Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Antila θα εισαι εγκυος σιγουρα αυριο πρωι πρωι η χοριακη!!! @caramel_83 ειναι παρα πολυ δυσκολο με τα υγρα να προσδιορισεις ωορηξια ακομα κ εγω που χρησιμοποιω τεστ με τα υγρα μπερδευομαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 33 λεπτά , caramel_83 είπε:

μεχρι να δεις αιμα μην προδικαζεις τιποτα ;) 

κοριτσια μου ερωτηση (ξερω την απαντηση αλλα για πιο σιγουρια) εγω ειχα υγρα και ενοχλησεις στην κοιλια, οπως σας ειπα, σημερα ομως μεχρι τωρα δεν εχω υγρα οποτε σημερα ειναι η ωορηξια ετσι? την επομενη που σταματανε τα υγρα εχουμε ωορηξια ετσι δεν εχουμε πει? και το αλλο που ε προβληματιζει οτι η πρωτη επαφη αυτου του κυκλου εγινε χθες βραδυ μεχρι Σαββατο ειχα ακαθαρσιες και την Κυριακη δεν προλαβαμε, θα κανω και σημερα φυσικα ετσι θελω να πιστευω και αυριο αλλα λετε αν ειναι σημερα ή χθες η ωορηξια να μην αρκει η χθεσινη επαφη και να ηθελε και προχθες?? :? συγνωμη αν σας κουραζω αλλα οπως ξερετε ειναι ο πρωτος κυκλος με σοβαρη προσπαθεια

@noni90 εσυ χθες ειδες θετικο τεστ ετσι? αρα σημερα αυριο κι εσυ εχεις ωορηξια, εσυ ειχες υγρα και ενοχλησεις στην κοιλια? σημερα εχεις?

Καραμελίτσα μου, μία μόνο επαφή χρειάζεσαι πραγματικά, το ξέρεις. Και από αυτή την επαφή ένα και μοναδικό σπερματοζωάριο να συναντήσει το ωάριο. Μην αγχώνεσαι λοιπόν. Καλές και οι πολλές επαφές, αλλά όχι απολύτως απαραίτητες... Πάντως επειδή πάντα υπάρχει περίπτωση να μην έχει γίνει ωορρηξία (παρόλα τα συμπτώματα) συνέχισε τις επαφές λίγες μέρες ακόμα. Εγώ πριν τα τεστάκια υπολόγιζα από την 9η μέχρι την 17η-18η μέρα του κύκλου ως γόνιμες για να είμαι σίγουρα μέσα.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ειχες κανει τεστακια ωορηξιας?? 

εγω σε βαζω αγαπη μου, μονο ημερομηνια πες μου, σημερα πως εισαι? συνεχιζεις συμπτωματα???

ναι ειχα κανει κυριακη 29.10 ηταν θετικο συνηθως 14 μερες μετα το θετικο ερχεται αντε να ειναι 15 μερες Δευτερα 13.11 αλλα εβαλα 14.11 να ειμαι μεσα σιγουρα

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 31 λεπτά , linaa είπε:

@Antila θα εισαι εγκυος σιγουρα αυριο πρωι πρωι η χοριακη!!! @caramel_83 ειναι παρα πολυ δυσκολο με τα υγρα να προσδιορισεις ωορηξια ακομα κ εγω που χρησιμοποιω τεστ με τα υγρα μπερδευομαι!

εχω και ενοχληση στην κοιλια παραλληλα γι'αυτο και καταλαβαιω τις γονιμες μερες μου ;) εσυ οταν βλεπεις θετικο τεστ δεν εχεις υγρα?

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

εχω και ενοχληση στην κοιλια παραλληλα γι'αυτο και καταλαβαιω τις γονιμες μερες μου ;) εσυ οταν βλεπεις θετικο τεστ δεν εχεις υγρα?

και εγω λιγο με τα υγρα μπερδευομαι συνηθως τις δυο μερες που βγαινει θετικο το τεστ εχω πονακια τσιμπιματακια εντονα και μολις σταματησουν θεωρω οτι εχει γινει η ωορρηξια.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Η αληθεια είναι οτι εγω πάντα ειχα υγρά πριν αδιαθετησω αλλα παντα ήταν άχρωμα και λίγα.  Όταν έμεινα έγκυος, ήταν πηχτα και λευκά.  (Αηδια η περιγραφή sorry) υπάρχουν οργανισμοί που αυτά τα υγρά, τα βγάζουν συχνά. 

