Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω ειχα γραφτει στο φορουμ απο περυσι το καλοκαίρι!προσπαθουσαμε κοντα στον 1.5 χρονο..βεβαια αφοθ καναμε θεραπεια(ο ανδρας μου)μολις εφτιαξε δεν αργησα να συλλαβω...τον 2ο μηνα μετα το καλο σπερμοδιαγραμμα...

αντε μια χαρα!!!ξεκινησαμε κ εμεις δειλα δειλα τις κλωτσιες!λιγες εχθες το μεσημερι,σμρ στον οδοντιατρο εδωσε ρεσιταλ!!σε καθε πονο του δοντιου έτρωγα κ μια κλωτσια!!χαχαχ

@marillia που εισαι εσυ??

σοβαρα μιλας;;; πως σου φανηκε;; πλακα δεν εχει;;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλησπέρα κοριτσια! Ειμαι νεα εδω! Ξεκινήσαμε και εμεις τις προσπάθειες για νινι εδω και 5 μηνες αλλα τιποτα.. Εχουμε τα θεματακια μας αλλα δεν θελω να χανουμε τις ελπιδες μας! Ηθελα να σας ρωτήσω παντα εχετε υγρα πριν τιν ωορηξια:confused:;;; Θεωρητικά ειμαι στις γονιμες αλλα απο υγρα τιποτα...:?

jgJqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Ani ani είπε:

σοβαρα μιλας;;; πως σου φανηκε;; πλακα δεν εχει;;;

ετσι πιστευω!!κ εχθες ειχα αλλα δεν ημουν σιγουρη...ελεγα μηπως κανεις σπασμους απλα η κοιλια αλλα ποσους σπασμούς πια να κανω?οποτε κατέληξα οτι ειναι η μικρη!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλησπέρα κοριτσια! Ειμαι νεα εδω! Ξεκινήσαμε και εμεις τις προσπάθειες για νινι εδω και 5 μηνες αλλα τιποτα.. Εχουμε τα θεματακια μας αλλα δεν θελω να χανουμε τις ελπιδες μας! Ηθελα να σας ρωτήσω παντα εχετε υγρα πριν τιν ωορηξια:confused:;;; Θεωρητικά ειμαι στις γονιμες αλλα απο υγρα τιποτα...:?

Εγω εχω σχεδον καθε φορα αλλα 2-3 μηνες τον χρονο δεν εχω τα υγρα της ωορηξιας. Μου ειπε γυναικολογος οτι κ να μη δω υγρα δεν εχει σημασια αλλα να εχω επαφες κανονικα! Τα υγρα βοηθουν σιγουρα περισσοτερο το σπερμα να ταξιδεψει αλλα μπορει κ να γονιμοποιηθει και χωρις αυτα

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , elenakii22 είπε:

ετσι πιστευω!!κ εχθες ειχα αλλα δεν ημουν σιγουρη...ελεγα μηπως κανεις σπασμους απλα η κοιλια αλλα ποσους σπασμούς πια να κανω?οποτε κατέληξα οτι ειναι η μικρη!

ακριβως το ιδιο σκεφτομουν κ εγω την πρωτη φορα!! ειναι σαν να σου λεει με τροπο της..εεε ειμαι κ εγω εδω..χαχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Εγω εχω σχεδον καθε φορα αλλα 2-3 μηνες τον χρονο δεν εχω τα υγρα της ωορηξιας. Μου ειπε γυναικολογος οτι κ να μη δω υγρα δεν εχει σημασια αλλα να εχω επαφες κανονικα! Τα υγρα βοηθουν σιγουρα περισσοτερο το σπερμα να ταξιδεψει αλλα μπορει κ να γονιμοποιηθει και χωρις αυτα

Ευχαριστώ για την απάντηση ! Μακαρι να ειναι ετσι και να τα καταφέρουμε αυτο το μήνα... ! Σου ειπε μήπως για τη συχνότητα των επαφων;;; Διάβασα οτι ειναι καλύτερο να γίνονται παρα μερα στις γονιμες..

jgJqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση ! Μακαρι να ειναι ετσι και να τα καταφέρουμε αυτο το μήνα... ! Σου ειπε μήπως για τη συχνότητα των επαφων;;; Διάβασα οτι ειναι καλύτερο να γίνονται παρα μερα στις γονιμες..

Ναι αυτο μου ειχε πει αλλα εδω καποια κοπελα μου ειπε οτι κ καθε μερα αν θελεις μπορεις.... βασικα εγω θα σου ελεγα οποτε σας βγαινει αυθορμητα απλα να εχεις λιγο τον νου σου να κανεις απο την 10η μερα ως την 15η-16η για να εισαι σιγουρη οτι εισαι μεσα στις μερες!!! Ειμαι σιγουρη ολα καλα θα σας πανε :)

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου σήμερα δεύτερη μέρα καθυστέρηση το πρωί λίγα πονακια και ένιωθα υγρή και λέω ήρθε αλλά τίποτα και από σήμερα βλέπω ότι κουράζομαι εύκολα και λαχανιαζω γρήγορα.... 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 28 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Ναι αυτο μου ειχε πει αλλα εδω καποια κοπελα μου ειπε οτι κ καθε μερα αν θελεις μπορεις.... βασικα εγω θα σου ελεγα οποτε σας βγαινει αυθορμητα απλα να εχεις λιγο τον νου σου να κανεις απο την 10η μερα ως την 15η-16η για να εισαι σιγουρη οτι εισαι μεσα στις μερες!!! Ειμαι σιγουρη ολα καλα θα σας πανε :)

Σιγουρα το αυθόρμητο ειναι καλυτερα! Μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας και συντομα να εχουμε ενα θετικο τεστ! Εχω πολυ αγχος...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου σήμερα δεύτερη μέρα καθυστέρηση το πρωί λίγα πονακια και ένιωθα υγρή και λέω ήρθε αλλά τίποτα και από σήμερα βλέπω ότι κουράζομαι εύκολα και λαχανιαζω γρήγορα.... 

Αγάπη νομίζω εσύ θα μας κάνεις ποδαρικο θετικού τεστ για το Νοέμβρη! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα! :)

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 27 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μακαρι να κανεις την αρχη!!!! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια σας λέω πήγα σούπερ μάρκετ και μου λέει η κοπέλα που ήταν στον μανάβη κούραση?? Γιατί με είδε που λαχανιασα...... Εγώ ένα θα πω όλες οι κοπέλες που είμαστε εδώ πριν αλλάξει ο χρόνος να έχουμε το σπορακι μέσα μας!!! 

• Μου αρέσει 4

καλησπερα κοριτσια μου ! 

@Μαρθα Κ το βλεπω το θετικο να ερχεται! αυριο τεστακι εε?

@caramel_83 μπραβο δηναμικα μπηκες στις γονιμες διαβασα αντε σεξ μπολικο!

@alina80 diabasa tempeliazame shmera e?

@marillia @MelinaFo ti kanetai?

οι υπολοιπες?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...