Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Πολυ μου αρεσε αυτο!!! Αν και φοβαμαι οτι οι γιορτες θα με βρουν μες το αγχος!!!

Βασικα αναρωτιεμαι αν το αγχος εχει τελικα τοσο μεγαλη σημασια στη συλληψη! Υπαρχει καποια εγκυουλα που να ηταν γενικα αγχωδης και να τα καταφερε;;;

Οι περισσοτερες που ξερω οτι αγχωνονταν, πραγματι καθυστερησαν να συλλαβουν και το επιασαν οταν αποφασισαν να ηρεμησουν και να μη δωσουν συνειδητα σημασια, πχ σε διακοπες ή ταξιδακι! Απο την αλλη, ο γιατρος μου ειχε πει οτι ναι μεν επηρεαζει το αγχος γιατι ουτως η αλλως εχουμε κοκτέιλ ορμονων καθε μηνα (αρα φαντασου να το επιβαρυνουμε με εξτρα χημικες αναμπουμπουλες!) αλλα αυτα τα πραγματα ειναι φυσικες διαδικασιες, και για τη σωστη συλληψη απαιτειται ενα σωρο παραμετροι να πανε καλα. Εγω νιωθω πως ολο αυτο ειναι ενας συνδυασμος.. Καθε μηνα εχουμε 30% πιθανοτητες να γινει συλληψη! Αυτες οι πιθανοτητες μπορει να μη μπορουν να αυξηθουν, αλλα σιγουρα δε λεει και να τις μειωνουμε με πανικο. Σκεψου οτι ειναι μεσα στη φυση η διαδικασια της αναπαραγωγης και αργα ή γρηγορα θα ερθει, αν εχουν αποκλειστει θεματα υγειας <3

Μην ξεχνας οτι υπαρχουν κ περιπτωσεις ανθρωπων που αγχωνονται πολυ να μη μεινουν κ τελικα μενουν, γυναικες που μενουν εγκυες απο βιασμο ( :( ), ακομη κ γυναικες που κακοποιουνται απο τους αντρες τους κ μενουν εγκυες. Αρα δεν εχει να κανει παντα με το αγχος, την κακη ψυχολογια και το στρες!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

Οι περισσοτερες που ξερω οτι αγχωνονταν, πραγματι καθυστερησαν να συλλαβουν και το επιασαν οταν αποφασισαν να ηρεμησουν και να μη δωσουν συνειδητα σημασια, πχ σε διακοπες ή ταξιδακι! Απο την αλλη, ο γιατρος μου ειχε πει οτι ναι μεν επηρεαζει το αγχος γιατι ουτως η αλλως εχουμε κοκτέιλ ορμονων καθε μηνα (αρα φαντασου να το επιβαρυνουμε με εξτρα χημικες αναμπουμπουλες!) αλλα αυτα τα πραγματα ειναι φυσικες διαδικασιες, και για τη σωστη συλληψη απαιτειται ενα σωρο παραμετροι να πανε καλα. Εγω νιωθω πως ολο αυτο ειναι ενας συνδυασμος.. Καθε μηνα εχουμε 30% πιθανοτητες να γινει συλληψη! Αυτες οι πιθανοτητες μπορει να μη μπορουν να αυξηθουν, αλλα σιγουρα δε λεει και να τις μειωνουμε με πανικο. Σκεψου οτι ειναι μεσα στη φυση η διαδικασια της αναπαραγωγης και αργα ή γρηγορα θα ερθει, αν εχουν αποκλειστει θεματα υγειας <3

Μην ξεχνας οτι υπαρχουν κ περιπτωσεις ανθρωπων που αγχωνονται πολυ να μη μεινουν κ τελικα μενουν, γυναικες που μενουν εγκυες απο βιασμο ( :( ), ακομη κ γυναικες που κακοποιουνται απο τους αντρες τους κ μενουν εγκυες. Αρα δεν εχει να κανει παντα με το αγχος, την κακη ψυχολογια και το στρες!

Μαλλον εχεις δικιο!!! Απλα νευριαζω οταν ακουω να μου λενε οταν ηρεμησεις ολα θα πανε καλα... εγω που ειμαι νευρικη απο οταν γεννηθηκα :D τι να κανω;;;;  αγχωνομαι για την δουλεια μου και για διαφορα αλλα πραγματα! Ειναι φορες που ειμαι χαλαρη αλλα δεν υπαρχει μηνας που να ειμαι τελειως χαλαρη γιατι παντα κατι τυχαινει!!!