Μην απογοητεύεσαι ό,τι και να'ναι.  Την μόνη σίγουρη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω, είναι να ηρεμήσεις και τώρα στην προσπάθειά σου, να ασχοληθείς με κάτι άλλο για να ξεχαστείς.  Το άγχος παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποτυχία.  Πόσα και πόσα παραδείγματα έχουμε ακούσει που πραγματοποιήθηκε το όνειρο της εγκυμοσύνης μόλις οι γυναίκες χαλάρωσα εκείνο τον μήνα. Ειμαι σίγουρη πως κι εσύ έχεις ακούσει! Ένας τρόπος για να υλοποιηθεί αυτό είναι να ασχοληθείς με κάτι άλλο ώστε να αποκλίσεις  (όσο είναι δυνατόν τουλάχιστον) τις σκέψεις σου από το θέμα του "Είμαι ή δεν είμαι "

Το ίδιο συνέβη και σε μένα.  Σταμάτησα να σκέφτομαι "να μη σηκώσω βάρη στη γυμναστική" ,  "να μείνω ξαπλωμένη μετά την επαφή" και ένα σωρό άλλες σκέψεις.  Ξεκίνησα κανονικά προπονήσεις. Μετά την επαφή σηκωνομουν αν είχα κάτι να κάνω.  Τον μήνα που έμεινα μάλιστα έκανα και acro yoga (2 μέρες πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κρεμιομουν από σκοινιά, από αιωρες όπου ασκούσαν  πίεση χαμηλά στην κοιλιά... ανέβαιναν πάνω μου, 3 άτομα κτλ). Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα πολύ χειρότερα πράγματα και δεν ήξερα ότι είμαι. 

Σου εύχομαι να ηρεμήσεις, να σταματήσει να ασκεί αρνητική  επιρροή μέσα σου το "Είμαι ή δεν είμαι " να απολαμβάνεις τον έρωτα με τον άντρα σου  και να έρθει σύντομα το μωράκι σου (μπορεί και τώρα!! Πότε δεν ξέρεις!)

Υγ Έχεις πολύ ωραία nickname που μαζί με τη φώτο, βγάζει πολλά συναισθήματα! Καλημέρα!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,ξέρω ότι έχεις δίκιο,αλλά όσο και να έχω προσπαθήσει να κοντρολαρω το άγχος μου,που τα έχω καταφέρει ως ένα μεγάλο βαθμό,πάντα θα υπάρχει μέσα μου έστω και λίγο..Όσο περνάνε οι μήνες και δεν βλέπω αποτέλεσμα φοβάμαι πως δεν θα έρθει ποτέ.έχουμε περάσει πολλά με διάφορες εξετάσεις που δεν βγάζαμε άκρη και πλέον έχω γίνει πιο αισιόδοξη μετά από κάποιες καλές εξετάσεις,γι αυτό και πλέον ελπίζω,ενώ παλιότερα ήμουν εντελώς απαισιόδοξη.Κάθε μήνα όταν περίμενα περίοδο τον τελευταίο καιρό ήμουν σίγουρη πως δεν είμαι έγκυος,αλλά από αυτόν τον μήνα εχω πάλι ελπίδες,όπως τους πρώτους μήνες προσπαθειών..Από τον επόμενο θα ξεκινήσω και τα τεστ ωορρηξίας ώστε να δω αν κάνω ωορρηξία κανονικά(Γιατί σε μένα υπάρχει και περίπτωση να μην κάνω ποτε καλής ποιότητας ωορρηξία)..κάποια στιγμή θα γίνει το θαύμα,δεν μπορεί..όλος ο κόσμος κάνει παιδιά,εγώ Γιατί να μην κάνω..Αυτά σκέφτομαι ώρες ώρες και παίρνω θάρρος,ενώ άλλες ώρες απογοητεύομαι πλήρως..πάντως όσο καιρό το είχα ξεγράψει από το μυαλό μου γιατί πίστευα πως δεν μπορούμε και δεν είχα καθόλου άγχος,δεν συνέβη..τι να πω..ελπίζω να συμβεί σύντομα.Εσύ είδα πως είσαι έγκυος και περιμένεις τον Ιουνη το μωράκι σου!!εύχομαι να έχεις μια πανέμορφη εγκυμοσύνη,χωρίς καμία δυσκολία!να σου έρθουν όλα όπως τα φαντάζεσαι!!

