Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Δηλαδή τα τεστ ωορρηξίας δείχνουν κ εγκυμοσύνη?

ναι οταν η χοριακη ειναι μεγαλη δηλαδη πχ 200 τοτε δειχνουν θετικα κ τα τεστ ωορηξιας το εχουν δοκιμασει ολα τα κοριτσια οταν μειναν εγκυες. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, linaa είπε:

ναι οταν η χοριακη ειναι μεγαλη δηλαδη πχ 200 τοτε δειχνουν θετικα κ τα τεστ ωορηξιας το εχουν δοκιμασει ολα τα κοριτσια οταν μειναν εγκυες. 

Wow! Δε το ήξερα αυτό.... Εντυπωσιάζομαι... @Μαρθα Κ κάνε ένα να δουμε..... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ani ani ??????

αχ πριν λιγο γυρισα σπιτι κ μαγειρευα κοριτσι μ..λοιπον απο τον προηγουμενο μηνα ειμαι 1 κιλο + αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ο μπεμπης απο 112 γραμμαρια που ηταν εγινε 481γρ...σα να μεγαλωσε λιγακι και καθοταν ηρεμος και ωκλαδον χαχα..ολα τα ειδε φυσιολογικα γενικα και με τις εξετασεις!

• Μου αρέσει 6

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

εκανα ορμονικες κ στο 5 μηνο προσπαθειων σαλπιγγογραφεια , ακριβως μετα εμεινα εγκυος αλλα βιοχημικη ...Τωρα τι να πω , τυχαιο ? οτι βοηθησε η σαλπιγγογραφια  ή οτι τελικα κ με χαμηλη κινητικοτητα μπορεις να πετυχεις συληψη?  

Δεν ξερω τι απο ολα αυτα βοηθησε.. μετα την βιοχημικη , νομιζα οτι θα ξαναμεινω κατευθειαν αλλα τζιφος ..

Γεια σου Αντα :) ! Το οτι υπηρξε εστω βιοχημικη κυηση ειναι θετικο, γιατι δειχνει οτι λειτουργησε το ολο πραγμα, εγινε η ενωση! Ποσο καιρο προσπαθειτε μετα τη βιοχημικη;

Εχω διαβασει κι εχω δει σε φορουμ, οτι και με χαμηλη κινητικοτητα και με χαμηλο αριθμο μπορεις να πετυχεις συλληψη, αντιθετως νομιζω οτι με αζωοσπερμια δε μπορεις. Εμεις φαντασου παμε στα τυφλα γιατι δεν καναμε καν διαγραμμα για να δουμε αν και τι και πως εχει επηρεασει η κιρσοκηλη. Η κυηση που ηρθε αμεσως μας προλαβε. Αν δε μεινω ξανα εγκυος μεχρι περιπου το επομενο καλοκαιρι, εχω πει οτι θα το ψαξω απ την αρχη.

Επισης, λενε οτι μενεις ευκολα εγκυος μετα απο κυηση που δεν προχωρησε γιατι το σωμα "θυμαται". Εχω ομως στο κοντινο μου περιβαλλον και παραδειγματα που μετα απο ατυχια καθυστερησαν μεχρι και χρονο λογω στρες! Προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να ξαναμεινεις, εγινε μια φορα και δεν εχει λογο να μη γινει δευτερη (και αυτη τη φορα θα παει καλα!! <3 Το ευχομαι ολοψυχα)

Grpbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

Γεια σου Αντα :) ! Το οτι υπηρξε εστω βιοχημικη κυηση ειναι θετικο, γιατι δειχνει οτι λειτουργησε το ολο πραγμα, εγινε η ενωση! Ποσο καιρο προσπαθειτε μετα τη βιοχημικη;

Εχω διαβασει κι εχω δει σε φορουμ, οτι και με χαμηλη κινητικοτητα και με χαμηλο αριθμο μπορεις να πετυχεις συλληψη, αντιθετως νομιζω οτι με αζωοσπερμια δε μπορεις. Εμεις φαντασου παμε στα τυφλα γιατι δεν καναμε καν διαγραμμα για να δουμε αν και τι και πως εχει επηρεασει η κιρσοκηλη. Η κυηση που ηρθε αμεσως μας προλαβε. Αν δε μεινω ξανα εγκυος μεχρι περιπου το επομενο καλοκαιρι, εχω πει οτι θα το ψαξω απ την αρχη.

Καλή επιτυχία σου  εύχομαι Και πολυ σύντομα με ενα μπεμπακι! Την βιοχημική την ειχα τέλη σεπτεβριου . Τώρα είμαι στον δεύτερο κύκλο μετά την βιοχημική. 