• Μου αρέσει 1

Να σου πω ενα προσωπικο παραδειγμα: ειμαι 30 και ο συντροφος μου 41. Τον Απριλιο ψηλαφισε κατι υποπτο στους ορχεις και πηγαμε στον ανδρολογο (δεν ειχε ξαναχρειαστει να παει), ο οποιος ευτυχως δε βρηκε αυτο που φοβομασταν, αλλα κιρσοκηλη. Μας ειπε να βιαστουμε αν θελουμε παιδι, γιατι μπορει αυτο να εχει επηρεασει τη γονιμοτητα αλλα μπορει και οχι. Δεν τον εστειλε για σπερμοδιαγραμμα γιατι θεωρει οτι αυτο αυξανει τον παραγοντα αγχους, κ μας ειπε αν δε συλλαβω για ενα χρονο, να παμε να το ψαξουμε. Η επεμβαση στην ηλικια του δεν ηταν πρωτη λυση γιατι δεν εχει μεγαλα ποσοστα επιτυχιας. Καταλαβαινεις οτι υπηρξε αγχος, και μας ειχαν ηδη θεσει ενα μεγαλο διαστημα προσπαθειων πριν καν προσπαθησουμε. Κι ομως εμεινα εγκυος μονο με 2 απρογραμματιστες ελευθερες επαφες εκεινο το μηνα! Μπορει μεν να παλινδρομησε το εμβρυο, αλλα υπηρξε κανονικα συλληψη και εμφυτευση και ολα, και φτασαμε μεσα 7ης εβδομαδας. Ειτε συνελαβα εν μεσω αγχους, ειτε συνελαβα επειδη ακριβως ειχα απογοητευτει κ δεν ηλπιζα να γινει καθολου γρηγορα. Μετα που το εχασα, καταλαβαινεις οτι συνεχιστηκε πιο εντονα το αγχος αν θα ξαναμεινω, αν θα μας παρει καιρο κτλ! Κι ομως, μπορει και να δειξει θετικη η χοριακη μου αυριο, μεσα σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση εδω και 4 μηνες. Κραταω μικρο καλαθι ακριβως λογω αυτου του φοβου, αλλα αν εχω μεινει εγκυος θα ειναι μες στο αγχος, πιο αγχος πεθαινεις. Αν παλι δεν εχω μεινει, θα αλλαξω κι εγω ροτα γιατι δε θελω να το καθυστερω και να το εμποδιζω, οσο ειναι εφικτο παντα.

Οποτε, δες το οσο πιο θετικα μπορεις!! Να πιστευεις οτι καθε μηνα εχετε τις πιθανοτητες σας, και μερικα πραγματα ειναι τυχαια, ειδικα αυτα που γινονται σε επιπεδο μοριων και δε μπορουμε να τα ελεγξουμε! Ενα ρομαντικο διημερο κοντα σε γονιμες μερες τα Χριστουγεννα, με σεξακι μπροστα στο τζακι, θα μπορουσε να ειναι ο,τι πρεπει :-D

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

Καλημερα αν κ μεσημεριασε!

@alina80 ωραια ιδεα να στολισουμε να γραψουμε κ κανα γραμμα στον Αι Βασιλη μηπως βοηθησει την κατασταση χιχιχι

@Papaki@ συμπτωμα περιοδου ή μηπως τπτ αλλο??!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 49 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν πειράζει κορίτσια. Να ξέρετε οι μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι πολύ παραγωγικές... Λίγο ο χειμώνας, λίγο η χαλαρότητα των γιορτών, λίγο η καλύτερη διάθεση, λίγο τα λαμπάκια... Δείτε μόνο στο fb σας πόσος κόσμος έχει γενέθλια τέλη Αυγούστου με τέλη Σεπτεμβρίου! Μιλάμε για λαός. Βγαίνουν και τα καλύτερα παιδιά ε; (και δεν το λέω επειδή ανήκω κι εγώ σε αυτή την κατηγορία...). Αφού εγώ σκέφτομαι σοβαρά να στολίσω σε λίγο καιρό! Χαχαχαχα!