πρίν από 35 λεπτά , alina80 είπε:

Καραμελίτσα μου, μία μόνο επαφή χρειάζεσαι πραγματικά, το ξέρεις. Και από αυτή την επαφή ένα και μοναδικό σπερματοζωάριο να συναντήσει το ωάριο. Μην αγχώνεσαι λοιπόν. Καλές και οι πολλές επαφές, αλλά όχι απολύτως απαραίτητες... Πάντως επειδή πάντα υπάρχει περίπτωση να μην έχει γίνει ωορρηξία (παρόλα τα συμπτώματα) συνέχισε τις επαφές λίγες μέρες ακόμα. Εγώ πριν τα τεστάκια υπολόγιζα από την 9η μέχρι την 17η-18η μέρα του κύκλου ως γόνιμες για να είμαι σίγουρα μέσα.

ναι θα συνεχισω κανονικα, λεω μεχρι Πεμπτη καθε μερα (αν τα καταφερουμε) και μετα μερα παρα μερα ;) 

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

και εγω λιγο με τα υγρα μπερδευομαι συνηθως τις δυο μερες που βγαινει θετικο το τεστ εχω πονακια τσιμπιματακια εντονα και μολις σταματησουν θεωρω οτι εχει γινει η ωορρηξια.

κατσε για να καταλαβω σωστα, παραδειγμα εχεις θετικο τεστ Δευτερα Τριτη  και υγρα και τσιμπηματα, οποτε ωορηξια κανεις Τεταρτη ή Πέμπτη και εκεινες τις ημερες της πιθανης ωορηξιας δεν εχεις υγρα ουτε τσιμπηματα ετσι?

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι θα συνεχισω κανονικα, λεω μεχρι Πεμπτη καθε μερα (αν τα καταφερουμε) και μετα μερα παρα μερα ;) 

κατσε για να καταλαβω σωστα, παραδειγμα εχεις θετικο τεστ Δευτερα Τριτη  και υγρα και τσιμπηματα, οποτε ωορηξια κανεις Τεταρτη ή Πέμπτη και εκεινες τις ημερες της πιθανης ωορηξιας δεν εχεις υγρα ουτε τσιμπηματα ετσι?

αυτο τον μηνα τωρα εκανα Κυριακη τεστ ωορρηξιας βγηκε θετικο αυτη την φορα μονο μια μερα βγηκε θετικο την Κυριακη το βραδυ προς Δευτερα σταματησαν τα πονακια και θεωρησα οτι εγινε η ωορρηξια.τωρα αυτα σε μενα δεν ξερω εσενα ο οργανισμος σου μπορει να λειτουργει και λιγο διαφορετικα.αλλα την Δευτερα ειχα υγρα. την Τριτη δεν ειχα

απο την προηγουμενη βδομαδα κοριτσια μου συμβαινουν διαφορες ατυχιες. αντε δεν πειραζει λεω αντε ενταξει συμβαινουν αυτα ΄λεω παμε παρακατω λεω αλλα ειλικρινα σημερα το πρωι παλι εγινε κατι και δεν μπορω παει πεφτω ψυχολογικα δεν νιωθω καλα!!δεν ξερω τι να κανω

