Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Ungry girl είπε:

καλησπερα κοριτσια μου ! 

@Μαρθα Κ το βλεπω το θετικο να ερχεται! αυριο τεστακι εε?

@caramel_83 μπραβο δηναμικα μπηκες στις γονιμες διαβασα αντε σεξ μπολικο!

@alina80 diabasa tempeliazame shmera e?

@marillia @MelinaFo ti kanetai?

οι υπολοιπες?

Τεμπελιάσα λίγο. Δεν με έπαιρνε για παραπάνω! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

5 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

τι να πω βρε κοριτσι αλλοι λενε ετσι αλλοι λενε στις γονιμες και καθε μερα καλα ειναι, τωρα θα δειξει... :) 

@Antila αγαπη σε εβαλα αν και ηθελα να σε ανεβαζω κατευθειαν στο πανω μερος ;) 

@vvrd @WannaBeMother κοριτσια δεν απογοητευομαστε και παμε δυνατα για τον επομενο μηνα ;)

@noni90 εμεις που παμε πακετο πως πανε οι επαφες?? εγω χθες ειχα επαφη (ηταν η πρωτη ) και θα επιδιωξω μεχρι και Πεμπτη καθε μερα και βλεπουμε ;) ελπιζω να ειναι ο μηνας μας :) 

Εγώ σύμφωνα με τα τεστ έκανα ωορρηξία ή χθες η σήμερα (24-36 ώρες μετά τη θετικοποίηση του τεστ δεν πάμε?).. Επαφές κάθε μέρα απο Παρασκευή ως και σήμερα και έχει ο Θεος! Κι εγώ το ίδιο ελπίζω, μακαρί να είναι ο τυχερός μας μήνας αυτός!

4 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

μεχρι να δεις αιμα μην προδικαζεις τιποτα ;) 

κοριτσια μου ερωτηση (ξερω την απαντηση αλλα για πιο σιγουρια) εγω ειχα υγρα και ενοχλησεις στην κοιλια, οπως σας ειπα, σημερα ομως μεχρι τωρα δεν εχω υγρα οποτε σημερα ειναι η ωορηξια ετσι? την επομενη που σταματανε τα υγρα εχουμε ωορηξια ετσι δεν εχουμε πει? και το αλλο που ε προβληματιζει οτι η πρωτη επαφη αυτου του κυκλου εγινε χθες βραδυ μεχρι Σαββατο ειχα ακαθαρσιες και την Κυριακη δεν προλαβαμε, θα κανω και σημερα φυσικα ετσι θελω να πιστευω και αυριο αλλα λετε αν ειναι σημερα ή χθες η ωορηξια να μην αρκει η χθεσινη επαφη και να ηθελε και προχθες?? :? συγνωμη αν σας κουραζω αλλα οπως ξερετε ειναι ο πρωτος κυκλος με σοβαρη προσπαθεια

@noni90 εσυ χθες ειδες θετικο τεστ ετσι? αρα σημερα αυριο κι εσυ εχεις ωορηξια, εσυ ειχες υγρα και ενοχλησεις στην κοιλια? σημερα εχεις?

Είχα ενοχλήσεις στη μέση, στην κοιλιά, πολλά υγρά...σήμερα όχι δεν έχω τίποτα ούτε κ χθες ειχα. Οπότε θεωρω ότι έχω κάνει ωορρηξία χτες αν κ θα έχω επαφή κ το βράδυ για σιγουριά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια λέτε αν κάνω ένα home test ωορρηξίας που έχω να δείξει κάτι???? 

κανε ενα αλλα ενταξει και στα αλλα κοριτσια δεν εβγαινε πολυ εντονο στην αρχη μην απογοητευτεις!!

εγω σημερα εχασα το κινητο μου κοριτσια και ηταν και καινουργιο κιολας.πολυ στεναχωρηθηκα

• Λυπημένη/-ος 3

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Καλησπέρα κοριτσια! Ειμαι νεα εδω! Ξεκινήσαμε και εμεις τις προσπάθειες για νινι εδω και 5 μηνες αλλα τιποτα.. Εχουμε τα θεματακια μας αλλα δεν θελω να χανουμε τις ελπιδες μας! Ηθελα να σας ρωτήσω παντα εχετε υγρα πριν τιν ωορηξια:confused:;;; Θεωρητικά ειμαι στις γονιμες αλλα απο υγρα τιποτα...:?

