεστ φαρμακείου, ίσως το predictor early που λεει οτι ανιχνευει ως και 6 μέρες πριν την περίοδο... Απλά για να μη φτάνω στο σημείο να κλαίω δηλαδή.... Κρίμα είναι...... 

Ακριβώς. Μην βασανίζεσαι άδικα @Antila όλες στο λέμε μιας και ζητάς τη γνώμη μας. Κάνε τεστ να το βγάλεις απ το μυαλο σου!!! Ο,τι κι αν δείξει θα ξέρεις τουλάχιστον και ίσως ησυχασεις;

Just now, kido είπε:

Ακριβώς. Μην βασανίζεσαι άδικα @Antila όλες στο λέμε μιας και ζητάς τη γνώμη μας. Κάνε τεστ να το βγάλεις απ το μυαλο σου!!! Ο,τι κι αν δείξει θα ξέρεις τουλάχιστον και ίσως ησυχασεις;

Τουλάχιστον δε θα κλαίει... Το οτι κάποιες κρατιούνται να κάνουν τεστ με πολλές μέρες καθυστέρηση δε σημαινει οτι το αντέχουν όλες. Ούτε ειναι κατακριτέο να κάνει κάποια αν τη βοηθήσει να ηρεμήσει... Οχι κ να κλαίμε απ το άγχος μας κ να μη κάνουμε τέστ... Και αρνητικό να δείξει και όντως έτσι να είναι, κ τι έγινε? Χάθηκαν οι μήνες του χρόνου? Τον επόμενο...... Δόξα το Θεο καλά να είμαστε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Και πεινάω και τρώω και δεν ψεύδομαι Χαχαχαχα!!!! Δεν τρώω πολυ παραπανω απλά πεινάω λιγο πιο συχνά ! Στη φαση αυτη αλλωστε δε μπορούμε να μη φάμε αν πεινάμε, μονο να περιορίσουμε τις κακές θερμίδες! Ειπε και πήγε στο φούρνο το απόγευμα για κεϊκάκι με σοκολατα Χαχαχαχα (true story) 

ειπα και μολις γυρισα απο το γιατρο εφτιαξα πατατες με αυγο και μετα κρουασαν σπιτικο..παλι καλα που αυτα δεν μ συμβαινουν συχνα..και προδανως δεν θα τα χωνεψω ποτε...αντε καληνυχτα σε ολα κοριτσια απο εμενα..παω για υπνο πρωτη απο ολες σας σημερα ☆☆☆

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Τουλάχιστον δε θα κλαίει... Το οτι κάποιες κρατιούνται να κάνουν τεστ με πολλές μέρες καθυστέρηση δε σημαινει οτι το αντέχουν όλες. Ούτε ειναι κατακριτέο να κάνει κάποια αν τη βοηθήσει να ηρεμήσει... Οχι κ να κλαίμε απ το άγχος μας κ να μη κάνουμε τέστ... Και αρνητικό να δείξει και όντως έτσι να είναι, κ τι έγινε? Χάθηκαν οι μήνες του χρόνου? Τον επόμενο...... Δόξα το Θεο καλά να είμαστε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε! 

Πολύ σωστά! 

πρίν από 12 λεπτά , Ani ani είπε:

ειπα και μολις γυρισα απο το γιατρο εφτιαξα πατατες με αυγο και μετα κρουασαν σπιτικο..παλι καλα που αυτα δεν μ συμβαινουν συχνα..και προδανως δεν θα τα χωνεψω ποτε...αντε καληνυχτα σε ολα κοριτσια απο εμενα..παω για υπνο πρωτη απο ολες σας σημερα ☆☆☆

Αχαχαχαχα μοιαζουμεεεεεεε!!!! Ε οι λιγούρες ειναι λιγούρες! Ανέκαθεν! 

Ξερω ξερω, δε χωνεύονται!

Άντε καλό βραδυ και καλή ξεκούραση!!!

6 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια σας λέω πήγα σούπερ μάρκετ και μου λέει η κοπέλα που ήταν στον μανάβη κούραση?? Γιατί με είδε που λαχανιασα...... Εγώ ένα θα πω όλες οι κοπέλες που είμαστε εδώ πριν αλλάξει ο χρόνος να έχουμε το σπορακι μέσα μας!!! 

2 μερες καθυστερηση...!! Αντε σου ευχομαι να μην εμφανιστει ιχνος περιοδου...και να ειναι ηδη το σπορακι στην κοιλιτσα σου!! 

Και οπως ειπες και συ....ολες μας ευχομαι το συντομοτερο!!!!!!!!!!!!!!

10 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Πολλές καλημέρες σε όλα τα κορίτσια!

