Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Βάλαμε 3ης στην πρώτη μεταφορά , μάζεψα δύο έμβρυα σε τρεις ωοληψιες.αλλα έπειτα είπαμε πως θα πάμε για βλαστοκύστες. 

Καλημέρα!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα. Νομίζω εφόσον έχεις σταθερό κύκλο καλά τα υπολόγισες. Βέβαια επειδή η ωορρηξία μπορεί να γίνει και 12 μέρες πριν την επόμενη περίοδο, καλό θα ήταν να μην σταματάς τη 15η μέρα του κύκλου τις επαφές, αλλά να το πηγαίνεις μέχρι τη 17η. Μία χαρά επαφές είχες όμως, μην ανησυχείς.

Τα πονάκια τώρα που έχεις μπορεί να είναι τα προ περιόδου, μπορεί να είναι και καλό σημάδι. Τα είχα κι εγώ στον προηγούμενο κύκλο περίπου από τη 5η μέρα μετά την ωορρηξία (ξέρω πότε έκανα γιατί κάνω τεστακια). Επίσης καμιά.φορα μπορεί να είναι και το έντερο και να μας μπερδεύει. Με λίγα λόγια συμπέρασμα δεν βγαίνει. Υπομονή λίγες μέρες και θα δείξει. Μακάρι την άλλη βδομάδα να μας πεις ότι τελικά ήταν συμπτώματα εγκυμοσύνης!

Όσο για τις κύστες που λες. Αυτού του είδους που περιγράφεις ονομάζονται λειτουργικές και στο μεγαλύτερο ποσοστό τους απορροφούνται σε έναν με δύο κύκλους. Νομίζω ότι είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, απλώς τις περισσότερες φορές δεν γίνεται αντιληπτό - δεν κάνουμε και κάθε μήνα υπέρηχο. Αφού σου είπε και ο γιατρός σου ότι δεν είναι τίποτα, μην σε ανησυχεί καθόλου. 

@Ani ani θα δεις πάλι το μπεμπέ το απόγευμα ε; Τι ωραία! Κι εγώ καλά είμαι...περιμένω να έρθουν οι γόνιμες (εννοείται ότι έχει ξεκινήσει δυναμικά η προθέρμανση!). 

Κορίτσια έχω σήμερα οξεία τεμπελίτιδα - κοιτάζω το laptop και αρνούμαι να το ανοίξω! 

Με τρεις μέρες καθυστέρηση η χοριακή θα δείξει σίγουρα. Τα συμπτώματα είναι πολλά και "καλά". Είσαι σίγουρη για το πότε έκανες ωορρηξία; 

ναι αγαπη θα παω!! οντως ειναι μια δυσκολη μερα η σημερινη!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

Μακαρι, σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου! Θα προσπαθησω να ξεαγχωθω, και κυριως να διωξω την ιδεα οτι αν ειμαι, μπορει παλι να παει κατι στραβα. Αυτο ειναι κατα βαθος το αγκαθακι που με τρωει! Θα διαβασω ενα ωραιο βιβλιο, θα παω στη δουλεια, θα δω καμια ταινια... και ο,τι ειναι να γινει, θα γινει. Τωρα πια δεν περναει απο το χερι μας! Να σαι καλα <3

αυτο κανω και εγω....απο τωρα σκεφτομαι αν μεινω εγκυος φοβαμαι μην υπαρξει καποιο αλλο προβλημα καποια επιπλοκη. ασε το μυαλο μου τρεχει και συνηθως οχι σε κατι ευχαριστο!!! Αντε καλα αποτελεσματα και ηρεμησε που να το ζησεις ολο αυτο!! Ακομα και αν οχι τωρα τον επομενο μηνα....!! <3

@KalStyl Αυτα τα παιχνιδια του μυαλου...! Ολο τρεχει εκει που δεν πρεπει! Ευχομαι να μη σου ερθει η περιοδος και να εχουμε να λεμε ευχαριστα συντομα, αν οχι τωρα, αντε τον αλλο μηνα που λες κι εσυ :-D!