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Αααα, εισαι πολυ κοντα κοριτσι μου!! Νομιζα οτι μιλαμε για καιρο! Εγινε πολυ προσφατα και στη θεση σου δε θα αρχιζα να ανησυχω για τους επομενους μηνες. Μεχρι να αρχισεις να αγχωνεσαι, θα εχεις μεινει εγκυος :-D

@Μαρθα Κ εχω αγωνια μαζι σου!! Αυριο περιμενουμε ολες το τεστακι σου! :-D Κανε καλο ποδαρικο!!!!

Εγω θα κανω αυριο τη χοριακη αφου συνεχιζεται η καθυστερηση, δεκατα κτλ, και θα ξερω το απογευμα. Κανω οτι δεν το σκεφτομαι καθολου!!

• Μου αρέσει 3

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

@Elektra_Gr @ritaki13 κοριτσια τι γινεται με εσας?? μετρατε καθυστερηση???

Γεια σας κορίτσια! Ειμαι ταξίδι υπερατλαντικό εχω δυο μερες καθυστέρηση έκανα τεστ βγήκε μια κοκκινη γραμμή. Τουλάχιστον το έκανα σωστά. Άρα δεν ειμαι έγκυος ίσως καθυστέρησε λόγω ταξιδιού πολυ στεναχωρηθηκα

Just now, ritaki13 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Ειμαι ταξίδι υπερατλαντικό εχω δυο μερες καθυστέρηση έκανα τεστ βγήκε μια κοκκινη γραμμή. Τουλάχιστον το έκανα σωστά. Άρα δεν ειμαι έγκυος ίσως καθυστέρησε λόγω ταξιδιού πολυ στεναχωρηθηκα

Δε πειράζει αν θυμάμαι καλά αυτό το μήνα δεν είχες πολλές επαφές στις γόνιμες, ή κάνω λάθος? Μη σκας τον άλλο μήνα!

@anemoni1989 πήγες στο γιατρό? τι έγινε? 

5 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

@Farmakotriftena  δεν εισαι μονη!!!!! Επισημως απο χθες το βράδυ,  οτι τρωω το κανω εμετο.... Πφφφφ

Αχαχα πόσο σε νιώθω!!!!! Αχ τι να σου πω για παρηγοριά;;; έχεις επί 24ωρου αναγούλες; γιατί νομίζω αυτό είναι που δεν παλεύεται με τίποτα.. .

Εγώ πάλι σήμερα ειμαι πολύ καλύτερα.  Λες μετά από 5βδομαδες να δω από δω και πέρα άσπρες μέρες;

6 ώρες πρίν, Ασία είπε:

.κάποια στιγμή θα γίνει το θαύμα,δεν μπορεί..όλος ο κόσμος κάνει παιδιά,εγώ Γιατί να μην κάνω..Αυτά σκέφτομαι ώρες ώρες και παίρνω θάρρος,

Κράτα αυτή τη σκέψη!!  

Μανούλα θα γίνεις! Το μωρό θα έρθει οπότε εκείνο το θελήσει! Με όποιον τρόπο κι αν είναι, θα γίνεις!! 

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Ρε κοριτσια λύστε μου απόρροια!?

Καποια εδω ειχε αναφερει ποιο παλια  πως απο μικιτες μπορει να εχουμε καπια λευκα υγρα? Θυμάστε ξερει καμια?

Εμένα πρέπει να λες. Ήμουν έγκυος δεν το ήξερα και είχα πολλά λευκά υγρά αλλά ένιωθα και στεγνή  και γι αυτό υποψιαζόμουν μυκητίαση.  

Στην μυκητίαση συνήθως έχεις και φαγούρα/ δυσοσμία  κτλ. 

3 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια λέτε αν κάνω ένα home test ωορρηξίας που έχω να δείξει κάτι???? 

Μαρθουλα εγώ είχα κάνει για πείραμα ένα και είχε βγει η γραμμή ορμόνης πάρα πολύ έντονη.  Μπορντό! Καλή επιτυχία!!

• Μου αρέσει 6

yplDp3.png

Just now, Nenitaki88 είπε:

@Farmakotriftena αφού εισαι καλύτερα σημερα...σχεδόν στο υπογράφω οτι σε 3-4 μέρες θα υποχωρήσουν! Έτσι εγινε σε μένα! Αντεεεεε με το καλό! Πίστεψε το κ θα γίνει! 

Αχαχα  ΜΑΚΆΡΙ!!!Κι εσένα απ ότι θυμάμαι 9η - 10η κάπου εκεί υποχώρησαν ε;  είμαι αισιόδοξη πάντως!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...