Όντως πολύπλοκη η φύση μας,έχεις δίκιο.Η κύστη δημιουργείται στην ωοθήκη,γιατί είναι ουσιαστικά το ωοθυλάκιο που δεν έσπασε(και δεν ελευθερώθηκε το περιβόητο ωάριο).απ ότι έχω καταλάβει(χωρίς να μου το πει αυτό κάποιος γιατρός) οι γυναίκες που έχουν το σύνδρομο πολυκυστικων ωοθηκών,ή έστω εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών μάλλον παρουσιάζουν συχνότερα κύστη στην ωοθήκη τους μιας και οι ωοθήκες τους έχουν περισσότερες κυστουλες. Δεν έχω παιδάκια ακόμη και ελπίζω σύντομα να αποκτήσω..είμαι στις προσπάθειες,για την ακρίβεια έχω βαρεθεί να είμαι στις προσπάθειες χαχαχα

σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου!Εσύ απ ότι κατάλαβα προσπαθείς,για το πρώτο?το δεύτερο?μακάρι σύντομα να φύγουμε και οι δύο μας από την κατηγορία προσπαθειες και να μπούμε στην κατηγορία εγκυμοσύνη!!Α τώρα διάβασα πιο πάνω που λες ότι έχασες τις γόνιμες μέρες σου,συμφωνώ με την @Antila  δεν τις έχασες,περιμένεις περίοδο στις 14/11 εφόσον έχεις σταθερό κύκλο 28 ημερών.άρα είσαι μια εβδομάδα μετά την πιθανή σύλληψη,τώρα πάνω κάτω θα γίνεται εμφύτευση,αν όλα πήγαν καλά!!Υπάρχει περίπτωση να έχεις τώρα ωορρηξία μόνο αν αυτός ο κύκλος σου είναι μεγαλύτερος,γύρω στις 35 μέρες.αν αυτό σου έχει συμβεί κάποιες φορές τότε ίσως και να έχεις τώρα ωορρηξία.αν όμως είναι σταθερότατος ο κύκλος σου,αποκλείω την ωορρηξία τώρα.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και τις πληροφοριες σου.

Ναι προσπαθω για το πρωτο τωρα και 2 μηνες....αυτην την στιγμη βρισκομαι σε αναμονη περιμενω να μου ερθει στις 14, 15 του μηνα  και αφου μου λετε και σεις οτι επεσα μεσα στις επαφες μας τοτε ας ελπισουμε να ειναι αυτο που περιμενουμε. (ναι εχω σταθερο κυκλο 28 ημ)

Να κανεις και συ υπομονη..μα δεν υπαρχει περιπτωση,,,,αφου ολες θα γινουμε μανουλες καποια μερα.....μακαρι συντομα που να μην ταλαιπωρηθουμε απο το αγχος και απο εξετασεις.....αλλα αυτο που πρεπει να μας ενθαρρυνει ειναι οτι τωρα η Ιατρικη εχει προχωρησει τοσο μπροστα....που σιγουρα ολες εδω θα ειμαστε μανουλες "αυριο"

@Antila μου τι κανεις? εκανες καποιο τεστακι? ή θα περιμενεις λιγο ακομα να πας για χοριακη.

Διαβασα πριν οτι εβαλες τα κλαμματα καποια στιγμη.

ξεμπερδεψε λιγο το μυαλο σου...και μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου...ξερεις οτι δημιουργεις τα αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που θελεις.

παρε μια βαθυα ανασα και χαλαρωσε. και εγω ειμαι λιγακι στεναχωρημενη γτ ηδη νιωθω απο τωρα συμπτωματα περιοδου....και προσπαθω να μην το σκεφτομαι τοσο και να λεω παμε στον εμπομενο μηνα....!!! 

βγαλτο λιγακι απο το μυαλο σου. τοσο - όσο!!

κατι ασχετο βρε κοριτσια...αυτο το πινακακι ΑΝΑΜΟΝΗΣ που ειναι, δεν μπορω να το βρω...να γραψω και το δικο μου ονομα πανω??!! χαχαχαχα 

Καποια ειπε οτι ειναι γουρλιδικο...αρα....θελω κ γω!!! :-P:-P:-P

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

2 μερες καθυστερηση...!! Αντε σου ευχομαι να μην εμφανιστει ιχνος περιοδου...και να ειναι ηδη το σπορακι στην κοιλιτσα σου!! 

Και οπως ειπες και συ....ολες μας ευχομαι το συντομοτερο!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και τις πληροφοριες σου.

Ναι προσπαθω για το πρωτο τωρα και 2 μηνες....αυτην την στιγμη βρισκομαι σε αναμονη περιμενω να μου ερθει στις 14, 15 του μηνα  και αφου μου λετε και σεις οτι επεσα μεσα στις επαφες μας τοτε ας ελπισουμε να ειναι αυτο που περιμενουμε. (ναι εχω σταθερο κυκλο 28 ημ)

Να κανεις και συ υπομονη..μα δεν υπαρχει περιπτωση,,,,αφου ολες θα γινουμε μανουλες καποια μερα.....μακαρι συντομα που να μην ταλαιπωρηθουμε απο το αγχος και απο εξετασεις.....αλλα αυτο που πρεπει να μας ενθαρρυνει ειναι οτι τωρα η Ιατρικη εχει προχωρησει τοσο μπροστα....που σιγουρα ολες εδω θα ειμαστε μανουλες "αυριο"

@Antila μου τι κανεις? εκανες καποιο τεστακι? ή θα περιμενεις λιγο ακομα να πας για χοριακη.