Μα έχεις απόλυτο δίκιο.. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι το πρωτο θετικό τεστ εγκυμοσύνης το κράτησα το βραδυ των Χριστουγέννων.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Antila είπε:

Να σου πω ενα προσωπικο παραδειγμα: ειμαι 30 και ο συντροφος μου 41. Τον Απριλιο ψηλαφισε κατι υποπτο στους ορχεις και πηγαμε στον ανδρολογο (δεν ειχε ξαναχρειαστει να παει), ο οποιος ευτυχως δε βρηκε αυτο που φοβομασταν, αλλα κιρσοκηλη. Μας ειπε να βιαστουμε αν θελουμε παιδι, γιατι μπορει αυτο να εχει επηρεασει τη γονιμοτητα αλλα μπορει και οχι. Δεν τον εστειλε για σπερμοδιαγραμμα γιατι θεωρει οτι αυτο αυξανει τον παραγοντα αγχους, κ μας ειπε αν δε συλλαβω για ενα χρονο, να παμε να το ψαξουμε. Η επεμβαση στην ηλικια του δεν ηταν πρωτη λυση γιατι δεν εχει μεγαλα ποσοστα επιτυχιας. Καταλαβαινεις οτι υπηρξε αγχος, και μας ειχαν ηδη θεσει ενα μεγαλο διαστημα προσπαθειων πριν καν προσπαθησουμε. Κι ομως εμεινα εγκυος μονο με 2 απρογραμματιστες ελευθερες επαφες εκεινο το μηνα! Μπορει μεν να παλινδρομησε το εμβρυο, αλλα υπηρξε κανονικα συλληψη και εμφυτευση και ολα, και φτασαμε μεσα 7ης εβδομαδας. Ειτε συνελαβα εν μεσω αγχους, ειτε συνελαβα επειδη ακριβως ειχα απογοητευτει κ δεν ηλπιζα να γινει καθολου γρηγορα. Μετα που το εχασα, καταλαβαινεις οτι συνεχιστηκε πιο εντονα το αγχος αν θα ξαναμεινω, αν θα μας παρει καιρο κτλ! Κι ομως, μπορει και να δειξει θετικη η χοριακη μου αυριο, μεσα σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση εδω και 4 μηνες. Κραταω μικρο καλαθι ακριβως λογω αυτου του φοβου, αλλα αν εχω μεινει εγκυος θα ειναι μες στο αγχος, πιο αγχος πεθαινεις. Αν παλι δεν εχω μεινει, θα αλλαξω κι εγω ροτα γιατι δε θελω να το καθυστερω και να το εμποδιζω, οσο ειναι εφικτο παντα.

Οποτε, δες το οσο πιο θετικα μπορεις!! Να πιστευεις οτι καθε μηνα εχετε τις πιθανοτητες σας, και μερικα πραγματα ειναι τυχαια, ειδικα αυτα που γινονται σε επιπεδο μοριων και δε μπορουμε να τα ελεγξουμε! Ενα ρομαντικο διημερο κοντα σε γονιμες μερες τα Χριστουγεννα, με σεξακι μπροστα στο τζακι, θα μπορουσε να ειναι ο,τι πρεπει :-D

Εχεις περασει πολλα και σου ευχομαι να εισαι αυτη τη φορα!!!  Με καλυψες σε οτι ειπες και με το παραπανω! Απλα με ειχε στεναχωρησει το γεγονος οτι μου λενε ηρεμησε και χαλαρωσε αλλιως δεν θα μεινεις! Λες και φταιω εγω που τοσο καιρο δεν τα καταφεραμε!!!! Σε εχω προλαβει κ εχουμε ηδη κανονισει ταξιδι για Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια αν και ελπιζω να εχω μεινει ως τοτε :P 

πρίν από 56 λεπτά , Papaki@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου νομίζω πως άρχισαν τα προεόρτια πονάει η κοιλιτσα μου

μεχρι να δεις αιμα μην προδικαζεις τιποτα ;) 