Εν τω μεταξυ σας βαζω καρδουλες και χαμογελακια (τυπου like) αλλα μετα που ανανεωνω τη σελιδα για να δω νεες απαντησεις, εχουν σβηστει απο τα ποστ σας! Εγω παντως σας βαζω, να ξερετε! Χαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Grpbp2.png

Κορίτσια μην κάνετε άσχημες σκέψεις, δεν βοηθάνε σε τίποτα. Και μας φθείρουν πολύ. Δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια μέσα στο άγχος...αν θα έρθει εγκυμοσύνη, αν θα μείνει, αν... Για τα περισσότερα από αυτά άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Προφανώς και δεν είναι εύκολη μια βιοχημική ή μια παλλινδρομη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Και σίγουρα με το να αγχωνόμαστε από πριν δεν το εμποδίζουμε. Έλα να ανέβουμε λίγο. Όσες έχετε καθυστέρηση έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξες! Καμία άλλη σκέψη δεν έχει χώρο!

• Μου αρέσει 3

Just now, Antila είπε:

@KalStyl Αυτα τα παιχνιδια του μυαλου...! Ολο τρεχει εκει που δεν πρεπει! Ευχομαι να μη σου ερθει η περιοδος και να εχουμε να λεμε ευχαριστα συντομα, αν οχι τωρα, αντε τον αλλο μηνα που λες κι εσυ :-D!

Εν τω μεταξυ σας βαζω καρδουλες και χαμογελακια (τυπου like) αλλα μετα που ανανεωνω τη σελιδα για να δω νεες απαντησεις, εχουν σβηστει απο τα ποστ σας! Εγω παντως σας βαζω, να ξερετε! Χαχαχα

και εγω το ιδιο!!!  και καρδουλες και φατσουλες αλλα καμια φορα μαλλον δεν τα εμφανιζει αμεσως. Τελος παντων. 

μακαρι να μην ερθει η "ριμαδα"....εγω δεν ξερω αν θα εχω την δικη σου υπομονη, θα παω σιγουρα μεχρι τη δευτερη μερα καθυστερησης για τεστ.....χαχαχαχαχχα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@alina80 τα ειπες ολα! Πολυ πολυ σωστες και ωραιες σκεψεις!! Λοιπον, ανεβαινει δυναμικα η ομαδα και με το καλο να εχουμε καθε μηνα ευχαριστα νεα απο τις προσπαθειες ολων!

Κατα μεσο ορο  τουλαχιστον 2-3 ευχαριστα το μηνα, οχι λιγοτερο! Για στρωθειτε! :-P

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσια μην κάνετε άσχημες σκέψεις, δεν βοηθάνε σε τίποτα. Και μας φθείρουν πολύ. Δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια μέσα στο άγχος...αν θα έρθει εγκυμοσύνη, αν θα μείνει, αν... Για τα περισσότερα από αυτά άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Προφανώς και δεν είναι εύκολη μια βιοχημική ή μια παλλινδρομη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Και σίγουρα με το να αγχωνόμαστε από πριν δεν το εμποδίζουμε. Έλα να ανέβουμε λίγο. Όσες έχετε καθυστέρηση έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξες! Καμία άλλη σκέψη δεν έχει χώρο!

Ακριβως οπως λενε οταν εχεις αρνητικες σκεψεις δημιουργεις γυρω σου μια αρνητικη ενεργεια...!! αλλα και γενικα το αγχος μπορει να κανει τον οργανισμο σου να μην ξερει πως να λειτουργησει.

Εγω οταν εχασα τον παππου που λατρευω παρα πολυ....αλλαξε η ζωη μου και ολα και ο τροπος σκεψης...την ιδια περιοδο μια μικρη παρεξηγηση με τον αδερφο μου και ημουν σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση δεν κοιμομουν κ εκλαιγα τα βραδυα.....ξαφνικα ενω ημουν υγιεστατη...ξεκινησαν προβληματα με το στομαχι και εκανα θεραπειες, επεσε ο θυρωειδης μου, οι ορμονες μου τρελαθηκαν και εβλαλα σημαδια στο προσωπο....και απο ψυχολογια μηδεν. ολα αυτα 2 χρονια πριν. τωρα ειμαι καλυτερα. αλλα αυτο που ξερω ειναι το αγχος μας αρρωστενει κυριολεκτικα. 

Αισιοδοξια οπως λες και συ σε ολες μας!!!

