Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, WannaBeMother είπε:

Τα συμπτωματα μοιαζουν τοσο πολυ τελικα που μπερδευομαστε!!! Εγω τον τελευταιο χρονο ακουω στο περιβαλλον μου για εγκυμοσυνες και σκεφτομαι μονο εγω δεν εχω μεινει και απο ολες ακουγα για συμπτωματα... εγω λοιπον ειχα περισσοτερα και δεν ημουν! 

Kαλημερα κοριτσια !  Μακαρι  να δουμε πολλα  τεστ +++++++  !!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

On 6/11/2017 at 10:35 ΠΜ, Nati85 είπε:

@vvrd @Ungry girl εχω γραψει στο πινακακι μας 14.11 αλλα πιστευω την κυριακη θα ερθει!

ειχες κανει τεστακια ωορηξιας?? 

On 6/11/2017 at 10:48 ΠΜ, Antila είπε:

Κορίτσια, που είναι το πινακάκι; Αν θέλετε πείτε μου πώς μπορώ να μπω κι εγώ μεσα!! Κάνω edit ή με βάζει κάποιος; Ειπαμε, είναι γούρι! <3 Χεχεχε!

εγω σε βαζω αγαπη μου, μονο ημερομηνια πες μου, σημερα πως εισαι? συνεχιζεις συμπτωματα???

πρίν από 2 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Τελικα αδειαθετησα!!! Μαζευω το κουραγιο μου και παμε για τον επομενο μηνα!!!! Ευχομαι να μαθω ευχαριστα απο σας για να παρω και εγω κουραγιο....

Και εγώ γλυκιά μου... θα είμαστε μαζί τον επόμενο μήνα !:)

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω σε βαζω αγαπη μου, μονο ημερομηνια πες μου, σημερα πως εισαι? συνεχιζεις συμπτωματα???

Καλημερα @caramel_83! :) Σ ευχαριστω! Η ημερομηνια που περιμενα ηταν 5/11.. Αν δεν πειραζει που περασε, βαλε την να υπαρχει αν θελεις!

Συνεχιζω  με δεκατα, πονοκεφαλο, ταση για εμετο (εκανα χτες και σημερα απο εναν) και νομιζω οτι εχω συχνουρια (πχ απο το πρωι εχω παει 4 φορες και ειχα αρκετα ουρα καθε φορα). Αυριο θα παω για χοριακη τελικα, να διαλευκανθει το τοπιο! Ιωση ή σπορος; Ιδου η απορια!

Μολις σημερα ξεκινησαν κατι στιγμιαια σφαχτακια στην κοιλια, πονοι εντονοι για ενα δευτερολεπτο μολις σηκωνομαι. Θα ενημερωσω αυριο!

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Σ ευχαριστω @Ani ani μου!! Δεν επειγει κιολας, αν και οποιος το δει...! :) Καλημερα!

Σ ευχαριστω κι εσενα @KalStyl για την απαντηση!!

Όσο για το θέμα "συμπτωματα"... Συνεχιζω να μην εχω περιοδο. Σημερα το πρωι εκανα εμετο μολις μπηκα στην τουαλετα, και το κεφαλι μου παει να σπασει.. Τα δεκατακια συνεχιζουν με μικρες αποκλισεις, αλλα μολις βαλω πλεον το θερμομετρο στο στομα μου ερχεται να ξερασω. Αυτα απο εδω, δεν ξερω κοριτσια, το αγχος με εχει παραλυσει :-(.

τεστ ποτε ειπαμε θα κανεις εσυ?? σαν να μυριζομαι σπορακι :D

Νομιζω πως ειναι... Εχουν κοπει τα ποδια μου, προσπαθω να κρατηθω να μην κανω τεστ για να κανω κατευθειαν χοριακη, που θα δειξει σιγουρα αποτελεσμα. Ειμαι περιπου στις 3 μερες καθυστερησης. Eκτος πια αν η καθυστερηση ειναι τυχαια, και δεν σχετιζεται ουτε με τις αναγουλες/εμετους, ουτε με τα δεκατα, ουτε με τον πονοκεφαλο. Ε τοτε θα αξιζω δουλεμα! Αλλα δεν ξερω, πολλες συμπτωσεις μαζεμενες... Εχω παραλυσει!