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

@caramel_83 εμενα τα υγρα ξεκινανε 5 μερες πριν αλλα πολυ εντονα υγρα εχω διαφορες μερες δεν ειναι στανταρ δηλαδη μπορει να εχω εντονα υγρα κ τρεις μερες πριν το θετικο τεστ κ μετα να ειναι πιο λιγα διαφερει απο κυκλο σε κυκλο πως θα κατεβουν τα υγρα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Να σου πω ενα προσωπικο παραδειγμα: ειμαι 30 και ο συντροφος μου 41. Τον Απριλιο ψηλαφισε κατι υποπτο στους ορχεις και πηγαμε στον ανδρολογο (δεν ειχε ξαναχρειαστει να παει), ο οποιος ευτυχως δε βρηκε αυτο που φοβομασταν, αλλα κιρσοκηλη. Μας ειπε να βιαστουμε αν θελουμε παιδι, γιατι μπορει αυτο να εχει επηρεασει τη γονιμοτητα αλλα μπορει και οχι. Δεν τον εστειλε για σπερμοδιαγραμμα γιατι θεωρει οτι αυτο αυξανει τον παραγοντα αγχους, κ μας ειπε αν δε συλλαβω για ενα χρονο, να παμε να το ψαξουμε. Η επεμβαση στην ηλικια του δεν ηταν πρωτη λυση γιατι δεν εχει μεγαλα ποσοστα επιτυχιας. Καταλαβαινεις οτι υπηρξε αγχος, και μας ειχαν ηδη θεσει ενα μεγαλο διαστημα προσπαθειων πριν καν προσπαθησουμε. Κι ομως εμεινα εγκυος μονο με 2 απρογραμματιστες ελευθερες επαφες εκεινο το μηνα! Μπορει μεν να παλινδρομησε το εμβρυο, αλλα υπηρξε κανονικα συλληψη και εμφυτευση και ολα, και φτασαμε μεσα 7ης εβδομαδας. Ειτε συνελαβα εν μεσω αγχους, ειτε συνελαβα επειδη ακριβως ειχα απογοητευτει κ δεν ηλπιζα να γινει καθολου γρηγορα. Μετα που το εχασα, καταλαβαινεις οτι συνεχιστηκε πιο εντονα το αγχος αν θα ξαναμεινω, αν θα μας παρει καιρο κτλ! Κι ομως, μπορει και να δειξει θετικη η χοριακη μου αυριο, μεσα σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση εδω και 4 μηνες. Κραταω μικρο καλαθι ακριβως λογω αυτου του φοβου, αλλα αν εχω μεινει εγκυος θα ειναι μες στο αγχος, πιο αγχος πεθαινεις. Αν παλι δεν εχω μεινει, θα αλλαξω κι εγω ροτα γιατι δε θελω να το καθυστερω και να το εμποδιζω, οσο ειναι εφικτο παντα.

Οποτε, δες το οσο πιο θετικα μπορεις!! Να πιστευεις οτι καθε μηνα εχετε τις πιθανοτητες σας, και μερικα πραγματα ειναι τυχαια, ειδικα αυτα που γινονται σε επιπεδο μοριων και δε μπορουμε να τα ελεγξουμε! Ενα ρομαντικο διημερο κοντα σε γονιμες μερες τα Χριστουγεννα, με σεξακι μπροστα στο τζακι, θα μπορουσε να ειναι ο,τι πρεπει :-D

Καλησπερα , ειμαστε περιπου ιδια περιπτωση ! Εγω ειμαι 32 και ο αντρας μου 41,5 . Ξεκινησαμε απο τον Μαρτιο προσπαθειες , αλλα εγω ηξερα απο πιο νωρις για την κιρσοκοιλη γτ ειχαμε κανει καλλιεργεια σπερματος περσυ για μικροβια κ ετσι την ανακαλυψαμε γτ μου εκανε εντυπωση η χαμηλη κινητικοτητα..Να σου πω την αληθεια , αγχωθηκα λιγο για αυτο , γτ κ εμας μας ειπε ο γιατρος οτι τζαμπα θα την κανετε την επεμβαση σε τετοια ηλικια , αφου θελει να παρελθει κ χρονος αναρωσης .. Μας ειπε ν α προσπαθησουμε 1 χρονο κ βλεπουμε .. Εμενα επειδη απο την φυση μου , με τρωει λιγο η περιεργεια( κ επειδη ο αντρας ειναι ανενδοτος να κανει εναν υπερηχο ορχεων η να παρει βιταμινες γτ λεει οτι ειναι μια χαρα...) , ψαχτηκα λιγο για μενα .. εκανα ορμονικες κ στο 5 μηνο προσπαθειων σαλπιγγογραφεια , ακριβως μετα εμεινα εγκυος αλλα βιοχημικη ...Τωρα τι να πω , τυχαιο ? οτι βοηθησε η σαλπιγγογραφια  ή οτι τελικα κ με χαμηλη κινητικοτητα μπορεις να πετυχεις συληψη?  