κοριτσια μου ερωτηση (ξερω την απαντηση αλλα για πιο σιγουρια) εγω ειχα υγρα και ενοχλησεις στην κοιλια, οπως σας ειπα, σημερα ομως μεχρι τωρα δεν εχω υγρα οποτε σημερα ειναι η ωορηξια ετσι? την επομενη που σταματανε τα υγρα εχουμε ωορηξια ετσι δεν εχουμε πει? και το αλλο που ε προβληματιζει οτι η πρωτη επαφη αυτου του κυκλου εγινε χθες βραδυ μεχρι Σαββατο ειχα ακαθαρσιες και την Κυριακη δεν προλαβαμε, θα κανω και σημερα φυσικα ετσι θελω να πιστευω και αυριο αλλα λετε αν ειναι σημερα ή χθες η ωορηξια να μην αρκει η χθεσινη επαφη και να ηθελε και προχθες?? :? συγνωμη αν σας κουραζω αλλα οπως ξερετε ειναι ο πρωτος κυκλος με σοβαρη προσπαθεια

@noni90 εσυ χθες ειδες θετικο τεστ ετσι? αρα σημερα αυριο κι εσυ εχεις ωορηξια, εσυ ειχες υγρα και ενοχλησεις στην κοιλια? σημερα εχεις?

• Μου αρέσει 1

Πολλές καλημέρες σε όλα τα κορίτσια!

8 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Σε ευχαριστω πολύ!! καλε τι πραγματα μαθαινω. τοσο πολυπλοκη η φυση της γυναικας αλλα και τοσο ομορφη ταυτοχρονα!

και να σε ρωτησω λογικα αυτες οι κυστες δημιουργουνται μεσα σε καποοια απο τις δυο σαλπιγγες....ετσι? 

Εσυ @Ασίαμου εχεις παιδάκια? περιμενεις? εισαι στις προσπαθειες? Αν εισαι στις προσπαθειες σου ευχομαι ολοψυχα η κοιλιτσα σου να υποδεχτει το σπορακι σου συντομα!!!

Όντως πολύπλοκη η φύση μας,έχεις δίκιο.Η κύστη δημιουργείται στην ωοθήκη,γιατί είναι ουσιαστικά το ωοθυλάκιο που δεν έσπασε(και δεν ελευθερώθηκε το περιβόητο ωάριο).απ ότι έχω καταλάβει(χωρίς να μου το πει αυτό κάποιος γιατρός) οι γυναίκες που έχουν το σύνδρομο πολυκυστικων ωοθηκών,ή έστω εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών μάλλον παρουσιάζουν συχνότερα κύστη στην ωοθήκη τους μιας και οι ωοθήκες τους έχουν περισσότερες κυστουλες. Δεν έχω παιδάκια ακόμη και ελπίζω σύντομα να αποκτήσω..είμαι στις προσπάθειες,για την ακρίβεια έχω βαρεθεί να είμαι στις προσπάθειες χαχαχα

σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου!Εσύ απ ότι κατάλαβα προσπαθείς,για το πρώτο?το δεύτερο?μακάρι σύντομα να φύγουμε και οι δύο μας από την κατηγορία προσπαθειες και να μπούμε στην κατηγορία εγκυμοσύνη!!Α τώρα διάβασα πιο πάνω που λες ότι έχασες τις γόνιμες μέρες σου,συμφωνώ με την @Antila  δεν τις έχασες,περιμένεις περίοδο στις 14/11 εφόσον έχεις σταθερό κύκλο 28 ημερών.άρα είσαι μια εβδομάδα μετά την πιθανή σύλληψη,τώρα πάνω κάτω θα γίνεται εμφύτευση,αν όλα πήγαν καλά!!Υπάρχει περίπτωση να έχεις τώρα ωορρηξία μόνο αν αυτός ο κύκλος σου είναι μεγαλύτερος,γύρω στις 35 μέρες.αν αυτό σου έχει συμβεί κάποιες φορές τότε ίσως και να έχεις τώρα ωορρηξία.αν όμως είναι σταθερότατος ο κύκλος σου,αποκλείω την ωορρηξία τώρα.