• Μου αρέσει 2

κοριτσια εγω πρεπει να βγω να παω για υπνο. βλεπετε εγω μενω στο Saskatchewan του Καναδα τωρα λιγα χρονακια και εχουμε απο δω που ειμαι εγω 9 ωρες διαφορα η ελλαδα μπροστα. τωρα εδω ειναι σχεδον 1.45 τα ξημερωματα, απλα ηθελα τοσο πολυ να σας μιλησω που περιμενα λιγο παραπανω αποψε....αλλα νυσταξα, οποτε τα λεμε "αυριο. "

φιλια σε ολες σας!!

και ευχαριστω!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , KalStyl είπε:

κοριτσια εγω πρεπει να βγω να παω για υπνο. βλεπετε εγω μενω στο Saskatchewan του Καναδα τωρα λιγα χρονακια και εχουμε απο δω που ειμαι εγω 9 ωρες διαφορα η ελλαδα μπροστα. τωρα εδω ειναι σχεδον 1.45 τα ξημερωματα, απλα ηθελα τοσο πολυ να σας μιλησω που περιμενα λιγο παραπανω αποψε....αλλα νυσταξα, οποτε τα λεμε "αυριο. "

φιλια σε ολες σας!!

και ευχαριστω!!

Ωωω! Μας ερχεσαι απο μακρια! Καλη ξεκουραση λοιπον και θα τα ξαναπουμε! Να δεις ομορφα ονειρα και μονο θετικες σκεψεις! :)

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Ωωω! Μας ερχεσαι απο μακρια! Καλη ξεκουραση λοιπον και θα τα ξαναπουμε! Να δεις ομορφα ονειρα και μονο θετικες σκεψεις! :)

σε ευχαριστω παρα πολύ!! θα κανω ενα delete στο μυαλο μου απο ολα αυτα και συνεχιζουμε το ιδιο και συ!! 

Ελπιζω μολις ξαναμπω να εχεις κανει την χοριακη σου...να μαθω νεα σου!! 

φιλια πολλα!!

πρίν από 7 λεπτά , vvrd είπε:

Καλημέρα παρεούλα !!!

Εγώ αδιαθέτησα πρωί πρωί σήμερα !!!! Επομένως επόμενη περίοδος 5 Δεκεμβρίου για το πινακάκι.

Καλά αποτελέσματα στις υπόλοιπες !!!!

Κοριτσι μου, λιγες ημερες υπομονη να σου τελειωσει, και ξανα δυναμικα και αισιοδοξα :) .Ο Δεκέμβριος να φερει τα τελεια νεα! Προσφερεται και για χουχουλιασματα κατω απο τα παπλωματα ο χειμωνας ;););)  χεχεχε! Ευκαιρια ειναι!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

11 ώρες πρίν, Ασία είπε:

@Farmakotriftena μακάρι να είναι καλό σημάδι τα υγρά που έχω,όπως είπες,αλλά πολύ φοβάμαι πως θα έχω κύστη και δεν θα έγινε καν η ωορρηξία μου αυτό το μήνα.τα υγρά αυτά τα είχα και πριν 3 μήνες και μια φίλη μου μόλις τα είδε αμέσως μου είπε πως ακριβώς τα ίδια τα είχε στην εγκυμοσύνη της!και μόνο τότε!είχα πάρει ελπίδες μιας κ είχα και άλλα κατά φαντασίαν συμπτώματα,αλλά τελικά είχα κύστη εκείνο το μήνα..γι αυτό λοιπόν φοβάμαι πως και αυτό το μήνα τα ίδια θα χω..

Η αληθεια είναι οτι εγω πάντα ειχα υγρά πριν αδιαθετησω αλλα παντα ήταν άχρωμα και λίγα.  Όταν έμεινα έγκυος, ήταν πηχτα και λευκά.  (Αηδια η περιγραφή sorry) υπάρχουν οργανισμοί που αυτά τα υγρά, τα βγάζουν συχνά. 