Μπορει να επισπευσω τη χοριακη, δεν ξερω αν θα αντεξω ως Παρασκευη που ελεγα. Μαλλον θα παω αυριο.

ρε συ αν εισαι με 3 μερες καθυστερηση θα δειξει και σημερα η χοριακη, δεν πας καμια βολτα στο μικροβιολογικο? ένα τεστ εγκυμοσυνης??

• Μου αρέσει 1

Νομιζω πως ειναι... Εχουν κοπει τα ποδια μου, προσπαθω να κρατηθω να μην κανω τεστ για να κανω κατευθειαν χοριακη, που θα δειξει σιγουρα αποτελεσμα. Ειμαι περιπου στις 3 μερες καθυστερησης. Eκτος πια αν η καθυστερηση ειναι τυχαια, και δεν σχετιζεται ουτε με τις αναγουλες/εμετους, ουτε με τα δεκατα, ουτε με τον πονοκεφαλο. Ε τοτε θα αξιζω δουλεμα! Αλλα δεν ξερω, πολλες συμπτωσεις μαζεμενες... Εχω παραλυσει!

Μπορει να επισπευσω τη χοριακη, δεν ξερω αν θα αντεξω ως Παρασκευη που ελεγα. Μαλλον θα παω αυριο.

σιγουρα εχεις πολλες πιθσνοτητες να δειε θετικο τεστ!!κανε αυριο χοριακη για σιγουρια!!

πρίν από 47 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσια μου καλη εβδομαδα, χθες εμπλεξα και δεν μπορεσα να μπω, λοιπον τα νεα μου ειναι ως εξης πρεπει να ειμαι στις γονιμες μου γιατι ειχα υγρα πολλα απο Σαββατο (καπακι μετα την περιοδο) και ενοχλησεις πολλες στην κοιλια χθες και προχθες, οποτε υπολογιζω σημερα αυριο λογικα θα ειναι η ωορηξια μου, χθες βραδυ ειχαμε επαφη, προχθες δεν τα καταφεραμε, θα επιδιωξω και σημερα μεχρι και την Πεμπτη καθε μερα και μετα θα χαλαρωσουμε, καλα δεν ειναι τι λετε? συν οτι κανω το κανω βραδυ και μετα δεν σηκωνομαι κοιμαμαι κατευθειαν

προβλεπεται μικρος αυτος ο κυκλος μου εκτος αν ειναι μπαχαλο σαν τον προηγουμενο.

μια χαρα οι επαφες σου!συνεχισε καθε μερα αν μπορειτε!!

πρίν από 13 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Τελικα αδειαθετησα!!! Μαζευω το κουραγιο μου και παμε για τον επομενο μηνα!!!! Ευχομαι να μαθω ευχαριστα απο σας για να παρω και εγω κουραγιο....

δε πειραζει βρε κοριτσι!ξεκινατε καινουργια προσπαθεια!να εχετε οσο πιο πετυχημενες επαφες μπορειτε!!

@Ani ani τι ωρα εχεις γιατρο?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1369!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

4. Antila 5/11/2017!!!

5. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

6. ritaki13  6/11/2017!!!

7. Papaki@  8-10/11/2017!!!

8. MelinaFo  14/11/2017!!!

9. Nati85 14/11/2017!!!

10. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

11. Ungry girl 17/11/2017!!!

12. ada32 19/11/2017!!!

13. noni90 19/11/2017!!!

14. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

15. caramel_83  30/11/2017!!!

