Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσια μολις γυρισα σπιτι μ... Πηγαμε βολτουλα μετα!!! Ειδαμε σακο και εμβρυικα στοιχεια και καααααατι λιγο που ξεκινησε να χτυπάει η καρδουλα αλλα ηταν πολυ ανεπαισθητος χτυπος επειδη τωρα μαλλον ξεκιναει οποτε και δεν το επιανε ουτε τ μηχανημα... Ο γιατρός μου πε ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα... Βασει ΤΕΡ ειμαι 6+2, ενω ο σακος μου βγαινει 5+5, οποτε προφανως μαλλον επαιξε καθυστερημενη συλληψη... Θα ξαναπαμε σε 2 εβδομαδες για να ακουσουμε καρδουλα και να δουμε και τα υπολοιπα!!!! :)

• Μου αρέσει 13

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχαχα  ΜΑΚΆΡΙ!!!Κι εσένα απ ότι θυμάμαι 9η - 10η κάπου εκεί υποχώρησαν ε;  είμαι αισιόδοξη πάντως!!

Ναιιι! 9η κάπου! 10η ήμουν μια χαρά! Έχεις ξεκινήσει σίδηρο; 

@anemoni1989 μπραβοοοο το μικρακι! Άντε Τελεια, με το καλό τωρα! Υπομονη 2 βδομάδες βασανιστικές Χαχαχ! Κάθε φορά ανυπομονησία τωρα πια!

@Ani ani τι γλυκό ρεεεε που μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!!!!! Κ μένα μάλλον μπέμπης ειναι, αλλα μου είπε μην το δέσω κ κόμπο! @elenakii22 κορίτσια διαβάζω τα δικά σας (Ανδριανη και Έλενα) και ξερω τι να περιμένω και ενθουσιάζομαι! Λέω σε 4 βδομάδες θα γίνει κ σε μένα αυτο! <3 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@anemoni1989 μπραβοοοο το μικρακι! Άντε Τελεια, με το καλό τωρα! Υπομονη 2 βδομάδες βασανιστικές Χαχαχ! Κάθε φορά ανυπομονησία τωρα πια!

@Ani ani τι γλυκό ρεεεε που μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!!!!! Κ μένα μάλλον μπέμπης ειναι, αλλα μου είπε μην το δέσω κ κόμπο! @elenakii22 κορίτσια διαβάζω τα δικά σας (Ανδριανη και Έλενα) και ξερω τι να περιμένω και ενθουσιάζομαι! Λέω σε 4 βδομάδες θα γίνει κ σε μένα αυτο! <3 

αχ τι ωραια @anemoni1989 ειδες τελικα ολα καλα πανε!

@Nenitaki88 και εσενα μπεμπης ε;; ωραια! ναι το ατιμο ειναι σαν ενα μικρο φρατζολακι..οο περναει ο καιρος ειναι ολο κ πιο καλυτερο

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Ani ani είπε:

αχ πριν λιγο γυρισα σπιτι κ μαγειρευα κοριτσι μ..λοιπον απο τον προηγουμενο μηνα ειμαι 1 κιλο + αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ο μπεμπης απο 112 γραμμαρια που ηταν εγινε 481γρ...σα να μεγαλωσε λιγακι και καθοταν ηρεμος και ωκλαδον χαχα..ολα τα ειδε φυσιολογικα γενικα και με τις εξετασεις!

τελεια!!!ποσα εισαι συνολικά πανω +5?μου ειπε κ εμενα ο γιατρος μου οταν πηγα πως στην β επιπεδου (3 εβδομαδες μετα)θα ειναι σχεδον το διπλασιο κ θα φτασει κοντα στο μισο κιλο!!!μια χαρα παει το αγορι σου!!!!