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Εχεις περασει πολλα και σου ευχομαι να εισαι αυτη τη φορα!!!  Με καλυψες σε οτι ειπες και με το παραπανω! Απλα με ειχε στεναχωρησει το γεγονος οτι μου λενε ηρεμησε και χαλαρωσε αλλιως δεν θα μεινεις! Λες και φταιω εγω που τοσο καιρο δεν τα καταφεραμε!!!! Σε εχω προλαβει κ εχουμε ηδη κανονισει ταξιδι για Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια αν και ελπιζω να εχω μεινει ως τοτε :P 

Σ ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου και ανταποδιδω!! Να σου ερθει σπορακι το αργοτερο μεχρι το τελος του '17! Πιειτε το κρασακι σας στις διακοπες, απολαυστε ενα ωραιο δειπνο, βαλε τα ωραια σου εσωρουχα κτλ κτλ, και καντε σεξακι με την καρδια σας <3 .

Να ηξερες ποσες φορες εχω ακουσει εδω και κατι μηνες το "μην αγχωνεσαι". Μου ερχεται να απαντησω "Ναι μωρε, πως δεν το σκεφτηκα; Δεν αγχωνομαι!" :-P . Φυσικα και δεν το θελουμε να νιωθουμε ετσι, καμια φορα οι συνθηκες το φερνουν. Αλλα μεχρι του σημειου να μη γινομαστε ερμαια του αγχους! Να μη μας γινεται εμμονη αυτο που μας επηρεαζει, να βρισκουμε τροπους να το κουκουλωνουμε εστω μες στη μερα, ωστε να μην πρωταγωνιστει! Τις ασχημες μερες πηγαιναμε πχ με τον συντροφο μου βολτα στο βουνο για περπατημα, ή εξω για φαγητο, ή βλεπαμε καμια χαζη ταινια. Ακομη, αρχισα κεντημα κι εχω ενθουσιαστει, εφτασα μεχρι και να φτιαχνω καδρακια με αεροστατα για τα νεογεννητα φιλων μου (δε μπορω να περιγραψω τι ψυχικη αντοχη χρειαστηκα γι αυτο, αλλα επρεπε να νικησω εγω και οχι η στεναχωρια :) <3).

Ετσι κι εσυ, θα σκεφτεσαι οτι οσο περιμενεις το σπορακι σου (γιατι ΘΑ ερθει!!!), πρεπει να δημιουργησεις καταλληλες συνθηκες για να ερθει. Να εισαι δηλαδη αισιοδοξη, δραστηρια, χαρουμενη και να κανεις ομορφα πραγματα! Προσπαθειτε καιρο; Ολα ενταξει απο πλευρας υγειας; Αν ναι, εννοια σου και κοντοζυγωνουν τα Χριστουγεννα!

Grpbp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Antila είπε:

Σ ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου και ανταποδιδω!! Να σου ερθει σπορακι το αργοτερο μεχρι το τελος του '17! Πιειτε το κρασακι σας στις διακοπες, απολαυστε ενα ωραιο δειπνο, βαλε τα ωραια σου εσωρουχα κτλ κτλ, και καντε σεξακι με την καρδια σας <3 .

Να ηξερες ποσες φορες εχω ακουσει εδω και κατι μηνες το "μην αγχωνεσαι". Μου ερχεται να απαντησω "Ναι μωρε, πως δεν το σκεφτηκα; Δεν αγχωνομαι!" :-P . Φυσικα και δεν το θελουμε να νιωθουμε ετσι, καμια φορα οι συνθηκες το φερνουν. Αλλα μεχρι του σημειου να μη γινομαστε ερμαια του αγχους! Να μη μας γινεται εμμονη αυτο που μας επηρεαζει, να βρισκουμε τροπους να το κουκουλωνουμε εστω μες στη μερα, ωστε να μην πρωταγωνιστει! Τις ασχημες μερες πηγαιναμε πχ με τον συντροφο μου βολτα στο βουνο για περπατημα, ή εξω για φαγητο, ή βλεπαμε καμια χαζη ταινια. Ακομη, αρχισα κεντημα κι εχω ενθουσιαστει, εφτασα μεχρι και να φτιαχνω καδρακια με αεροστατα για τα νεογεννητα φιλων μου (δε μπορω να περιγραψω τι ψυχικη αντοχη χρειαστηκα γι αυτο, αλλα επρεπε να νικησω εγω και οχι η στεναχωρια :) <3).