16. Elma86  30/11/2017!!!

17. Vila  2/12/2017!!!

18. vvrd  5/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

@caramel_83 η γυναικολογος μου ειχε πει ειναι καλυτερα μερα παρα μερα οι επαφες για να προλαβαινει να δυναμωνει το σπερμα... το ιδανικο ειναι 10η 12η 14η μερα να γινονται οι επαφες 

Αν μπορεις γραψε με κ μενα στο πινακακι 3/12 περιμενω την επομενη περιοδο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , WannaBeMother είπε:

@caramel_83 η γυναικολογος μου ειχε πει ειναι καλυτερα μερα παρα μερα οι επαφες για να προλαβαινει να δυναμωνει το σπερμα... το ιδανικο ειναι 10η 12η 14η μερα να γινονται οι επαφες 

τι να πω βρε κοριτσι αλλοι λενε ετσι αλλοι λενε στις γονιμες και καθε μερα καλα ειναι, τωρα θα δειξει... :) 

@Antila αγαπη σε εβαλα αν και ηθελα να σε ανεβαζω κατευθειαν στο πανω μερος ;) 

@vvrd @WannaBeMother κοριτσια δεν απογοητευομαστε και παμε δυνατα για τον επομενο μηνα ;)

@noni90 εμεις που παμε πακετο πως πανε οι επαφες?? εγω χθες ειχα επαφη (ηταν η πρωτη ) και θα επιδιωξω μεχρι και Πεμπτη καθε μερα και βλεπουμε ;) ελπιζω να ειναι ο μηνας μας :) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , vvrd είπε:

Και εγώ γλυκιά μου... θα είμαστε μαζί τον επόμενο μήνα !:)

Δεν πειράζει κορίτσια. Να ξέρετε οι μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι πολύ παραγωγικές... Λίγο ο χειμώνας, λίγο η χαλαρότητα των γιορτών, λίγο η καλύτερη διάθεση, λίγο τα λαμπάκια... Δείτε μόνο στο fb σας πόσος κόσμος έχει γενέθλια τέλη Αυγούστου με τέλη Σεπτεμβρίου! Μιλάμε για λαός. Βγαίνουν και τα καλύτερα παιδιά ε; (και δεν το λέω επειδή ανήκω κι εγώ σε αυτή την κατηγορία...). Αφού εγώ σκέφτομαι σοβαρά να στολίσω σε λίγο καιρό! Χαχαχαχα!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Δεν πειράζει κορίτσια. Να ξέρετε οι μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι πολύ παραγωγικές... Λίγο ο χειμώνας, λίγο η χαλαρότητα των γιορτών, λίγο η καλύτερη διάθεση, λίγο τα λαμπάκια... Δείτε μόνο στο fb σας πόσος κόσμος έχει γενέθλια τέλη Αυγούστου με τέλη Σεπτεμβρίου! Μιλάμε για λαός. Βγαίνουν και τα καλύτερα παιδιά ε; (και δεν το λέω επειδή ανήκω κι εγώ σε αυτή την κατηγορία...). Αφού εγώ σκέφτομαι σοβαρά να στολίσω σε λίγο καιρό! Χαχαχαχα!

Πολυ μου αρεσε αυτο!!! Αν και φοβαμαι οτι οι γιορτες θα με βρουν μες το αγχος!!!

Βασικα αναρωτιεμαι αν το αγχος εχει τελικα τοσο μεγαλη σημασια στη συλληψη! Υπαρχει καποια εγκυουλα που να ηταν γενικα αγχωδης και να τα καταφερε;;;

πρίν από 5 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Πολυ μου αρεσε αυτο!!! Αν και φοβαμαι οτι οι γιορτες θα με βρουν μες το αγχος!!!

Βασικα αναρωτιεμαι αν το αγχος εχει τελικα τοσο μεγαλη σημασια στη συλληψη! Υπαρχει καποια εγκυουλα που να ηταν γενικα αγχωδης και να τα καταφερε;;;

νομιζω ολες χαχαχα :P 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...