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσια μολις γυρισα σπιτι μ... Πηγαμε βολτουλα μετα!!! Ειδαμε σακο και εμβρυικα στοιχεια και καααααατι λιγο που ξεκινησε να χτυπάει η καρδουλα αλλα ηταν πολυ ανεπαισθητος χτυπος επειδη τωρα μαλλον ξεκιναει οποτε και δεν το επιανε ουτε τ μηχανημα... Ο γιατρός μου πε ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα... Βασει ΤΕΡ ειμαι 6+2, ενω ο σακος μου βγαινει 5+5, οποτε προφανως μαλλον επαιξε καθυστερημενη συλληψη... Θα ξαναπαμε σε 2 εβδομαδες για να ακουσουμε καρδουλα και να δουμε και τα υπολοιπα!!!! :)

μπραβο!!!!ε με 5+5 λογικο να μην ακούσετε!σιγουρα ομως την επομενη θα ακουσετε αφου ηδη κατι πηγαινε να γινει!εγω ειμαι 20+5 μαζι καθε πεμπτη θα αλλαζουμε βδομαδα!!!!

πρίν από 12 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

χαχα!!!αυτο ειναι το ωραιο!!τα μοιραζομαστε κ ξερει η καθε μια τι να περασει!!κ ειδες εγω το ακουσα πολυ αργοτερα απο την ani οποτε αν αργησεις κ εσυ μην αγχωθεις!!!ποσο εισαι ακριβως?

• Μου αρέσει 3

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Κοριτσια, συζηταγαμε τωρα με τον συντροφο μου κ μου ειπε οτι η χοριακη του φαινεται πολυ νωρις να δειξει κατι αυριο, για μενα.. Γιατι κρινουμε με βαση τον δικο μου πολυ μικρο κυκλο. Δηλαδή αύριο θα ειμαι μολις στις 26 μερες απο την περιοδο, σε κυκλο που υπολογιζω 23 ημερων. Ολα μου φαινονται βουνο τωρα και εβαλα τα κλαματα, οποτε ρωταω για να μου απαντησετε εσεις ψυχραιμα! Αν υποθεσουμε οτι αυριο ειμαι 17 περιπου μερες απο τη συλληψη (μεσο ορο), εχει νοημα η χοριακη; Ή εχει νοημα ενα τεστ κυησεως απο αυτα που δειχνουν υποτιθεται πολυ νωρις; Αν το δευτερο, πειτε μου μαρκα αν θελετε! Την προηγουμενη φορα ειχα παρει clreablue νομιζω, αυτο που βγαζει ενδειξη τον γαλαζιο σταυρο, κ εδειξε περιπου 3η μερα καθυστερησης αλλα σε κυκλο 26 ημερων τοτε.. Εχω μπερδευτει! Μηπως ειναι πολυ μικρη η καθυστερηση μου και κακως κρινω με βαση τους 3 τελευταιους μου κυκλους των 23 ημερων! Το θεμα ειναι να εχω σιγουρη απαντηση οσο γινεται, ειτε θετικη ειτε αρνητικη.

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Όχι ακόμα! Από αναγούλες και στομαχικα υποφέρω οπότε δε νομιζω πως έχει να κάνει τόσο το σίδερο.. 

yplDp3.png

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

τελεια!!!ποσα εισαι συνολικά πανω +5?μου ειπε κ εμενα ο γιατρος μου οταν πηγα πως στην β επιπεδου (3 εβδομαδες μετα)θα ειναι σχεδον το διπλασιο κ θα φτασει κοντα στο μισο κιλο!!!μια χαρα παει το αγορι σου!!!!

μπραβο!!!!ε με 5+5 λογικο να μην ακούσετε!σιγουρα ομως την επομενη θα ακουσετε αφου ηδη κατι πηγαινε να γινει!εγω ειμαι 20+5 μαζι καθε πεμπτη θα αλλαζουμε βδομαδα!!!!

χαχα!!!αυτο ειναι το ωραιο!!τα μοιραζομαστε κ ξερει η καθε μια τι να περασει!!κ ειδες εγω το ακουσα πολυ αργοτερα απο την ani οποτε αν αργησεις κ εσυ μην αγχωθεις!!!ποσο εισαι ακριβως?

ναι Ελενακι +6 περιπου η Β επιπεδου ειναι να γινει την επενη βδομαδα..και τελικα στην ιδια εβδομαδα κυησης ειμαστε απλα εμεν φαινεται 1 εβδομαδας μεγαλυτερο και για αυτοε μπερδευουν στα αποτελεσματα του υπερηχου..

ετσι ακριβως πανω κατω πανε αυτα μωρε..η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη τελικα ..καλα λενε!!