Ετσι κι εσυ, θα σκεφτεσαι οτι οσο περιμενεις το σπορακι σου (γιατι ΘΑ ερθει!!!), πρεπει να δημιουργησεις καταλληλες συνθηκες για να ερθει. Να εισαι δηλαδη αισιοδοξη, δραστηρια, χαρουμενη και να κανεις ομορφα πραγματα! Προσπαθειτε καιρο; Ολα ενταξει απο πλευρας υγειας; Αν ναι, εννοια σου και κοντοζυγωνουν τα Χριστουγεννα!

Ποσο μου θυμησες τον εαυτο μου... εγω πλεκω ασταματητα για να ξεχνιεμαι και εχω πλεξει ενα σωρο παιδικα σκουφακια ζακετακια και τα χαριζω σε ανηψια και παιδια φιλων.... ναι κ εμεις βλεπουμε σειρες μαζι και παμε για περπατημα στα βουνα (μενουμε σε επαρχια) κυριολεκτικα εχω παρει τα βουνα το τελευταιο εξαμηνο :D 

Προσπαθουμε καιρο κοντευω τα 2 χρονια αλλα δεν ξερω αν μετραει ο πρωτος χρονος γιατι τελικα ειχα μια σαλπιγγα φραγμενη και την θεραπεια την εκανα αρχες σεπτεμβρη οποτε ουσιαστικα ολα ειναι καλα τους τελευταιους 2 μηνες

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Καλημερα αν κ μεσημεριασε!

@alina80 ωραια ιδεα να στολισουμε να γραψουμε κ κανα γραμμα στον Αι Βασιλη μηπως βοηθησει την κατασταση χιχιχι

@Papaki@ συμπτωμα περιοδου ή μηπως τπτ αλλο??!

Εμένα πρώτη φορά με έχει πιάσει τρέλα να στολίσω και ανυπομονησία για τις γιορτές. Μπορεί επειδή πέρυσι μετακομίζαμε και μπήκαμε σπίτι 23 Δεκεμβρίου (και δεν ήταν και τελείως έτοιμο) και μόλις που πρόλαβα ένα δεντράκι (με λειψά στολιδια) να βάλω ανήμερα τα Χριστούγεννα. Και ήμουν και τόσο κουρασμένη εκείνες τις ημέρες. Θα κάνω υπομονή τουλάχιστον μέχρι τέλος του μήνα και θα στολίσω μετά. Θα το έκανα και από τώρα αλλά θα με κοροϊδεύουν...

Και το γράμμα στον Αη Βασίλη να το γράψεις. Χειρόγραφα (για να πάρει και κινεσθητικά το ασυνείδητο το μήνυμα) και με κάθε λεπτομέρεια. Να καταγράψεις πώς θα είναι, πώς θα νιώθεις, τι θα βλέπεις όταν θα έχεις αυτό που θέλεις. Στον ενεστώτα και με συγκεκριμένη ημερομηνία.

Παράδειγμα "Είναι Χριστούγεννα του 2018, κάθομαι στον καναπέ στο σαλόνι μου, δίπλα στο δύο μέτρων δέντρο με τις κόκκινες και χρυσές μπάλες και τα πολύχρωμα φωτάκια και κρατάω στην αγκαλιά μου το τριών μηνών μωρό μου που έχει αποκοιμηθεί φορώντας το μπεζ φορμάκι του με το αρκουδάκι. Με τρελαίνει αυτή η μπεμπέ μυρωδιά, και νιώθω τόσο χαρούμενη καθώς βλέπω τον άντρα μου να έρχεται κρατώντας δύο κούπες ζεστή σοκολάτα και κάθεται δίπλα μου. Και πόσο πολύ του πάει αυτό το μπορντό πουλόβερ!".

• Μου αρέσει 2

Εσεις κοριτσια που ειστε πολυ καιρο στην παρεα, για πειτε πως παει στατιστικα το πινακακι! :-P Καθε ποτε εχουμε εισροη νεων μελων, και προαγωγη στο επανω πινακακι κατα μεσο ορο;! Νομιζω οτι η απαντηση θα ειναι πολυ ελπιδοφορα γιατι τις βλεπω αρκετες τις κοπελες επανω!! Το ιδιο το πινακακι θα δειχνει οτι ειναι θεμα χρονου για ολες μας, που να χτυπιομαστε :-D . Σας φιλω, παω δουλεια!

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...