Διαβασα πριν οτι εβαλες τα κλαμματα καποια στιγμη.

ξεμπερδεψε λιγο το μυαλο σου...και μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου...ξερεις οτι δημιουργεις τα αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που θελεις.

παρε μια βαθυα ανασα και χαλαρωσε. και εγω ειμαι λιγακι στεναχωρημενη γτ ηδη νιωθω απο τωρα συμπτωματα περιοδου....και προσπαθω να μην το σκεφτομαι τοσο και να λεω παμε στον εμπομενο μηνα....!!! 

βγαλτο λιγακι απο το μυαλο σου. τοσο - όσο!!

κατι ασχετο βρε κοριτσια...αυτο το πινακακι ΑΝΑΜΟΝΗΣ που ειναι, δεν μπορω να το βρω...να γραψω και το δικο μου ονομα πανω??!! χαχαχαχα 

Περιμένω κι εγώ στις 14 κι έχω κι εγώ συμπτώματα περιόδου από χτες!Σήμερα ειδικά ξύπνησα με πόνο και ένιωθα υγρή κάτω τόσο που είπα ήρθε!Πήγα τουαλέτα τίποτα ούτε έντονα υγρά ούτε αίμα ούτε ροζ!Τι να πω!Εσύ τι συμπτώματα έχεις;

Μακάρι να έχουμε σύντομα όλες μωράκι!!!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια μου χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν 

@Μαρθα Κ έκανες τεστάκι?

εγώ ακόμη κανένα ίχνος περιόδου, μόνο πονάκια στη κοιλιά σήμερα είμαι 26η μέρα, θετικό τεστ ωορρηξίας είχα στις 26/10 τι λέτε? να περιμένω ακόμη 2 μερες αν μου έρθει περίοδος?

καλημέρα κορίτσια μου χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν 

@Μαρθα Κ έκανες τεστάκι?

εγώ ακόμη κανένα ίχνος περιόδου, μόνο πονάκια στη κοιλιά σήμερα είμαι 26η μέρα, θετικό τεστ ωορρηξίας είχα στις 26/10 τι λέτε? να περιμένω ακόμη 2 μερες αν μου έρθει περίοδος?

2rxqp3.png

Καλημερα και σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις! Ξυπνησα και τις διαβασα και με ξεμπερδεψατε πολυ... Ορμονικο καθαρα ηταν το κλαμα :-P... γιατι τελικα πηγα και πηρα τεστ (predictor early) απο το φαρμακειο και βγηκε +++++θετικο+++++ :shock: ! Ειμαι επιτελους ηρεμη γιατι τωρα ξερω τι συμβαινει, ειμαι και συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι ειναι παααρα πολυ νωρις, δεν εχει εδραιωθει τιποτα ακομη! Το μονο που ευχομαι με ολη μου την ψυχη, ειναι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα, και να ηρθε για να μεινει...! Αυτο μονο!

Πηρα τον γυναικολογο, του εκανε κι εκεινου μεγαλη εντυπωση οτι εδειξε τοσο νωρις το τεστ, με τελευταια περιοδο μολις 14/10. Τι να πω κοριτσια, οντως μικρος ο κυκλος, μικρη η καθυστερηση, θα δουμε! Παρασκευη κ Δευτερα μου ειπε να κανω χοριακη. Σας υπερευχαριστω για την ενθαρρυνση και ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα ονειρεμενα για καθε μια απο εμας, με πολλη αγαπη!

9 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Εγώ το είχα πει!! <3 Απο ενστικτο!! ΜΠΕΣ!!!

• Μου αρέσει 4

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Καλημερα και σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις! Ξυπνησα και τις διαβασα και με ξεμπερδεψατε πολυ... Ορμονικο καθαρα ηταν το κλαμα :-P... γιατι τελικα πηγα και πηρα τεστ (predictor early) απο το φαρμακειο και βγηκε +++++θετικο+++++ :shock: ! Ειμαι επιτελους ηρεμη γιατι τωρα ξερω τι συμβαινει, ειμαι και συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι ειναι παααρα πολυ νωρις, δεν εχει εδραιωθει τιποτα ακομη! Το μονο που ευχομαι με ολη μου την ψυχη, ειναι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα, και να ηρθε για να μεινει...! Αυτο μονο!

Πηρα τον γυναικολογο, του εκανε κι εκεινου μεγαλη εντυπωση οτι εδειξε τοσο νωρις το τεστ, με τελευταια περιοδο μολις 14/10. Τι να πω κοριτσια, οντως μικρος ο κυκλος, μικρη η καθυστερηση, θα δουμε! Παρασκευη κ Δευτερα μου ειπε να κανω χοριακη. Σας υπερευχαριστω για την ενθαρρυνση και ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα ονειρεμενα για καθε μια απο εμας, με πολλη αγαπη!

Μπραβοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια με το καλό!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Antila είπε:

κοπέλα μου σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ενα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...