• Μου αρέσει 1

@Ani ani μη μου λες για φρατζολάκια γιατι τις τελευταίες μέρες πεινάω πιο συχνά! Αααχχχχ!!!!! Κι εχω μια κοιλιά σαν καρπούζι Χαχαχαχα 

@elenakii22 σημερα ειμαι 16 και 1. Κ μένα στον υπέρηχο φαίνεται μεγαλύτερο, κατα 4 μέρες! Λέτε να εχει να κανει που ειναι αγορι;;; κάπου  ειχα διαβάσει κατι σχετικό αλλα δε θυμάμαι! 

Γερα να ειναι βασικα κι ολα καλα!

@Farmakotriftena σωστά, άλλο αυτο! Μέχρι να πας για αυχενική θα εισαι περδίκι! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 27 λεπτά , Antila είπε:

Κοριτσια, συζηταγαμε τωρα με τον συντροφο μου κ μου ειπε οτι η χοριακη του φαινεται πολυ νωρις να δειξει κατι αυριο, για μενα.. Γιατι κρινουμε με βαση τον δικο μου πολυ μικρο κυκλο. Δηλαδή αύριο θα ειμαι μολις στις 26 μερες απο την περιοδο, σε κυκλο που υπολογιζω 23 ημερων. Ολα μου φαινονται βουνο τωρα και εβαλα τα κλαματα, οποτε ρωταω για να μου απαντησετε εσεις ψυχραιμα! Αν υποθεσουμε οτι αυριο ειμαι 17 περιπου μερες απο τη συλληψη (μεσο ορο), εχει νοημα η χοριακη; Ή εχει νοημα ενα τεστ κυησεως απο αυτα που δειχνουν υποτιθεται πολυ νωρις; Αν το δευτερο, πειτε μου μαρκα αν θελετε! Την προηγουμενη φορα ειχα παρει clreablue νομιζω, αυτο που βγαζει ενδειξη τον γαλαζιο σταυρο, κ εδειξε περιπου 3η μερα καθυστερησης αλλα σε κυκλο 26 ημερων τοτε.. Εχω μπερδευτει! Μηπως ειναι πολυ μικρη η καθυστερηση μου και κακως κρινω με βαση τους 3 τελευταιους μου κυκλους των 23 ημερων! Το θεμα ειναι να εχω σιγουρη απαντηση οσο γινεται, ειτε θετικη ειτε αρνητικη.

εγω παντως την ημερα που θα ερχοταν εκανα χοριακη κ ειχα 137 αν θυμαμαι καλα!οποτε θα δείξει σιγουρα!

πρίν από 1 λεπτό , Nenitaki88 είπε:

@Ani ani μη μου λες για φρατζολάκια γιατι τις τελευταίες μέρες πεινάω πιο συχνά! Αααχχχχ!!!!! Κι εχω μια κοιλιά σαν καρπούζι Χαχαχαχα 

@elenakii22 σημερα ειμαι 16 και 1. Κ μένα στον υπέρηχο φαίνεται μεγαλύτερο, κατα 4 μέρες! Λέτε να εχει να κανει που ειναι αγορι;;; κάπου  ειχα διαβάσει κατι σχετικό αλλα δε θυμάμαι! 

Γερα να ειναι βασικα κι ολα καλα!

@Farmakotriftena σωστά, άλλο αυτο! Μέχρι να πας για αυχενική θα εισαι περδίκι! 

εμεις αλλαξαμε την ημερομηνια κ την προσαρμοσαμε στην ημερομηνια του μωρου ..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

On 4/11/2017 at 10:33 ΠΜ, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1369!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

4. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

5. ritaki13  6/11/2017!!!

6. Papaki@  8-10/11/2017!!!

7. vvrd  9/11/2017!!!

8. MelinaFo  14/11/2017!!!

9. Nati85 14/11/2017!!!

10. Ungry girl 17/11/2017!!!

11. ada32 19/11/2017!!!

12. noni90 19/11/2017!!!

13. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

14. caramel_83  30/11/2017!!!