Μην απογοητεύεσαι ό,τι και να'ναι.  Την μόνη σίγουρη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω, είναι να ηρεμήσεις και τώρα στην προσπάθειά σου, να ασχοληθείς με κάτι άλλο για να ξεχαστείς.  Το άγχος παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποτυχία.  Πόσα και πόσα παραδείγματα έχουμε ακούσει που πραγματοποιήθηκε το όνειρο της εγκυμοσύνης μόλις οι γυναίκες χαλάρωσα εκείνο τον μήνα. Ειμαι σίγουρη πως κι εσύ έχεις ακούσει! Ένας τρόπος για να υλοποιηθεί αυτό είναι να ασχοληθείς με κάτι άλλο ώστε να αποκλίσεις  (όσο είναι δυνατόν τουλάχιστον) τις σκέψεις σου από το θέμα του "Είμαι ή δεν είμαι "

Το ίδιο συνέβη και σε μένα.  Σταμάτησα να σκέφτομαι "να μη σηκώσω βάρη στη γυμναστική" ,  "να μείνω ξαπλωμένη μετά την επαφή" και ένα σωρό άλλες σκέψεις.  Ξεκίνησα κανονικά προπονήσεις. Μετά την επαφή σηκωνομουν αν είχα κάτι να κάνω.  Τον μήνα που έμεινα μάλιστα έκανα και acro yoga (2 μέρες πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κρεμιομουν από σκοινιά, από αιωρες όπου ασκούσαν  πίεση χαμηλά στην κοιλιά... ανέβαιναν πάνω μου, 3 άτομα κτλ). Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα πολύ χειρότερα πράγματα και δεν ήξερα ότι είμαι. 

Σου εύχομαι να ηρεμήσεις, να σταματήσει να ασκεί αρνητική  επιρροή μέσα σου το "Είμαι ή δεν είμαι " να απολαμβάνεις τον έρωτα με τον άντρα σου  και να έρθει σύντομα το μωράκι σου (μπορεί και τώρα!! Πότε δεν ξέρεις!)

Υγ Έχεις πολύ ωραία nickname που μαζί με τη φώτο, βγάζει πολλά συναισθήματα! Καλημέρα!

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

καλημερα κοριτσια μου καλη εβδομαδα, χθες εμπλεξα και δεν μπορεσα να μπω, λοιπον τα νεα μου ειναι ως εξης πρεπει να ειμαι στις γονιμες μου γιατι ειχα υγρα πολλα απο Σαββατο (καπακι μετα την περιοδο) και ενοχλησεις πολλες στην κοιλια χθες και προχθες, οποτε υπολογιζω σημερα αυριο λογικα θα ειναι η ωορηξια μου, χθες βραδυ ειχαμε επαφη, προχθες δεν τα καταφεραμε, θα επιδιωξω και σημερα μεχρι και την Πεμπτη καθε μερα και μετα θα χαλαρωσουμε, καλα δεν ειναι τι λετε? συν οτι κανω το κανω βραδυ και μετα δεν σηκωνομαι κοιμαμαι κατευθειαν

προβλεπεται μικρος αυτος ο κυκλος μου εκτος αν ειναι μπαχαλο σαν τον προηγουμενο.

εχω κανει καφε και παω να σας διαβασω

On 5/11/2017 at 6:17 ΜΜ, ntemiiiiii είπε:

κορίτσια κοίταξα κι εγώ τις εξετάσεις που έκανα το Σεπτέμβρη απλά προληπτικά που κάνω καθε χρόνο ξέρετε γενική αίματος και τέτοια και είδα ότι η tsh μου είναι 3.32 με όριο το 5.0 είναι πολύ;λέτε να ευθύνεται για τη βιοχημική;Δε ξέρω αν πάντα ήταν τόσο πρέπει να ψάξω να βρω παλιές μου εξετάσεις.

κοριτσι μποτει να ειναι στο οριο γιατι κι εγω στην αρχη ειχα 3,1 και πριν 4-5 μηνες ειχα 4, κατι δεν θυμαμαι ακριβως και πηγα γιατρο και βρεθηκα και υποκλινικο υποθυρεοειδισμο, δεν αρκει μονο η τιμη της tsh για να δεις αν εχεις καποια παθηση στον θυρεοειδη σου, οι ενδοκρινολογοι τα κοιτανε σε συναρτηση και με αλλες ορμονες, οπως τ3 τ4 , ft4 γι'αυτο καλο ειναι να πας σε καποιον ενδοκρινολογο να το δεις πιο σωστα ;)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...