Καλωσήρθες! Κι εμείς προσπαθούμε 4 μήνες αλλά ακομη τίποτα! Καλά κάνεις και δεν χάνεις τις ελπίδες σου, να σκέφτεσαι θετικά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

κανε ενα αλλα ενταξει και στα αλλα κοριτσια δεν εβγαινε πολυ εντονο στην αρχη μην απογοητευτεις!!

εγω σημερα εχασα το κινητο μου κοριτσια και ηταν και καινουργιο κιολας.πολυ στεναχωρηθηκα

Ωχ που το έχασες βρε κορίτσι μου; που πήγες σήμερα; κρίμα! 

1 hour ago, Ungry girl είπε:

καλησπερα κοριτσια μου ! 

@Μαρθα Κ το βλεπω το θετικο να ερχεται! αυριο τεστακι εε?

@caramel_83 μπραβο δηναμικα μπηκες στις γονιμες διαβασα αντε σεξ μπολικο!

@alina80 diabasa tempeliazame shmera e?

@marillia @MelinaFo ti kanetai?

οι υπολοιπες?

Αχ έτσι λέω να κάνω αν και φοβάμαι την απάντηση.... 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αχ έτσι λέω να κάνω αν και φοβάμαι την απάντηση.... 

να μη φοβασαι ολα ειναι με το μερος σου αυριο θα μας πεις ευχαριστα! ανυπομονουμε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

να μη φοβασαι ολα ειναι με το μερος σου αυριο θα μας πεις ευχαριστα! ανυπομονουμε!

Μακάρι ρε κοριτσάκι μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο το θέλω!!!

πρίν από 5 λεπτά , Papaki@ είπε:

Κάνε με τα πρωινά ουρά Μαρθα πιστεύω θα δείξει 

Λέω να δοκιμάσω αύριο το πρωί 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μακάρι ρε κοριτσάκι μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο το θέλω!!!

Λέω να δοκιμάσω αύριο το πρωί 

φυσικα και μπορω  να φανταστω ολες πηστευουμε πως εχεις ενα μικρο σπορακι στην κοιλιτσα σου...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , KarMar84 είπε:

Ωχ που το έχασες βρε κορίτσι μου; που πήγες σήμερα; κρίμα! 

ασε μωρε πολυ μου στοιχισε γιατι ηταν καινουργιο και ειχα χρονια να παρω κινητο! ειχα παει για κατι δουλειες εξω και το ειχα στηντσεπη αλλα μαλλον μου επεσε και φυσικα μετα παει δεν το βρηκα.καλα ολα κατι τετοια παθαινω πριν λιγες μερες αφησα το κλειδι πισω απο την πορτα την αλλη φορα που ηταν να παμε το παιδι στην παιδιατρο εμεινε απο μπαταρια το αυτοκινητο και ισα που προλαβαμε να παμε θα εφευγε η γυναικα!!

@Μαρθα Κ τι θα κανεις αυριο ωορρηξιας η εγκυμοσυνης? κανε ενα εγκυμοσυνης καλυτερα με καθυστερηση θα σου δειξει!!

• Λυπημένη/-ος 1

e6OVp3.pngExilp3.png

@Μαρθα Κ το τεστ θα δειξει σιγουρα οτι ωρα κ να το κανεις εμενα εδειχναν ολα με πολυ χαμηλη χοριακη 50 οσες φορες κ αν πηγα τουαλετα! τα ωορηξιας δειχνουν αλλα με λιγο περισσοτερη καθηστερηση. 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

@Μαρθα Κ το τεστ θα δειξει σιγουρα οτι ωρα κ να το κανεις εμενα εδειχναν ολα με πολυ χαμηλη χοριακη 50 οσες φορες κ αν πηγα τουαλετα! τα ωορηξιας δειχνουν αλλα με λιγο περισσοτερη καθηστερηση. 

Δηλαδή τα τεστ ωορρηξίας δείχνουν κ εγκυμοσύνη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...