Δεν ξερω τι απο ολα αυτα βοηθησε.. μετα την βιοχημικη , νομιζα οτι θα ξαναμεινω κατευθειαν αλλα τζιφος .. και τωρα εχω απογοητευτει παλι γτ εχω συνεχεια στο νου το τα αποτελεσματα του σπερμοδιαγραμματος αλλα προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να ηρεμησω κ να βαλω ενα οριο ..( ειπα μεχρι τα Χριστουγεννα ) κ μετα να δω γι ασπερματεγχυση γτ κ η ηλικια του αντρα μου δεν βοηθαει πολυ...

πρίν από 30 λεπτά , linaa είπε:

@caramel_83 εμενα τα υγρα ξεκινανε 5 μερες πριν αλλα πολυ εντονα υγρα εχω διαφορες μερες δεν ειναι στανταρ δηλαδη μπορει να εχω εντονα υγρα κ τρεις μερες πριν το θετικο τεστ κ μετα να ειναι πιο λιγα διαφερει απο κυκλο σε κυκλο πως θα κατεβουν τα υγρα. 

Ακριβως ετσι ειμαι κ εγω. τα υγρα τα εχω 2 -3 μερες πριν το θετικο τεστ ωορηξιας .

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

σιγουρα εχεις πολλες πιθσνοτητες να δειε θετικο τεστ!!κανε αυριο χοριακη για σιγουρια!!

μια χαρα οι επαφες σου!συνεχισε καθε μερα αν μπορειτε!!

δε πειραζει βρε κοριτσι!ξεκινατε καινουργια προσπαθεια!να εχετε οσο πιο πετυχημενες επαφες μπορειτε!!

@Ani ani τι ωρα εχεις γιατρο?

στις 17:00

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Εσεις κοριτσια που ειστε πολυ καιρο στην παρεα, για πειτε πως παει στατιστικα το πινακακι! :-P Καθε ποτε εχουμε εισροη νεων μελων, και προαγωγη στο επανω πινακακι κατα μεσο ορο;! Νομιζω οτι η απαντηση θα ειναι πολυ ελπιδοφορα γιατι τις βλεπω αρκετες τις κοπελες επανω!! Το ιδιο το πινακακι θα δειχνει οτι ειναι θεμα χρονου για ολες μας, που να χτυπιομαστε :-D . Σας φιλω, παω δουλεια!

εγω ειχα γραφτει στο φορουμ απο περυσι το καλοκαίρι!προσπαθουσαμε κοντα στον 1.5 χρονο..βεβαια αφοθ καναμε θεραπεια(ο ανδρας μου)μολις εφτιαξε δεν αργησα να συλλαβω...τον 2ο μηνα μετα το καλο σπερμοδιαγραμμα...

πρίν από 9 λεπτά , Ani ani είπε:

στις 17:00

αντε μια χαρα!!!ξεκινησαμε κ εμεις δειλα δειλα τις κλωτσιες!λιγες εχθες το μεσημερι,σμρ στον οδοντιατρο εδωσε ρεσιταλ!!σε καθε πονο του δοντιου έτρωγα κ μια κλωτσια!!χαχαχ

@marillia που εισαι εσυ??

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω ειχα γραφτει στο φορουμ απο περυσι το καλοκαίρι!προσπαθουσαμε κοντα στον 1.5 χρονο..βεβαια αφοθ καναμε θεραπεια(ο ανδρας μου)μολις εφτιαξε δεν αργησα να συλλαβω...τον 2ο μηνα μετα το καλο σπερμοδιαγραμμα...

αντε μια χαρα!!!ξεκινησαμε κ εμεις δειλα δειλα τις κλωτσιες!λιγες εχθες το μεσημερι,σμρ στον οδοντιατρο εδωσε ρεσιταλ!!σε καθε πονο του δοντιου έτρωγα κ μια κλωτσια!!χαχαχ

@marillia που εισαι εσυ??

κανει καποια σεμιναρια ελενακι και τρεχει μας ειχε πει!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...