15. Elma86  30/11/2017!!!

16. Vila  2/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Κι εγώ 14/11 περιμένω να μην έρθει!!!χαχαχα

Πρέπει μέρα από βιοχημική να περιμένεις κάποιον ή κάποιους κύκλους για ελεύθερες επαφές;Η όχι; Εμείς ξεκινήσαμε αμέσως επαφές! Σήμερα μάλιστα ένιωθα το μεσημέρι ότι θα έρθει περίοδος τώρα έχω πονακια.Σε 6 μέρες περιμένω Λέτε ναρθει νωρίτερα λόγω βιοχημικής;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Antila είπε:

Κορίτσι σε ποια μέρα του κύκλου έκανες ωορρηξία; Αν την κατάλαβες γύρω στη 10η μέρα, νομίζω άνετα αύριο θα δείξει. Αν όμως δεν είσαι σίγουρη για την ωορρηξία μπορεί να μην έχεις την καθυστέρηση που νομίζεις. Αν δεν κάνεις τεστ ωορρηξίας ίσως πρέπει να μετρήσεις με βάση τον μεγαλύτερο κύκλο σου. 

Στη θέση σου μάλλον θα έκανα αύριο ένα τεστ και ανάλογα το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση θετικού πας κατευθείαν για χοριακή. Σε περίπτωση αρνητικού περιμένεις δυο-τρεις μέρες ακόμα και πας Παρασκευή για χοριακή. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Antila είπε:

Καλησπερα ! 

Θεωρητικά, αν δεν κανω λαθος, η χοριακη δείχνει και στις 13-14 μέρες μετα τη συλληψη όποτε δεν εχει σημασία ποσό μικρός ειναι ο κύκλος αλλα πόσες μέρες έχουν περάσει απο την ωορρηξία σου. Εφόσον δεν μπορείς να ξερεις σιγουρα ποτε εγινε η ωορρηξία, τοτε ή θα κανεις υπομονη μέχρι να φτάσεις στις μέγιστες μέρες ενός κύκλου σου ή θα κανεις χοριακη με κάποιο κίνδυνο να μη δείξει λόγω κάποιας ενδεχόμενης καθυστερημένης σύλληψης. Σιγουρα ομως πιο αξιόπιστη θα ηταν η χοριακη απο ενα απλό τεστ, το οποίο τεστ μπορει να μην εχει ευαισθησία. 

Εύχομαι οοοοτι καλύτερο και θετικά αποτελέσματα άμεσα! 

πρίν από 38 λεπτά , Antila είπε:

Καλησπερα! Η χοριακη μπορει να δείξει 15 ημερες μετα τη σύλληψη ! Οποτε κάνε λογικα θα δειξει ! Μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα!

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι σε ποια μέρα του κύκλου έκανες ωορρηξία; Αν την κατάλαβες γύρω στη 10η μέρα, νομίζω άνετα αύριο θα δείξει. Αν όμως δεν είσαι σίγουρη για την ωορρηξία μπορεί να μην έχεις την καθυστέρηση που νομίζεις. Αν δεν κάνεις τεστ ωορρηξίας ίσως πρέπει να μετρήσεις με βάση τον μεγαλύτερο κύκλο σου. 

Στη θέση σου μάλλον θα έκανα αύριο ένα τεστ και ανάλογα το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση θετικού πας κατευθείαν για χοριακή. Σε περίπτωση αρνητικού περιμένεις δυο-τρεις μέρες ακόμα και πας Παρασκευή για χοριακή. 

@Antila συμφωνω με Αλινα. Κι εγώ θα ήθελα να ξέρω ότι και να είναι. Μην κλαις δεν αλλάζει κάτι! Κρίμα είναι.   Αν αντεχεις μια μερα ακομα περίμενε αλλιως ξεκίνησε με ένα τεστ (ζητα το πιο ευαίσθητο στο φαρμακείο) και αναλόγως θα πράξεις μετά με τη χοριακη σου! Καλη τυχηηη! :mad:

εγω παντως την ημερα που θα ερχοταν εκανα χοριακη κ ειχα 137 αν θυμαμαι καλα!οποτε θα δείξει σιγουρα!

εμεις αλλαξαμε την ημερομηνια κ την προσαρμοσαμε στην ημερομηνια του μωρου ..

@Nenitaki88 δεν πειραζει κ να φας κοπελα μου αν πεινας! μαζι θα τα χασουμε μετα!!

@elenakii22 καλυτερα ετσι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...